- 31 Ocak 2019
- 443
- 305
- 23
Ya işte vadeler aynen bende mesela 1 ay içerisinde dediğini 2 gün içinde yaşadım hatta o kadar şaşırmıştım ki puanlama yapınca da yoruma yazdım. Bir diğer öngörüsü daha geç oldu ama benim için gerçekleşmesi önemli. Yorumlarını yaşadıklarım ve hala yorum aldığım mesela Şevdar, hislerine kesinlikle güvenirim. Yıllardır yanıltmadı. Kahvede ara ara nil güneş e giderim söylediği bazı çok ince detayları yaşadım mesela. Bir de Halehin yıllar önce bir falı çıkmıştı. Ara ara ona da baktırırım. Ama diğerleri şuanda sadece gittiklerim. Sitede hemen hemen herkese baktırdım çünküBana öyle şeyler söyledi ki özellikle vermediğim detayları söyledi artı tamam nokta atışları oluyor bir çok seans sırasında ama vade tutar ise eğer ki çok imkansız ama ısrarla olacağını söyledi Zişan bakalım...
diğer favorileriniz kimler Alexandrea ? öngörü ve vadelerini yaşadığınız ?
Sağlıklı günler diliyorum hepimiz adına, mutlu ve huzurlu günler görebilmek dileğiyle
Kızlar ben Binnaz Abla Live'daki ücretsiz faldan yararlanabilmek adına pek beğenmesem de Karaca Duran'a yazdım. Aralık ayında ilk defa baktırmıştım, benim düşündüklerimin aynısını söylemişti anı güzel yorumluyor ama ben artık peri masalı sonuna bağlayan yorumculara sinir olmaya başlıyorum. Bir yere bağlamak zorunda değilsiniz yani, ben orada sonumuz nedir dönecek mi diye sormamışım zaten, karşı tarafın düşüncelerini ve nasıl olduğunu sormuşum. Bundan 3-4 ay önce hem verilen vadelere hem de mutlu sonlara çok hevesleniyordum ama hayattaki gidişatımızın ve verdiğimiz kararların falların "sonuç" kısmından daha baskın olduğunu öğrendim. Hayat kafama vura vura öğretti. :))
Hele bide karşı tarafın hayatı bir düzene oturmadıysa ve üzerinde birtakım negatif enerjiler var gibiyse geçmiş olsun.
Yine de ben belki farklı bir şeyler söyler bu defa diyerek yazdım ona, hazır ücretsizken.. ama Karaca Duran'ın 96-97 oranındaki başarısının gerçekçilikten ötürü olmasını beklerdim. Pembe tablodan dolayı puanı böyleymiş demek ki.
Tümay Cennet'e yazdım ama geri dönmedi, Binnaz desteğe yazdım çok yoğunluk varmış live'da. Yine de favorilerimdensin Tümoşum :))
Durak Sancaktaroğlu, Dilşah Füsun, Destina Eren de geri dönmeyenlerden live'da.
2 ay önce baktırmıştım diğer favorim Zişan'a, ama bugün söylediği şeyler farklı gerçekleşti ve ne yazık ki patladı falı. Üstelik apayrı bir şeyler de çıktı ortaya, farklı bir şeyler de varmış...
Burada sorun tabiiki yorumcularda olmuyor, kesinlikle hayatın gidişatı ve bizim elimizde olmayan olayların, başkasının kontrolünde gerçekleşmesi...
