Binnaz Abla

Mesajını yoğunluktan kaçırmışım eskilerden biri olarak ay Allah tamamnına erdirsin antonie sevgilerrrr

Fal evinde çıkan falın var mı? Ben bu mesajımdan sonra tümaya 2 kere gönderdim. Yakın gelecekte ikiside tuttu
Şaka yapıyosun yagmura fal atıyorum ayda 1 zülale atıyorum bazen memnunum yani ama yeni birini gözüme kestirebilirdim ben de takip edicem o siteyi

İyi akşamlar arkadaşlar. Daha önce tek tek cvp lar vermiştim ama yaklaşık 4 yıllık Binnaz Abla da fal baktıran biri olarak tek tek , çıkan çıkmayan yorum yapmak istiyorum. Eskilerden yenilere ,
* ARNİSA BAHADIR tarot kartlarına çok hakim, hisleri güçlü ama tek kötü yanı kişisel görüşünü çok katıyor. Bence bence gibi. Dediklerini kısmen yaşadım
* ELFİN DEMET , ses tonu hoş, kartları yorumu güzel. Çıkan falları da oldu alakasız falları da malesef. 2500 kredi çok fazla. En fazla 12-13 dk bir yoruma
*MERT GÖKTÜRK tarzını ve hislerini severim. Çıktığı yorumu oldu
*HALEH , aslında katinadan ziyade iyi bir tarot yorumcusudur. Hisleri güçlü. Tarotta tavsiye edebilirim.
*NEHİR ATEŞOĞLU, şu ara çok girmiyor sanırım. Sadece kahve bakıyor. Bildiği şeyler oldu ama zamanlaması tutmadı o ayrı. Gel gitli bir ilişkim var, ailesiyle tanışacaksın demişti. 2 yıl sonra tesadüfen oldu ama tarifleri başarılıdır
*NİL GÜNEŞ kahvede sıklıkla giderim. Bingo bildiği ince detaylar oldu. Dikkat et kaza yapabilirsin gibi şom yorumları ama ince detay bildi çoğu zaman. Sadece bazen sesi yorgun ve itici gelebiliyor. Yorgunken açmaması lazım. Yine de pembe tablocu değil.
* GÜLGÜN BALBAY bi güzel seni konuşturuyor. O yüzden baktığı faldan birşey anlamadım
* DOĞA DAN, siteye ilk girdiği zamanlarda çok daha özenliydi. Kart hissiyatı, yorumları. Ama malesef özellikle de son bir yıldır fazla ticari hissediyorum. Daha da kötüsü ki bu sayfada başka bir üyenin de başına gelmiş, vermiş olduğum puanlama ve yorum silindi.. asla ve asla kimseye kolay kolay kötü yorum yapmam ama tam 3 yıl boyunca evleneceksiniz deyip sonra ayrılınca bu çocuk zaten sana göre değildir boşver demek tutarsızlık. Asla hakaret yazmadığım halde yorumum silindi. Yönetime yazdım bütün yorumlar editleniyor diyor. O zaman kötü yorum silindiğine göre, iyi yorumlar da abartılıyor demek ki.. bu sebeple Doğa Dan bende çok net patladı
* ELİF HANZADE hisleri güçlü, kötüyü de iyimser yorumlar. Ama çok ince bir detay hakkında hissettiğini yaşadım
*İREM ÇERKEZ yorumu genel olarak başarılıydı ama soru kısmında sürem yetmediği için ve yorum sonrasında da soru hakkım olmadığı için biraz yanlış anlayıp yorum yapmış ama genel olarak iyiydi
*ŞEVDAR AVAZ, yıllardır beni şaşırtmayan tek yorumcu. Şuan sitede yorum aldığım 3 kişiden en eskisi. Beni asla şaşırtmadı. Asla pembe tablo yaşatmadı. Ne gördüyse o. Mutlaka en az ayda 2 kere yorum alırım. Yorumları da dolu doludur
*ZİŞAN IŞIK , diğerlerine göre nispeten daha yeni sayılır. Ama kaliteli bir yorumcu. Seçilen kartlara ben sitede çok güvenmiyorum ve kendi kartlarını kullanan yorumcuları tercih ediyorum. Bu sebeple Zişanı çok beğendim. Sitede seçtiğimizle birlikte birkaç açılım yapıp fazlasıyla tatmin ediyor. Dediklerini de yaşadıklarım oldu. Geç yaşadığım da oldu, 2 ün içinde yaşadığımda. Ayrıca en az 15 dk kayıt yollar. Facebook sayfasından da cevap vermesi cabası
*SERAP EMİNDAĞ çok merak ettiğim bir yorumcuydu. Ama malum gün içindeki serbest fiyat politikasi yüzünden yakalayamıyordum bir saat önce 3000, sonra 2500, 500 neyse ben 800 kredi ödedim. Sonra 400 e düşmüş. 400 kredi çarpıldım yani. Yoruma gelirsek. Biraz burçlardan yakalamış, isabetler var, ama 7 dk yorum beni tatmin etmedi açıkçası. Acaba dedim 3000 ödersem 15 dk ya çıkar mı?
Aklıma gelenler bunlar. Ama neredeyse herkese baktırdığım için sorabilirsiniz
FAL SEPETİ
Bu site evet daha uygun ama kayıtlar çok kısa. İyileri ve hisleri güçlü olanları belirteyim
SEVGİ DERMAN, ZEUS, ZÜLAL ŞEN, bunlar hisleri güçlü yorumcular.
İyi geceler

