kıyamam ya başın sağolsunTabi canım aslında işin içinde taciz var. Ama o dönem ailemde vefat durumu vardı ve o üzüntüyle ancak sitesine şikayet ettim. Dahasını düşünemedim
canım Karaca ya baktırmışım bildiğin sallamış hiç alakası yok. Zişan bana hep çıktı geç çıktı erken çıktı ama oldu Yani. Tümayı çok övüyorsun sen iyice merak ettim deneyip yazıcam burdanSağlıklı günler diliyorum hepimiz adına, mutlu ve huzurlu günler görebilmek dileğiyle
Kızlar ben Binnaz Abla Live'daki ücretsiz faldan yararlanabilmek adına pek beğenmesem de Karaca Duran'a yazdım. Aralık ayında ilk defa baktırmıştım, benim düşündüklerimin aynısını söylemişti anı güzel yorumluyor ama ben artık peri masalı sonuna bağlayan yorumculara sinir olmaya başlıyorum. Bir yere bağlamak zorunda değilsiniz yani, ben orada sonumuz nedir dönecek mi diye sormamışım zaten, karşı tarafın düşüncelerini ve nasıl olduğunu sormuşum. Bundan 3-4 ay önce hem verilen vadelere hem de mutlu sonlara çok hevesleniyordum ama hayattaki gidişatımızın ve verdiğimiz kararların falların "sonuç" kısmından daha baskın olduğunu öğrendim. Hayat kafama vura vura öğretti. :))
Hele bide karşı tarafın hayatı bir düzene oturmadıysa ve üzerinde birtakım negatif enerjiler var gibiyse geçmiş olsun.
Yine de ben belki farklı bir şeyler söyler bu defa diyerek yazdım ona, hazır ücretsizken.. ama Karaca Duran'ın 96-97 oranındaki başarısının gerçekçilikten ötürü olmasını beklerdim. Pembe tablodan dolayı puanı böyleymiş demek ki.
Tümay Cennet'e yazdım ama geri dönmedi, Binnaz desteğe yazdım çok yoğunluk varmış live'da. Yine de favorilerimdensin Tümoşum :))
Durak Sancaktaroğlu, Dilşah Füsun, Destina Eren de geri dönmeyenlerden live'da.
2 ay önce baktırmıştım diğer favorim Zişan'a, ama bugün söylediği şeyler farklı gerçekleşti ve ne yazık ki patladı falı. Üstelik apayrı bir şeyler de çıktı ortaya, farklı bir şeyler de varmış...
Burada sorun tabiiki yorumcularda olmuyor, kesinlikle hayatın gidişatı ve bizim elimizde olmayan olayların, başkasının kontrolünde gerçekleşmesi...
Büyük beklentilerle ya da "son çarem" gibi bir modda gitmemek gerekiyor falcılara, yoksa kendinizi kaptırmıyorsunuz zaten ayaklarınız yere basmış oluyor. :) ben başlarda ne yapacağını bilemez bir halde sağa sola savruluyordum ve fal atıp duruyordum, kalbim filan çarpıyordu heyecandan, ondan sonra kendimi çok yorulmuş hissediyordum. Salak gibi tüm enerjimi ve beklentilerimi oraya, fallara akıtmışım çünkü. Artık çok daha güçlüyüm, kontrolün zamanın ve kişilerin elinde olduğunu biliyorum ve mevcut durum, düşünceler için gidiyorum sadece. Yenilere tavsiyem için yazdım bunları :))
O sebeple Zişan tutturamamış olsa da mühim değil, seviyorum ve emeğini biliyorum. Kontrolün kartlarda olmadığını da. :) sağlıklı mutlu günler dilerim hepinize :)
Falsepeti Zulal Sen ve Yagmur Sothis mi? O sitede 3-4 tane fal baktirdim ama Zulal Sen ismini cok duydum. Bu ay baska fali kendime yasakliyorum ama belki diger aya baktirabilirim memnunsaniz.Ben Zülale fal attım ve memnun kaldım seviyorum bu kızın sesini Yagmur abla 1. Eşsiz , zülal de ikincidir. Hayır olsa çok büyük iki şey dedi
Yok sortis değil o kıza 6 sene önce baktırdım hiçbişey çıkmadı o pozitif konuşmacı yani fal yda durugörü falan değil hani niyetbilimci gibi diyim bomboş kuş cıvıltısı tadında hafif müzik eşliğinde , öyle Benimki sadece Yagmur ama yagmur abla ben dışında pek kimseye çıkmıyor sitede en baştan söyleyeyim de bzim enerjimiz çok uydu senelerdir devam .. zülale dışardan da iyi diyorlar arkdşlarıma tavsiye etmiştim baya bildi dediler Zülali deneyebilirsin yani sen bilirsin bana çıktı 2 falı biri bir sene önceki falıydı ilk falıydıFalsepeti Zulal Sen ve Yagmur Sothis mi? O sitede 3-4 tane fal baktirdim ama Zulal Sen ismini cok duydum. Bu ay baska fali kendime yasakliyorum ama belki diger aya baktirabilirim memnunsaniz.