Büyük beklentilerle ya da "son çarem" gibi bir modda gitmemek gerekiyor falcılara, yoksa kendinizi kaptırmıyorsunuz zaten ayaklarınız yere basmış oluyor. :) ben başlarda ne yapacağını bilemez bir halde sağa sola savruluyordum ve fal atıp duruyordum, kalbim filan çarpıyordu heyecandan, ondan sonra kendimi çok yorulmuş hissediyordum. Salak gibi tüm enerjimi ve beklentilerimi oraya, fallara akıtmışım çünkü. Artık çok daha güçlüyüm, kontrolün zamanın ve kişilerin elinde olduğunu biliyorum ve mevcut durum, düşünceler için gidiyorum sadece. Yenilere tavsiyem için yazdım bunları :))
O sebeple Zişan tutturamamış olsa da mühim değil, seviyorum ve emeğini biliyorum. Kontrolün kartlarda olmadığını da. :) sağlıklı mutlu günler dilerim hepinize :)
Aynen yüksek kredilileri yakalayamıyoruz. Diğerleri zaten tercih etmediklerimBazı yorumcular live de moral olsun diye ücretsiz bakıyor. Ama yakalamak ne mümkün dün şevdar profiline yanıtlayamadıklarım kusura bakmasın ltf yazmış. Nezaket Yani. Yüksek kredili başarılı yorumcuları zaten yakalayamayız ki. Düşüklere de ben bedava bile olsa baktırıp enerjimi bozmam
Ay inanmıyorum çok geçmiş olsuuunAlexle ilgili çok sinir bozucu birşey yaşadım. Her nasıl olduysa instagramdan beni buldu ben de saf saf ekledim çünkü hisleri iyi. Adam iki konuşma sonra asıldı. Engellemek zorunda kaldım. Muhtemelen aynı sitede emre dinç ten gördü. O aslında reikici falla alakası yok reiki bahanesiyle ekleşmiştik. Oradan görmüş olabilir
Malesef şaka gibi. Yani özel hayatını paylaştığın insanlar bunlar. Ama her fırsatta da denk gelirsem söylüyorum.Ay inanmıyorum çok geçmiş olsuuun
Şikayet etseydiniz keske. Gerci ben sembol falda birini şikayet ettim. Kredilerimi geri verdiler ama kadin hala orda sadece bir saat ban yemiş. Bana arkadaşım önermişti. Kendi falini da atmıştı bana. Kadina baktiriyorum bi baktım arkadaşımla bana aynı fali atmis. Hala da orda fal bakabiliyor yani saskinimMalesef şaka gibi. Yani özel hayatını paylaştığın insanlar bunlar. Ama her fırsatta da denk gelirsem söylüyorum.
Şikayet ettim bi süre ortalıkta yoktu sonra tekrar çıktı. Aynı falı da atıyorlar önceki falı dinleyip tekrar da atıyorlar. Binnazda bile oldu. Şikayet ettiklerim.Şikayet etseydiniz keske. Gerci ben sembol falda birini şikayet ettim. Kredilerimi geri verdiler ama kadin hala orda sadece bir saat ban yemiş. Bana arkadaşım önermişti. Kendi falini da atmıştı bana. Kadina baktiriyorum bi baktım arkadaşımla bana aynı fali atmis. Hala da orda fal bakabiliyor yani saskinim
Binnaz abla instagramda reklam yapmış canlı diye bir kısım var. Yorumcular belli zamanlarda açıyor ama yüksek puanlıları yakalamak imkansız. Düşük puanlı olanlar da zaten tatmin etmiyor. Muhtemelen şuanki salgına moral olsun diye. Ama bunun yerine indirim yapsa daha sevinirdim.Paylaşımınız için teşekkür ederim kendi adıma .bu live da ücretsiz bakım ile ilgili bilgi vermeniz müm kün mü ?
Psikoloojik destek diye bişey yapmış ücretsiz yani fal değil anladığım kadarıylaBinnaz abla instagramda reklam yapmış canlı diye bir kısım var. Yorumcular belli zamanlarda açıyor ama yüksek puanlıları yakalamak imkansız. Düşük puanlı olanlar da zaten tatmin etmiyor. Muhtemelen şuanki salgına moral olsun diye. Ama bunun yerine indirim yapsa daha sevinirdim.
