Zişanı bilmem Ama Tumay veya Tümay Cennet :) O hanımın bana dedikleri çıkmıştı , 1 vermiştim ilk baktırdığımda ama sonra haklı olduğunu anladımArkadaşlar merhaba, dün zişana fal gönderdim ilk kez. Ben genel olarak memnun kaldım güzel bir faldı. Verdiği bir vade ve de beklediğim bir haber var. Falları genel olarak çıkar mı, vadesi tutar mı? Konum aşk ile ilgiliydi.
Kötü derken çıkmış mı acaba Adresi varsa paylaşırsanız sevinirim , merak ettim kesin giderim ücret bilginiz var mı birde ?Benim arkadaşım kadikoyde sevgi diye bi kadına baktırdı. Çok kötüydü diyo. Bi de tellwe de shayla var ondan memnundu kahvede. O kadın su falı da bakıyormuş.
Az önce ben de gördüm ama yetisemedim gerçekten ücretsiz mi bakmışTümay şuan ücretsiz bakıyor :) Hatta bugün bir çoğunu ücretsiz gördüm. Evde kalmak yaramadı bana
Kadıköy sevgi kafeydi sanırım. Hayır fala çok kötü bakmış. Sürekli bi gözü telefondaymis falan. Babasinin rahatsızlanicagini bilmiş ama mesela. Ilgisiz biriymis.Kötü derken çıkmış mı acaba Adresi varsa paylaşırsanız sevinirim , merak ettim kesin giderim ücret bilginiz var mı birde ?
Ben yazmadım ama bugün çok gördüm 0 kredi ile bakan, anlaşıp mı böyle bir şey yaptılar ne yoksa arada bir oluyor mu ki ben ev moduna geçince bakmaya başladım, öncesi yıllar önceAz önce ben de gördüm ama yetisemedim gerçekten ücretsiz mi bakmış
Ben yazdim ama dönmedi. Donmeyecek bence sitede bor problem vardır muhtemelenTümay cennet şimdi de ücretsiz bakıyor :)
Bende yazdım bakalım döner miBen yazdim ama dönmedi. Donmeyecek bence sitede bor problem vardır muhtemelen
O falco degil bana gore de zaman dan kazanip insanlarin kredilerini toplayan bir vatoz baligi gibiİki yıl önce güven gürkan toprak'a baktırmışım. Şimdi dinliyorum. O kadar kötü ki. Asla baktırmayın şüphe bile duymayın yani.
Ben de Tümaya fal baktırmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama siz daha önceki bir yorumunuzda zişanı da beğendiğinizi yazmışsınız sanırım :)Zişanı bilmem Ama Tumay veya Tümay Cennet :) O hanımın bana dedikleri çıkmıştı , 1 vermiştim ilk baktırdığımda ama sonra haklı olduğunu anladımkeşke dinleseydim dedim , hayat işte biz aynı yerimizdeyiz , ama başkaları gidiyor kolay vazgeçebiliyor bizden
Googla falevi yazıyorum peri mutlu yazıyorum çıkmıyorPeri mutlu
İyi olmuş demekki millet ödemedikleri karttan çektirmişler 300 liraları tahsil edemeyince peşine dönmüşlerbinnazda kredi kartı ve sms ile ödemeyi kaldırıyormuş. peki nasıl alıcak insanlar? eft mi?
zişan evet göndermişim ne dediyse de çıkmış oda olumsuz konuşmuş bugün çok duygusal moddayım covid 19 pskolojik sarstı beniBen de Tümaya fal baktırmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama siz daha önceki bir yorumunuzda zişanı da beğendiğinizi yazmışsınız sanırım :)
yarın gene giricekmiş saat 20:30 da ücretsiz bakıyor evet Covid virüsünden dolayı bizlere motive olsun diyeymiş , her falcı bakacakmış , süre başlatamıyor ücretsiz baktığı için bu sebeple çevrim içi görüyoz ama bana bekleyin sıradan alıyorum dedi ,rüyam vardı onu yorumladı. kahve falı bakar mısınız dedim , sanaldan bakmayı sevmiyorum dedi , kart bakıyorsunuz ama dedim , onda bir sorunum yok ama fincanda kişinin yüzünü görmek isterim dedi ,bakalım hayırlısı ..Ben yazdim ama dönmedi. Donmeyecek bence sitede bor problem vardır muhtemelen
Cep telefona indirmeniz gerekiyor Falevi uygulamasını , deniz uysal , PEri mutlu, yıldız kutay,jelize Su , son gittiklerim başarılıydı bunlar♥Googla falevi yazıyorum peri mutlu yazıyorum çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?