Binnaz Abla

İyi ya beğenmen iyi oldu,bari eurolar boşa gitmedi.Hadi bakalım dediğide olur inşallah.Cherry sen crimsonlady e fal atmışmıydın?

vallahi bu hatunun tutturdukları var,çıkmadı diyenler de var.Baktırsak mı?

Galen in de tutturdukları varmış,deneyelim derim

barış a baktırdım çok uzun faldı okurken sıkıldım önce bni anlatmış sonra karşı tarafı. soru kısmınıda gayet detaylı yazmıştım ama sorulaımın yanıtını alamadım. ben açıkçası beğenmedim laf kalabalığı başka bir şey değil. bu arada formu okurken farkettim zeusun falını arkadaşlar paylaşmış aynı cümleler bende de var. zeus ve barış bence iyi değil. he birde unutmadan barış karşı tarafı anlatırken doğru anlatamamış soru kısmında da söyledim evirdi çevirdi 2 satır bişey yazdı. tavsiye etmem.

Kızlar bu Taha tarotta mı yoksa kahvede mi iyi ona göre baktıracağım :)

taha ya kahve baktırdım ben çıkar çıkmaz bilemem ama baktırdığım kişilerle aynı tarihi verdi bekleyip görücem. tarot baktırmadım ama kahve denenmeli bence.

zeusun kotu oldugu tescilli canim ilk sayfalarda cok yazilmisti.zeusa fal baktirmak parayi cope atmaktir
baris konusunda kesinlikle hemfikirim upuzun alakasiz bir fal ama baris bi yerden tanidik da nerden ya baska sitede falci ya ankaradakilerden birine benziyo cumleleri...hakkimi hrlal ediyorum yazmis bide falin sonuna hay allahiim! ben helal etmedim valla kendi dusunsun!

bi cafede bakıyoırmuş da ben hiç duymadım. aynen bide başında cafeden harita ve tılsım destemi getirdim falan yazmış bende dedim ii bişi çıkacak yok ya işi sormuştum mesela hiç değinmemiş bile. yanlız benim anlmadığım yorumlara bakıyorum herkes 5 puan vermş herkes iyi yazmış nasıl oluyor şahsen ben beğenmediğim fala 5 vermem yazmamda çünkü başkalarının veballinide alıyoruz ordan bakıp fal baktıranlr var yanlış yönlendiriyoruz. aynı hakkımı helal ettim cümlesi varr beni güldüren cümle :)

ben 2 verdim valla 1 verebilirdim ama hadi dedim emek vermis az biraz. site de iade kabul etmedi %50 sini iade etmisler.cafede olsam ifademi mimiklerimle yumusatirdim demis gelecekle ilgili hic bisey yok o upuzuun falda

vallahi bu hatunun tutturdukları var,çıkmadı diyenler de var.Baktırsak mı?

Galen in de tutturdukları varmış,deneyelim derim
Evet canım Özlem falını gönderdi bana çok detaylı bi fal,gelecekte çıkmış en önemlisi bu.Ama dün burdan bi arkadaş ona çıkmadığını memnun kalmadığını yazmış arada kaldım bende bilemedim.40 kredi nihayetinde.Çıkacağını bilsem inan 100 kredi de veririm,yapmadığım şey değil.Ama garantisi yok işte.

Kızlar bu Taha tarotta mı yoksa kahvede mi iyi ona göre baktıracağım :)

Ben iki defa tarot baktırdım.Genelin falını bilemem ama bana son dönemde en başarılı yorumu yapan kişidir Taha.Kötüyü yazdığım gibi iyininde hakkını veririm.Kahvesini blimiyorum.Dün Marple,min falını okudum,onunkide on numaraydı,buda örneklerden biri.

Barış'ın bana falı öyle uzun değildi.En uzun yorum bana Taha dan geldi.Net tarihler vermiş gelecekle ilgili,bence baktırdığım bu kadar insandan bi tık yukarıda.Bakalım tabi çıkarmı onu zamanla görücez.Barış için ben denenir derim.Ama tabiki canım demek sana tutmamış,çok karşılaştığımız bi durum malesef.Rezzan mesela ,Elif ışık,Nesibe en popüler isimlerden ama bana tek kelimeleri çıkmadı.Sen kahvemi baktırdın Barış'a tarotmuydu?

Bu saydıklatında bana çıkmadı hiç elife bir astroloji haritası yorumlatmıştım ben ona yuz basarım

Bu saydıklatında bana çıkmadı hiç elife bir astroloji haritası yorumlatmıştım ben ona yuz basarım

Bizim fal durumumuz şaşırtıcı derecede seninle aynı canım.Zaten bişey söyliyimmi,onların astroloji yorumu dedikleri seninkinden farklı değilki..Şişirmeyi iyi biliyolar hepsi o.

Bizim fal durumumuz şaşırtıcı derecede seninle aynı canım.Zaten bişey söyliyimmi,onların astroloji yorumu dedikleri seninkinden farklı değilki..Şişirmeyi iyi biliyolar hepsi o.

günaydın kızlarr...ben de tahayı mrk ettim tarot göndereyim mi? bir de bu ark ne zaman onlıne oluyor?

günaydın kızlarr...ben de tahayı mrk ettim tarot göndereyim mi? bir de bu ark ne zaman onlıne oluyor?
Günaydınnn.Vallaha en son 16sında online olmuş.Belki yazar profilinde ne zamn gireceği.Hafta sonu ya yüksek ihtimal girer.Yalnîz biz simdi burda çok yazdîk herkes okuyo ya,Defne Babür hesabı 5 dk 9 kişi alır herhalde.Sıkı takip etmek lâzım kaçırmamak için.

Afiyet olsun canım.Sabah kahvemi az önce içtim bende.Sanada tunaydııın Marple'cim,güzel bi hafta sonu dilerimmmm.

Sağol canım benim haftasonum hemen geçiyor yahu dinlenemiyorum çünkü uyku benim için çok önemli uyuyuncada zaman yetmiyor bir sürü kitabım var okunacak o bu derken bir bakmışım bitmiş

Marple'cim yorumlarinizi okudum da besteye ne göndermistin de farkli söylems? ben tarot gönderdim cat cat söylems vallahi tavsiyesine uydum ve su an sevdigimle aram duzelecek gibi cok zor zamanlar gecirdim rabbim ins nasip ederr. bikac gun sonra da tahaya baktirmayi dusunuyorum nerdeyse hepiniz begenmissiniz. kahve mi tarot mu gondermeliym sizce?

İlkinde kahve diğeri tarot canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…