Binnaz Abla

Ya hem reklam hem de malesef fal kumar gibi. Şimdi birini duydum mesela özelden telefondan baktırıcam sitelerden bağımsız. 100 tl ödedim. İyiyse yazarım :)) sizin dün yazdığınız falevine baktım o da iyi yorumcular 159 tl ye geliyor. Az değil bence.

Merhabaaaa Hayırrr asla 159 değil bir yanlışınız var 250 altın demek 50 TL demek , 500 Altın demek 95 TL demek sanırım orada yanıldınız. Bekliyorum o 100 TL lik sonucu bir fal kolik olarak :) :)

Merhabaaaa Hayırrr asla 159 değil bir yanlışınız var 250 altın demek 50 TL demek , 500 Altın demek 95 TL demek sanırım orada yanıldınız. Bekliyorum o 100 TL lik sonucu bir fal kolik olarak :) :)
İşte ben en yüksek puanlılara baktım başarıya göre 1000 altın. O da 159 tl ye geliyor. Aslında diğer siteler de öyle. Falalem, binnaz, fal sepeti. Falalemde eskiden baktırırdım ama geri dönüş süreleri çok uzun. 2 günde dönenler oluyordu ki 2 günde belki ben adamdan ayrılıcam? Fal sepetinde de 60 tl ye iyi yorumcular var, sevgi derman, zeus. Onlar da maks 10 dk bakıyor. Aslında bir fala 100-150 maks olmalı tabi. 200,250,300 çok.

Millet koronadan kırılıyor, bunlar hala 300 TL istiyorlar. Ne için 10 dakikalık fal için. Fiyatlarını düşürmüyorlar, sitenin zaten indirim yaptığı yok, burunlarından kıl aldırmıyorlar. İnsanların tüketim alışkanlığı bu süreçte değişince görecekler günlerini benden söylemesi.

Açıkç
Açıkçası kadınlar gününde çok daha fazla indirim beklemiştim. %30 yapıldı almadım bile. İnşallah birçok kişi de aynı davranmıştır ki site farkına varıp indirimler yapar

Tsk ederim cnm Zisanin insanlığını yardımcı olmaya çalışmasını çok sever takdir ederim ama 2 kez fal attim 2 nde de verdiği zamanlar geçti ve dediği gibide olmadi sende zamanlamalar tuttumu
alla alla zişan kendi kartları ile de yorumluyor karta bapımlı kalmamak adına netten seçtiğimiz için teyit amaçlı baya emek veriyor vade geçebilir ama olay tersine mi gelişti.bende dediği gibi ilerliyor

Zorlu bir süreç yaşıyorum yine son iki aydır malesef maaşımdan fazla fallara ödeme yaptım sizlere belki öngörü olur Baktırdığım yorumcuları sizede iletmek istiyorum

ELFİN DEMET ediklerini dinlemedim keşke dinleseydim karşı tarafın ruh halini ve tutumumu değiştirmezsem neler yaşanabileceğini söylemişti .ve dediği gibi de oldu.sonu ayrılıkla bitti.

TÜMAY CENNET:3 kez kendisine fal attım .süreci bildi.ayrılığı bildi.ama geri dönüş öngörüsünü bekliyorum

BİLGE ÖZÜDOĞRU:Tavsiye öngörü .Malesef ben beğenmedim.

Doğadan Ve Zümra:malesef çok önceki bir sürecimde danışmıştım ikisininde öngörülerini çıkmadı .

NİL GÜNEŞ:Verdiğim paraya acıdım resmen sorduğum sorudan ilerlemiş hiç beğenmedim özensiz hissiyatsız bir fal .

ARES LEVİ:Çok naif bir yorumcu yakınvade gelecek öngörüleri oldukça kaliteli .

Zişan IŞIK:buradaki öngörülerden yola çıkarak baktırdım begendim kendi kartları ile destek vermesi gayet güzel.

Vadesini bekliyorum .

GÜVEN GÜRKAN TOPRAK:Canlı fal baktırdım .resmen beni oyaladı kahvemi döktüm kusura bakmayın dedi .kredilerim heba oldu 1200 kredi de sadece bir kart anlamı söyledi bana .siteye de şikayet ettim ama malum binnaz da bu tür durumlar da geri dönüş alamıyorum hatta görüşme esnasında yorumcuyu bildir kısmından şikayette ettim.Asla ben den tavsiye baktırmayın

NEHİR ATEŞOĞLU:
Ne yaşanıcak ayrılığı bildi ne süreci .Pembe tablo çizmiş bana malum su an ayrıyım ilgili kişiden

MÜGE AYDIN:
Tavsiye vermişti çokça pembe tablo vermişti.asla tutmadı .

FAL SEPETİ:

Didar EVREN :yorumlarını başarılı buluyorum.Kavgayı süreci bildi.

