Binnaz Abla

Evet sevdim ama umarım tutar kendinden aşırı emin konusmus umutlandım baya.. Bana da söylemiş Facebooktan yaz sorun varsa diye ama ihtiyacım yok hepsini cevaplamış sağ olsun.

Evet sevdim ama umarım tutar kendinden aşırı emin konusmus umutlandım baya.. Bana da söylemiş Facebooktan yaz sorun varsa diye ama ihtiyacım yok hepsini cevaplamış sağ olsun.
İnşallah güzel gelişmeler olur :) site şükür indirim yapmış. Gündüz yakalayamadım. Akşam denicem ben de :))

Kızlar fal yorumlarınız dikkatimi çektide 3 gündür fal muhabbetlerinde dönmüştü bende bugün baktırdım vallahi verdiğim para helali hoş olsun hem paracı falan değil hemde hayatımda ilk defa bu kadar iyi ve isabetli yorum yapan gördüm :) Reklam olarak düşünmeyin ilk başta bende öyle düşünmüştüm ama kafam dağılsın diye baktırayim dedim iyi oldu söylediği herşey tuttu vallahi :)

Kimden bahsediyosun canim

Çok kişiyi konuştuk hem binnaz hem fal sepeti :)) kimden bahsettiniz ?

Hem ne paralar gitti. İnsanın sinirleri bozuk ya da kafası şüphe içinde olunca malesef fallara gidiyor

Ama reklam gibi.

Canım numarayı ben Nur diye birinden aldım bakan kişi Adana’da bakıyor ismini sorayim yazarım
İsmini bilmiyor muydunuz gerçekten?? İstanbul’da fal başlığına bu sayfada bahsettiğiniz adanalı kişiye fal baktırdım yazmışsınız orada da gayet net Ece olduğu yazıyordu isminin. Yani bu falcı hakkında da 1 yıl önce konuşulmadı alt tarafı 2-3 gün önce yorum yazıldı. Unuttunuz hadi diyeceğim de bu da mümkün değil. Başka kimlere fal baktırdınız merak ettim doğrusu.

Zeyneb’e baktırdım hiç birşey çıkmadı bukete baktırdım iyi analiz yaptı ama sonunda patladı evet yorumlara girince ismini tekrar gördüm direk numarayı alıp randevu aldım baktırdım

Evet canım yani ben whatsaptan yazdım randevu verdi kendi dediği saatte aradı 45 dakika baktı
Peki detaylar vs iyi miydi? Ben de geçen aynen telefondan bir bakım yaptırdım yine 45-50 dk ama zihin okuyor gibi geldi. Doğru saptamaları da oldu ama enerjimi düşürdü (

Ya bana iyi geldi yani dediğim gibi anlık iyi bildi geçmişle alakalı çok detay verdi özellikle bir hatam ile ilgili yani diğerleri gibi geçiştirip rutin laflar söylemedi

Ya bana iyi geldi yani dediğim gibi anlık iyi bildi geçmişle alakalı çok detay verdi özellikle bir hatam ile ilgili yani diğerleri gibi geçiştirip rutin laflar söylemedi
daha dün üye olmuşsunuz ve yazdığınız tek yer Binnaz Abla başlığı. hadi ya? çok mu iyi baktı? yemin et?

Ama reklam gibi.

1 milyon kez dedim ki şurada bu reklam şu reklam demeyin diye. Ama yok izah edemiyorum. Rapor edin yani bunu başka türlü nasıl anlatabilirim ?

Birinin reklam yaptığını düşünüyorsanız rapor edin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…