Bence site çok boş kaldı da o yüzden canım. Kimse tabi indirimsiz gidip de baktırmıyor. Fiyatlar yüksek. Bir sürü fal sitesi var. Daha düşük fiyatlara. Belki kısa bakıyorlar ama falsa fal. Her site indirim yaptı fal sepeti, falvefal, astrocenter. Bana sürekli mailler geliyor. Bi zahmet yapmış binnazda. İndirim olunca artık kredi alıyorum. Bence herkes de böyle yapıyor. Şu zamanda daha fazla yapması lazım hatta.2 gün önce yazmıştım, Binnaz indirim yapmıyor diye, dün yapmislar,demek ki buralara bakıyorlar
E ben rapor etmiştim zaten. Her seferinde önce rapor ediyorum, sonrasında da üyenin yaptığı yoruma cevap olarak yazıyorum. Bu yüzden mi ceza aldım?1 milyon kez dedim ki şurada bu reklam şu reklam demeyin diye. Ama yok izah edemiyorum. Rapor edin yani bunu başka türlü nasıl anlatabilirim ?
Birinin reklam yaptığını düşünüyorsanız rapor edin !
E ben rapor etmiştim zaten. Her seferinde önce rapor ediyorum, sonrasında da üyenin yaptığı yoruma cevap olarak yazıyorum. Bu yüzden mi ceza aldım?
Anlayabiliyoruz merak etmeyin. Her seferinde reklam diye rapor ediyorum ben zaten, benim kadar da rapor eden, yardımcı olmaya çalışan yoktur herhalde. Konu dışı birçok konuşma dönüyor, kabak gibi reklam yapan üyeye de yorum yazıyorum.abla konu çarpıtma .....
sen şu(tıkla tıkla) mesajından dolayı ceza aldın şikayet ettin diye değil. Hem şikayet edip gelip konuya reklam yapıyorsun dersen ceza alırsın. Bir milyon kez dedik ki sitede bunu yazmayın sen reklam yapıyorsun, reklamcı vs yazmayın sadece şikayet edin.
Anlayabiliyoruz merak etmeyin. Her seferinde reklam diye rapor ediyorum ben zaten, benim kadar da rapor eden, yardımcı olmaya çalışan yoktur herhalde. Konu dışı birçok konuşma dönüyor, kabak gibi reklam yapan üyeye de yorum yazıyorum.
Kızlar merhaba
Ben de geçen ay baktırmıştım İrem Çerkez e asla dönmez dediğim erkek arkadaşım için dönecek sabırlı ol sadece demişti, hiç inancım yoktu ve döndü. Hisleri çok kuvvetli bence denenmeli
Çok sevindimKızlar merhaba
Ben de geçen ay baktırmıştım İrem Çerkez e asla dönmez dediğim erkek arkadaşım için dönecek sabırlı ol sadece demişti, hiç inancım yoktu ve döndü. Hisleri çok kuvvetli bence denenmeli
Ahahaha çok güldüm ya yazım tarzı heralde ihtiyacım vardı bal forumdaha dün üye olmuşsunuz ve yazdığınız tek yer Binnaz Abla başlığı. hadi ya? çok mu iyi baktı? yemin et?
