Merhaba, söylediklerini yaşadınız mı peki?Ben Zişana da Şevdara da 1 kez baktırdım.ikisi de aynı dogrultuda konuşmuştu fakat Şevdarin üslubu hosuma gitmemisti, mahalle ağzıyla konuşuyor diye düşündürtmüştü. Zişanın seviyeli tarzı ve ek acilimlarla desteklemesi hoşuma gitmişti. Sanırım işini ciddiye almasından ve güven vermesinden hoşlanıyorum yorumcuların. Zaten artik pek nadir baktiriyorum binnazda o da hediye kredilerle ya da indirim olduğunda satın aldiklarimla. Ama cogu yüksek puanlı yorumcu hakkında fikrim var.Zisan ve Sevdar arasında kararsız kalan varsa diye yazdım,o kadar para veriyorsunuz, bodoslama gitmeyin diye.
Merhaba umarım hakkınızda hayırlısı olur. Saydığınız falcıların hepsi olumlu mu konuşmuştu, onların söylediklerini yaşıyorum demişsiniz süreç bahsettikleri gibi olumlu ilerledi ama sonu olumsuz mu oldu?Ufak bir update yapmak istedim cunku ben hakli ciktim, ileri goruslulukte bir numarayim. :))))))) Dun telefon aldim, sadece arkadas kalmak istedigini ve bekletmek istemedigini soyledi. Ben zorlayinca da hislerinin bittigini soyledi. Pek inandirici gelmiyor hala aslinda ama agzindan laf cikti ne yapalim. Ozellikle karsi tarafin hislerini, dusuncelerini merak ettigim icin fal baktiriyordum. En kotu falda bile duygusunda, sevgisinde bir sikinti cikmamisti. Canimiz sagolsun artik. Benim onerilerimi de dikkate almayin cunku fal olmasa bile kendimi kandirabiliyormusum demek ki. Uzuluruz gecer yapacak bir sey yok. Hepinize mutlu gunler diliyorum! :')
Aaa mahalle ağzı kısmına şaşırdımBen Zişana da Şevdara da 1 kez baktırdım.ikisi de aynı dogrultuda konuşmuştu fakat Şevdarin üslubu hosuma gitmemisti, mahalle ağzıyla konuşuyor diye düşündürtmüştü. Zişanın seviyeli tarzı ve ek acilimlarla desteklemesi hoşuma gitmişti. Sanırım işini ciddiye almasından ve güven vermesinden hoşlanıyorum yorumcuların. Zaten artik pek nadir baktiriyorum binnazda o da hediye kredilerle ya da indirim olduğunda satın aldiklarimla. Ama cogu yüksek puanlı yorumcu hakkında fikrim var.Zisan ve Sevdar arasında kararsız kalan varsa diye yazdım,o kadar para veriyorsunuz, bodoslama gitmeyin diye.
Kimse enayi değil. Aynen ben de çok eski üyesiyim binnazın bu saçmalıklar olduktan sonra sadece site lütfedip indirim yaparsa giriyorum alıyorum. Canlıyı hiç kullanmadım. Niyetim de yok. Zaten önce chat vardı. Onu da kullanmamıştım. Fiyatların da 2500-3000 leri görmesi komikÖnceden binnazda hediye çarkı vardı, sonra yorumcuya soru sorabiliyordunuz.sonra ne mi oldu? Bizlere daha iyi hizmet verebilmek için( yani bizleri daha iyi yolabilmek için) soru kısmını kaldırdılar, onun yerine kredi ile canlı bağlantı kurma getirdiler, hediye kredi uygulamasını kaldırdılar, kahin olmayan yorumcuların kredilerini astronomik anlamda yukselttiler. Olan bu. Ben ve benim gibi eski binnaz kullanıcıları da sizler daha fazla yolunmayin diye buradan yorum yazıyoruz.
Evet yaşadım vadelerde gecikme olsa da. Zaten ben genel olarak vadelere değil yorumcunun analizine takılan biriyim.Merhaba, söylediklerini yaşadınız mı peki?
Kötülemek için yazmadim, siz beğenmişsinizdir ben beğenmedim tarzını.ikisinin de öngörüsü paraleldi sonuçta.Aaa mahalle ağzı kısmına şaşırdımyani bazen sert konuşur ama ben hiç şevdarda o enerji almadım. Ama o tarz yorumcular var tabi her sitede ben de zaten bir ikinci kere gitmiyorum
Evet kesinlikle. Ben buradan elimden geldiğince uyarıyorum ki yeni baktiranlari da enayi yerine koymasinlar, kimse gitmesin boş yere, site yönetimi de kendine çeki düzen versin. Umarım faydası oluyordur. Yok yere gitmesin kimsenin parası.Kimse enayi değil. Aynen ben de çok eski üyesiyim binnazın bu saçmalıklar olduktan sonra sadece site lütfedip indirim yaparsa giriyorum alıyorum. Canlıyı hiç kullanmadım. Niyetim de yok. Zaten önce chat vardı. Onu da kullanmamıştım. Fiyatların da 2500-3000 leri görmesi komik
Aynen ben de yorumun çıkıp çıkmamasına bakarım. En önemlisi oEvet yaşadım vadelerde gecikme olsa da. Zaten ben genel olarak vadelere değil yorumcunun analizine takılan biriyim.
Aynı fikirdeyim. Hepimizin zaten yarın öbür gün işlerimiz ne olacak belli değil. Para harcıyorsak da mantıklı harcamalıyız. Hem binnazda hem fal sepeti, astrocenter , falalem her sitedeki falcılarla ilgili görüş vermeye çalışıyorumEvet kesinlikle. Ben buradan elimden geldiğince uyarıyorum ki yeni baktiranlari da enayi yerine koymasinlar, kimse gitmesin boş yere, site yönetimi de kendine çeki düzen versin. Umarım faydası oluyordur. Yok yere gitmesin kimsenin parası.
