- 31 Ocak 2019
- 443
- 305
- 23
Ben şunu farkettim, zaten pembe tablocular patladı da, çok iyi olanlar da zihin okuyor. Yani senin bilinçaltını. O zaman waoww diyorsun. Bildi. Aslında çok da etki altında kalmamak lazım. Ben baktırdığım falın etkisiyle sinirlerimin gerilip hastalandığını bilirim. Malesef kötü hissedince terapi gibi fal baktırıyoruzEvet haklısınız. Zaten inanmıyorum artık. Gerçi bu falcılar arkadaşlarıma olumsuz konuşmuştu ordan aldandımYapacak bir şey yok . Hoşlandığı biri zaten kendisini belli eder . Bu aşk konusunda şansım zaten yok ( falcılarda öyle dedi zaten ).
Baktıran da var. Yani ben açıkçası indirim yapmadan kredi almıyorum. Zaten baktırdığım kişi sayısı da en fazla 3 kişi. Ama siteye hergün bakıyorum merakımdan. 2500 , 3000 kredililer demek ki iş yapıyor da inmiyor ben de anlamadım. Sitenin kendisinin bence düzenleme yada sık indirim yapması lazım.Binnaza ne zaman baksam Mert Göktürk cevrimici.kredi 3000. Avlanacak birilerini arıyor sanki.İnsanlarin eve kapanıp umutsuzluğa kaildigi şu günlerde bile hala sömürü pesindeler.Ne yazık ki ne site yönetimi ne de falcilari artik samimi gelmiyor.
Efsuna çok baktırdım. Ortalama bir yorumcu. Hani evet dediği kelime kelime çıktı diyemem. 800 e düştüyse deneyebilirsin. Sanem Aslana hiç baktırmadım.Merhaba arkadaşlar sağlıklı huzurlu günler diliyorum hepimize.. :) Binnaz Anasayfada sık sık efsun yıldızı görüyordum hep 1500 krediyle. Şimdi 800 yapmış. Baktıran var mi acaba nasıl? Bir de Sanem Aslan?
Kesinlkle katılıyorum. Ben de şuan Binnazda sadece Zişan, yıllardır şevdar ve kahvede de nil güneşe baktırıyorum. Eskiden nerdeyse günde 5 kişiye baktırırdım. Sadece binnaz değil bi dolu sitede. Ama tam eleme yaptım. Şuanda site indirim yapınca alıp ayda 1 baktırıyorum. Bence de çok sık baktırmamak lazım. Bi de kendi kartlarıyla destekleyenleri tercih ediyorum özellikleKızlar selam bayadır girmiyordum... yeni gelenler var sanırım. Yazanlar olmuş. Bende yazayım. Ben binnazda sürekli 3 kişiye gidiyorum ve sürekli dediğimde mesela ayda hepsine birer kez, bazen ayda bi kişi şeklinde. En eski gittiğim melisa Asya. Onu katinada değil tarotta beğeniyorum.
Ama ben aşk konusunda katinayı daha sağlıklı bulduğum için şevdar ve Zişan a daha sık gidiyorum. Zişan ışık gerçekten çok iyi bakıyor param helal olsun beee diyorsunuz yani, öyle ayrıntılı bakıyor :))
şevdar da gerçekten güzel bakıyor, olumlu olumsuz söyler hepsini. Tavsiye de verir.
çok sık her hafta giden varsa tavsiyem öyle sık gitmeyin falcılara... en az 10 gün koyun. Kartlar allak bullak oluyor. Aşk konusunda net detay için katinaya gidin. En son bi açılımda ben mesaj atmalı mıyım diye sordurdum katina direk mektup kartını verdi mesela. Katina daha net bence. Belirlediğiniz en fazla 3 kişi olsun sürekli gittiğiniz.Hem hikayenize adapte oluyor, eski açılımlara, adama vs adapte olunduğu için daha iyi bakılıyor... benim fikrim öyle yani.