Kasdettiği bedava fal bakalım psikolojiniz düzelsin :))) chat gibi, ama tabi yüksek puanlı yorumcuları yakalamak mümkün değil. Diğerleri de sitede düşük puanlı yorumcular. Onun yerine indirim yapsa daha mutlu ederdi.Psikoloojik destek diye bişey yapmış ücretsiz yani fal değil anladığım kadarıyla
ben instagramdan gördüm ama nasıl baktırılıyor sitede anlayamadımKasdettiği bedava fal bakalım psikolojiniz düzelsin :))) chat gibi, ama tabi yüksek puanlı yorumcuları yakalamak mümkün değil. Diğerleri de sitede düşük puanlı yorumcular. Onun yerine indirim yapsa daha mutlu ederdi.
Cepteki uygulamada kahvenin solunda canlı diye bir sekme var. Göremezseniz uygulamayı silip tekrar yükleyin ben öyle yapınca gördüm. Orada zaten ödenecek meblada sıfır yazıyor onlar bedava bakıyorlar. Ama sıkıntı şu ki aynı anda sanırım yığılma oluyor çok sağlıklı değil. Falcı meşgul de görünmüyor yazıyorsun ses yok. Ben yüksek kredililere malesef ulaşamadım. Düşük kredilileri de zaten terch etmedim. Yine de denemekte fayda var. Şans işi :) ben yine indirimden yanayım. Şöyle en az %50 indirim esas moral yükseltirben instagramdan gördüm ama nasıl baktırılıyor sitede anlayamadımhelp
Cimri bu siteler cimri anacım nerde % 50 indirim yapacaklar, falcılar kendileri indirim yaparsa yapıyor onu da yüksek puanlılar yapmıyor zaten ama sitenin bi kredi vereyim de istedikleri gibi kullansınlar vs dediğini görmedim bu siteler kazandıkça cimrileşiyorCepteki uygulamada kahvenin solunda canlı diye bir sekme var. Göremezseniz uygulamayı silip tekrar yükleyin ben öyle yapınca gördüm. Orada zaten ödenecek meblada sıfır yazıyor onlar bedava bakıyorlar. Ama sıkıntı şu ki aynı anda sanırım yığılma oluyor çok sağlıklı değil. Falcı meşgul de görünmüyor yazıyorsun ses yok. Ben yüksek kredililere malesef ulaşamadım. Düşük kredilileri de zaten terch etmedim. Yine de denemekte fayda var. Şans işi :) ben yine indirimden yanayım. Şöyle en az %50 indirim esas moral yükseltir
varsa ben de talibimMerhaba kızlar ;
ekteki kartlarım ı yorumlayabileyecek bilgisi olan arkadaşımız var mıdır?
Kadınlar gününde %30 yaptı şok geçirdim. Almadım kredi falan. Ayıp ama ya. Bedava fal çıkartmış sözde. Herkes yığılıyor tabi, mümkün değil ulaşmak.Cimri bu siteler cimri anacım nerde % 50 indirim yapacaklar, falcılar kendileri indirim yaparsa yapıyor onu da yüksek puanlılar yapmıyor zaten ama sitenin bi kredi vereyim de istedikleri gibi kullansınlar vs dediğini görmedim bu siteler kazandıkça cimrileşiyor
bunları tüketici hakem heyetine şikayet edebiliyoruz kızlar , ücretimizi kredi olarak değil elden vermek zorunda kalırlar. belki tekrar fal baktırmıcam ne kredisi ,Şikayet ettim bi süre ortalıkta yoktu sonra tekrar çıktı. Aynı falı da atıyorlar önceki falı dinleyip tekrar da atıyorlar. Binnazda bile oldu. Şikayet ettiklerim.
Mecburen kafası insanın bozuk oluyor fallardan medet umuyoruz. Deli paralar döküyoruz sonra bir de dalga geçer gibi şeyler yaşıyoruz
Tabi canım aslında işin içinde taciz var. Ama o dönem ailemde vefat durumu vardı ve o üzüntüyle ancak sitesine şikayet ettim. Dahasını düşünemedimbunları tüketici hakem heyetine şikayet edebiliyoruz kızlar , ücretimizi kredi olarak değil elden vermek zorunda kalırlar. belki tekrar fal baktırmıcam ne kredisi ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?