- 12 Ağustos 2019
- 139
- 194
- 103
Evet Corona virus muhabbeti haliyle ayarlarımızla oynuyor yeterince :)Ben cok yeni baktirdim. Tatli bir kadin. Karsimdakini de sureci de cok guzel yorumladi. Ama soyle yakin gecmiste (yaklasik 1 hafta once) olan bir seyi daha gelecekte yasayacagimi soyledi. Gercekci geldi bana yorumu aslinda ama bu salgin bazi seyleri askiya almis ve geriye atmis olabilir. Gercekten gelecek gunlerde gorecegiz nasil devam ediyor her sey. Hatta dun de Zisan'a attim. Normalde daha sert yorum alirdim Zisan'dan ama ondan da daha pozitif bir yorum geldi. Hemen hemen ayni cizgide seyler soylediler.
Aynen hepimiz alt üst olduk. Zişan genelde negarifi de güzel bir uslupla yorumlar da irem mesela bana dan dan gayet de sert demişti :)))) o yüzden pembe tablo çizeceklerini sanmam. Ama malesef sitede var çok fazla bulutlarda gezdirenler. Hepsini eledimEvet Corona virus muhabbeti haliyle ayarlarımızla oynuyor yeterince :)
İrem Çerkez i genel bütün ile ben de beğendim, Zişan keza 3 tık daha beğendim... çıkmaz ise yazarım zaten buraya...
Zişan oldukça pozitfti, İrem de öyle... Binnaz da sadece linda güler yeniler de baktırdım ve selma aydın geçmişte çok atmasyona girdiler. Umarım bu süreci hızlıca tertemiz atlatabilmek dileği ile...
tamamdır kuzu umarım beğenirsincanım Karaca ya baktırmışım bildiğin sallamış hiç alakası yok. Zişan bana hep çıktı geç çıktı erken çıktı ama oldu Yani. Tümayı çok övüyorsun sen iyice merak ettim deneyip yazıcam burdan
Gercekten aynisini su an ben de yasiyorum. Tam geri donus oldu artik her seyi konusalim ya tam konuyu kapatalim ya da devam edelim diye konusurken evlere tikildik. Dusuncelerle de kalinca evde iyice geriliyorum sanki her sey daha kotu geliyor. Bir yere tikili kalma hissi gercekten cok kotu. Hepimize sabir diliyorum.Bu salgın zaten hepimizi alt üst etti. Tam bende de birşeyler toparlanmak üzereyken evlere tıkıldık. Süreçler yine sarkacak(( yeter ki iyi olalım diyoruz artık
Linda'ya da baktirmistim ben. Zamaninda iyi hissettirmisti ama fazlasiyla pembe tablo cizdigini dusunuyorum su an bakinca. Bir de mesela Zisan ya da Ruzgar benim en sevdigim yorumcular, surecin nasil gidecegini az cok ben de tahmin ediyorum ama cok uzun sure bekleyince umudu kiriliyor insanin. Onlar bile pozitif yorum yaptiginda inanasim gelmiyor. Negatifi incitmeden soyleyen yorumcular normalde, fallari da iyi hissettirmek icin baktiriyorum ama iyi seyler duyunca da hep kandiriyorlar gibi geliyor son zamanlarda hahah. Cogunlukla dedikleri gibi de oluyor ama. Garip.Evet Corona virus muhabbeti haliyle ayarlarımızla oynuyor yeterince :)
İrem Çerkez i genel bütün ile ben de beğendim, Zişan keza 3 tık daha beğendim... çıkmaz ise yazarım zaten buraya...
Zişan oldukça pozitfti, İrem de öyle... Binnaz da sadece linda güler yeniler de baktırdım ve selma aydın geçmişte çok atmasyona girdiler. Umarım bu süreci hızlıca tertemiz atlatabilmek dileği ile...
Kesinlikle katılıyorum.. "ne olabilir, ne değişebilir ki sanki" diye düşünmeme rağmen üşenmeyip uzun uzun anlatıyorumGercekten aynisini su an ben de yasiyorum. Tam geri donus oldu artik her seyi konusalim ya tam konuyu kapatalim ya da devam edelim diye konusurken evlere tikildik. Dusuncelerle de kalinca evde iyice geriliyorum sanki her sey daha kotu geliyor. Bir yere tikili kalma hissi gercekten cok kotu. Hepimize sabir diliyorum.
Linda'ya da baktirmistim ben. Zamaninda iyi hissettirmisti ama fazlasiyla pembe tablo cizdigini dusunuyorum su an bakinca. Bir de mesela Zisan ya da Ruzgar benim en sevdigim yorumcular, surecin nasil gidecegini az cok ben de tahmin ediyorum ama cok uzun sure bekleyince umudu kiriliyor insanin. Onlar bile pozitif yorum yaptiginda inanasim gelmiyor. Negatifi incitmeden soyleyen yorumcular normalde, fallari da iyi hissettirmek icin baktiriyorum ama iyi seyler duyunca da hep kandiriyorlar gibi geliyor son zamanlarda hahah. Cogunlukla dedikleri gibi de oluyor ama. Garip.
Baktırayım ben de ilerleyen zamanlarda. Bence de artık her yorumcu kendi kartlarıyla da desteklemeli diye düşünüyorum ya, elektronik ortamdayız ne de olsaAaa bir de denk gelirseniz Armina Turkay'a katina baktirmanizi oneririm. Ismini cok sik gormedim, sans eseri denk gelmistim. 22 dakika falan bakmis her soruya ayri kart acilimi yapmisti. Gayet dedigi gibi ilerliyor benim yasadigim seyler su an. Yasadigim iletisim sikintisindan tutun, kendi kendime su an dusundugum seyleri bile bilmis.
