- 31 Ocak 2019
- 443
- 305
- 23
Malesef dengesiz insanlar için ne kadar fal baktırsak da aynen yanıltabiliyor. Fallar da sapabiliyor. Aslında bu açıdan ben de çok zaman hep şunu düşündüm. Adam problemli, düşünceleri , duyguları dalgalı. O an fal baktırıyoruz belki ertesi gün farklı düşünüyor yada karar değiştiriyor. İşte biz de malesef fallarda cevap arıyoruz..Evet, dediklerini yasadim az cok. Tam dedikleri tarihlerde degildi ama asagi yukari 1-2 ay gecikmistir ya da daha erken olmustur. Iletisim oldu, olumlu gitti surec. Ya acikcasi sunu da goz onunde bulundurun benim karsimdaki kisi cok dengesiz, bir gun bir seyi soyluyorsa ertesi gun tam tersini savunuyor. Kendisiyle ilgili cozmesi gereken cok buyuk problemleri var psikolojik anlamda. Ben cozebilecegini dusunuyordum, bir noktada yardimci olabilecegime inaniyordum. O tam tersine beni uzaklastirmayi tercih etti. Hani tum fallarim bos degildi bence, psikologumla konustugum icin de soyluyorum bunu. Ama sonuc olarak onemli olan karsi tarafin bana karsi nasil hissettigi, ne dusundugu degil bana ne soyledigi, nasil yansittigi onemli. Yine baktirabilirsiniz bu falcilara ama fallarin kurdugu muhtesem hayal dunyasindan cok gercege daha yakin olmanizi tavsiye ederim. Umarim sizin hakkinizda da hayirlisi olur. :)
Evet, ne yazik ki oyle. Soyledigi seyi destekleyen hareketler de yapamiyor o yuzden biz de ne hissedecegimizi sasiriyoruz. Mantiken her seyi kabullensek bile duygular kolay bitmiyor. Bitene kadar da boyle sureclerin yasanmasi gerekiyor sanirim. Ama genel olarak tek onerebilecegim sey acilari askiya almamak. Acik kapi kalmadan bittiyse bir iliski kabullenip aciyi cekip sonra toparlanmak en sagliklisi. Kabullenmemek icin cirpinarak fal baktirinca daha kotu olanlar oluyor, ona gerek yok. Karsindaki kisiyi taniyinca, her ne kadar bir gunu gunune tutmayan bir insan olsa da, olabilecek seyler de az cok tahmin edilebiliyor. Neyse ya canimiz sagolsun genel olarak. Her seyden ders cikarip devam edelim artik hahahMalesef dengesiz insanlar için ne kadar fal baktırsak da aynen yanıltabiliyor. Fallar da sapabiliyor. Aslında bu açıdan ben de çok zaman hep şunu düşündüm. Adam problemli, düşünceleri , duyguları dalgalı. O an fal baktırıyoruz belki ertesi gün farklı düşünüyor yada karar değiştiriyor. İşte biz de malesef fallarda cevap arıyoruz..