Sevgi Derman :tekrar baktırmam .anlık durumda bazı şeyleri bildi

Alex :Alex seviyorum yuvarlak konulur vade vermez ama süreci bilir

TELWE :

Taraca:yıllardır yorumcumdur artık siteye pek girmiyor.
o bana söylemişti ayrılacağımızı.

alla alla zişan kendi kartları ile de yorumluyor karta bapımlı kalmamak adına netten seçtiğimiz için teyit amaçlı baya emek veriyor vade geçebilir ama olay tersine mi gelişti.bende dediği gibi ilerliyor
Evt canım baya emek veriyor 2 falimdada çektiğim kartlara ilaveten kendide açılım yaptı ilişkimle ilgili baktirmistim 1 ay içinde ilişkimizin tekrardan başlayacağını belirtmisti fakat 3 ay geçti karşı tarafın barışmakla ilgili bir hamlesi yada buna benzer bir şeyi olmadi tarihe aşırı takıntılı değilim ama 1 ay içinde der atıyorum 10 gun 20 gün hadi 1 ay sonra olur ama 3 ay geçince ister istemez bilemedi o zaman oldum

Bende çıktı Zişanın öngörüleri. Zaten 1 gün sonra yada ayın 5 i gibi vade vermez. Aynen kendi kartlarıyla da yorumladığı için tercih ediyorum ki binnazda da diğer sitelerde de kendi kartlarını kullananları tercih ederim. Ama tabi enerji meselesi herkese çıkacak da değil. Bana mesela arama sakın o arayacak süreci uzatırsın şımartırsın demişti dinlemedim. Malesef dediği gibi de oldu. Bekle demişti beklemedim.

Sevindim senin adına cnm keşke banada dedikleri olsaydi ama kesinlikle hisli bir yorumcu ve ciddi ciddi emek harcıyor fiyatı ucuz olsa insanlığı için bile giderim

uwww desene ben de şimdi karaları bağlayayım bana da 1 vade verdi

Hepsine katılıyorum. Fal sepetinde ilaveten zeus un bana tuttuğu fallar oldu, zülal şen de iyidir. Didara tavsiye üzerine baktırdım evet hisleri iyi ama çok kısa geldi. Alex ve emre ile ilgili çirkin şeyler yaşadım. Alex instagramdan buldu beni ve baya baya asıldı. Emre de esas reikici. Falla alakası yok. Süreçlerimi biliyordu hastam vardı sana reiki yapalım deyince özelden görüşmeye başladık. Sağolsun o da suistimal edince kestim. Telwe yi bilmiyorum

uwww desene ben de şimdi karaları bağlayayım bana da 1 vade verdi
Yok cnm bana hic biri çıkmıyor konu zişan değil hakikatten emek harcayarak anlık durum analizleri başarılı bir yorumcu bide enerji meselesi bir çok kişiye çıkmış zaten zisanin falları o yüzden beni kıstas alma benim durum sıkıntılı demek ki bu kadar baktirdigim kişinin cikmadigina gore

Sevindim senin adına cnm keşke banada dedikleri olsaydi ama kesinlikle hisli bir yorumcu ve ciddi ciddi emek harcıyor fiyatı ucuz olsa insanlığı için bile giderim
Enerji meselesi demek ki hakkaten belli olmuyor. Ben arkadaşımı da yönlendirdim onda da aynı şekilde çıkmış. İkimiz de memnunuz. Aslında şuan sitede herkes 2000 , 3000 lerde. Zişan 1500 hala. Sitenin bence indirimleri arttırması lazım ya da fiyat politikası. Puanı 97-96 olanlar bile baktım ki 2000-2500

Kesinlikle indirimler artmali

elfine baktırdın mı
Çoooookkkk :))) sitede bana herkesi sorabilirsin. 3 yılda baktırmadığım kalmadı. Elfinin enerjisini severim. Ama tuttuğu fallar da oldu tutmadıkları da. Bir de kendi kartlarını da kullanan yorumcuları tercih ediyorum. Sitede el değmeden hızla çekiyoruz. Soruyu yazamıyosun sonra soru hakkın yok

olumsuzu mutlaka söylüyor elfin hanım bana benimle evlienmeyeceğini dönse bile gideceğini bir gelecek beklememem gerektiğini söyledi mesela
Bana da evleneceksiniz dedi 3 yıl geçti ama yorum uslubunu severim. En azından doğa dan gibi 3 yıl boyunca şahane deyip sonra o sana göre değildi diyecek bir yorumcu değil

elfine baktırdın mı
Elfine 2 kez gitmistim ilki yaklaşık 1.5 yıl önceydi anlık durum analizleri tesbitler doğruydu verdiği vade 1.5 ay gecikmeli çıkmıştı sadece ama dediği gibide olmuştu 2. falimi 9 ay once attım maaalesef anlık durumdada bu sefer çok başarılı değildi ve dedikleri olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…