Hissettigimiz her sey dogru. Seviniyorsak seviniyoruz, uzuluyorsak uzuluyoruz. Sonucta elimizde olmuyor pek. Ama ister istemez kendimize cok yukleniyoruz bence. Umutlanip bosa cikma korkusu, bir seylerle kiyaslama, kendimize haksizlik etme... Cok fazla etken var. Bazen kendimi cok sert elestirdigimi de yakalayinca durup sacimi sevesim geliyor. En cok kendimize dikkat edip sakin kalalim, salgin gecince temiz havaya cikip ciceklere dogru kosariz artik.Kesinlikle katılıyorum.. "ne olabilir, ne değişebilir ki sanki" diye düşünmeme rağmen üşenmeyip uzun uzun anlatıyorum
Olumsuz düşündüğüm bir şeyle ilgili onlar pozitif konuşunca da bir küçük sevinip sonra yine hemen kendimi bastırıp aynı moda giriyorumsanırım bilinaçaltında yatan şey "sevinip, umutlanıp sonrasında çakılma" korkusu. En azından benim için öyle sanırım. Bir de sanki artık bu konuyla ilgili sevinmem doğru değilmiş gibi geliyor. Aaah ahh dışarıda korona, evde bazen deprem korkusu, kafada düşünceler kalpte kırıklıklar.. bizler nerelere gidelim
Buna ben de katiliyorum. Kartlarla destekleyince daha inanilir geliyor bana. Gulcin Beyaz yine de bircok insana gore cok daha iyi bir yorumcu ama. Kisa ve oz yorum yapiyor. Konuya gore kartlari guzel yorumluyor bence. Cok daha yuksek kredili yorumcuya gidip inanilmaz pisman oldugum olmustu. Adini hala unutmadim gerizekali Guven Gurkan Toprak.........Baktırayım ben de ilerleyen zamanlarda. Bence de artık her yorumcu kendi kartlarıyla da desteklemeli diye düşünüyorum ya, elektronik ortamdayız ne de olsaben de hep kendi kartlarıyla destekleyenlere gittim. Daha doğru yorumlar oluyor. Ama geçenlerde yorumlarını ve mantıklı yaklaşımını sevsem de Gülçin Beyaz'a gittim fakat o seçtiğimiz kartlardan ilerliyor hep, hala kendi kartlarıyla bakmıyorr o yüzden de kısa oluyor yorumları. Benim konum uzun olmasına rağmen 6dk atmıştı mesela :/
tümay hanım da zişan hanımda kartlarla destekliyor tümay hanım la bendede benzer bir gidişat söylemişlerdi.slm kizlar. eski üyeyim. bi kac gündür buralari biraz okuyorum..
zisan ve tumaya fal yolladim.
sonuc evet ikisininki de olumlu.. ama gidisat cok farkli ve süre cok cok farkli...
zisan daha olumlu bi gidisati var ve daha yakin bir zaman, tumay daha uzun zaman ve daha olumsuz bi gidisat sonu olumlu olmasina ragmen... sizce hangisi?
Bence tümay ikisinede baktirdim tumayin dediği gibi ilerliyor zisanin vadesi dolali çok oldu bendeslm kizlar. eski üyeyim. bi kac gündür buralari biraz okuyorum..
sonuc evet ikisininki de olumlu.. ama gidisat cok farkli ve süre cok cok farkli...
zisan daha olumlu bi gidisati var ve daha yakin bir zaman, tumay daha uzun zaman ve daha olumsuz bi gidisat sonu olumlu olmasina ragmen... sizce hangisi?
Selam irem çerkez e önce ki gün attım ben beğendim hisli bir yorumcu vadesini bekliyorum.irem çerkez mi armina türkay mi öneride bulunur musunuz?sizden ricam
bu süreç beni mahvetti
Armina Turkay kesinlikle. Hem kendi kartlariyla da destekliyor hem de daha ayrintili bakiyor.irem çerkez mi armina türkay mi öneride bulunur musunuz?sizden ricam
bu süreç beni mahvetti
Aslinda ben ikisinin de verdigi surecleri yasadim daha onceden. Zisan cok daha ince detaylar biliyor bence, Tumay verdigi vade olarak belki bir tik daha denk geliyordur. Ama bence gidisat konusunda Zisan cunku Tumay'in bana ilk fali inanilmaz toz pembeydi ve sonra terk edildim. Gecen hafta Tumay'a atmistim tekrardan. Bu sefer Tumay olumsuz konustu, Zisan olumluydu. Acikcasi ikisinin de olabilme olasiligi cok yuksek, ben de yasayip gorecegim ama haberdar ederim.slm kizlar. eski üyeyim. bi kac gündür buralari biraz okuyorum..
Nil Gunes bence 5 falindan birinde sansina denk gelip cok spesifik bir sey tutturuyor. Yoksa hisli olduguna falan inanmiyorum. Zaten zorla bakiyor gibi nefret ede ede konusuyor. Bir de hep ayni cumleler, cevirip cevirip onumuze sunuyor. 3 kere baktirdim, 3.'den sonra dedim bir daha asla.bu arada burdaki yorumlara bakarak nil güneşe baktırdım..keşke hiç baktırmasaydım. ne tespitleri doğru ne de hissiyatları.. maalesef bende olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?