- 31 Ocak 2019
- 443
- 305
- 23
Yok o kadar bilsem fallara servet harcamam :))) ama hissettiğim şu, sık baktırmamak lazım. Çünkü daha çok insanın aklı karışıyor hem de böyle yok retro, yok dolunay kafamız daha karışık oluyor ve ne kadar fal baktırırsak baktıralım fallar da şaşırıyor. Kahve de olsa kart da olsa. Aslında ben bu ara su falı konusunu düşünüyorum. Çünkü daha hislerle bakılan bir fal ve herkes bakamıyor. Su falı ile ilgili önerisi olan var mı acaba? Sitelerde de pek yok. Binnzda zaten yok su falı ama başka sitelerde de su falı bakanlarda pek itibar etmedim. Çünkü baya duası falan varmış herkes de bakamıyormuşŞu kartlar çıkarsa uzar süresi diyebileceğiniz spesifik şeyler var mi?
Bir zamanlar selena vardı sadece su falı bakardı olaydı keşke.Yok o kadar bilsem fallara servet harcamam :))) ama hissettiğim şu, sık baktırmamak lazım. Çünkü daha çok insanın aklı karışıyor hem de böyle yok retro, yok dolunay kafamız daha karışık oluyor ve ne kadar fal baktırırsak baktıralım fallar da şaşırıyor. Kahve de olsa kart da olsa. Aslında ben bu ara su falı konusunu düşünüyorum. Çünkü daha hislerle bakılan bir fal ve herkes bakamıyor. Su falı ile ilgili önerisi olan var mı acaba? Sitelerde de pek yok. Binnzda zaten yok su falı ama başka sitelerde de su falı bakanlarda pek itibar etmedim. Çünkü baya duası falan varmış herkes de bakamıyormuş
önce telwe deydi nak ta şimdi intagramda falnakta.diye geçiyor.Nakta hanım hangi sitede ? Ben de merak ettim. Ama şu da var. Hakkaten de herkese herşey çıkmayabiliyor. Mesela siz çokça yaşamışsınız belki de enerjiniz tuttu. Başkasına tutmamış olabilir. Ben hiç duymadım mesela. Siz öngörüleri çıktı dediyseniz ben de denemek isterim
malesef falcı değil o beyfendi bildiginiz o sitede laf dolandırıp kredilerinizi alıyor ve site asla müdehale etmiyorIsmini gorunce bile tansiyonum dustu Guven Gurkan Toprak isimli falci olmayip o puani nasil elde ettigini anlamadigim gerizekaliya o kredilerimi yedirdim ya hala aklima geldiginde sinirleniyorum. Sadece bir kere siteye sikayette bulundum o da bu adam yuzundendi. Aklima geldi ay yine sinirlendim mal herif ya.
Merhaba Su falı kişinin de bizzat yanında olması gereken bir uygulama uzaktan kumanda ile olmaz:)Yok o kadar bilsem fallara servet harcamam :))) ama hissettiğim şu, sık baktırmamak lazım. Çünkü daha çok insanın aklı karışıyor hem de böyle yok retro, yok dolunay kafamız daha karışık oluyor ve ne kadar fal baktırırsak baktıralım fallar da şaşırıyor. Kahve de olsa kart da olsa. Aslında ben bu ara su falı konusunu düşünüyorum. Çünkü daha hislerle bakılan bir fal ve herkes bakamıyor. Su falı ile ilgili önerisi olan var mı acaba? Sitelerde de pek yok. Binnzda zaten yok su falı ama başka sitelerde de su falı bakanlarda pek itibar etmedim. Çünkü baya duası falan varmış herkes de bakamıyormuş
Malesef hiç duymadımBir zamanlar selena vardı sadece su falı bakardı olaydı keşke.
O değilde eskilerden Sezgi'yi bilen gören duyan var mı ?
Ya aslında çok da kaptırmamak lazım. Ben mesela dün sitelerden bağımsız birisine baktırdım alt üst durumdayım. Psikoloji etkileniyorönce telwe deydi nak ta şimdi intagramda falnakta.diye geçiyor.
Ama ben dünkü falımdan sonra halen kendime gelemedim dönmeyecek dedi sanki bir hancer saplandı
O zaman sitede olsun yok özelde olsun su falı baktım diyenler uyduruyorMerhaba Su falı kişinin de bizzat yanında olması gereken bir uygulama uzaktan kumanda ile olmaz:)
Benim arkadaşım kadikoyde sevgi diye bi kadına baktırdı. Çok kötüydü diyo. Bi de tellwe de shayla var ondan memnundu kahvede. O kadın su falı da bakıyormuş.O zaman sitede olsun yok özelde olsun su falı baktım diyenler uyduruyor
Ya işte kart fallarını belki herkes bakabilir de bu su falı biraz daha durugörü. Herkes de bakamıyor aynen.Benim arkadaşım kadikoyde sevgi diye bi kadına baktırdı. Çok kötüydü diyo. Bi de tellwe de shayla var ondan memnundu kahvede. O kadın su falı da bakıyormuş.
Maaalesef öyle , su falı kişi ile karşı karşıya gelmeden bakılamaz , dedemden biliyorum yani bu falcılar için şarlatan diyor öle yapanlara.O zaman sitede olsun yok özelde olsun su falı baktım diyenler uyduruyor
app üzerinden yaparlar muhtemelenbinnazda kredi kartı ve sms ile ödemeyi kaldırıyormuş. peki nasıl alıcak insanlar? eft mi?
yakında maaşımızı direk onlara havale edicez böylelikle rahatlayacak sitebinnazda kredi kartı ve sms ile ödemeyi kaldırıyormuş. peki nasıl alıcak insanlar? eft mi?
Nasıllllll YAAAA ona EFT yapacağıma yorumcunun kendisine yaparım daha iyi :) :)Zaten soru hakkını kaldırdılar .kızıyorumm aaaaa :)binnazda kredi kartı ve sms ile ödemeyi kaldırıyormuş. peki nasıl alıcak insanlar? eft mi?
Merhabalar. Ben altın üyeyim şuan baktırdığım 3 yorumcudan biri. Dediklerini yaşadım evet. İnşallah siz de yaşarsınız.Arkadaşlar merhaba, dün zişana fal gönderdim ilk kez. Ben genel olarak memnun kaldım güzel bir faldı. Verdiği bir vade ve de beklediğim bir haber var. Falları genel olarak çıkar mı, vadesi tutar mı? Konum aşk ile ilgiliydi.
Ben ik gün önce kredi kartıyla aldım. Nasıl ödeyeceğiniz ki hakkaten?Nasıllllll YAAAA ona EFT yapacağıma yorumcunun kendisine yaparım daha iyi :) :)Zaten soru hakkını kaldırdılar .kızıyorumm aaaaa :)
İnşallahhhMerhabalar. Ben altın üyeyim şuan baktırdığım 3 yorumcudan biri. Dediklerini yaşadım evet. İnşallah siz de yaşarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?