Aynen sıkıntıdan fallara sarıyoruz. Bi ara günde 5 kişiye baktırdığımı bilirim. Daha kötüsü biri iyi der diğeri kötü. Gider kötü olana sararsın. Allah yardımcımız olsun zor günler. Evde oturmak fenaMerhabalar herkese. Umarim hepiniz bu sureci olabildigince iyi bir sekilde atlatiyorsunuzdur. Evde durmak biraz beni etkiledi sanirim psikolojik olarak. Hem ailem icin endiseleniyorum, hem de duzenim bozulunca sarsildim. Cok fazla kabus goruyorum. Istemsizce fala sardim yine, biraz once fal attiktan sonra kafami duvara vurasim geldi. Ozellikle yaziyorum, zaten ust uste fal atinca enerjinin cok iyi olmadigina inaniyorum. Bir de eger tekrar fal attigimi soylersem ve biri fark ederse bana kizabilir mi? Cunku goruyorum ki kendi irademi cope atmaya karar vermisim bu 1 haftada. :') Kendimle ve dusuncelerimle kalmak yeterince zor degilmis gibi bir de herkesin cani icin endiseleniyorum, umarim bir an once biter bu surec.
Cok denk geldim, muhtemelen baktiririm Zulal'e diger ay. Cok tesekkur ederim. :)Yok sortis değil o kıza 6 sene önce baktırdım hiçbişey çıkmadı o pozitif konuşmacı yani fal yda durugörü falan değil hani niyetbilimci gibi diyim bomboş kuş cıvıltısı tadında hafif müzik eşliğinde , öyle Benimki sadece Yagmur ama yagmur abla ben dışında pek kimseye çıkmıyor sitede en baştan söyleyeyim de bzim enerjimiz çok uydu senelerdir devam .. zülale dışardan da iyi diyorlar arkdşlarıma tavsiye etmiştim baya bildi dediler Zülali deneyebilirsin yani sen bilirsin bana çıktı 2 falı biri bir sene önceki falıydı ilk falıydı
Ya ayni gun atmiyorum da birkac gun ust uste attigim oluyor. Hem kendi enerjimizi dusuruyor, hem de falin sonucuyla da oynadigina inaniyorum ben. Olumsuz olanlara kulagimi kapatip iyi olanlari dinliyorum birkac gundur. Icim daraldi gercekten evde oturmaktan ya.Aynen sıkıntıdan fallara sarıyoruz. Bi ara günde 5 kişiye baktırdığımı bilirim. Daha kötüsü biri iyi der diğeri kötü. Gider kötü olana sararsın. Allah yardımcımız olsun zor günler. Evde oturmak fena
Ben ili kere baktırmıştım. Ve daha önce de söyledim çok şaşırdım ama çıktıSELAM KIZLAR
İrem Çerkez e baktıran var mı ? Nasıl buldunuz ??????
zişan ve irem olmaz dediğim imkansız olan bir duruma gerçekten imkansız olan bir duruma olacak diyorlar...Ben ili kere baktırmıştım. Ve daha önce de söyledim çok şaşırdım ama çıktı
Nilin bende de şom ağzı çıktı genelde :))) ama çıktı mı çıktı malesef. İrem ve zişan bende de tutarlıydı. Dediklerini yaşadımzişan ve irem olmaz dediğim imkansız olan bir duruma gerçekten imkansız olan bir duruma olacak diyorlar...
