Benim en favori falcım Nakta'dır. Yani detayları verdiği nokta tarihleri falan. Başıma gelen olumsuz olayları bile önceden demiş hep.Bu arada sana tutturan kimler vardı, senle enerjimiz uyabilir:)
Katılıyorum.... Genelde zaten olumsuz durumda olduğumuz için gittiğimizden sonucun olumsuz çıkması da normal oluyor. Bana da kış bitmeden yada mart bitmeden net hatırlamıyorum ilişkin olacak demişti harflerde vermiş ama öyle bir şey yok. Karşı taraf ile ilgili söylediği şeyleri de bilmiyorum.Var çingenin bana harika bir adam dedği kişi faldan 2 saat sonra beni terk etmişti. Sene 2017 çingeneyi beğenmiyorum 3 ayrı fal da 3 ayrı kişiyi sordum 3nü de bilemedi boşa ünlendirildiğini düşünüyorum
nakta olumsuz mu bakıyor böyle bir yorum hatırlıyorum bir de sanki Nakta piyasadan kayboldu diye hatırlıyorum gerçi o selena da olabilir tamm pardon:d Nakta tellwe de dğil mi? sen memnun kaldın mı? Hiç gitmedim ama senelerdir varnakta ve geysuya da baktırdım.. bakalım, herkes farklı konuştuğu icin bende buseler merak ediyorum kim tuturcak
Nakta bende tırttı ama chitra aaah gözdemBenim en favori falcım Nakta'dır. Yani detayları verdiği nokta tarihleri falan. Başıma gelen olumsuz olayları bile önceden demiş hep.
Çingene anlattığım gibi baya biliyor. Birde artık yok Sezgi vardı baya bilmişti o çıktı. Nehir Ateşoğlu biliyordu genelde. Chitra vardı o da bilmişti. Geysu anda iyiydi detaylarda karşı tarafın fikrini bilmekte. Ama gelecek hep 1-2 ay içinde pespembe tablo. Galiba bi kaç kişi daha vardı ama hatırlarsam yazacağım :)
nakta olumsuz mu bakıyor böyle bir yorum hatırlıyorum bir de sanki Nakta piyasadan kayboldu diye hatırlıyorum gerçi o selena da olabilir tamm pardon:d Nakta tellwe de dğil mi? sen memnun kaldın mı? Hiç gitmedim ama senelerdir var
Peki çingene evleneceksiniz mi dedi ? Olumlu mu konuştu ?bana da "hala bu adamı sorduğuna inanamıyorum" diyordu. artık bi süreden sonra utancımdan gidemiyordum bizim enerjiler aynı galiba bende dönüş aldım ve şaka gibi ama evleniyoruz koronadan sağ çıkarsak
Size hiç çıkmamış bilememiş bile olsa baktırmayın diyemezsiniz ki enerji meselesi. Mesela bana zerre bilemeyen alakası dahi olmayan kişi için burada sayfalarca yazılıyor. bunun gibi.
Yeşilcingene sevdiğim kişi başka birini seviyor dedi ve kızı tarif ettiGerçekleri bilmediğim için yorum yapamam. Böyle tarif ediyorsa gerçekten mi hayatında bu kız var Tutmadığı olmuş mu ? Moralim sıfır
Piskolojim resmen bozuldu. Kaç gündür ağlıyorumLütfen morelini bozma.. cikani da cikmayini da cok. Umarim cikmaz sana....
Canım ağlama. Bak diyorum ya bana çıkardı inanmıştım kesin olumsuzdu zaten adam başkasını almıştı hayatına ama döndü yani.Piskolojim resmen bozuldu. Kaç gündür ağlıyorum
Yeşilçingene bana dönmeyecek o demişti. Ama dediği tarihlerde de dönmedi. Ben 1.5 yıl sonra barıştım üzerine bi ton olaydan sonra. Sen adım atarsan karşılık alamazsın dedi. Attım ve alamadım :) Çingene olumsuz diye baktırmayı kesmiştim. 1 yıl falan geçti öyle barıştım. (yani ayrıldıktan sonra 5-6 ay çingeneye danıştım bıraktım 1 yıl geçti barıştım) Çingene için çıktı diyorum çünkü konuştuğu görüştüğü tüm kızların 3-4 harfini veriyordu detaylı tarif yapıyordu ve doğruydu. hatta o sıra hayatımdaki bazı gelişmeler hakkında da olumsuz demişti olumsuz olmuştu. Hatta bir projem vardı şöyle şöyle tipte bir adam engel olacak demişti öyle bir tip ne alaka dedim aynen de o tip engel oldu yapamadım.Peki çingene evleneceksiniz mi dedi ? Olumlu mu konuştu ?
Peki kizlar zamanlama da kimler tuturuyo size? 1 hafta diyenin var temmuz diyenim var
1 hafta diyip tutan varsa bende bir dal isterim
Şevdar pek olumlu konuşmaz bana mıydı ki gareziEveeet Şevdar'a da baktırdım oda ölüyü diriltti.. ahhhh ahhhhh neden olumsuzzsun dersen o kadar imkansız bir durum ki özelden anlatabilirim soran arkadaşlaraneyse velhasıl zişan ve nil nisan mayıs vadesini verdi... tümay ve şevdar sıcakları gösterdi... bakalım bakalım artık :)
Kaç dk yorum yapmış telefon muydu sesli miŞevdar pek olumlu konuşmaz bana mıydı ki garezi
Ben sesli baktırmayı sevdiğim için sesli yollamıştım :))))) pek bir olumsuz değildi ama olmaz dediğim mevzuya o da olacak gibisinden konuştu... ara da silkeledi tabi ki biraz :) 16 dakika idi yorumKaç dk yorum yapmış telefon muydu sesli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?