Binnaz Abla

Zişanda benim iki falımdan biri dediği zamandan daha kısa sürede oldu bir falı gecikmeli ama yine de olup olmadığına bakarım. Tümaya ben çok eskiden baktırmıştım. Fal delisi biri olarak çok boş bir fal geldi bir daha da baktırmamışım mesela. Ama puanı düşük dene istersen. Şevdar sitede eski olup da hala baktırdığım iki kişiden biridir. Biraz daha yüksek puanı ama hayal kurdurmaz. Dan dan söyler. Ben artık sitede indirim olursa ayda bir bu kişilere baktırıyorum. Bir ara abartmıştım çünkü fal konusunu

Çok teşekkür ederim o zaman biraz daha bekleyeyim daha sonrasında şevdara baktırırım belki :)

Ben de son kelimesine katılıyprum beğendiğiniz kiiiye devamlı gitmek böylece faldan sonra bi ayılıp bayılma yaşamıyorsunuz ve gerçekten bir enerji ve güven ilişkisi oluyor..

Seneler sonra binnaz a girip baktım 2014 den sonra bir kere 2017 senesinde girmişim Melek Yıldıza baktırmışım o kadar saçma sapan bir fal bakmış ki o andaki halimle bile söyledikleriniz bana hiç uymadı demişim , geleceği de çıkmamış vade falan vermiş ve olumsuz şeyler söylemiş söylediği gibi olmadı. O zamandan bu zamana da 444 kredi birikmiş 1500 kredi zişan heralde 2 seneye baktırabilicem

Kızlar 2 yıllık bir ilişkim oldu birden bire bir ayrılık yaşandı bende fallara sardım 2 haftadır irem cerkez baya olumsuz konuştu ve karşı tarafın sorunları olduğunu filan söyledi 3 ay içinde adım bekle dedi zişan ışıga baktirdim oda aile ve maddi sıkıntıları olduğunu ve nisan ayı içinde bir geri dönüş alıyorum dedi kafam karıştı siz kimi önerirsiniz ikisinden vadesi turan oldumu bekleme süresi çok yordu yıprattı

Ufak bir update yapmak istedim cunku ben hakli ciktim, ileri goruslulukte bir numarayim. :))))))) Dun telefon aldim, sadece arkadas kalmak istedigini ve bekletmek istemedigini soyledi. Ben zorlayinca da hislerinin bittigini soyledi. Pek inandirici gelmiyor hala aslinda ama agzindan laf cikti ne yapalim. Ozellikle karsi tarafin hislerini, dusuncelerini merak ettigim icin fal baktiriyordum. En kotu falda bile duygusunda, sevgisinde bir sikinti cikmamisti. Canimiz sagolsun artik. Benim onerilerimi de dikkate almayin cunku fal olmasa bile kendimi kandirabiliyormusum demek ki. Uzuluruz gecer yapacak bir sey yok. Hepinize mutlu gunler diliyorum! :')

Maalesef bende öyle düşünmeye başladım hep olumlu konuşuyorlar hisleri var vesaire ama gerçekte adam sizi istemiyor O yüzden gerçekçi falcı lazım .

aynı kişilere fal bakıtrmışız bana da irem hanım beklediğimden çok çok geç bir zaman diliminde döneceğini bu sürede kendimi yıpratacağımı psikolojimin alt üst olacağını söyledi.
zişan hanım da nisan ayında dönüş olabilir hemen değil bekle dedi.inan benim de düşüncelerim hislerim fallar yüzünden allak bullak oldu .

valla elfin hanım bana sonu yok geri dönüş için olumlu ama ilişkinin ilerlemesi konusunda sana olumsuz konuşuyorum dedi mesela .üzülecek olsan bile sürece hazırlamak adına mutlaka söyler elfin

kendime sonunda katina destesi buldum arkadaşlar ama kitabını bulamadım.bilginiz varmı ?

son iki ayda iki maaş kadar para yatırdım binnaza artık kendim bakmaya karar verdim

kitap ve bakım ile ilgili bir bilgi kaynağı var ise bana yardımcı olabilir misiniz?

Ben de son kelimesine katılıyprum beğendiğiniz kiiiye devamlı gitmek böylece faldan sonra bi ayılıp bayılma yaşamıyorsunuz ve gerçekten bir enerji ve güven ilişkisi oluyor..
Kesinlikle. Ben yine de tek kişi değil de birkaç kişiye dönüşümlü baktırmaktan yanayım. Bir süre sonra çünkü falcı faldan ziyade sohbete ya da kendi fikrine çevirebiliyor. Mesela Arnisa Bahadır a da giderdim ara ara, sonra fazla öğütlere kaydı olay faldan geçti. Yine Haleh. Sonra o kişileri de eledim. Benim için öğüt değil falda gördüğü ve hisleri önemli. O yüzden sık olmamakla elediğimiz birkaç kişiye baktırmak mantıklı

Katinanın yeni basımını yapmadılar ama ikinci el belki olabilir. Bi ara ben de heveslenmiştim bulamadım ( uzun süredir yok

Nerden bu Nerden buldunuz desteyi

Ben Zişana da Şevdara da 1 kez baktırdım.ikisi de aynı dogrultuda konuşmuştu fakat Şevdarin üslubu hosuma gitmemisti, mahalle ağzıyla konuşuyor diye düşündürtmüştü. Zişanın seviyeli tarzı ve ek acilimlarla desteklemesi hoşuma gitmişti. Sanırım işini ciddiye almasından ve güven vermesinden hoşlanıyorum yorumcuların. Zaten artik pek nadir baktiriyorum binnazda o da hediye kredilerle ya da indirim olduğunda satın aldiklarimla. Ama cogu yüksek puanlı yorumcu hakkında fikrim var.Zisan ve Sevdar arasında kararsız kalan varsa diye yazdım,o kadar para veriyorsunuz, bodoslama gitmeyin diye.

Hediye kredileri nasıl alabiliriz ? Öyle bir şey uygulamada görmedim

Banada aynı şeyleri söyledi bekleme süreci yorcak 1 ay içinde 1 adım yok piskolojin bozulcak sana söylediklerinin aynısıni bana söyledi zişan hanımda tam tersini söyledi kafam karıştı

Hediye kredileri nasıl alabiliriz ? Öyle bir şey uygulamada görmedim
Önceden binnazda hediye çarkı vardı, sonra yorumcuya soru sorabiliyordunuz.sonra ne mi oldu? Bizlere daha iyi hizmet verebilmek için( yani bizleri daha iyi yolabilmek için) soru kısmını kaldırdılar, onun yerine kredi ile canlı bağlantı kurma getirdiler, hediye kredi uygulamasını kaldırdılar, kahin olmayan yorumcuların kredilerini astronomik anlamda yukselttiler. Olan bu. Ben ve benim gibi eski binnaz kullanıcıları da sizler daha fazla yolunmayin diye buradan yorum yazıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…