Nil güneş in falında dediği olumsuz bir detay çıktı bu arada... Kız arkadaşınla sorun yaşayacaksın dedi 3 gün sonra oldu ahh nil ahhh :)
Yani ben 2017 den beri sitede fal baktırıyorum açıkçası böyle birşeyden şüphe etmedim. Ama aynı yorumcunun önceki falını dinleyip tekrar aynı yorumu yaptığını farkedince siteye şikayet ettim. Site askıya falan aldı mesela o yorumcuyu. Ama birbirlerinden duymalar ya da aralarında böyle bir bilgi akışı vs sanmıyorum bu çok ciddi bir suç ve suçlama. Ama aynı konuya benzer şeyler söylendiği tabi ki oluyor. Mesela özel hayatımla alakalı olmaz dediğim bir konuya olur diyen yorumcular vardı. Zişan ve irem de mesela evet olur bu şekilde şu şekilde diye yorum yapmışlardı öyle de oldu. Keza aynı şekilde nil ve şevdar da aynı şekilde söylediler. Sitede herkes her danışan hakkında bilgi sahibiyse organize suça girer sonra :))))))Sanki hep birbirlerine soruyorlarmış gibi hepsi bir aynı şeyleri söylüyorlar hep :S ilginç
Belki sonuç aynı olacak diye öyle demişlerdirSanki hep birbirlerine soruyorlarmış gibi hepsi bir aynı şeyleri söylüyorlar hep :S ilginç
Binnaz dahil çok siteye deli paralar döktüm. Hesaplamaya korkuyorum. Binnaz, falalem, falsepeti, astrocenter. Çok şükür öyle şüphe hissetmedim ama bu kadar sitede işte toplasan belki tamanından 5 kişi kalmıştır yorumlarına güvendiğim. Yine baktırmamaktansa belli kişilerde devam en iyisi. Kumar gibi alışkanlık lanet olsun :))))yok yahuu ne itham ne suçlama benimkisi istişare yapıyoruz burda :)))) 2015 ten beri yorum alıyorum ben de :)
Ben cok yeni baktirdim. Tatli bir kadin. Karsimdakini de sureci de cok guzel yorumladi. Ama soyle yakin gecmiste (yaklasik 1 hafta once) olan bir seyi daha gelecekte yasayacagimi soyledi. Gercekci geldi bana yorumu aslinda ama bu salgin bazi seyleri askiya almis ve geriye atmis olabilir. Gercekten gelecek gunlerde gorecegiz nasil devam ediyor her sey. Hatta dun de Zisan'a attim. Normalde daha sert yorum alirdim Zisan'dan ama ondan da daha pozitif bir yorum geldi. Hemen hemen ayni cizgide seyler soylediler.SELAM KIZLAR
İrem Çerkez e baktıran var mı ? Nasıl buldunuz ??????
Bu salgın zaten hepimizi alt üst etti. Tam bende de birşeyler toparlanmak üzereyken evlere tıkıldık. Süreçler yine sarkacakBen cok yeni baktirdim. Tatli bir kadin. Karsimdakini de sureci de cok guzel yorumladi. Ama soyle yakin gecmiste (yaklasik 1 hafta once) olan bir seyi daha gelecekte yasayacagimi soyledi. Gercekci geldi bana yorumu aslinda ama bu salgin bazi seyleri askiya almis ve geriye atmis olabilir. Gercekten gelecek gunlerde gorecegiz nasil devam ediyor her sey. Hatta dun de Zisan'a attim. Normalde daha sert yorum alirdim Zisan'dan ama ondan da daha pozitif bir yorum geldi. Hemen hemen ayni cizgide seyler soylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?