Binnaz Abla

Bu arada sana tutturan kimler vardı, senle enerjimiz uyabilir:)
Benim en favori falcım Nakta'dır. Yani detayları verdiği nokta tarihleri falan. Başıma gelen olumsuz olayları bile önceden demiş hep.
Çingene anlattığım gibi baya biliyor. Birde artık yok Sezgi vardı baya bilmişti o çıktı. Nehir Ateşoğlu biliyordu genelde. Chitra vardı o da bilmişti. Geysu anda iyiydi detaylarda karşı tarafın fikrini bilmekte. Ama gelecek hep 1-2 ay içinde pespembe tablo. Galiba bi kaç kişi daha vardı ama hatırlarsam yazacağım :)

Katılıyorum.... Genelde zaten olumsuz durumda olduğumuz için gittiğimizden sonucun olumsuz çıkması da normal oluyor. Bana da kış bitmeden yada mart bitmeden net hatırlamıyorum ilişkin olacak demişti harflerde vermiş ama öyle bir şey yok. Karşı taraf ile ilgili söylediği şeyleri de bilmiyorum.

nakta ve geysuya da baktırdım.. bakalım, herkes farklı konuştuğu icin bende buseler merak ediyorum kim tuturcak
nakta olumsuz mu bakıyor böyle bir yorum hatırlıyorum bir de sanki Nakta piyasadan kayboldu diye hatırlıyorum gerçi o selena da olabilir tamm pardon:d Nakta tellwe de dğil mi? sen memnun kaldın mı? Hiç gitmedim ama senelerdir var

Nakta bende tırttı ama chitra aaah gözdem sezgi ortalama geysu anda mükemmel katılıyorum

Nakta biraz degisik bakiyor karsi tarafla konusuyomus gibi.. olumlu konusdu ama olumluyu söylerken bile bi negatifligi var sert,dobra bi kadin acikcasi.. ama dediklerinden cogu seyi de zamaninda yasamisim o yüzden ona da simdi tekrardan baktirmak istedim. Eskiden tellwe de bakardi simdi instagramdan. Selena, sezgi ve chitra ortadan kayboldu.. bunlar hisli kisilerdi bana göre.. naktanin bi cok dedigini yasamisim yesilcingene öyle.. ara sira seruven, geysu (hele ki anda ve karsi tarafin düsüncelerini cok iyi bilir) sonuc olarak 1-2 kez tuturabilmis.. bu saydiklarim bana zaman zaman tuturmus 2016 dan beri tüm binnaza falsepetine tellweye byv e falaleme baktirmisim.

Peki çingene evleneceksiniz mi dedi ? Olumlu mu konuştu ?

Yeşilcingene sevdiğim kişi başka birini seviyor dedi ve kızı tarif etti Gerçekleri bilmediğim için yorum yapamam. Böyle tarif ediyorsa gerçekten mi hayatında bu kız var Tutmadığı olmuş mu ? Moralim sıfır

Lütfen morelini bozma.. cikani da cikmayini da cok. Umarim cikmaz sana....

Peki çingene evleneceksiniz mi dedi ? Olumlu mu konuştu ?
Yeşilçingene bana dönmeyecek o demişti. Ama dediği tarihlerde de dönmedi. Ben 1.5 yıl sonra barıştım üzerine bi ton olaydan sonra. Sen adım atarsan karşılık alamazsın dedi. Attım ve alamadım :) Çingene olumsuz diye baktırmayı kesmiştim. 1 yıl falan geçti öyle barıştım. (yani ayrıldıktan sonra 5-6 ay çingeneye danıştım bıraktım 1 yıl geçti barıştım) Çingene için çıktı diyorum çünkü konuştuğu görüştüğü tüm kızların 3-4 harfini veriyordu detaylı tarif yapıyordu ve doğruydu. hatta o sıra hayatımdaki bazı gelişmeler hakkında da olumsuz demişti olumsuz olmuştu. Hatta bir projem vardı şöyle şöyle tipte bir adam engel olacak demişti öyle bir tip ne alaka dedim aynen de o tip engel oldu yapamadım.

Peki kizlar zamanlama da kimler tuturuyo size? 1 hafta diyenin var temmuz diyenim var

Eveeet Şevdar'a da baktırdım oda ölüyü diriltti.. ahhhh ahhhhh neden olumsuzzsun dersen o kadar imkansız bir durum ki özelden anlatabilirim soran arkadaşlara neyse velhasıl zişan ve nil nisan mayıs vadesini verdi... tümay ve şevdar sıcakları gösterdi... bakalım bakalım artık :)

Şevdar pek olumlu konuşmaz bana mıydı ki garezi

Kaç dk yorum yapmış telefon muydu sesli mi
Ben sesli baktırmayı sevdiğim için sesli yollamıştım :))))) pek bir olumsuz değildi ama olmaz dediğim mevzuya o da olacak gibisinden konuştu... ara da silkeledi tabi ki biraz :) 16 dakika idi yorum

Kızlar Firuze Ahu Tanyeli'e baktıran var mı ? Yorum yapabilir misiniz ?

Uzun zamandır takip ediyorum burayı ama yeni üye oldum ama bir ilişkim vardı uzun zamandır aramızda soğukluk oldu 23 şubattan bu yana iletisim yok 1aydan fazla oldu bir kavgada olmadı aramızda bir anda koptuk dogadan zümra lal zişan ışık gilda koç Şevdar avaz baktirdim hepsi farklı şeyler söyledi zişan ışık zümra hanım hayatında biri yok sadece aile sorunları var doncek adım atcak ariycak nisan ayı içinde geri dönüş var dedi sevdar dogadan gilda hayatında başka bayan gördü 3 ay içinde dönüş olcak dedi irem cerkez de bekleme süreci biraz beklediğinden fazla olcak dedi hepsi 3 vade dediler bekleme süreci çok yordu beni siz hangisinn dediklerini yaşadiniz kızlar anlık durum gelecekde hangisi çıktı size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…