- 31 Ocak 2019
- 443
- 305
- 23
Ya işte her zaman olmayabiliyor. Mesela Halehin de çok entresan bir şekilde bildiği bir falı olmuştu. Ama her dediğini tabi yaşamadımElfine 2 kez gitmistim ilki yaklaşık 1.5 yıl önceydi anlık durum analizleri tesbitler doğruydu verdiği vade 1.5 ay gecikmeli çıkmıştı sadece ama dediği gibide olmuştu 2. falimi 9 ay once attım maaalesef anlık durumdada bu sefer çok başarılı değildi ve dedikleri olmadi
Kesinlikle cnm mesala haleh bende tam bir fiyaskoydu bitmiş gitmiş asla dönmez dediği adam 2 gün sonra dönmüştü anlık durum analizleri tesbitlerde vasattiYa işte her zaman olmayabiliyor. Mesela Halehin de çok entresan bir şekilde bildiği bir falı olmuştu. Ama her dediğini tabi yaşamadım
İşte enerji olayı. Başka sitelerde var mı peki daha uygun ama iyi yorumcular? Malum çok fal sitesi var. Ben bi ara falalemde takılmıştım ama çok geç dönüyorlar. Ara ara astrocenter ama eur uçtu. Falsepeti eh. Başka iyi var mı tavsiye?Kesinlikle cnm mesala haleh bende tam bir fiyaskoydu bitmiş gitmiş asla dönmez dediği adam 2 gün sonra dönmüştü anlık durum analizleri tesbitlerde vasatti
Valla fal alemde rezzan ve naira bide fatimaya baktirdim fatima durumu harika tespit etti ama sonuç dediği gibi olmadi bide falda ayrı soru cvpta ayrı konuştu o yüzden bir ifrit olmuştum ona:) rezzana 3 kere gittim 2 falında bildugu şeyler oldu son fal kötüydü ona göre şuan evli mutlu cocukluydum.. naira uzun bakar anlık durum analizleri fena değil ama bir dahada gitmedim soğuk bir kadın binnazdaki bilge gibiİşte enerji olayı. Başka sitelerde var mı peki daha uygun ama iyi yorumcular? Malum çok fal sitesi var. Ben bi ara falalemde takılmıştım ama çok geç dönüyorlar. Ara ara astrocenter ama eur uçtu. Falsepeti eh. Başka iyi var mı tavsiye?
Emre bildiğin asıldı pislik. Her yerde de söylüyorum aynen uzak dursunlar diye. Ayrıca başka bir sürü site açılmış. İyi para var tabiValla fal alemde rezzan ve naira bide fatimaya baktirdim fatima durumu harika tespit etti ama sonuç dediği gibi olmadi bide falda ayrı soru cvpta ayrı konuştu o yüzden bir ifrit olmuştum ona:) rezzana 3 kere gittim 2 falında bildugu şeyler oldu son fal kötüydü ona göre şuan evli mutlu cocukluydum.. naira uzun bakar anlık durum analizleri fena değil ama bir dahada gitmedim soğuk bir kadın binnazdaki bilge gibi
Fal sepetinde emre dinç kesinlikle uzak dur
Mısırlı talia: ilk fali çıkmıştı diğer 2 nde tespitler güzeldi ama çıkmadı bide oda fatima gibi yaptı falda başka soru cevapta başka konuştu.
Melisa donukuk: bu kadının karşı tarafı onun cumlelerini iliskimizi okuması brni şok etmişti tesbitler şahane ama sonuc dediği gibi olmadı karşı tarafı merak ediyorsan anlık durum analizleri vs bunun için gidilebilir.
Nesibe tekbaser: maalesef tutmadı umutlanip 3 kere gitmişliğim var çünkü karşı tarafin oda karekter analizini senin hatalarını iyi yorumluyor
Duygu aura: 2 kez gitmistim ilk falı cıktı 2 si maalesef çıkmadı boş bir yorumcu değil bence
Alex: 2 kez gittim karşı tarafı güzel analiz etti ama sonuç dediği gibi olmadi.
