Binnaz Abla

Cnm sevgiye bende baktiryim diyorum sen kahvemi atmıştın bide su falı ile desteklemesini rica etmemizi tavsiye ile geldiğimizi söyleyin demişsin ben bugün atacamda seni tanirmi kim tavsiye etti diyim

Cnm sevgiye bende baktiryim diyorum sen kahvemi atmıştın bide su falı ile desteklemesini rica etmemizi tavsiye ile geldiğimizi söyleyin demişsin ben bugün atacamda seni tanirmi kim tavsiye etti diyim
Ben hep kahve yolluyorum kahveyi suyla desteklenmesini istiyorum. Aylin tavsiye etti diyebilirsiniz :) o sitede zeus ve sevgiye kahve, zülal şene de kart falı yolluyorum

Ben hep kahve yolluyorum kahveyi suyla desteklenmesini istiyorum. Aylin tavsiye etti diyebilirsiniz :) o sitede zeus ve sevgiye kahve, zülal şene de kart falı yolluyorum
Tsk ederim cnm zülale atmam zaten benim enerjim hiç tutmadı feci patladı ve kötüydü yorumları bende hiç tutmamıştı ne anlık ne geçmiş ne gelecek ama sevgiyi deneyecem yazarım denedikten sonra:)

Tsk ederim cnm zülale atmam zaten benim enerjim hiç tutmadı feci patladı ve kötüydü yorumları bende hiç tutmamıştı ne anlık ne geçmiş ne gelecek ama sevgiyi deneyecem yazarım denedikten sonra:)
Ya işte enerji meselesi çok önemli inşallah sevginin enerjisi tutar. Merakla bekliyorum :)

yorumcuların eğitim seviyelerini nereden biliyorsunuz da kıyaslama yaptınız ki çok merak ettim ? veya bu kişinin en eğitimli olduğu kanısına nasıl vardınız ?
Yani tarz uslup tartışılır tabi ki birine iyi gelen diğerini rahatsız ediyor olabilir. Şevdarda ben de kötü bir tarz hissetmedim. Yıllardır da baktırdığım sayılı kişilerdendir. Ama sitede en eğitimli demek biraz iddialı. Belki psikolojik destek kısmından bahsetmeye çalıştınız psikolog olarak da sitede hizmet verdiğini gördüm. Orada gerçek psikologları çünkü siteye eklemişler bedava destek. Ama sitede illa ki eğitimli, başka meslekleri de olan kişiler tabi ki de var. Yani en eğitimli demek fazla iddialı kaçmış bence

Kesinlikle yani biraz fazla olmuş bu. Mesela benimde eğitim seviyem yüksek makale tez proje gibi bir çok şey yaptım ettim. Binnaz'da bir falcının yorumunu okuduğumda (kim olduğunu hatırlayamadım) bu kesin doktora falan yapıyor demiştim. Anlatım akışı, noktalamalar, düzen onu vermişti. Karşı tarafın zihnini resmen tez kurallarında alıntılamıştı. Ama emin olduğum halde "en eğitimli" diyemem.

sevgi dermana 27-11-2018 de baktırmışım ama sistemimde bir sorun oldu dinleyemedim teknik destek istedim söylediği sonuç çıkmıştı biliyorum sorumdan da anladım da falı dinlersem nokta atışı var mı yok mu ve dediği diğer şeyler olmuş mu tarzında bir yorum yapabileceğim ama ben attığımda 20 liraydı kızlar şuan 60 olmuş şaşırdım..... Yağmur ve Zülali fiyat politikalarından dolayı seviyorum en popileri Zülal ama bir günde 100 tl olmuyor

İyi akşamlar diliyorum :) Sevgi ve Zülal hanım kendi kartlarıyla da destekliyorlar mı acaba?
Sevgiye ben kahvede gidiyorum kendisi tarot seçiyor ama ben hisleriyle bakmasını tercih ediyorum çünkü o zaman baya baya kopuyor o yüzde
İyi akşamlar diliyorum :) Sevgi ve Zülal hanım kendi kartlarıyla da destekliyorlar mı acaba?
Sevgiye ben hep kahve baktırdım kahveyi tarotla destekliyor. Ama bir falda kendiliğinden su falına daldı. Kahve falını yollarken su falı destekli rica edin bence. Zülal aynen kendi kartlarını kullanıyor

Popülerleştikçe malesef fiyat da artıyor. Yağmur da çok tatlı ama geç döndü bana hep. Zülal hızlı ayrıca

Binnazda ay sonlarında hediye kredi yükleniyormuş. Şimdi siteye girince fark ettim. Burada da yazmak istedim. Herkese hem bedenen hem de ruhen sağlıklı zamanlar dilerim.

Binnazda ay sonlarında hediye kredi yükleniyormuş. Şimdi siteye girince fark ettim. Burada da yazmak istedim. Herkese hem bedenen hem de ruhen sağlıklı zamanlar dilerim.
İşte ne kadar alırsan oransal sanırım yüklüyor. Ben şu son indirimde bi 3000 kredi almıştım bakayım kaç yüklemiş :) aynen hepimize her anlamda sağlıklar olsun

Benim de 2000 kredim vardı ama hediye kredi yüklenmemiş Size herkese hediye kredi yükleniyor diye mesaj mı göndermişler ben de faydalanmak için siteye yazarım en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…