Binnaz Abla

Merhaba, söylediklerini yaşadınız mı peki?

Merhaba umarım hakkınızda hayırlısı olur. Saydığınız falcıların hepsi olumlu mu konuşmuştu, onların söylediklerini yaşıyorum demişsiniz süreç bahsettikleri gibi olumlu ilerledi ama sonu olumsuz mu oldu?

Aaa mahalle ağzı kısmına şaşırdım yani bazen sert konuşur ama ben hiç şevdarda o enerji almadım. Ama o tarz yorumcular var tabi her sitede ben de zaten bir ikinci kere gitmiyorum

Kimse enayi değil. Aynen ben de çok eski üyesiyim binnazın bu saçmalıklar olduktan sonra sadece site lütfedip indirim yaparsa giriyorum alıyorum. Canlıyı hiç kullanmadım. Niyetim de yok. Zaten önce chat vardı. Onu da kullanmamıştım. Fiyatların da 2500-3000 leri görmesi komik

Aaa mahalle ağzı kısmına şaşırdım yani bazen sert konuşur ama ben hiç şevdarda o enerji almadım. Ama o tarz yorumcular var tabi her sitede ben de zaten bir ikinci kere gitmiyorum
Kötülemek için yazmadim, siz beğenmişsinizdir ben beğenmedim tarzını.ikisinin de öngörüsü paraleldi sonuçta.

Evet kesinlikle. Ben buradan elimden geldiğince uyarıyorum ki yeni baktiranlari da enayi yerine koymasinlar, kimse gitmesin boş yere, site yönetimi de kendine çeki düzen versin. Umarım faydası oluyordur. Yok yere gitmesin kimsenin parası.

Aynı fikirdeyim. Hepimizin zaten yarın öbür gün işlerimiz ne olacak belli değil. Para harcıyorsak da mantıklı harcamalıyız. Hem binnazda hem fal sepeti, astrocenter , falalem her sitedeki falcılarla ilgili görüş vermeye çalışıyorum

Kötülemek için yazmadim, siz beğenmişsinizdir ben beğenmedim tarzını.ikisinin de öngörüsü paraleldi sonuçta.
Ya tabi ki canım. Zaten herkesin kendi uslubu var. Birisine hoş gelen diğerine gelmez. Ses tonları da öyle. Bazılarına birilerinin sesi çok rahatlatıcı gelir bazılarına kulak tırmalayıcı :)

Şevdar mi mahalle ağzıyla konuştu hayretler yani. Çok baktırdım hiç denk gelmedi öyle bir konuşma

Ne kadarlik bir gecikmeyle yaşadın canım benimde zişanin verdiği tarih baya geçti çünkü
Bende özellikle iki öngörüsü çok net çıktı. Birisine bir ay içinde demişti 2 günde dönüş oldu, diğeri biraz gecikti ama bu malum retrolar ıvır zıvır durumlar da etkiliyor. Şimdide başımıza korona belası çıktı. Hepimiz uzaktan aşk yaşıyoruz malum. Ama çıktı mı çıktı. Yığınla bir çok sitede falcılara para döktüğüm için artık çıkıp çıkmadığına bakarak falcıdan yorum almaya ya da almamaya devam ediyorum.

Anladım cnm tsk ederim banada 1.5 ay demişti 1.5 ay gecti üstüne bir 1.5 ay daha gecti o yüzden sordum boşa umutlanmayim diye

Anladım cnm tsk ederim banada 1.5 ay demişti 1.5 ay gecti üstüne bir 1.5 ay daha gecti o yüzden sordum boşa umutlanmayim diye
O kadar yani 3 ay bir gecikme hiç yaşamadım mutlaka ekstrem bir şey vardır. Zişan facebook sayfasını aktif kullanıyor ve oradan soru sorarsan da kırmıyor bence sorabilirsin

Evet, dediklerini yasadim az cok. Tam dedikleri tarihlerde degildi ama asagi yukari 1-2 ay gecikmistir ya da daha erken olmustur. Iletisim oldu, olumlu gitti surec. Ya acikcasi sunu da goz onunde bulundurun benim karsimdaki kisi cok dengesiz, bir gun bir seyi soyluyorsa ertesi gun tam tersini savunuyor. Kendisiyle ilgili cozmesi gereken cok buyuk problemleri var psikolojik anlamda. Ben cozebilecegini dusunuyordum, bir noktada yardimci olabilecegime inaniyordum. O tam tersine beni uzaklastirmayi tercih etti. Hani tum fallarim bos degildi bence, psikologumla konustugum icin de soyluyorum bunu. Ama sonuc olarak onemli olan karsi tarafin bana karsi nasil hissettigi, ne dusundugu degil bana ne soyledigi, nasil yansittigi onemli. Yine baktirabilirsiniz bu falcilara ama fallarin kurdugu muhtesem hayal dunyasindan cok gercege daha yakin olmanizi tavsiye ederim. Umarim sizin hakkinizda da hayirlisi olur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…