Binnaz Abla

Ama harfleri tam isabet hatta tipini anlatıyor ise o bile tam isabet oluyor.
Valla benimkinin hiç birini bilemedi. Ben inanmıyorum artık ona. Hangi arkadaşım attıysa hepsine hayatında biri var dedi. Sanki kötü yorum yapmak için yapıyor.

Valla benimkinin hiç birini bilemedi. Ben inanmıyorum artık ona. Hangi arkadaşım attıysa hepsine hayatında biri var dedi. Sanki kötü yorum yapmak için yapıyor.
Gerçekten hayatında biri vardır. zaten olmasa eskiyi düşünse dönerler yani erkeklerde "seviyor düşünüyor ama sorunları var bekle yazacak" dedikleri gibi değil :) o dönem gerçekten başkası olduğu için uzaklar çoğu kez. 10 geri dönüş bekleyen kadından 3, 4 tanesi ancak dönüş alır belki 1 tanesi sağlıklıya döner. Bu bir gerçek. Benim de tanıdığım bir çok kişiye başkası var dedi kimse inanmadı gerçekten de olduğunu öğrendik falan filan..
Çingene bana hem çıktı hem çıkmadı ama dobracıdır. 4 yıldır biliyorum neredeyse gerçekten de falcı gibi falcı olan 5, 6 kişiden biridir.

Yeşilcingene bana çok olumsuz konuştu . Başka biri var hayatında , seni sevmiyor, hayırı yok. Başka danıştığım 6 falcı olumlu konuştu. Sizce bu konuda tutmama ihtimali var mı ?

Yeşilcingene bana çok olumsuz konuştu . Başka biri var hayatında , seni sevmiyor, hayırı yok. Başka danıştığım 6 falcı olumlu konuştu. Sizce bu konuda tutmama ihtimali var mı ?
Var çingenin bana harika bir adam dedği kişi faldan 2 saat sonra beni terk etmişti. Sene 2017 çingeneyi beğenmiyorum 3 ayrı fal da 3 ayrı kişiyi sordum 3nü de bilemedi boşa ünlendirildiğini düşünüyorum

Yıllar önce konuşulmuştu burada binnazın yorum politikası olumlu üzerine diye. ben mesela binnazdan hiç olumsuz yorum almadım. Yeşilçingene ise sürekli dönmeyecek derdi.. sürekli hayatındaki kızı tarif eder harf verirdi. sonra araştırıyordum gerçekten de doğruydu tipine kadar. siyah düz saçlar iri göğüs belirgin dudaklar falan demişti bi keresinde :) Ayırca sürekli kız harfleri değişiyordu, sürekli başkası ile görüşüyordu.. bu da doğru. Dönmeyecek dedi. Tabi ben olumsuza tahammülüm olmayınca çingeneyi bıraktım 1 yıl sonra geri dönüş aldım. (toplamda sıfır iletişim ile 1 buçuk yıl sonra dönüş aldım) Falların kısa vade olduğunu düşünürsem çingene hep bildi.
Ama şu da var ben bir olay üzerine geri dönüş aldım o olayı yaşamasaydık bu saatten sonra tekrar dönüş yapmayı düşünmeyeceğini de demişti.

moralini bozmak istemem ama cikani da çok. ben şahsen cogu fali ni yaşadım. tavsiyelerine uymadigim zaman da genellikle hakli cikti. suan yeni bi durum icin baktirdigim kisiler:
yeslcingene
seruven
sevgi duman
zülal
zisan
nehir atesoglu
tumay
elfin

hepsinin sonucu olumlu ama gidişatlar hepsinde cooook degisik, yesilcingeninki bi tik istemediğim bi gidişat ve seruven ama açık söylemem gerekirse o yönde ilerliyor buna dün bi durumdan dolayı şahit oldum. yani en azından kendi adime konuşmam gerekirse 2016dan beri en çok çıkan kisi bana cingene oldu.

Aslaaa ya gerçekten çıkamayız evden vakalar arttıkça artıyor
Ben youtube da öner döşeri izliyorum sürekli. Nisan sonuna kadar tehlike çok. Mayısın 2.haftası dedi bayram vs diye coşmayın dedi adam resmen. Hortlama ihtimali diyor. Eski osmanlı müneccim başı birisinin kitabını çeviriyormuş. 1700 lerdeki gezegen hareketlerinin aynısını şuan yaşıyormuşuz çok riskli. Bu ay bir de deprem riski varmış vallahi içim şişti

nakta ve geysuya da baktırdım.. bakalım, herkes farklı konuştuğu icin bende buseler merak ediyorum kim tuturcak

Yesil çingene nasılll ayyy bak bitti fal bugun diyordum aklım karıştı baktırayım mı onaaa

Yesil çingene nasılll ayyy bak bitti fal bugun diyordum aklım karıştı baktırayım mı onaaa
Ya ben yeşil çingeneyi bu sitede çok duydum hatta yakalamak da istedim. Ama bir arkadaşım bana baktığı falı yolladı. Sayfa sayfa ekran görüntüsü almış hatta. Bana çok sıradan geldi. Faladdin falı gibi. Çok genel bir fal. Laf kalabalı çok. Ama tabi fal bu enerji işi.

Merhaba kızlar, çingene bende de çoğunda çıktı, olumsuz falları özellikle çıktı ama 1 yılı geçkindir yorum almıyorum. Çünkü en son yorumunda olmayacak bu iş, hep aynı adamı soruyorsun diye azarlayarak zehir zemberek bir fal gönderdi. Bu arada o zamanlar ayrıydık ve benimki benden önceki sevgilisiyle barışmıştı. Nasıl acı çektiğimi siz düşünün. Neyse dedim fala ağladım zırladım, zaten durum belli olmayacak dedim. Adam faldan 1-2 ay sonra geri döndü. Hala birlikteyiz ki garip bir şekilde çok daha iyiyiz(nazar değmesin). Yani aslında çıkmadı falı, ama falın sonunda belki bi şans elde edebilirsin diye bi cümle yazmıştı. Bu durumda belki de çıktı:) yorum sizin.

Bayanlar yeşilcingeneye duzenli fal atarim 2015 senesinden beri... yeşilcingeneye sık fal atmican
mesafeli olsun tavsiyeye döner ama bende olumsuz butun fallari cikmistir.

bana da "hala bu adamı sorduğuna inanamıyorum" diyordu. artık bi süreden sonra utancımdan gidemiyordum bizim enerjiler aynı galiba bende dönüş aldım ve şaka gibi ama evleniyoruz koronadan sağ çıkarsak
Biriyle görüşmediğine eminim, biliyorum o kadar söyleyeyim. Ondan yeşil çingeneye baktırmayın.
Size hiç çıkmamış bilememiş bile olsa baktırmayın diyemezsiniz ki enerji meselesi. Mesela bana zerre bilemeyen alakası dahi olmayan kişi için burada sayfalarca yazılıyor. bunun gibi.

Darısı benim de başıma olsun o zaman:)) çook mutlu ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…