Ben astrocenterda çok kişiye baktırdım. Duha diye biri var ona denk gelmeye çalışın. Onun dediklerini yaşamıştım.Arkadaşlar bende fal hikayemi anlatayım. Fala inanan biri değilim ama birinden çok hoşlanıyorum ve ilişkimiz ilerlemiyor platonik bir ilişki karşı taraf bana göre benden hoşlanmıyorEn son yazdığım mesaja bile dönüş yapmıyor . Yani kesin karşılıklı değil unutulması gerekiyor . İlk önce burda ki yorumları okuyarak Astrocenter’e danıştım . Medyum Marta ve Kağan Ateş baktı. İkiside aynı şeyi yazdı : çocuk benden hoşlanıyormuş biraz bekle net adım atacak ve onunla evlenme ihtimalim yüksekmiş O an düşündüm belki birbirinin mesajlarını okuyor aynı gün ikisine de yazdım Sonra Bakırköy’de Beyaz Melek diye bir kafe var . Yiğit Bey fal bakıyor. Şokta kaldım Çok net detayları yüzüme söyledi hayatımla ilgili , sanki düşüncelerini okuyor. O çocukla ilgili aynı şeyi söyledi Neyse umutlandım kesin olumlu olacak diye düşündüm Ama son attığım mesaja dönüş yapmadı ve artık falcılara inanmamaya başladım Ve dün Binnaz Abla Rengin Korel tarot falıma baktı . Dedim ki artık bari olumsuz yazsın bende çocuğu aklımdan çıkartayım . Ama Rengin Korel ‘de aynı şeyi yazdı O çocukla olacakmışım . Şimdi arkadaşlar bana anlatın, çocuk benimle zaten ilgilenmiyor şuan ve ilgileneceğini zannetmiyorum. Ama 4 falcıda aynı şeyi yazdı , hepsi olumlu olacak beraber olacağız ve bana karşı kesin hisleri varmış. Valla bilemedim artık Boş Umutlara girmek istemiyorum. Bu falcılara inanmamaya başladım
Bu falcılara inanmaya başladığın için platoniğe daha çok bağlanıp onun seni her umursamayışında daha çok üzüleceksin.. Falcılar olumlu konuşur. Ki tekrar gel veya onu öv beğen. Seni umursamayan yazdığına cevap vermeyen kişi mi hoşlanıyormuş :)Arkadaşlar bende fal hikayemi anlatayım. Fala inanan biri değilim ama birinden çok hoşlanıyorum ve ilişkimiz ilerlemiyor platonik bir ilişki karşı taraf bana göre benden hoşlanmıyorEn son yazdığım mesaja bile dönüş yapmıyor . Yani kesin karşılıklı değil unutulması gerekiyor . İlk önce burda ki yorumları okuyarak Astrocenter’e danıştım . Medyum Marta ve Kağan Ateş baktı. İkiside aynı şeyi yazdı : çocuk benden hoşlanıyormuş biraz bekle net adım atacak ve onunla evlenme ihtimalim yüksekmiş O an düşündüm belki birbirinin mesajlarını okuyor aynı gün ikisine de yazdım Sonra Bakırköy’de Beyaz Melek diye bir kafe var . Yiğit Bey fal bakıyor. Şokta kaldım Çok net detayları yüzüme söyledi hayatımla ilgili , sanki düşüncelerini okuyor. O çocukla ilgili aynı şeyi söyledi Neyse umutlandım kesin olumlu olacak diye düşündüm Ama son attığım mesaja dönüş yapmadı ve artık falcılara inanmamaya başladım Ve dün Binnaz Abla Rengin Korel tarot falıma baktı . Dedim ki artık bari olumsuz yazsın bende çocuğu aklımdan çıkartayım . Ama Rengin Korel ‘de aynı şeyi yazdı O çocukla olacakmışım . Şimdi arkadaşlar bana anlatın, çocuk benimle zaten ilgilenmiyor şuan ve ilgileneceğini zannetmiyorum. Ama 4 falcıda aynı şeyi yazdı , hepsi olumlu olacak beraber olacağız ve bana karşı kesin hisleri varmış. Valla bilemedim artık Boş Umutlara girmek istemiyorum. Bu falcılara inanmamaya başladım
Evet haklısınız. Zaten inanmıyorum artık. Gerçi bu falcılar arkadaşlarıma olumsuz konuşmuştu ordan aldandımBu falcılara inanmaya başladığın için platoniğe daha çok bağlanıp onun seni her umursamayışında daha çok üzüleceksin.. Falcılar olumlu konuşur. Ki tekrar gel veya onu öv beğen. Seni umursamayan yazdığına cevap vermeyen kişi mi hoşlanıyormuş :)
Ben bir ara bu batakta olup kurtulan biri olarak diyorum bunları :)
Ama falcılar arkadaşına olumsuz konuştu.. senin hissettiğini falcılar bildi.. O zaman gerçekten de o da senden hoşlanıyordur falcıların dediği gibi :)Evet haklısınız. Zaten inanmıyorum artık. Gerçi bu falcılar arkadaşlarıma olumsuz konuşmuştu ordan aldandımYapacak bir şey yok . Hoşlandığı biri zaten kendisini belli eder . Bu aşk konusunda şansım zaten yok ( falcılarda öyle dedi zaten ).
