zülal hızlı aynen ben şaşırıyorum bu hızına gerçekten açar açmaz görüyor yorumluyorPopülerleştikçe malesef fiyat da artıyor. Yağmur da çok tatlı ama geç döndü bana hep. Zülal hızlı ayrıca
yağmuru beğenmene çok şaşırdım yaYağmur da fal sepetinde. O da iyi ama işte çok bekletiyor. O an belki adamla kavga ettik, belki fal gelene kadar barıştık. Bu yüzden çabuk dönüş önemli benim için
üşenmedim dün gece önemli olduğunu düşündüğüm tüm 2019 fallarını indirdim klasör yaptımAaa çok kötüben genelde indiriyorum cebime ama tabi bi süre sonra ben de siliyorum
Ya ben açıkçası tmm yorumlar önemli tabi ama bazı yorumcular işi şımarıklığa döküyor. Bakıyorsun 1 kişi sen bekliyorsun 7 saat bekletiyor. İşin varsa açma yani soğuyup krediyi geri aldığım kişi çok.zülal hızlı aynen ben şaşırıyorum bu hızına gerçekten açar açmaz görüyor yorumluyor19 dk yazıyor tabi o kadar değilde 2 3 saat içinde cevap vermiş oluyor bana
Hisleri iyi yağmurun da. Attığın falı unutturuyor sağolsunyağmuru beğenmene çok şaşırdım yabenden başka taliplisi yok sanıyordum:d bu arada dediğin olayı yaşadım bir buçuk gün sonra dönmüştü ani kavgadan sonra barışmıştık o da barışcaksınız demişti falda soru için fal atmış oldum
Ya aslında hakkaten silmemek lazım. Ben deli gibi her sitede fal baktırdığımdan aklım karışıyor. Binnazda değildi sadece ona eminim ama ya falalem ya fal sepeti ama kim olduğunu unuttum. Erkek arkadaşımın ani mahkemelik durumu çıkacak demişti birisi. Ve öyle de oldu. Deli gibi şimdi kim olduğunu düşüyorum. O dönem demek ki ne alaka demişimüşenmedim dün gece önemli olduğunu düşündüğüm tüm 2019 fallarını indirdim klasör yaptımuçanla kaçan bile kurtulamaz elimden
Ben fal manyağı biri olarak astrocenterda da denemediğim kimse kalmadı :)))))) güle evet baktırdım. Biraz fazla aynen ütopik geldi. O sitede uzay iyidir. Hale çok tatlıdır ama her dediğini yaşadım diyemem. Banu doğru nun puanına göre dediğini yaşadığım durumlar oldu. Ama puanlama falan istemez bence diğerleri gibi istemediği için düşük kalmış. Amar diye biri var o iyi, son zamanlarda Duha yağmuru beğeniyorum. Hem laf kalabalığı yapmıyor hem de dediklerini yaşadım. Nisan ayı için de çok olmaz bir durumu olur dedi eğer o da olursa gelip kesin paylaşacağım.Selam hanımlar :))) binnaz da bir şevdar kaldı onu da deneyeceğim sonra fal defterim kapanır artık herhalde... zaten bütün süreçler askı da, bütün hepsi ölüyü diriltir gibi pembeci :))))) inanmak zor geliyor şu dönem de amaaan ...
bu arada astrocenter da medyum gül deneyen var mı ? gece nin 3 ünde baktırdım oda aynı peees pembe bir tablo çizip ölüyü diriltti... deneyen hanımlar var mı ? çıkanlar ya da ... öpüldünüz
Paylaşırsan çok sevinirim Alexandra :))))) şevdar ne zaman online oluyor hiç göremiyorum kaç gündürBen fal manyağı biri olarak astrocenterda da denemediğim kimse kalmadı :)))))) güle evet baktırdım. Biraz fazla aynen ütopik geldi. O sitede uzay iyidir. Hale çok tatlıdır ama her dediğini yaşadım diyemem. Banu doğru nun puanına göre dediğini yaşadığım durumlar oldu. Ama puanlama falan istemez bence diğerleri gibi istemediği için düşük kalmış. Amar diye biri var o iyi, son zamanlarda Duha yağmuru beğeniyorum. Hem laf kalabalığı yapmıyor hem de dediklerini yaşadım. Nisan ayı için de çok olmaz bir durumu olur dedi eğer o da olursa gelip kesin paylaşacağım. ♥ Şevdar iyidir. Benim binnazda hala yorum almaya devam ettiğim 3 kişiden biri.
Mahkeme dedin de zülale ben de bi dava sormuştum tabi ayrıntısını bilmiyor anlayamaz da zaten ama söylediği süreyle bana sonucu da söylemiş oluyordu yanlız sonucu ben her zaman güçlü bir niyetle değiştirebildiğimize inanıyorum hatta inanmanın ötesi bu yaptım oldu herkes aynı şeyi söylerken başka bir dua ettim bu sefer tüm falların öznesi değişti. Bu davalık duruma 1 sene var bir sene boyunca araştırıcam umarım falı değiştirebilirim.Ya aslında hakkaten silmemek lazım. Ben deli gibi her sitede fal baktırdığımdan aklım karışıyor. Binnazda değildi sadece ona eminim ama ya falalem ya fal sepeti ama kim olduğunu unuttum. Erkek arkadaşımın ani mahkemelik durumu çıkacak demişti birisi. Ve öyle de oldu. Deli gibi şimdi kim olduğunu düşüyorum. O dönem demek ki ne alaka demişim
Duha yagmur € üzerinden mi bakıyor yaBen fal manyağı biri olarak astrocenterda da denemediğim kimse kalmadı :)))))) güle evet baktırdım. Biraz fazla aynen ütopik geldi. O sitede uzay iyidir. Hale çok tatlıdır ama her dediğini yaşadım diyemem. Banu doğru nun puanına göre dediğini yaşadığım durumlar oldu. Ama puanlama falan istemez bence diğerleri gibi istemediği için düşük kalmış. Amar diye biri var o iyi, son zamanlarda Duha yağmuru beğeniyorum. Hem laf kalabalığı yapmıyor hem de dediklerini yaşadım. Nisan ayı için de çok olmaz bir durumu olur dedi eğer o da olursa gelip kesin paylaşacağım. ♥ Şevdar iyidir. Benim binnazda hala yorum almaya devam ettiğim 3 kişiden biri.