Şu yazdığınız listeye bende ek yapıcam bende ki şiste daha çok. Sizi geçerim ama bu yazdıklarına fikir beyan edeceğim. Arnisa çok hakim kartlara. Nil ile ilgili katılmıyorum çıkmadı ve baydı yani. Halehi de sevmedim gereksiz bir gülüşü var. İrem Çerkez çıktı hatta geçenlerde çıktı ve aklıma gelmeyen bişeydi gerçekten şaşırdım. Yıldızlarım Zişan ve şevdar abla tabiki. Zişan ayrıntılı bakar tutar. Şevdar lafı dolandırmaz serttir. İkisi de yüzde 80 tuttu. Doğa ise o yorumları kendi yazdığını düşünmüyorum eminim çünkü anlık durumu bile bilemedi. Çok oyalıyor telde. Mert psikolog edasında. Maya laf kalabalığı eeee ıııııı diye diye fal bitiyor. Şevdar bazen 17 dk bakar bazen 13 denge problemi galiba bi o huyunu sevmiyorum. Şimdilik böyle. O zaten düşük puanlıları söylemicem bi de. Bı kadın daha bardı yeni girmişti 5 lira adını unuttum o da iyi gibi geldi. Hatırlayınca yazıcam adını yada bakıp yazarım

Doğa bence kime yorum yazdırıyorsa fazla abartı yani ben de mümkün oldukça tutturan yorumculara yorum yazarım da kadına adeta ilahsın sen, şahanesin, efsanesin yapıyorlar nedense o yorumlar editlenmiyor. Gerçek yorumlar silinip kırpılıyor.

Anlık durumu bile benim ağzımdan laf almaya çalıştı zaten tek bir söylediği dahi çıkmadı. Kesinlikle kendi yazıyor. Ben yorumcu olsam bende yazarım ne bar ki. Reklam

Anlık durumu bile benim ağzımdan laf almaya çalıştı zaten tek bir söylediği dahi çıkmadı. Kesinlikle kendi yazıyor. Ben yorumcu olsam bende yazarım ne bar ki. Reklam
Ama işte sinirlendiğim de şu. İyi yorum tabi olabilir de kötü yorum silinmesi dolandırıcılık.. insanları yanıltma. Neticede ilk defa gelen insanlar yorumlardan etkileniyor ki hepimiz bakıp deniyoruz

Ben baktırmadım ama youtube da videolarına denk gelip izlediklerim oluyor, kişisel danışmanlıkları var hakkında kısmında ve iletişime geçip paralarını öğrendiklerim oldu, merak ettim ve kıyaslamak istedim çünkü. Binnaza göre çok uygun fiyatları. Henüz baktırmadım, baktırmak da istemiyorum açıkçası ve bu isteksizliğimin sonsuza dek sürmesini istiyorum. Vakti zamanında çok fal baktırdım binnazda, abuk subuk yerlerde. Artık baktırma isteğim de gitti, parama da acıyorum. Umarım bu hal tüm fal baktıranlara gelir ve belki bi parça faydam olur diye buraya yazıyorum.

Aslında kumar gibi bu da bir bağımlılık galiba. Ama tabi yine bir beklentisi ya da umudu olanlar malesef baktırıyor.

Biraz daha kredim var. 161 kadar. Çok para da harcamadan, dk/kredi de olur, öneren var mı?

Tumaya bende baktirdim ve şaşırttı beni 'ne zumra ne zişan ne arif elfin arnisa bunların hepsi aylarca oyaladı beni en doğru yorum tumaydan geldi çıkar çıkmaz bilemem ama hepsinden çok daha doğru yorumladı

Tumaya bende baktirdim ve şaşırttı beni 'ne zumra ne zişan ne arif elfin arnisa bunların hepsi aylarca oyaladı beni en doğru yorum tumaydan geldi çıkar çıkmaz bilemem ama hepsinden çok daha doğru yorumladı
Valla tümay malesef tutmadı bende. Yanından bile geçmemiş ki sadece 1 kere baktırmışım. Arif kim bilmiyorum. Zümrada fos çıktı. Elfin ve Arnisanın zaman zaman söylediklerini yaşadım. Zişanda da hep tutarlı yorumlar aldım. Genellikle de yaşadım. O sebeple ara sıra yorum almaya devam ediyorum. Tabi eskisi kadar binnazda takılmıyorum. İndirimleri takip ediyorum. Keşke daha çok ve mantıklı oranlarda indirim yapsalar. Baktırdığım yorumcuları da 3 e indirdim

elfine ben çok sık giderim .süreçte beni çok uyardı dinlemedim dediği gibi oldu şasırdım yorumunuza ares bey tarot kartı çekip aşağı yukarı tahmin veriyor zaman dilimi hakkında.

Başka bir uygulama da olabilir aslında. Tam nokta atışı yaptıklarında daha çok gaza geliyorum galiba ben Tümay vade vermiş vadesi tutar mı bilmiyorum baya uzun bir süre vermiş. Hep monoton ve aynı konuşmuş. Diğerleri de çok fazla kredileri ya. Fal evi ya da fal sepetini denesem mi diyorum

Tsk ederim cnm Zisanin insanlığını yardımcı olmaya çalışmasını çok sever takdir ederim ama 2 kez fal attim 2 nde de verdiği zamanlar geçti ve dediği gibide olmadi sende zamanlamalar tuttumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…