Zülal sen: adamla beni evlendirdi evimizi yaptı ne anlık durum ne karakter analizi nede gelecek pespembis bir faldi
Telweyi hiç sevmiyorum bir kaç yorumcudan yorum aldim ama pembe tabloydu hepsi
Binnaz uzar gider çok kişiye baktirdim dediklerini yasadiklarim zamaninda daha doğrusu ilk yada bilemedin 2.fallarinda arnisa bahadir, zumra lal, derin akarsu,sevdar avaz elfin demet doga dan bunların 1 yada 2 falını yaşadım..
binnazın bu tutumu cok ılgınc .soru soramıyoruz .puanlar yuksek bır kıkayet varsa asla ve asla binnaz yardımcı olmuyorÇoooookkkk :))) sitede bana herkesi sorabilirsin. 3 yılda baktırmadığım kalmadı. Elfinin enerjisini severim. Ama tuttuğu fallar da oldu tutmadıkları da. Bir de kendi kartlarını da kullanan yorumcuları tercih ediyorum. Sitede el değmeden hızla çekiyoruz. Soruyu yazamıyosun sonra soru hakkın yok
şaşırdım pek elfin hanım evlendirmez olumlu olumsuz söyler kırmadan evleneceksiniz demiş olması beni hayrete düşürdüBana da evleneceksiniz dedi 3 yıl geçtiama yorum uslubunu severim. En azından doğa dan gibi 3 yıl boyunca şahane deyip sonra o sana göre değildi diyecek bir yorumcu değil
Falı gönderirken bile süre var yarım kalıyorbinnazın bu tutumu cok ılgınc .soru soramıyoruz .puanlar yuksek bır kıkayet varsa asla ve asla binnaz yardımcı olmuyor
Evet Elfin hala ısrarla evleneceksiniz diyor. 3 yıl geçti ama dediğim gibi en azından Doğa Dan gibi 180 derece kıvırmadı. Belki de kaderseldir bilemem tabi ama tutarsız değildi en azındanşaşırdım pek elfin hanım evlendirmez olumlu olumsuz söyler kırmadan evleneceksiniz demiş olması beni hayrete düşürdü
Nakta hanım hangi sitede ? Ben de merak ettim. Ama şu da var. Hakkaten de herkese herşey çıkmayabiliyor. Mesela siz çokça yaşamışsınız belki de enerjiniz tuttu. Başkasına tutmamış olabilir. Ben hiç duymadım mesela. Siz öngörüleri çıktı dediyseniz ben de denemek isterimNakta hanimin ongorulerini cokca yasadim malesef donus yok dedi inanilmaz üzgünüm su an
Ismini gorunce bile tansiyonum dustu Guven Gurkan Toprak isimli falci olmayip o puani nasil elde ettigini anlamadigim gerizekaliya o kredilerimi yedirdim ya hala aklima geldiginde sinirleniyorum. Sadece bir kere siteye sikayette bulundum o da bu adam yuzundendi. Aklima geldi ay yine sinirlendim mal herif ya.Zorlu bir süreç yaşıyorum yine son iki aydır malesef maaşımdan fazla fallara ödeme yaptım sizlere belki öngörü olur Baktırdığım yorumcuları sizede iletmek istiyorum
ELFİN DEMETediklerini dinlemedim keşke dinleseydim karşı tarafın ruh halini ve tutumumu değiştirmezsem neler yaşanabileceğini söylemişti .ve dediği gibi de oldu.sonu ayrılıkla bitti.
TÜMAY CENNET:3 kez kendisine fal attım .süreci bildi.ayrılığı bildi.ama geri dönüş öngörüsünü bekliyorum
BİLGE ÖZÜDOĞRU:Tavsiye öngörü .Malesef ben beğenmedim.
Doğadan Ve Zümra:malesef çok önceki bir sürecimde danışmıştım ikisininde öngörülerini çıkmadı .
