Binnaz Abla

Ya işte vadeler aynen bende mesela 1 ay içerisinde dediğini 2 gün içinde yaşadım hatta o kadar şaşırmıştım ki puanlama yapınca da yoruma yazdım. Bir diğer öngörüsü daha geç oldu ama benim için gerçekleşmesi önemli. Yorumlarını yaşadıklarım ve hala yorum aldığım mesela Şevdar, hislerine kesinlikle güvenirim. Yıllardır yanıltmadı. Kahvede ara ara nil güneş e giderim söylediği bazı çok ince detayları yaşadım mesela. Bir de Halehin yıllar önce bir falı çıkmıştı. Ara ara ona da baktırırım. Ama diğerleri şuanda sadece gittiklerim. Sitede hemen hemen herkese baktırdım çünkü

Ama negatif enerjiler demişsiniz eğer böyle birşey varsa zaten fal baktırmanın da bir anlamı yok aslında. Benim de malesef başıma böyle bir durum geldi eşimle. 1 yıl boyunca binnaz olsun , diğer siteler, yok özeller, hocalar dökmediğim para kalmadı. Haliyle tabi fallar da saptı. Ama işimle ilgili mesela net yorumlar aldım ve de yaşadım. Canlı kısmına hiç girişmedim binnazda. Geri dönmüyorlar evet. Tümaya baktırmıştım bir kere ama açıkçası çok tatmin etmediği için bir daha baktırmadım. Karacayı denemedim. Genelde sesli ya da telde çünkü istiyorum yorumları. Geçenlerde Serap emindağa yolladım. Çok sık kredi değiştiriyor 800 de yakaladım ama tatmin etmedi. Şuan Şevdar, kahvede Nil, tarot ve katinada Zişana baktırıyorum. Zişanda ben aksi bir durum yaşamadım. Hatta katina bakarken kendi kartlarında işle ilgili haber alacaksin dediği yorumunu dinlerken bekledğim iş haberi geldi. Yoruma bile yazdım o derece şaşırdım. Yani hisleri beni yanıltmadı. Şevdardan mutlaka her ay yorum alırım. O da asla şaşmadı.. Elfine fiyat zammı önce giderdim. Ama şuan 2500 çok geldi. Eskisi gibi sık baktırmıyorum. Belli kişilere ayda 1 . İyi bir eleme yaptım fal sitelerinde. Bir de fal sepetinde sevgi, zeus iyidir

Aynen yüksek kredilileri yakalayamıyoruz. Diğerleri zaten tercih etmediklerim

Ay inanmıyorum çok geçmiş olsuuun

Malesef şaka gibi. Yani özel hayatını paylaştığın insanlar bunlar. Ama her fırsatta da denk gelirsem söylüyorum.
Şikayet etseydiniz keske. Gerci ben sembol falda birini şikayet ettim. Kredilerimi geri verdiler ama kadin hala orda sadece bir saat ban yemiş. Bana arkadaşım önermişti. Kendi falini da atmıştı bana. Kadina baktiriyorum bi baktım arkadaşımla bana aynı fali atmis. Hala da orda fal bakabiliyor yani saskinim

Şikayet ettim bi süre ortalıkta yoktu sonra tekrar çıktı. Aynı falı da atıyorlar önceki falı dinleyip tekrar da atıyorlar. Binnazda bile oldu. Şikayet ettiklerim.
Mecburen kafası insanın bozuk oluyor fallardan medet umuyoruz. Deli paralar döküyoruz sonra bir de dalga geçer gibi şeyler yaşıyoruz

Paylaşımınız için teşekkür ederim kendi adıma .bu live da ücretsiz bakım ile ilgili bilgi vermeniz müm kün mü ?
Binnaz abla instagramda reklam yapmış canlı diye bir kısım var. Yorumcular belli zamanlarda açıyor ama yüksek puanlıları yakalamak imkansız. Düşük puanlı olanlar da zaten tatmin etmiyor. Muhtemelen şuanki salgına moral olsun diye. Ama bunun yerine indirim yapsa daha sevinirdim.

Psikoloojik destek diye bişey yapmış ücretsiz yani fal değil anladığım kadarıyla

Psikoloojik destek diye bişey yapmış ücretsiz yani fal değil anladığım kadarıyla
Kasdettiği bedava fal bakalım psikolojiniz düzelsin :))) chat gibi, ama tabi yüksek puanlı yorumcuları yakalamak mümkün değil. Diğerleri de sitede düşük puanlı yorumcular. Onun yerine indirim yapsa daha mutlu ederdi.

ben instagramdan gördüm ama nasıl baktırılıyor sitede anlayamadım help

Merhaba kızlar ;
ekteki kartlarım ı yorumlayabileyecek bilgisi olan arkadaşımız var mıdır?

Eklentiler

• katina.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 57
ben instagramdan gördüm ama nasıl baktırılıyor sitede anlayamadım help
Cepteki uygulamada kahvenin solunda canlı diye bir sekme var. Göremezseniz uygulamayı silip tekrar yükleyin ben öyle yapınca gördüm. Orada zaten ödenecek meblada sıfır yazıyor onlar bedava bakıyorlar. Ama sıkıntı şu ki aynı anda sanırım yığılma oluyor çok sağlıklı değil. Falcı meşgul de görünmüyor yazıyorsun ses yok. Ben yüksek kredililere malesef ulaşamadım. Düşük kredilileri de zaten terch etmedim. Yine de denemekte fayda var. Şans işi :) ben yine indirimden yanayım. Şöyle en az %50 indirim esas moral yükseltir

Cimri bu siteler cimri anacım nerde % 50 indirim yapacaklar, falcılar kendileri indirim yaparsa yapıyor onu da yüksek puanlılar yapmıyor zaten ama sitenin bi kredi vereyim de istedikleri gibi kullansınlar vs dediğini görmedim bu siteler kazandıkça cimrileşiyor

Kadınlar gününde %30 yaptı şok geçirdim. Almadım kredi falan. Ayıp ama ya. Bedava fal çıkartmış sözde. Herkes yığılıyor tabi, mümkün değil ulaşmak.

bunları tüketici hakem heyetine şikayet edebiliyoruz kızlar , ücretimizi kredi olarak değil elden vermek zorunda kalırlar. belki tekrar fal baktırmıcam ne kredisi ,

bu arada keyfim aşırı yerinde kırkbir kere maşallah pespembe bir falcı var mı? İş için atıcam bana anlatsın ben de dinleyeyim:))) gerçekten yazıyorum bunu:)
bu arada beğendiğiniz isimlerde Zülali Yağmur u Oylum Genç i Melisa Donukuk u da çıkarınca fal sepetinde kalan biri varsa gerçi falsepeti olmasın ya kenarda köşede gerçekten uygun fiyatlı biri varsa yeni keşif olarak bana söyler misiniz
falevinde peri mutlu var denmişti baktım biri 1 yıldız vermiş sitede helal olsun yayınlamış sebebini ciddiye aldım aynı falı atmış yazmıştı o yüzden göndermicem haricinde isim:)))) ?

bunları tüketici hakem heyetine şikayet edebiliyoruz kızlar , ücretimizi kredi olarak değil elden vermek zorunda kalırlar. belki tekrar fal baktırmıcam ne kredisi ,
Tabi canım aslında işin içinde taciz var. Ama o dönem ailemde vefat durumu vardı ve o üzüntüyle ancak sitesine şikayet ettim. Dahasını düşünemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…