Astro centerda ilk bes dakika ücretsiz diyolar sürekli mail geliyo. Ama bes dakikada ne bakılabilir? Hemen çekerler parayı zaten euro tavanBen astrocenterda çok kişiye baktırdım. Duha diye biri var ona denk gelmeye çalışın. Onun dediklerini yaşamıştım.
Ben 1 kere oraya baktırdım ama euro 4 buçuk lira falandıAstro centerda ilk bes dakika ücretsiz diyolar sürekli mail geliyo. Ama bes dakikada ne bakılabilir? Hemen çekerler parayı zaten euro tavanoraya ben de güvenmedim
çok pardon ama üye mesaj sayısı 1 oda sadece binnaz abla forumuna yazılmış ilgimi çektiKızlar merhaba
Bazi erkekler bazi sebeplerle hislerini gizliyorlar eger olmayacagini dusundugu bir seyse, bir de malum Corona kaynakli kimse ask iliski dusunecek durumda degil, evden bile cikamiyor insanlar. Butun bunlar "hisleri vardir ama acilamiyordur" bahaneleri. Benim fikrimi sorarsan, bir erkek gercekten istiyorsa hicbir bahane bulmaz, mutlaka yazar veya Iletisim kurmaya calisir.Arkadaşlar bende fal hikayemi anlatayım. Fala inanan biri değilim ama birinden çok hoşlanıyorum ve ilişkimiz ilerlemiyor platonik bir ilişki karşı taraf bana göre benden hoşlanmıyorEn son yazdığım mesaja bile dönüş yapmıyor . Yani kesin karşılıklı değil unutulması gerekiyor . İlk önce burda ki yorumları okuyarak Astrocenter’e danıştım . Medyum Marta ve Kağan Ateş baktı. İkiside aynı şeyi yazdı : çocuk benden hoşlanıyormuş biraz bekle net adım atacak ve onunla evlenme ihtimalim yüksekmiş O an düşündüm belki birbirinin mesajlarını okuyor aynı gün ikisine de yazdım Sonra Bakırköy’de Beyaz Melek diye bir kafe var . Yiğit Bey fal bakıyor. Şokta kaldım Çok net detayları yüzüme söyledi hayatımla ilgili , sanki düşüncelerini okuyor. O çocukla ilgili aynı şeyi söyledi Neyse umutlandım kesin olumlu olacak diye düşündüm Ama son attığım mesaja dönüş yapmadı ve artık falcılara inanmamaya başladım Ve dün Binnaz Abla Rengin Korel tarot falıma baktı . Dedim ki artık bari olumsuz yazsın bende çocuğu aklımdan çıkartayım . Ama Rengin Korel ‘de aynı şeyi yazdı O çocukla olacakmışım . Şimdi arkadaşlar bana anlatın, çocuk benimle zaten ilgilenmiyor şuan ve ilgileneceğini zannetmiyorum. Ama 4 falcıda aynı şeyi yazdı , hepsi olumlu olacak beraber olacağız ve bana karşı kesin hisleri varmış. Valla bilemedim artık Boş Umutlara girmek istemiyorum. Bu falcılara inanmamaya başladım
O zaman uzak durayımBen 1 kere oraya baktırdım ama euro 4 buçuk lira falandı5 dk ücretsizdi ama fal 12 dk sürdü ve hala tam bitmemişti ben yeterli demiştim. süre çok hızlı akıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?