NİL GÜNEŞ:Verdiğim paraya acıdım resmen sorduğum sorudan ilerlemiş hiç beğenmedim özensiz hissiyatsız bir fal .
ARES LEVİ:Çok naif bir yorumcu yakınvade gelecek öngörüleri oldukça kaliteli .
Zişan IŞIK:buradaki öngörülerden yola çıkarak baktırdım begendim kendi kartları ile destek vermesi gayet güzel.
Vadesini bekliyorum .
GÜVEN GÜRKAN TOPRAK:Canlı fal baktırdım .resmen beni oyaladı kahvemi döktüm kusura bakmayın dedi .kredilerim heba oldu 1200 kredi de sadece bir kart anlamı söyledi bana .siteye de şikayet ettim ama malum binnaz da bu tür durumlar da geri dönüş alamıyorum hatta görüşme esnasında yorumcuyu bildir kısmından şikayette ettim.Asla ben den tavsiye baktırmayın
NEHİR ATEŞOĞLU:
Ne yaşanıcak ayrılığı bildi ne süreci .Pembe tablo çizmiş bana malum su an ayrıyım ilgili kişiden
MÜGE AYDIN:
Tavsiye vermişti çokça pembe tablo vermişti.asla tutmadı .
FAL SEPETİ:
Didar EVREN :yorumlarını başarılı buluyorum.Kavgayı süreci bildi.
Sevgi Derman :tekrar baktırmam .anlık durumda bazı şeyleri bildi
Alex :Alex seviyorum yuvarlak konulur vade vermez ama süreci bilir
TELWE :
Taraca:yıllardır yorumcumdur artık siteye pek girmiyor.
o bana söylemişti ayrılacağımızı.
Tellwe çok dandik fal evinde tavsiye varmıYa alsa bile yine de çok sonuçta fal kafelerde bu kadar komisyon alıyordursiz de falcımısınız yoksa fiyat bilginiz muazzam ben okadar baktırdım em son taksimde bir falcıya fal baktırdım 100 tl idi ama Binnaz uçmuş gerçekten insaflı yorumcular var onlara bir sözüm yok bu konuda . Ama mesela Fal evi , Tellwe fiyatları çok makul seviyede son zamanlarda falevine takılıyorum başarılı yorumcular var deneyebilirsiniz
Ben bi de şunu farkettim. Bu retrolar, yok tutulmalar da etkiliyor bi de eğer üzerinde kişinin okuma vs varsa. Malum sitelerde bunu söyleyemiyorlar da çıkan kartlarla anlıyorsun. Bu da süreçleri uzatıyor ya da değiştiriyor. Ben de Zişan, Arnisa, Şevdar, kahvede de zaman zaman nil güneşin dediklerni yaşadımBu arada fal konusunda spesifik tarih olmasa bile ben su an Zisan, Arnisa, Armina, Ruzgar ve Elif Hanzade'nin soylediklerini yasiyorum. Ama durust olmak gerekirse surecin boyle olabilecegini az cok ben de tahmin ediyordum, asil sikinti bundan sonra atacagi adimlar. Hatta belki bugun yarin tekrar bir fal baktirabilirim. Acikcasi guvenim kirildigi icin karsi tarafa cok umutlu degilim, pozitif gider husranla sonuclanir durum gibi geliyor ama umarim ben haksiz cikarim.
Peri mutluTellwe çok dandik fal evinde tavsiye varmı
Şu kartlar çıkarsa uzar süresi diyebileceğiniz spesifik şeyler var mi?Ben bi de şunu farkettim. Bu retrolar, yok tutulmalar da etkiliyor bi de eğer üzerinde kişinin okuma vs varsa. Malum sitelerde bunu söyleyemiyorlar da çıkan kartlarla anlıyorsun. Bu da süreçleri uzatıyor ya da değiştiriyor. Ben de Zişan, Arnisa, Şevdar, kahvede de zaman zaman nil güneşin dediklerni yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?