Binnaz Abla

Zişanı bilmem Ama Tumay veya Tümay Cennet :) O hanımın bana dedikleri çıkmıştı , 1 vermiştim ilk baktırdığımda ama sonra haklı olduğunu anladım keşke dinleseydim dedim , hayat işte biz aynı yerimizdeyiz , ama başkaları gidiyor kolay vazgeçebiliyor bizden

Benim arkadaşım kadikoyde sevgi diye bi kadına baktırdı. Çok kötüydü diyo. Bi de tellwe de shayla var ondan memnundu kahvede. O kadın su falı da bakıyormuş.
Kötü derken çıkmış mı acaba Adresi varsa paylaşırsanız sevinirim , merak ettim kesin giderim ücret bilginiz var mı birde ?

Tümay şuan ücretsiz bakıyor :) Hatta bugün bir çoğunu ücretsiz gördüm. Evde kalmak yaramadı bana

Kötü derken çıkmış mı acaba Adresi varsa paylaşırsanız sevinirim , merak ettim kesin giderim ücret bilginiz var mı birde ?
Kadıköy sevgi kafeydi sanırım. Hayır fala çok kötü bakmış. Sürekli bi gözü telefondaymis falan. Babasinin rahatsızlanicagini bilmiş ama mesela. Ilgisiz biriymis.

Az önce ben de gördüm ama yetisemedim gerçekten ücretsiz mi bakmış
Ben yazmadım ama bugün çok gördüm 0 kredi ile bakan, anlaşıp mı böyle bir şey yaptılar ne yoksa arada bir oluyor mu ki ben ev moduna geçince bakmaya başladım, öncesi yıllar önce

Tümay cennet şimdi de ücretsiz bakıyor :)

İki yıl önce güven gürkan toprak'a baktırmışım. Şimdi dinliyorum. O kadar kötü ki. Asla baktırmayın şüphe bile duymayın yani.

Ben de Tümaya fal baktırmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama siz daha önceki bir yorumunuzda zişanı da beğendiğinizi yazmışsınız sanırım :)

Ben de Tümaya fal baktırmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama siz daha önceki bir yorumunuzda zişanı da beğendiğinizi yazmışsınız sanırım :)
zişan evet göndermişim ne dediyse de çıkmış oda olumsuz konuşmuş bugün çok duygusal moddayım covid 19 pskolojik sarstı beni Hayat normale dönsün artık herkes mutsuz

Son düzenleme:
Ben yazdim ama dönmedi. Donmeyecek bence sitede bor problem vardır muhtemelen
yarın gene giricekmiş saat 20:30 da ücretsiz bakıyor evet Covid virüsünden dolayı bizlere motive olsun diyeymiş , her falcı bakacakmış , süre başlatamıyor ücretsiz baktığı için bu sebeple çevrim içi görüyoz ama bana bekleyin sıradan alıyorum dedi ,rüyam vardı onu yorumladı. kahve falı bakar mısınız dedim , sanaldan bakmayı sevmiyorum dedi , kart bakıyorsunuz ama dedim , onda bir sorunum yok ama fincanda kişinin yüzünü görmek isterim dedi ,bakalım hayırlısı ..

binnaz - LENA KOVAL Baktıran oldu mu hiç nasıl bir tarzı var hiç baktırmadım , çıkıyor mu yorumları tutarlı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…