Binnaz Abla

Şu kartlar çıkarsa uzar süresi diyebileceğiniz spesifik şeyler var mi?
Yok o kadar bilsem fallara servet harcamam :))) ama hissettiğim şu, sık baktırmamak lazım. Çünkü daha çok insanın aklı karışıyor hem de böyle yok retro, yok dolunay kafamız daha karışık oluyor ve ne kadar fal baktırırsak baktıralım fallar da şaşırıyor. Kahve de olsa kart da olsa. Aslında ben bu ara su falı konusunu düşünüyorum. Çünkü daha hislerle bakılan bir fal ve herkes bakamıyor. Su falı ile ilgili önerisi olan var mı acaba? Sitelerde de pek yok. Binnzda zaten yok su falı ama başka sitelerde de su falı bakanlarda pek itibar etmedim. Çünkü baya duası falan varmış herkes de bakamıyormuş

Bir zamanlar selena vardı sadece su falı bakardı olaydı keşke.
O değilde eskilerden Sezgi'yi bilen gören duyan var mı ?

önce telwe deydi nak ta şimdi intagramda falnakta.diye geçiyor.
Ama ben dünkü falımdan sonra halen kendime gelemedim dönmeyecek dedi sanki bir hancer saplandı

malesef falcı değil o beyfendi bildiginiz o sitede laf dolandırıp kredilerinizi alıyor ve site asla müdehale etmiyor

Merhaba Su falı kişinin de bizzat yanında olması gereken bir uygulama uzaktan kumanda ile olmaz:)

önce telwe deydi nak ta şimdi intagramda falnakta.diye geçiyor.
Ama ben dünkü falımdan sonra halen kendime gelemedim dönmeyecek dedi sanki bir hancer saplandı
Ya aslında çok da kaptırmamak lazım. Ben mesela dün sitelerden bağımsız birisine baktırdım alt üst durumdayım. Psikoloji etkileniyor

binnaza şimdi baktım da 3000 kredilik bir sürü yorumcu var ve bunlardan Mert Göktürk dışındakilerin puanı 100 değil. 1 yıl önce Mert Göktürk'e baktırmış biri olarak söylüyorum ki bakımı 10 dakika bile değildi ve çıkmadı. Yazık.

Benim arkadaşım kadikoyde sevgi diye bi kadına baktırdı. Çok kötüydü diyo. Bi de tellwe de shayla var ondan memnundu kahvede. O kadın su falı da bakıyormuş.
Ya işte kart fallarını belki herkes bakabilir de bu su falı biraz daha durugörü. Herkes de bakamıyor aynen.

binnazda kredi kartı ve sms ile ödemeyi kaldırıyormuş. peki nasıl alıcak insanlar? eft mi?

Arkadaşlar merhaba, dün zişana fal gönderdim ilk kez. Ben genel olarak memnun kaldım güzel bir faldı. Verdiği bir vade ve de beklediğim bir haber var. Falları genel olarak çıkar mı, vadesi tutar mı? Konum aşk ile ilgiliydi.

Merhabalar. Ben altın üyeyim şuan baktırdığım 3 yorumcudan biri. Dediklerini yaşadım evet. İnşallah siz de yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…