Binnaz Abla

Ya işte her zaman olmayabiliyor. Mesela Halehin de çok entresan bir şekilde bildiği bir falı olmuştu. Ama her dediğini tabi yaşamadım

Ya işte her zaman olmayabiliyor. Mesela Halehin de çok entresan bir şekilde bildiği bir falı olmuştu. Ama her dediğini tabi yaşamadım
Kesinlikle cnm mesala haleh bende tam bir fiyaskoydu bitmiş gitmiş asla dönmez dediği adam 2 gün sonra dönmüştü anlık durum analizleri tesbitlerde vasatti

Kesinlikle cnm mesala haleh bende tam bir fiyaskoydu bitmiş gitmiş asla dönmez dediği adam 2 gün sonra dönmüştü anlık durum analizleri tesbitlerde vasatti
İşte enerji olayı. Başka sitelerde var mı peki daha uygun ama iyi yorumcular? Malum çok fal sitesi var. Ben bi ara falalemde takılmıştım ama çok geç dönüyorlar. Ara ara astrocenter ama eur uçtu. Falsepeti eh. Başka iyi var mı tavsiye?

Valla fal alemde rezzan ve naira bide fatimaya baktirdim fatima durumu harika tespit etti ama sonuç dediği gibi olmadi bide falda ayrı soru cvpta ayrı konuştu o yüzden bir ifrit olmuştum ona:) rezzana 3 kere gittim 2 falında bildugu şeyler oldu son fal kötüydü ona göre şuan evli mutlu cocukluydum.. naira uzun bakar anlık durum analizleri fena değil ama bir dahada gitmedim soğuk bir kadın binnazdaki bilge gibi

Fal sepetinde emre dinç kesinlikle uzak dur
Mısırlı talia: ilk fali çıkmıştı diğer 2 nde tespitler güzeldi ama çıkmadı bide oda fatima gibi yaptı falda başka soru cevapta başka konuştu.

Melisa donukuk: bu kadının karşı tarafı onun cumlelerini iliskimizi okuması brni şok etmişti tesbitler şahane ama sonuc dediği gibi olmadı karşı tarafı merak ediyorsan anlık durum analizleri vs bunun için gidilebilir.

Nesibe tekbaser: maalesef tutmadı umutlanip 3 kere gitmişliğim var çünkü karşı tarafin oda karekter analizini senin hatalarını iyi yorumluyor

Duygu aura: 2 kez gitmistim ilk falı cıktı 2 si maalesef çıkmadı boş bir yorumcu değil bence

Alex: 2 kez gittim karşı tarafı güzel analiz etti ama sonuç dediği gibi olmadi.

Zülal sen: adamla beni evlendirdi evimizi yaptı ne anlık durum ne karakter analizi nede gelecek pespembis bir faldi

Telweyi hiç sevmiyorum bir kaç yorumcudan yorum aldim ama pembe tabloydu hepsi

Binnaz uzar gider çok kişiye baktirdim dediklerini yasadiklarim zamaninda daha doğrusu ilk yada bilemedin 2.fallarinda arnisa bahadir, zumra lal, derin akarsu,sevdar avaz elfin demet doga dan bunların 1 yada 2 falını yaşadım..

Emre bildiğin asıldı pislik. Her yerde de söylüyorum aynen uzak dursunlar diye. Ayrıca başka bir sürü site açılmış. İyi para var tabi

binnazın bu tutumu cok ılgınc .soru soramıyoruz .puanlar yuksek bır kıkayet varsa asla ve asla binnaz yardımcı olmuyor

Bana da evleneceksiniz dedi 3 yıl geçti ama yorum uslubunu severim. En azından doğa dan gibi 3 yıl boyunca şahane deyip sonra o sana göre değildi diyecek bir yorumcu değil
şaşırdım pek elfin hanım evlendirmez olumlu olumsuz söyler kırmadan evleneceksiniz demiş olması beni hayrete düşürdü

Bu arada Nehir ateşoğlu ile ilgili falımı tekrar dinledim hakkını yemeyeyim kendini çokça tekrara düşürsede ;ayrılık olacağını bilmiş.anlık kişinin egosunun durumunu özetlemiş

şaşırdım pek elfin hanım evlendirmez olumlu olumsuz söyler kırmadan evleneceksiniz demiş olması beni hayrete düşürdü
Evet Elfin hala ısrarla evleneceksiniz diyor. 3 yıl geçti ama dediğim gibi en azından Doğa Dan gibi 180 derece kıvırmadı. Belki de kaderseldir bilemem tabi ama tutarsız değildi en azından

Nakta hanimin ongorulerini cokca yasadim malesef donus yok dedi inanilmaz üzgünüm su an
Nakta hanım hangi sitede ? Ben de merak ettim. Ama şu da var. Hakkaten de herkese herşey çıkmayabiliyor. Mesela siz çokça yaşamışsınız belki de enerjiniz tuttu. Başkasına tutmamış olabilir. Ben hiç duymadım mesela. Siz öngörüleri çıktı dediyseniz ben de denemek isterim

Ismini gorunce bile tansiyonum dustu Guven Gurkan Toprak isimli falci olmayip o puani nasil elde ettigini anlamadigim gerizekaliya o kredilerimi yedirdim ya hala aklima geldiginde sinirleniyorum. Sadece bir kere siteye sikayette bulundum o da bu adam yuzundendi. Aklima geldi ay yine sinirlendim mal herif ya.

Bu arada fal konusunda spesifik tarih olmasa bile ben su an Zisan, Arnisa, Armina, Ruzgar ve Elif Hanzade'nin soylediklerini yasiyorum. Ama durust olmak gerekirse surecin boyle olabilecegini az cok ben de tahmin ediyordum, asil sikinti bundan sonra atacagi adimlar. Hatta belki bugun yarin tekrar bir fal baktirabilirim. Acikcasi guvenim kirildigi icin karsi tarafa cok umutlu degilim, pozitif gider husranla sonuclanir durum gibi geliyor ama umarim ben haksiz cikarim.

Tellwe çok dandik fal evinde tavsiye varmı

Ben bi de şunu farkettim. Bu retrolar, yok tutulmalar da etkiliyor bi de eğer üzerinde kişinin okuma vs varsa. Malum sitelerde bunu söyleyemiyorlar da çıkan kartlarla anlıyorsun. Bu da süreçleri uzatıyor ya da değiştiriyor. Ben de Zişan, Arnisa, Şevdar, kahvede de zaman zaman nil güneşin dediklerni yaşadım

Şu kartlar çıkarsa uzar süresi diyebileceğiniz spesifik şeyler var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…