Binnaz Abla

bu arada burdaki yorumlara bakarak nil güneşe baktırdım..keşke hiç baktırmasaydım. ne tespitleri doğru ne de hissiyatları.. maalesef bende olmadı.
Nil Güneş ben de genellikle olumsuz söylediği yerler çıkar... mesela 2019 da terazi ve yay burcu zamanın da olan negatif süreçlerden bahsetmişti malesef oldu ve en son bana geçen hafta bir kız arkadaşın ile sorun yaşayacaksın demişti bir de o oldu

Tümay vadeyi çok uzun tutar genelde ben de öyle oldu. en son zişan 1 aylık bir dönem sürecinden bahsetti ki önce ki yazılarımda da belirtmiştim o kadar imkansız bir durum ki olması mucize gibi bir şey keza irem de hemen hemen aynı yorum da bulundu... 1 1.5 ay sonra dökülürüz artık :)

Bana 20 agustos gibi inanilmaz net bir tarihte bir sey olacagini soyledi ilk falinda ve cidden onu yasamistim. Sonra gaza gelip 2 kere daha attim ama olmadi. Size de ayni cumleleri tekrarlamiyor mu?

Arkadaşlar, herkes evde otururken bile binnazda en ufak bir indirim,en ufak moral duzeltici birşey yok. Fark ettiniz mi?

Bana 20 agustos gibi inanilmaz net bir tarihte bir sey olacagini soyledi ilk falinda ve cidden onu yasamistim. Sonra gaza gelip 2 kere daha attim ama olmadi. Size de ayni cumleleri tekrarlamiyor mu?
bana net tarih vermedi hiç ama dönem olarak verdiği zamanları söylediği şekiilde olumsuz olarak yaşadım. onun dışında evet çok aydınlanacaksın üzerinde olumsuz ne varsa atacaksın der

mutlaka baktır dediğiniz kim var hazır indirim varken baktırmak istiyorum

Canım ikisinde emek verir ve özenle bakar, kendi kartlarını da dahil ederler. Zişan daha fazla detay bilir, Tümay da anlık durumdaki duygu ve düşünceleri daha iyi biliyor, biraz daha duygusallık barındırır yani. Vade açısından ikisi de bende tutmadı ama süreçleri güzel bildiler. Yurtdısından getirttiği ve nokta atışı yapmasına yardımcı olan destelerinden ötürü ben bir tık daha Zişan diyorum :)

ben tümayı hiç online yakalayamadım online oldugu zaman dilimi vs var mı ? söylüyor mu ?

Kesinlikle katılıyorum. Seçtiğim yorumcunun enerjisi ve konuşması beni çok etkiler. Ses tonu vs tabi onun seçimi değil ama en azından özen gösterdiğini anlamak isterim, Nil hem istemiyor gibi bakıyor hem de o sırada başka bir şeylerle de ilgileniyormuş gibi. Negatif şeyleri söylesin ama konuşması beni aşağı çekiyor ve karanlık bir enerji alıyorum ondan. :/

Arnisa bahadır, Zişan arasinda kaldim yardim ediiin. Tumaya baktirmistim önceden. Ben nokta atışı yapilan fallardan hoşlanıyorum sanirim

Arnisa bahadır, Zişan arasinda kaldim yardim ediiin. Tumaya baktirmistim önceden. Ben nokta atışı yapilan fallardan hoşlanıyorum sanirim
Arnisa iyi bir kart yorumcusudur, gerçekten çok hakim kartlara. Olayı ve gidişatı çok iyi analiz eder. Arkaplandaki gizli anlamlarını da biliyor yani öyle kartı yorumlayıp bu şöyle bu böyle demez. Mantıklı yaklaşır. Yardımsever ve özenli bakar.
Zişan da öyle. farklı desteleri var, onlarla da bakıyor ve nokta atışı tespitler yapıyor o nedenle Zişan derim. Arnisa gibi o da akılcı yaklaşır, aşk masalı anlatmaz.

O zaman baktiriyorumm

Sizin tavsiyelerinizi dinliyorum. Zişan ve tümaya baktırdım. Birine daha baktiricam arnisa nasildiiir?

Sizin tavsiyelerinizi dinliyorum. Zişan ve tümaya baktırdım. Birine daha baktiricam arnisa nasildiiir?
Arnisa iyidir. Kaliteli bir yorumcu. Çok baktırdım. Belli bir süre sonra faldan ziyade biraz tavsiyeye döndüğünü hissettiğim için artık baktırmıyorum. Çünkü tavsiyeler arkadaş arası sohbete gidince fal fallıktan çıkıyor. Ama ilk defa baktıracaksanız mutlaka tavsiye ederim

Zişana baktırdım. Bana baya olumlu konuşmuş ya. Umutlandım baya umarım tutar.
İnşallah tutar. Pembeci bir yorumcu değil ve kendi kartlarını kullanmasını seviyorum. Binnazda da diğer sitelerde de daha çok kendi kartlarıyla da destekleyen yorumcuları tercih ediyorum. Malum artık soru kısmı da yok, hatta soruyu yazarken de süre koymuşlar . Sağolsun zişana yollarken kartları atıp sorumu facebook sayfasından gönderiyorum daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…