Binnaz Abla

İyi olmuş demekki millet ödemedikleri karttan çektirmişler 300 liraları tahsil edemeyince peşine dönmüşler
Gerçekten EFT ile ödeme alacağını düşündünüz mü ? Eft için iletişim gerekli kontrol gerekli anında olacak şey değil. Kredi kartı sms ile ödeme almıyor ise demek ki app store ya da google play üzerinden ödeme alacaktır. yani krediyi binnaz abla satmaz, app store satar. sadece fal için değil ücretli çok uygulama kullandığım için biliyorum.
Eft düşünülmüş olması bana komik geldi.

Binnaz abla katına fal baktirdim biten eski iliskimle ilgili zümra lal hayatında biri yok sadecd sosyal medya üzeri konuşmalar var hayatında biri yok dedi melisa asya hayatında biri var ama sana adım atıcak dedi sen karşılık verirsen o kızi bırakacak dedi kafam karıştı ikisinden baktirip falı cikan oldumu dediklerini yasadiklariniz zaten hayatında biri varsa dönsede istemem böyle birini zumraya yada melisa fal baktirip cikan oldumu

Live Hiç mantıklı değil. Yakalayacağız da konuşcaz da üfff verir paramı adam gibi baktırırım

Ben de böyle bir şeyden şüpheleniyordum, hatta artık eminim diyebilirim. Söyleyebilir misiniz acaba hangi kartlardan anlıyorsunuz lütfen

Sağlıklı günler diliyorum hepimiz adına, mutlu ve huzurlu günler görebilmek dileğiyle

Kızlar ben Binnaz Abla Live'daki ücretsiz faldan yararlanabilmek adına pek beğenmesem de Karaca Duran'a yazdım. Aralık ayında ilk defa baktırmıştım, benim düşündüklerimin aynısını söylemişti anı güzel yorumluyor ama ben artık peri masalı sonuna bağlayan yorumculara sinir olmaya başlıyorum. Bir yere bağlamak zorunda değilsiniz yani, ben orada sonumuz nedir dönecek mi diye sormamışım zaten, karşı tarafın düşüncelerini ve nasıl olduğunu sormuşum. Bundan 3-4 ay önce hem verilen vadelere hem de mutlu sonlara çok hevesleniyordum ama hayattaki gidişatımızın ve verdiğimiz kararların falların "sonuç" kısmından daha baskın olduğunu öğrendim. Hayat kafama vura vura öğretti. :))
Hele bide karşı tarafın hayatı bir düzene oturmadıysa ve üzerinde birtakım negatif enerjiler var gibiyse geçmiş olsun.
Yine de ben belki farklı bir şeyler söyler bu defa diyerek yazdım ona, hazır ücretsizken.. ama Karaca Duran'ın 96-97 oranındaki başarısının gerçekçilikten ötürü olmasını beklerdim. Pembe tablodan dolayı puanı böyleymiş demek ki.
Tümay Cennet'e yazdım ama geri dönmedi, Binnaz desteğe yazdım çok yoğunluk varmış live'da. Yine de favorilerimdensin Tümoşum :))
Durak Sancaktaroğlu, Dilşah Füsun, Destina Eren de geri dönmeyenlerden live'da.
2 ay önce baktırmıştım diğer favorim Zişan'a, ama bugün söylediği şeyler farklı gerçekleşti ve ne yazık ki patladı falı. Üstelik apayrı bir şeyler de çıktı ortaya, farklı bir şeyler de varmış...
Burada sorun tabiiki yorumcularda olmuyor, kesinlikle hayatın gidişatı ve bizim elimizde olmayan olayların, başkasının kontrolünde gerçekleşmesi...
Büyük beklentilerle ya da "son çarem" gibi bir modda gitmemek gerekiyor falcılara, yoksa kendinizi kaptırmıyorsunuz zaten ayaklarınız yere basmış oluyor. :) ben başlarda ne yapacağını bilemez bir halde sağa sola savruluyordum ve fal atıp duruyordum, kalbim filan çarpıyordu heyecandan, ondan sonra kendimi çok yorulmuş hissediyordum. Salak gibi tüm enerjimi ve beklentilerimi oraya, fallara akıtmışım çünkü. Artık çok daha güçlüyüm, kontrolün zamanın ve kişilerin elinde olduğunu biliyorum ve mevcut durum, düşünceler için gidiyorum sadece. Yenilere tavsiyem için yazdım bunları :))
O sebeple Zişan tutturamamış olsa da mühim değil, seviyorum ve emeğini biliyorum. Kontrolün kartlarda olmadığını da. :) sağlıklı mutlu günler dilerim hepinize :)

Paylaşımınız için teşekkür ederim kendi adıma .bu live da ücretsiz bakım ile ilgili bilgi vermeniz müm kün mü ?

