ayyy ben de onu yapıyorum ben anlatıyorum falcı dinliyor bir kere ben hayır öyle değil böyle oldu diyip ciddi ciddi 10 dk konuşmuştum hepimiz demek benziyoruz birbirimize:)Evet yorumu özeni iyi
Aynen bence de öyle. İyi bir ses kaydını tercih ederim ki zaten telefonda benim de çenem durmuyor ya da chatte. Falcının ekmeğine yağ çalar. 250 tl ye 300 tl ye ben konuşurum o konuşur gereksiz
Kesinlikle. Bu da tabi işlerine geliyor. O yüzden sesli fal kesinlikle bir yorumcuyu analiz etmekte daha önemli. Yoksa ben de düşük çenemle herşeyi döküyorum zatenayyy ben de onu yapıyorum ben anlatıyorum falcı dinliyor bir kere ben hayır öyle değil böyle oldu diyip ciddi ciddi 10 dk konuşmuştum hepimiz demek benziyoruz birbirimize:)
Kesinlikle ben de binnaz konusunda katılıyorum. Astroda da herkesi denedim. İyiler nalan, banu doğru, duha yağmur. Daha doğrusu dediklerini yaşadıklarım diyelim. Diğer iyilerden hale ve uzay var . Hale iyi bir kart yorumcusu ama çıkmadığı da oldu. Uzay da iyi ama işi sohbete ve kendi fikirlerine çeviriyor. Ben de bunu çok sevmiyorumAstrocenter da tavsiye ettiğiniz kimse var mı nokta atışları olan ve pembe tablo çizmeyen deneyeceğim
Yok canım şimdi senden duydum. Uygun fiyatsa denemek lazım zülal de sevgi de sıfırdan geldiler deneyip devam ettim. Melek kara ve didar da iyi onları da deneyebilirsin. Artemise ben de bakayım. Baktırabilirsem yazarımFalsepetine yorumcu artemis diye biri gelmiş kızlar 4 kişivardı gece sırada fiyatı uygun deneyen biri var mı falspeetine de yazdım ses çıkmadı
ya kıyamam sana sen herkese baktırıyorsun dur ben kendimi feda edicemYok canım şimdi senden duydum. Uygun fiyatsa denemek lazım zülal de sevgi de sıfırdan geldiler deneyip devam ettim. Melek kara ve didar da iyi onları da deneyebilirsin. Artemise ben de bakayım. Baktırabilirsem yazarım
Naapalım kuzum sıkıntıdan her yere sardık. Hangimiz yakalarsak artıkya kıyamam sana sen herkese baktırıyorsun dur ben kendimi feda edicem
sıradaki 4 kişi taktik olabilir yani bekletmiştir 3 4 gündür insanları bunu düşündüm ama böyle enerjisi de var gibi geldi o 4 kişinin kk dan olmaması üzücü , aynen öyle zülal de sevgi derman da çok düşüktü 20 liraydı ya hatırlıyorum kızlara bakıcam artemis 20 liracık ya tatlı didar ve melek de uygunmuş denicem 3 ten birini bekliyorum didar geçti içimden o da şuan çevrimdışı takibe aldım
Ben de beklemedeyim canım ama bence yaparlar. Bir gün önce bildirim geliyor ya da sms. Birbirimize haber verelim buradanBu Binnaz sitesi ne kadar sürede indirim yapıyor acaba yakın zamanda yapar mııı
Ayyyy bana mutlaka ver bebeğim dört göz bekliyorum. Binnazcıgım kurban olurum indirim yap bekliyorumBen de beklemedeyim canım ama bence yaparlar. Bir gün önce bildirim geliyor ya da sms. Birbirimize haber verelim buradan
Aynen yaa yoksa hayatta bu ay kredi falan almam indirimsizAyyyy bana mutlaka ver bebeğim dört göz bekliyorum. Binnazcıgım kurban olurum indirim yap bekliyorum
İndirimsiz aslaHerkes evde, sıkılıyor. Bütün firmalar müşterilerine kolaylık sağlamak peşinde. Binnazda zerre indirim yok. Geçen ay lütfen bı indirim yaptı. Onda da %50 ye varan. %50 bile değil. %70 ten az olursa satın almayın arkadaşlar. Fiyatlar zaten anormal pahalı. Paranıza yazık.
Ayyyy hadi inşallah yaaaInstagram'da biriine cevap vermiş yakında olacak gibi gibi bir şey demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?