Aynen Öyle. Bizim enerjilerimiz sizinle aynı gibi, aynı kişileri beğeniyoruz:)Kesinlkle katılıyorum. Ben de şuan Binnazda sadece Zişan, yıllardır şevdar ve kahvede de nil güneşe baktırıyorum. Eskiden nerdeyse günde 5 kişiye baktırırdım. Sadece binnaz değil bi dolu sitede. Ama tam eleme yaptım. Şuanda site indirim yapınca alıp ayda 1 baktırıyorum. Bence de çok sık baktırmamak lazım. Bi de kendi kartlarıyla destekleyenleri tercih ediyorum özellikle
Binnaz'ın ücretleri gözden geçirmesi lazımZişan ışık
Aynen 2 yıl önce ilişkimde büyük sıkıntılar vardı günde 5 kişi iyice kafam allak bullak oluyordu. Şevdarın azarını ben de çok işitmişimdir :)))) şuan işte binnazda bu kişiler, fal sepetinde kahvede sevgi derman. Zaten uzun sürede yorum almak en mantıklısı. Yoksa kafamız da karışıyorAynen Öyle. Bizim enerjilerimiz sizinle aynı gibi, aynı kişileri beğeniyoruz:)
Yani yeni baktırmaya çalışan arkadaşlar okuyorsnız eğer burayı, benimki de bana dönmedi, havada bi durum var. Hani mesajlaştığım görüştüğüm biri için gitmiyorum bende. Sizi anlıyorum iletişim sıfır olunca insan her gün fal atmak istiyor. Ama bi katkısı olmuyor. Ben genelde ayda 1 kez, bazen 2 ya da 3 kez gidiyorum maddiyata göre. Ki gittiğim falcılar da bana dedi arayı açman çok iyi oldu diye. Kartlar daha net cevaplıyor her şeyi. Zişan ışık özellikle 10 gün sonra gelinmesinin sağlıklı olduğunu söyledi. Şevdar avaz zaten sık gidince şakayla azarlar :))
Şevdar ı ben sesli yakalamak istiyorum telefonla açtığında müsait olamıyorum. Burayı okuyorsan lütfen sesli aç bi gün şevdarr :)) kaç gündür hep telefonla bakıyor bikaç gündür takip ediyorum da :)Aynen 2 yıl önce ilişkimde büyük sıkıntılar vardı günde 5 kişi iyice kafam allak bullak oluyordu. Şevdarın azarını ben de çok işitmişimdir :)))) şuan işte binnazda bu kişiler, fal sepetinde kahvede sevgi derman. Zaten uzun sürede yorum almak en mantıklısı. Yoksa kafamız da karışıyor
Genelde telefonda bakıyor :)))) ben de sesliyi aynen yakalamaya çalışıyorum çünkü çenem durmaz benim dikkatini dağıtıyorumŞevdar ı ben sesli yakalamak istiyorum telefonla açtığında müsait olamıyorum. Burayı okuyorsan lütfen sesli aç bi gün şevdarr :)) kaç gündür hep telefonla bakıyor bikaç gündür takip ediyorum da :)
Destina'ya siteye ilk üye olduğum zamanlarda yorumlardan yola çıkarak baktırmıştım. Çok da memnun kalmamış olucam ki açıkçası bir daha da baktırmadım. Zişan diğerlerine göre yeni ama iyi bir yorumcu. Başka sormak istediğiniz olursa hepsini biliyorum :)))) daha önce aklıma gelen hepsiyle ilgili görüşlerimi yazmıştımBen bide Destina Eren’e baktırdım. Çok olumlu konuştu o daDestina’ya baktıran var mı ? Söyledikleri çıkıyor mu ? 2000 krediye bakıyor ve baya baktıran varmış mart ayından itibaren 3882 kişi ve yorumlar hepsi olumlu. Anladığım kadarıyla en iyisi Zişan . Ona baktırmadım.