Hep derim umut pandoranın kutusunda kalan ve en büyük kötülüktürEvet, ne yazik ki oyle. Soyledigi seyi destekleyen hareketler de yapamiyor o yuzden biz de ne hissedecegimizi sasiriyoruz. Mantiken her seyi kabullensek bile duygular kolay bitmiyor. Bitene kadar da boyle sureclerin yasanmasi gerekiyor sanirim. Ama genel olarak tek onerebilecegim sey acilari askiya almamak. Acik kapi kalmadan bittiyse bir iliski kabullenip aciyi cekip sonra toparlanmak en sagliklisi. Kabullenmemek icin cirpinarak fal baktirinca daha kotu olanlar oluyor, ona gerek yok. Karsindaki kisiyi taniyinca, her ne kadar bir gunu gunune tutmayan bir insan olsa da, olabilecek seyler de az cok tahmin edilebiliyor. Neyse ya canimiz sagolsun genel olarak. Her seyden ders cikarip devam edelim artik hahah
Çok teşekkür ederim detaylı yazmışsınız.Evet, dediklerini yasadim az cok. Tam dedikleri tarihlerde degildi ama asagi yukari 1-2 ay gecikmistir ya da daha erken olmustur. Iletisim oldu, olumlu gitti surec. Ya acikcasi sunu da goz onunde bulundurun benim karsimdaki kisi cok dengesiz, bir gun bir seyi soyluyorsa ertesi gun tam tersini savunuyor. Kendisiyle ilgili cozmesi gereken cok buyuk problemleri var psikolojik anlamda. Ben cozebilecegini dusunuyordum, bir noktada yardimci olabilecegime inaniyordum. O tam tersine beni uzaklastirmayi tercih etti. Hani tum fallarim bos degildi bence, psikologumla konustugum icin de soyluyorum bunu. Ama sonuc olarak onemli olan karsi tarafin bana karsi nasil hissettigi, ne dusundugu degil bana ne soyledigi, nasil yansittigi onemli. Yine baktirabilirsiniz bu falcilara ama fallarin kurdugu muhtesem hayal dunyasindan cok gercege daha yakin olmanizi tavsiye ederim. Umarim sizin hakkinizda da hayirlisi olur. :)
Fal sepetinde zeus iyidir hisleri güçlüdür. Yine Sevgi derman ve zülal. Zülali gerçekten ben de beğeniyorum hisleri de kart yorumu da iyi. Sadece katinayı çok anlamadığını farkettim. Katina yolladığımda daha çok kendi kartlarına ve de tarota yönleniyor. Ama hisleri iyi mi bence iyiAyyy kullanıcı adımı hatırlayıp yıllar sonra girdimfal işlerini bırakmıştım ama bu ara yine düştüm. Online da tek falcım var o yetiyordu bana ne dediyse yaşadım çünkü ama sürekli sürekli baktırınca tavsiyeye dönüşüyor ve de falcıyıda boğmuş oluyorum ister istemez çok parada harcamak istemiyorum kime baktırsam diye okudum çoğunuzu çoğunluk tumay demiş ve denedim evet bildikleri doğruydu vs zaman verdi ama bilemiyorum açıkçası bekleyeceğiz. Onun dışında kesmedi tabi fal sepetinde Zülal denmiş çok tereddüt taşıyarak attım amannn dedim neyse at gitsin kötü çıkarsa bildiğinden şaşmazsın bir daha merve dedim ve attım şaşırdım açıkcası . Benim sorum çok net verdiğm bilgiler dışında karşı tarafı çok iyi ve doğru analiz etmiş yaşadıklaırnı bilmiş hepsi doğruydu ve ekstra bir şey dedi bunu bunu yaşayacaksınız diye ve bugun dediği şeyi yaşadık .
Evet sevgiyi merak ettim ama bir kaç kişi olumsuz yazmış ben de vazgeçtiö eledim onu zeusu deneyelim bakalım bir de o zamanFal sepetinde zeus iyidir hisleri güçlüdür. Yine Sevgi derman ve zülal. Zülali gerçekten ben de beğeniyorum hisleri de kart yorumu da iyi. Sadece katinayı çok anlamadığını farkettim. Katina yolladığımda daha çok kendi kartlarına ve de tarota yönleniyor. Ama hisleri iyi mi bence iyi
Ben eskiden kahvede sadece o sitede zeusa giderdim. Dediği ince bazı detayları yaşadım. Ama fal delisi biri olarak sevgiyi keşfettikten sonra sevgiye daha çok gitmeye başladım. Bence deneyin hisleri durugörüsü iyi.Evet sevgiyi merak ettim ama bir kaç kişi olumsuz yazmış ben de vazgeçtiö eledim onu zeusu deneyelim bakalım bir de o zaman
Size öyle gelmemiş olabilir. Dedikleri çıksa da konuşma tarzı hoşuma gitmedi. Neden guldugunuzu anlayamadım.Şevdar mi mahalle ağzıyla konuştu hayretler yani. Çok baktırdım hiç denk gelmedi öyle bir konuşma
Ayın 15 i demiş örneğin, o gün olmamış. Vadeler tutmuyor zaten ben de önemsemedim. Önemli olan öngörüsünün tutması. Ha bi de şöyle birşey kalmış aklımda, zaten kartla bakılan fallarda vadeler pek tutmuyor, kahve falında daha net görülüyor. Ama iyi bakan biri var mı dersen hiç bilmiyorum. Dediğim gibi Binnaz sitesine güvenim yok artık. Tek amaçları insan yolmak.Ne kadarlik bir gecikmeyle yaşadın canım benimde zişanin verdiği tarih baya geçti çünkü
Diksiyonu çok düzgündür aksine ve binnazdaki birçok yorumcudan en eğitimlisi.Size öyle gelmemiş olabilir. Dedikleri çıksa da konuşma tarzı hoşuma gitmedi. Neden guldugunuzu anlayamadım.
