Binnaz Abla

Ben de en iyi doğa ve gildadır. Zümranın ilk falları çıktı sonra çıkmamıştı. Zişan bunlara göre daha genel çerçeveden yorum yapmıştı, ortalama çıktı diyim oda

Zumra ve doğanın ilk falları cıktı bende sonraki falları hiç çıkmadı zişanada baktirali 4 ay gecmistir vadesi dolali çok oldu çıkmadı gildada cikmayan arasında sevdar 2 kez gittim dedikleri oldu biraz gecikmeliydi sadece eger zumraya ilk kez gidiyorsan cikma ihtimali yüksek olabilir bende ilk fali şok etkisiydi hem gecmis hem anlık hemde gelecek öngörüleri nokta atışı olmuştu. Sonrakiler maalesef tutmadı..tabi enerji meselesi çok takilmamaya calis

Ben 2017 den beri altın üyeyim şuan sitede dediklerini yaşayıp da baktırdıklarım sadece zişan, şevdar, kahvede de nil güneş. Elfine de baktırıyordum ama fiyatı abartmiş sağolsun. Doğa dan a ve zümraya çok önce baktırmıştım. Anlıkta iyiydi ama sonra tutarsızlıklarını gördüm ve anında kestim. Gilda ortalama ama özenli , mantıklı

ben de yenilerde zişana baktırdım beğendim. genelde yorumlar iyi onun icin. baska var mı uygun fiyatlı birisi önereceğiniz?

ben de yenilerde zişana baktırdım beğendim. genelde yorumlar iyi onun icin. baska var mı uygun fiyatlı birisi önereceğiniz?
Uygun fiyatlı da kimse kalmadı aslında. Ama haleh geçen ay 1000 krediden bakmıştı. Onun da hisleri iyidir. Siz bana merak ettiklerinizi sorun hepsine baktırdım sitede neredeyse :)

Ha bi de şmdi siteyi açıp baktım benim beğendiğim ve hisleri iyi olan eylem tüzün iyi. Nil güneş bunlar hakkaten hisleri de güçlü hatta fiyatı da iyi yorumcular.
bakayım cnm eyleme ben. peki Tümay hakkında ne düşünüyorsunuz? sen baktırdın mı? cıktı mı hiç? ya bana çok bildi gibi olmustu fakat ben bir hamle yaptım ve gidişatı bozdum ters anlamda.

bakayım cnm eyleme ben. peki Tümay hakkında ne düşünüyorsunuz? sen baktırdın mı? cıktı mı hiç? ya bana çok bildi gibi olmustu fakat ben bir hamle yaptım ve gidişatı bozdum ters anlamda.
Eylem benim ilişkimde ve de işimde çok ilginç bir detayı bilmişti. Tümaya daha önce merak edip baktırmıştım. Ama çok beğenmedim. Sitede bir kere baktırıp bir daha baktırmadığım kişilerden. O kadar sitede o kadar falcıya baktırdım ki artık dediği er ya da geç çıkanları eliyorum ve herkese de elimden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum

Siz bktırdığınız için size sormak istedim fiyatlara bakıyorum da 250,150 tl civarlarında üstelik 5 vermeyene bakmam yazmış elfin profilinde bu da nasıl bir tehditse , bu kadar paraya kaç dk bakıyorlar ?? Yüzyüze olsa 250 lira versem o masadan 1 saat kalkmam

Selamlar, telefonuna ulaşabildiz mi, ben de arıyorum ou:)

Kızlaaaar Şu cezminin numarası kimde varsa bana özelden ata bilir mi lütfen ya bikaç kişite yazdım ama okumamışlar daha mesajı

Ben de kalkmam katılıyorum. Elfine 1500 krediyken baktırıyorum ama şuan vermem açıkçası. En fazla 10 dk fal. 2500 yani. Tamam iyi yorumcudur naiftir ama böyle aman aman kahin değil kimse. Sitede bi şevdara 2000 kredi veriyorum o da kendi kartlarıyla da bakıyor. Zişan zaten arttırmadı 1500 , nil genelde 700-800 aralığında. Zaten bu kişilere de indirim olursa baktırıyorum. Yani sitenin bir ayarlama yapması lazım ya da daha sık indirim

binnaz anladığım kadarıyla ticaret politikasını değiştirmiş demişki herkes bize gelmesin müşterilerimiz zengin olsun az sayıda fal alalım çok para kalsın yorumcumuzda yorulmadan kazansın yoksa üründe bir değişiklik yok marka olma amacı görüyorum sonuçta şirket oldukları için onların tercihi ben müşteri segmentlerinde değilim artık

O yüzden ne zaman açsam boş herkes valla zamanında yakalayamadığım elfin, doğa dan gayet de boş oturuyorlar. 2000 olanlardan bazıları yine doluyor şevdar gibi. Ama 2500 üzeri boş gibi. Onun için canlı diye bir bakım başlatmışlar ama chat gibi. Ben sesli istiyorum neticede canlıda çok laf kalabalığı oluyor daha çok para gidebiliyor

Ben dün Gilda Koç a da baktırdım onu hiç fark etmemiştim... o da çok detaylı bakıyor, kartlarıyla ayrı açılımlar yapıyor ve bir sürü sorular soruyor kartlarına... yani iyi gibi fena değil gibi 2 vade verdi oda... ama dolu dolu bakım yapıyor diyebilirim hanımlar.

canlı telefon aslaaa asla yaklaşmam çok güzel bir şey ses kaydı falcı hazırlanıp direk fala giriyor ama telefonda falcı istediği gibi uzatır canlı da da öyle , canlı gerçekten falın kalitesini de düşürüyor sadece fiyatla ilgisi yok yani,
ya %30 fiyat politikaları da öyle 200 lira yapıyor 66 tl cebine kalıyor , ama 45 lira yapsa 4 kişi gelecek ki o fiyata ulaşsın niye daha fazla yorulayım diyor ama boş kalsın valla fal zevk işiydi 250 lira verince hiç zevkli gelmez ki banaa

Evet yorumu özeni iyi
Aynen bence de öyle. İyi bir ses kaydını tercih ederim ki zaten telefonda benim de çenem durmuyor ya da chatte. Falcının ekmeğine yağ çalar. 250 tl ye 300 tl ye ben konuşurum o konuşur gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…