Destina'ya siteye ilk üye olduğum zamanlarda yorumlardan yola çıkarak baktırmıştım. Çok da memnun kalmamış olucam ki açıkçası bir daha da baktırmadım. Zişan diğerlerine göre yeni ama iyi bir yorumcu. Başka sormak istediğiniz olursa hepsini biliyorum :)))) daha önce aklıma gelen hepsiyle ilgili görüşlerimi yazmıştım
Yani bana biraz pembe tablocu geldi. Bir de binnazda ya da başka sitelerde , kendi kartlarıyla da yorum yapan falcıları tercih ediyorum. Kartları görünce biz de internetten anlamına bakarız neticede. 2016 ya da 2017 den beri binnazda baktırmadığım kimse kalmadı :))) destinaya da ilk zamanlar baktırmıştım. Sonra da devam etmedim. Ama niyetinizi bozmayın inşallah çıkar. Burada da yorum yapın :)Destinanın söyledikleri çıkmadı mı
Zaten tüm diğer baktırdığım falcıların söylediğini söylediYani bana biraz pembe tablocu geldi. Bir de binnazda ya da başka sitelerde , kendi kartlarıyla da yorum yapan falcıları tercih ediyorum. Kartları görünce biz de internetten anlamına bakarız neticede. 2016 ya da 2017 den beri binnazda baktırmadığım kimse kalmadı :))) destinaya da ilk zamanlar baktırmıştım. Sonra da devam etmedim. Ama niyetinizi bozmayın inşallah çıkar. Burada da yorum yapın :)
Merhaba ben de özellikle sizin yorumlarınıza inanıyorum. Zişana baktırmıştım bi 13 gün önce bu ay sonu en geç Nisanın ilk haftası diyerek vade vermişti bana. Bu ay bitti sayılır zaten. Bilmiyorum belki nisanın ilk haftasını da beklerim ama bir kişiye daha fal baktırmak istiyorum. Tumay cennet ve şevdar arasında kararsızım. Gerçekten vadesi en yakın tutan kimse ona baktırmak istiyorum. Zişanın vadesini beklemeli miyim sizce? Baktırdığım konu aşk.Yani bana biraz pembe tablocu geldi. Bir de binnazda ya da başka sitelerde , kendi kartlarıyla da yorum yapan falcıları tercih ediyorum. Kartları görünce biz de internetten anlamına bakarız neticede. 2016 ya da 2017 den beri binnazda baktırmadığım kimse kalmadı :))) destinaya da ilk zamanlar baktırmıştım. Sonra da devam etmedim. Ama niyetinizi bozmayın inşallah çıkar. Burada da yorum yapın :)
Ya tabi o da var ama ben dürüstlükten yanayım. Bazıları da anormal kötümser mesela kesira sirel , bir dönem ona da baktırdım. Erkek arkadaşıma bildiğin ruh hastası demişti :)))) o da çok düşürmüştü. Ya da hakkaten abartı şahane. Mesela Doğa Dan'a yıllarca baktırdım evlilik dedi sonra adamla ayrıldık sana layık değildi dedi :)))) böylece Doğayı da eledim. Şevdar mesela yıllarca yine baktırdığım bir yorumcu o sert şekilde der . Zişan olumsuzsa der ama yumuşatarak der.Zaten tüm diğer baktırdığım falcıların söylediğini söyledi
Bu arada sadece merak ediyorum... Baya araştırdım yorumları okudum. Genelde aşk konusunda çoğunun aynı sorun : erkek arkadaşım bana döner mi ? yazmıyor aramıyor ne zaman döner... ve falcılar diyor bekle , döner , sana hisleri var , beraber olacaksınız. BANA SÖYLEYİN böyle bir durumda Yok dönmez unut hayır yok seni sevmiyor , başka birisi ile evlenecek diyen falcı var mı BİNNAZ da ?
Zişanı bende düşünmeye başladım. Lütfen vade nisan başı tutarsa yazabilir misiniz?Merhaba ben de özellikle sizin yorumlarınıza inanıyorum. Zişana baktırmıştım bi 13 gün önce bu ay sonu en geç Nisanın ilk haftası diyerek vade vermişti bana. Bu ay bitti sayılır zaten. Bilmiyorum belki nisanın ilk haftasını da beklerim ama bir kişiye daha fal baktırmak istiyorum. Tumay cennet ve şevdar arasında kararsızım. Gerçekten vadesi en yakın tutan kimse ona baktırmak istiyorum. Zişanın vadesini beklemeli miyim sizce? Baktırdığım konu aşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?