Yani ben bi ara hergün baktırdım :)) hisleri bence çok iyi. Tavsiye üzerine geldim diyin. Bir de su falıyla desteklemesini rica edin. İlginç detaylar bildi. Bence bir kere olsun deneyin. Ben yıllarca deli gibi fallara para döktüğüm için artık çok az kişiye aralıklı baktırıyorumSevgi derman konusunda giidp geliyorum ne diyorsunuz baktırayım mı . Zaten ücretsiz izne ayrıldım son maaşımı fallara yatırdıım
Ooffff dayanamacağım sanırım baktırırımYani ben bi ara hergün baktırdım :)) hisleri bence çok iyi. Tavsiye üzerine geldim diyin. Bir de su falıyla desteklemesini rica edin. İlginç detaylar bildi. Bence bir kere olsun deneyin. Ben yıllarca deli gibi fallara para döktüğüm için artık çok az kişiye aralıklı baktırıyorum
zülal iyi ya günlük hayatta tavsiye ettiğim arkadaşlar falan da zülale şaşırdılar zülali dışarıya tavsiye ederken tereddüt etmiyorum artık kendini kanıtladıAyyy kullanıcı adımı hatırlayıp yıllar sonra girdimfal işlerini bırakmıştım ama bu ara yine düştüm. Online da tek falcım var o yetiyordu bana ne dediyse yaşadım çünkü ama sürekli sürekli baktırınca tavsiyeye dönüşüyor ve de falcıyıda boğmuş oluyorum ister istemez çok parada harcamak istemiyorum kime baktırsam diye okudum çoğunuzu çoğunluk tumay demiş ve denedim evet bildikleri doğruydu vs zaman verdi ama bilemiyorum açıkçası bekleyeceğiz. Onun dışında kesmedi tabi fal sepetinde Zülal denmiş çok tereddüt taşıyarak attım amannn dedim neyse at gitsin kötü çıkarsa bildiğinden şaşmazsın bir daha merve dedim ve attım şaşırdım açıkcası . Benim sorum çok net verdiğm bilgiler dışında karşı tarafı çok iyi ve doğru analiz etmiş yaşadıklaırnı bilmiş hepsi doğruydu ve ekstra bir şey dedi bunu bunu yaşayacaksınız diye ve bugun dediği şeyi yaşadık .
Benim o siteden kişisel olarak tanıştığım birileri yok. Para karşılığı hizmet alıyorum, kimseyi burada savunacak kadar da samimi olamam. Ama aldığım hizmetin karşılığında eleştiri hakkım var sanırım.Diksiyonu çok düzgündür aksine ve binnazdaki birçok yorumcudan en eğitimlisi.
Bana bilgi verin merak ettim şimdi :)))Ooffff dayanamacağım sanırım baktırırım
Aynen kız gerçekten özenli bakıyor ben de herkese her yerde tavsiye ediyorumzülal iyi ya günlük hayatta tavsiye ettiğim arkadaşlar falan da zülale şaşırdılar zülali dışarıya tavsiye ederken tereddüt etmiyorum artık kendini kanıtladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?