Kesinlikle. Çünkü astroda değme medyumların bilemediği tarihleri bildi. Nisanda da olursa kesin yazarım. Şevdarda bende yıllardır ekli olduğu için bildirim geliyor ama çok sık girmediği için telefonda doluyor olablir. Az önce bildirimi geldi hattaPaylaşırsan çok sevinirim Alexandra :))))) şevdar ne zaman online oluyor hiç göremiyorum kaç gündür
Evet yağmura su atmak lazım çok eskiden atmıştım yine atayım. Enerji kısmına kesinlikle inanıyorum. Hepimiz neticede enerjiyiz. Böyle deli gibi fallara para veriyoruz ama ben şunu farkettim kötü ya da olmayacak dediğimiz daha çabuk oluyor. O yüzden olumlu düşünmek en iyisiMahkeme dedin de zülale ben de bi dava sormuştum tabi ayrıntısını bilmiyor anlayamaz da zaten ama söylediği süreyle bana sonucu da söylemiş oluyordu yanlız sonucu ben her zaman güçlü bir niyetle değiştirebildiğimize inanıyorum hatta inanmanın ötesi bu yaptım oldu herkes aynı şeyi söylerken başka bir dua ettim bu sefer tüm falların öznesi değişti. Bu davalık duruma 1 sene var bir sene boyunca araştırıcam umarım falı değiştirebilirim.
Yagmur abla ya su falı attınız mı hiç ben atmadım ama birkaç kerr kendisi destekledi Gerçekten Ef Sa Ne bir fal açmıştı bundan sonra 1 ay yerine 2 ayda bir su falına yönelmeye karar verdim çok iyi tarih falan söylüyordu çünkü
Evet ama astroda 10 dk 20 dk paketler var. 20 dk 18 eur binnazdan ucuzDuha yagmur € üzerinden mi bakıyor ya
Sizin tavsiyenizden dolayı en son kez Duha beye danıştım . Pembe konuşmadı ama olumsuzda konuşmadı. Hatta falı iyidi . Benim karakterimle ilgili tam noktaları söyledi . Kafam çok karışıktı. Onuda gördü. Kafanı karıştıran herkesten uzak dur dedi. Çök önemli şeyler yazın olacak dedi. Olursa burda yazarım . Buda benim son falım olsunBen fal manyağı biri olarak astrocenterda da denemediğim kimse kalmadı :)))))) güle evet baktırdım. Biraz fazla aynen ütopik geldi. O sitede uzay iyidir. Hale çok tatlıdır ama her dediğini yaşadım diyemem. Banu doğru nun puanına göre dediğini yaşadığım durumlar oldu. Ama puanlama falan istemez bence diğerleri gibi istemediği için düşük kalmış. Amar diye biri var o iyi, son zamanlarda Duha yağmuru beğeniyorum. Hem laf kalabalığı yapmıyor hem de dediklerini yaşadım. Nisan ayı için de çok olmaz bir durumu olur dedi eğer o da olursa gelip kesin paylaşacağım. ♥ Şevdar iyidir. Benim binnazda hala yorum almaya devam ettiğim 3 kişiden biri.
Yani laf kalabalığı yapmamasını seviyorum. Aynen ben öngörülerini yaşadım. Bana da nisan ayı için açıkçası hiç de imkan vermediğim bir öngörüde bulundu. Tutarsa kesinlikle ben de burdayım. Çünkü çok olası görünmüyor. İnşallah hayırlısı tabiSizin tavsiyenizden dolayı en son kez Duha beye danıştım . Pembe konuşmadı ama olumsuzda konuşmadı. Hatta falı iyidi . Benim karakterimle ilgili tam noktaları söyledi . Kafam çok karışıktı. Onuda gördü. Kafanı karıştıran herkesten uzak dur dedi. Çök önemli şeyler yazın olacak dedi. Olursa burda yazarım . Buda benim son falım olsun
Şimdi baktım tekrar katinada 2000, kahvede 3000. Artık çoğu zaten 2000, 2500, 3000 . 1000 ve 1500 ler az kaldıA Alexandrea şevdar 3000 kredi yazıyor 300 lira değil dimi? Yok inanmıyorum
Bende Destina için 200 lira verdimŞimdi baktım tekrar katinada 2000, kahvede 3000. Artık çoğu zaten 2000, 2500, 3000 . 1000 ve 1500 ler az kaldı
Hadi inşallah. Paylaşın mutlakaBende Destina için 200 lira verdimBaya pembe konuştu. Her şey iyi olacak falan filan. Gerçi Duha beyin söylediği bazı şeyleri o da söyledi. Neyse bakalım. Onun pembe falı tutarsa yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?