- 31 Ocak 2019
- 443
- 305
- 23
Ben indirimde 3000 kredi almıştım 240 kredi falan hediye gelmişBenim de 2000 kredim vardı ama hediye kredi yüklenmemişSize herkese hediye kredi yükleniyor diye mesaj mı göndermişler ben de faydalanmak için siteye yazarım en azından.
Teşekkür ederim bana da daha yeni geldi 175 krediBen indirimde 3000 kredi almıştım 240 kredi falan hediye gelmiş
Bu hediyelerle tek umudumuz indirimler. İnşallah bu ay da indirimler yaparlar. Yoksa zorTeşekkür ederim bana da daha yeni geldi 175 kredi
Bana da :)) şimdi yüklendi olsun jest olması iyi olduGünaydın binnazabla 25 liralık kredi hediye etmiş ama yüklenmedi
ben hepsinin öle olduğunu düşünmüyorum , aman zaten eğlencesine baktırıyoruz. Çok inanarak baktırmıyorum zaten , elbette bizi yaratan bizim kaderimizi de belirlemiştir.haklısınız..Ama çok inanmamak lazım , fallara inanırsak oooo asıl yanlışı biz yapmış oluruz :)Arkadaşlar ! Binnaz ablada hepsi pembeci. Yesilcingene diye bir falcı gerçekleri söylediğini duydum. 35 krediye bakıyor. Ben ona baktırdım ve çooook olumsuz çıktı. O an artık anladım bundan sonra fal ile işim yok. Çok para döküyoruz , umitlere giriyoruz, olumsuz yorumdan sonra ağlıyoruz. Allah'tan başka kimse geleceği kısmeti bilemez. Ben artık dua okumaya devam edeceğim . Fal bundan sonra asla baktırmam. Fala inanmak çok büyük günahmış. Geleceği karartıyor. Ve gerçekten kendiniz biliyorsunuz çoğu tutmuyor.
Evet sitedeki herkese baktırdığım gibi ona da baktırmıştım. Aynen malesef laf kalabalığı, aşırı pembeci.Eylül ACAR - binnaz gittiğime pişman oldum 100 TL 5 dk yorum şaka gibi , yorum şekli hep laf kalabalığı tam bir dolandırıcı resmen kredilerimi kullansın diye uzatıyor lafı , yani 50 - 60-65 TL yorum yapanlar min.15 dk yorum yapıyor gerçekten çok bozuldum gitmeyin bu kişiye , dürüst değil , zaten ağzınızdan laf almaya çalışıyor , sizin kelimelerinizi size söylüyor. Acayip sinirlendim ya , asla birdaha tercih etmem.
kime gittiniz hepsi pembeci demişsiniz ya kim onlar bileyim bende gitmeyeyim.Arkadaşlar ! Binnaz ablada hepsi pembeci. Yesilcingene diye bir falcı gerçekleri söylediğini duydum. 35 krediye bakıyor. Ben ona baktırdım ve çooook olumsuz çıktı. O an artık anladım bundan sonra fal ile işim yok. Çok para döküyoruz , umitlere giriyoruz, olumsuz yorumdan sonra ağlıyoruz. Allah'tan başka kimse geleceği kısmeti bilemez. Ben artık dua okumaya devam edeceğim . Fal bundan sonra asla baktırmam. Fala inanmak çok büyük günahmış. Geleceği karartıyor. Ve gerçekten kendiniz biliyorsunuz çoğu tutmuyor.
Yok canım anormal içimi karartanlar da oldu benim hatice kesira sirel mi nedir. O mesela. Tmm zaten pembe tablo çizme de cenaze haberi gibi fal da bakmaben hepsinin öle olduğunu düşünmüyorum , aman zaten eğlencesine baktırıyoruz. Çok inanarak baktırmıyorum zaten , elbette bizi yaratan bizim kaderimizi de belirlemiştir.haklısınız..Ama çok inanmamak lazım , fallara inanırsak oooo asıl yanlışı biz yapmış oluruz :)
ay çok sinirlendim yani ben olumsuzu da duymayı tercih ederim açıkcası , ve açık soruyorum hala telefonda soru soruyor yok ölemiydi yok böylemiydi ben söyledikten sonra sana gerek var değil mi yani valla gitmeyin ya yazık binnaz kontrol etsin şu yorumcularını para ödüyoruz neticedeEvet sitedeki herkese baktırdığım gibi ona da baktırmıştım. Aynen malesef laf kalabalığı, aşırı pembeci.
çok şekersin valla ben çok baktırdım , hiçbir dediği de çıkmadı ses tonu da çok sert , bilge gibi , ikisi de aynı kalitede bence bilge de zannedersin birşey biliyor , yorumda insan döver gibi konuşuyor .. ona gittim 150 TL bakıyor , asla hak etmiyor.. onu da beğenmedim .Yok canım anormal içimi karartanlar da oldu benim hatice kesira sirel mi nedir. O mesela. Tmm zaten pembe tablo çizme de cenaze haberi gibi fal da bakma
a adının başına Hatice mi eklemiş oYok canım anormal içimi karartanlar da oldu benim hatice kesira sirel mi nedir. O mesela. Tmm zaten pembe tablo çizme de cenaze haberi gibi fal da bakma
Hayatında çekildiği biri var, harfleri bunlar dedi değil miArkadaşlar ! Binnaz ablada hepsi pembeci. Yesilcingene diye bir falcı gerçekleri söylediğini duydum. 35 krediye bakıyor. Ben ona baktırdım ve çooook olumsuz çıktı. O an artık anladım bundan sonra fal ile işim yok. Çok para döküyoruz , umitlere giriyoruz, olumsuz yorumdan sonra ağlıyoruz. Allah'tan başka kimse geleceği kısmeti bilemez. Ben artık dua okumaya devam edeceğim . Fal bundan sonra asla baktırmam. Fala inanmak çok büyük günahmış. Geleceği karartıyor. Ve gerçekten kendiniz biliyorsunuz çoğu tutmuyor.
Ama harfleri tam isabet hatta tipini anlatıyor ise o bile tam isabet oluyor.Hayatında çekildiği biri var, harfleri bunlar dedi değil miherkese aynı şey
Yani soru sormak zaten bizi konuşturmak malesef. Laf alıp öyle devam ediyoray çok sinirlendim yani ben olumsuzu da duymayı tercih ederim açıkcası , ve açık soruyorum hala telefonda soru soruyor yok ölemiydi yok böylemiydi ben söyledikten sonra sana gerek var değil mi yani valla gitmeyin ya yazık binnaz kontrol etsin şu yorumcularını para ödüyoruz neticede
Evet ikisi de tam baykuşçok şekersin valla ben çok baktırdım , hiçbir dediği de çıkmadı ses tonu da çok sert , bilge gibi , ikisi de aynı kalitede bence bilge de zannedersin birşey biliyor , yorumda insan döver gibi konuşuyor .. ona gittim 150 TL bakıyor , asla hak etmiyor.. onu da beğenmedim .
Aynen biraz değiştireyim demiş fotosu da değişmiş ama korkuyorum ben o kadındana adının başına Hatice mi eklemiş ove hala felaket tellallığı mı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?