Ya tabi ki canım. Zaten herkesin kendi uslubu var. Birisine hoş gelen diğerine gelmez. Ses tonları da öyle. Bazılarına birilerinin sesi çok rahatlatıcı gelir bazılarına kulak tırmalayıcı :)Kötülemek için yazmadim, siz beğenmişsinizdir ben beğenmedim tarzını.ikisinin de öngörüsü paraleldi sonuçta.
Ne kadarlik bir gecikmeyle yaşadın canım benimde zişanin verdiği tarih baya geçti çünküEvet yaşadım vadelerde gecikme olsa da. Zaten ben genel olarak vadelere değil yorumcunun analizine takılan biriyim.
Şevdar mi mahalle ağzıyla konuştu hayretler yaniBen Zişana da Şevdara da 1 kez baktırdım.ikisi de aynı dogrultuda konuşmuştu fakat Şevdarin üslubu hosuma gitmemisti, mahalle ağzıyla konuşuyor diye düşündürtmüştü. Zişanın seviyeli tarzı ve ek acilimlarla desteklemesi hoşuma gitmişti. Sanırım işini ciddiye almasından ve güven vermesinden hoşlanıyorum yorumcuların. Zaten artik pek nadir baktiriyorum binnazda o da hediye kredilerle ya da indirim olduğunda satın aldiklarimla. Ama cogu yüksek puanlı yorumcu hakkında fikrim var.Zisan ve Sevdar arasında kararsız kalan varsa diye yazdım,o kadar para veriyorsunuz, bodoslama gitmeyin diye.
Bende özellikle iki öngörüsü çok net çıktı. Birisine bir ay içinde demişti 2 günde dönüş oldu, diğeri biraz gecikti ama bu malum retrolar ıvır zıvır durumlar da etkiliyor. Şimdide başımıza korona belası çıktı. Hepimiz uzaktan aşk yaşıyoruz malum. Ama çıktı mı çıktı. Yığınla bir çok sitede falcılara para döktüğüm için artık çıkıp çıkmadığına bakarak falcıdan yorum almaya ya da almamaya devam ediyorum.Ne kadarlik bir gecikmeyle yaşadın canım benimde zişanin verdiği tarih baya geçti çünkü
Anladım cnm tsk ederim banada 1.5 ay demişti 1.5 ay gecti üstüne bir 1.5 ay daha gecti o yüzden sordum boşa umutlanmayim diyeBende özellikle iki öngörüsü çok net çıktı. Birisine bir ay içinde demişti 2 günde dönüş oldu, diğeri biraz gecikti ama bu malum retrolar ıvır zıvır durumlar da etkiliyor. Şimdide başımıza korona belası çıktı. Hepimiz uzaktan aşk yaşıyoruz malum. Ama çıktı mı çıktı. Yığınla bir çok sitede falcılara para döktüğüm için artık çıkıp çıkmadığına bakarak falcıdan yorum almaya ya da almamaya devam ediyorum.
Teşekkür ederim :)Evet yaşadım vadelerde gecikme olsa da. Zaten ben genel olarak vadelere değil yorumcunun analizine takılan biriyim.
instagramdan katina _destesi diye aslıhan diye bir hanım you tube da paylaşımları var 100 tl ye aldım bugun elime ulaştıNerden bu
Nerden buldunuz desteyi ☺
O kadar yani 3 ay bir gecikme hiç yaşamadım mutlaka ekstrem bir şey vardır. Zişan facebook sayfasını aktif kullanıyor ve oradan soru sorarsan da kırmıyor bence sorabilirsinAnladım cnm tsk ederim banada 1.5 ay demişti 1.5 ay gecti üstüne bir 1.5 ay daha gecti o yüzden sordum boşa umutlanmayim diye
Tamam cnm sorarım çok teşekkür ederimO kadar yani 3 ay bir gecikme hiç yaşamadım mutlaka ekstrem bir şey vardır. Zişan facebook sayfasını aktif kullanıyor ve oradan soru sorarsan da kırmıyor bence sorabilirsin
Evet, dediklerini yasadim az cok. Tam dedikleri tarihlerde degildi ama asagi yukari 1-2 ay gecikmistir ya da daha erken olmustur. Iletisim oldu, olumlu gitti surec. Ya acikcasi sunu da goz onunde bulundurun benim karsimdaki kisi cok dengesiz, bir gun bir seyi soyluyorsa ertesi gun tam tersini savunuyor. Kendisiyle ilgili cozmesi gereken cok buyuk problemleri var psikolojik anlamda. Ben cozebilecegini dusunuyordum, bir noktada yardimci olabilecegime inaniyordum. O tam tersine beni uzaklastirmayi tercih etti. Hani tum fallarim bos degildi bence, psikologumla konustugum icin de soyluyorum bunu. Ama sonuc olarak onemli olan karsi tarafin bana karsi nasil hissettigi, ne dusundugu degil bana ne soyledigi, nasil yansittigi onemli. Yine baktirabilirsiniz bu falcilara ama fallarin kurdugu muhtesem hayal dunyasindan cok gercege daha yakin olmanizi tavsiye ederim. Umarim sizin hakkinizda da hayirlisi olur. :)Merhaba umarım hakkınızda hayırlısı olur. Saydığınız falcıların hepsi olumlu mu konuşmuştu, onların söylediklerini yaşıyorum demişsiniz süreç bahsettikleri gibi olumlu ilerledi ama sonu olumsuz mu oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?