Binnaz Abla

Arkadaşlar ! Binnaz ablada hepsi pembeci. Yesilcingene diye bir falcı gerçekleri söylediğini duydum. 35 krediye bakıyor. Ben ona baktırdım ve çooook olumsuz çıktı. O an artık anladım bundan sonra fal ile işim yok. Çok para döküyoruz , umitlere giriyoruz, olumsuz yorumdan sonra ağlıyoruz. Allah'tan başka kimse geleceği kısmeti bilemez. Ben artık dua okumaya devam edeceğim . Fal bundan sonra asla baktırmam. Fala inanmak çok büyük günahmış. Geleceği karartıyor. Ve gerçekten kendiniz biliyorsunuz çoğu tutmuyor.

Eylül ACAR - binnaz gittiğime pişman oldum 100 TL 5 dk yorum şaka gibi , yorum şekli hep laf kalabalığı tam bir dolandırıcı resmen kredilerimi kullansın diye uzatıyor lafı , yani 50 - 60-65 TL yorum yapanlar min.15 dk yorum yapıyor gerçekten çok bozuldum gitmeyin bu kişiye , dürüst değil , zaten ağzınızdan laf almaya çalışıyor , sizin kelimelerinizi size söylüyor. Acayip sinirlendim ya , asla birdaha tercih etmem.

ben hepsinin öle olduğunu düşünmüyorum , aman zaten eğlencesine baktırıyoruz. Çok inanarak baktırmıyorum zaten , elbette bizi yaratan bizim kaderimizi de belirlemiştir.haklısınız..Ama çok inanmamak lazım , fallara inanırsak oooo asıl yanlışı biz yapmış oluruz :)

Evet sitedeki herkese baktırdığım gibi ona da baktırmıştım. Aynen malesef laf kalabalığı, aşırı pembeci.

kime gittiniz hepsi pembeci demişsiniz ya kim onlar bileyim bende gitmeyeyim.

Yok canım anormal içimi karartanlar da oldu benim hatice kesira sirel mi nedir. O mesela. Tmm zaten pembe tablo çizme de cenaze haberi gibi fal da bakma

Evet sitedeki herkese baktırdığım gibi ona da baktırmıştım. Aynen malesef laf kalabalığı, aşırı pembeci.
ay çok sinirlendim yani ben olumsuzu da duymayı tercih ederim açıkcası , ve açık soruyorum hala telefonda soru soruyor yok ölemiydi yok böylemiydi ben söyledikten sonra sana gerek var değil mi yani valla gitmeyin ya yazık binnaz kontrol etsin şu yorumcularını para ödüyoruz neticede

Yok canım anormal içimi karartanlar da oldu benim hatice kesira sirel mi nedir. O mesela. Tmm zaten pembe tablo çizme de cenaze haberi gibi fal da bakma
çok şekersin valla ben çok baktırdım , hiçbir dediği de çıkmadı ses tonu da çok sert , bilge gibi , ikisi de aynı kalitede bence bilge de zannedersin birşey biliyor , yorumda insan döver gibi konuşuyor .. ona gittim 150 TL bakıyor , asla hak etmiyor.. onu da beğenmedim .

Hayatında çekildiği biri var, harfleri bunlar dedi değil mi herkese aynı şey

Yani soru sormak zaten bizi konuşturmak malesef. Laf alıp öyle devam ediyor

Evet ikisi de tam baykuş tmm zaten hayaller kurdurma da arkadaş günümüzü de mahvetme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…