Ben de böyle bir şeyden şüpheleniyordum, hatta artık eminim diyebilirim. Söyleyebilir misiniz acaba hangi kartlardan anlıyorsunuz lütfen
Valla artık baktıra baktıra kartları görüyorsun mesela katinada valide ne, çiçekler ne. Ama malesef kendi becerim yok. Olsa fallara deli gibi paralar dökmezdim. Binnaz bir indirim bile yapmadı sağolsun. Şu günde. Haliyle para da harcamak istemiyorum. Ne zaman indirim yaparsa. Fal sepetinde de iyi yorumcular var ama ucuz diye malum yorum süresi de makimum 7, 8 dk. Hatta 4 dk bile yorum gördüm. Parasın göre demek ki :))

Merhaba hanımlar umarım iyidir herkesler...

Uzun zaman sonra belli vadeleri yaşadıktan sonra tekrar fal sürecine girdim yine :)))

Zişan Işık a katina baktırdım. Diğer sayfalar da aradım zişan ile ilgili yazıları biraz okudum ama yine de güncel olarak emin olmak istedim. Baya hisli gibi geldi bana acaba ara verip geri başladım diye mi ya da bilmiyorum vadeler verdi ama çıkan var mı ? detay vermediğim ne varsa söyledi...

Bazı yorumcular live de moral olsun diye ücretsiz bakıyor. Ama yakalamak ne mümkün dün şevdar profiline yanıtlayamadıklarım kusura bakmasın ltf yazmış. Nezaket Yani. Yüksek kredili başarılı yorumcuları zaten yakalayamayız ki. Düşüklere de ben bedava bile olsa baktırıp enerjimi bozmam

Merhabalar. Ben de altın üyeyim. Yıllardır Binnaza deli paralar döktüm. Son zamanlarda hatta hiç baktırmıyorum diyebilirim. Ama öngörülerine güvendiğim hatta yaşadığım 3 yorumcudan birisi Zişan. Bir dediğini kısa sürede yaşadım diğerini biraz daha zaman sonra ama önemli olan da falın çıkmış olması sanki

Fal sepetinde önerilerileriniz kimler acaba?

Fal sepetinde önerilerileriniz kimler acaba?
Zeus un hisleri gerçekten kuvvetlidir. Dediklerini yaşadım. Şuan favorim sevgi derman. Aynen hisleri gerçekten iyi. Tarotla da destekliyor. Bir de zülal şeni beğeniyorum. Kendi kartlarıyla da destekler ki ben buna önem veriyorum. Hisleri kuvvetli ve iyi yorumcular. Bir de tavsiye üzerine didar diye bir kıza baktırdım. Hisleri ve yorumu iyi ama fal bana çok kıs geldi. Bu paraya bu kadar diyor olabilirler :)

Ben de alexe baktırdım genel olarak iyiydi sanki ama bakalım. Nedense şu an zülale ısındım onu bekliyim. Teşekkür ederim :)

Ben de alexe baktırdım genel olarak iyiydi sanki ama bakalım. Nedense şu an zülale ısındım onu bekliyim. Teşekkür ederim :)
Alexle ilgili çok sinir bozucu birşey yaşadım. Her nasıl olduysa instagramdan beni buldu ben de saf saf ekledim çünkü hisleri iyi. Adam iki konuşma sonra asıldı. Engellemek zorunda kaldım. Muhtemelen aynı sitede emre dinç ten gördü. O aslında reikici falla alakası yok reiki bahanesiyle ekleşmiştik. Oradan görmüş olabilir

Bana öyle şeyler söyledi ki özellikle vermediğim detayları söyledi artı tamam nokta atışları oluyor bir çok seans sırasında ama vade tutar ise eğer ki çok imkansız ama ısrarla olacağını söyledi Zişan bakalım...

diğer favorileriniz kimler Alexandrea ? öngörü ve vadelerini yaşadığınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…