Binnaz Abla

ayyy ben de onu yapıyorum ben anlatıyorum falcı dinliyor bir kere ben hayır öyle değil böyle oldu diyip ciddi ciddi 10 dk konuşmuştum hepimiz demek benziyoruz birbirimize:)

ayyy ben de onu yapıyorum ben anlatıyorum falcı dinliyor bir kere ben hayır öyle değil böyle oldu diyip ciddi ciddi 10 dk konuşmuştum hepimiz demek benziyoruz birbirimize:)
Kesinlikle. Bu da tabi işlerine geliyor. O yüzden sesli fal kesinlikle bir yorumcuyu analiz etmekte daha önemli. Yoksa ben de düşük çenemle herşeyi döküyorum zaten

Ben de siteden birçok kişiyi denedim zaten iyi olanların puanlarından anlıyorsunuz arkadaşlar ama çok yüksek fiyatları tercih etmiyorum açıkçası hem puanı yüksek olup hemde fiyatı çok yüksek olmayanları tercih ediyorum

Astrocenter da tavsiye ettiğiniz kimse var mı nokta atışları olan ve pembe tablo çizmeyen deneyeceğim

Astrocenter da tavsiye ettiğiniz kimse var mı nokta atışları olan ve pembe tablo çizmeyen deneyeceğim
Kesinlikle ben de binnaz konusunda katılıyorum. Astroda da herkesi denedim. İyiler nalan, banu doğru, duha yağmur. Daha doğrusu dediklerini yaşadıklarım diyelim. Diğer iyilerden hale ve uzay var . Hale iyi bir kart yorumcusu ama çıkmadığı da oldu. Uzay da iyi ama işi sohbete ve kendi fikirlerine çeviriyor. Ben de bunu çok sevmiyorum

Falsepetine yorumcu artemis diye biri gelmiş kızlar 4 kişivardı gece sırada fiyatı uygun deneyen biri var mı falspeetine de yazdım ses çıkmadı

Falsepetine yorumcu artemis diye biri gelmiş kızlar 4 kişivardı gece sırada fiyatı uygun deneyen biri var mı falspeetine de yazdım ses çıkmadı
Yok canım şimdi senden duydum. Uygun fiyatsa denemek lazım zülal de sevgi de sıfırdan geldiler deneyip devam ettim. Melek kara ve didar da iyi onları da deneyebilirsin. Artemise ben de bakayım. Baktırabilirsem yazarım

Yok canım şimdi senden duydum. Uygun fiyatsa denemek lazım zülal de sevgi de sıfırdan geldiler deneyip devam ettim. Melek kara ve didar da iyi onları da deneyebilirsin. Artemise ben de bakayım. Baktırabilirsem yazarım
ya kıyamam sana sen herkese baktırıyorsun dur ben kendimi feda edicem
sıradaki 4 kişi taktik olabilir yani bekletmiştir 3 4 gündür insanları bunu düşündüm ama böyle enerjisi de var gibi geldi o 4 kişinin kk dan olmaması üzücü , aynen öyle zülal de sevgi derman da çok düşüktü 20 liraydı ya hatırlıyorum kızlara bakıcam artemis 20 liracık ya tatlı didar ve melek de uygunmuş denicem 3 ten birini bekliyorum didar geçti içimden o da şuan çevrimdışı takibe aldım

Naapalım kuzum sıkıntıdan her yere sardık. Hangimiz yakalarsak artık

Herkes evde, sıkılıyor. Bütün firmalar müşterilerine kolaylık sağlamak peşinde. Binnazda zerre indirim yok. Geçen ay lütfen bı indirim yaptı. Onda da %50 ye varan. %50 bile değil. %70 ten az olursa satın almayın arkadaşlar. Fiyatlar zaten anormal pahalı. Paranıza yazık.

İndirimsiz asla

Aranizda hic dolunayda bir seyler yapan var mi? Rituel gibi. Bugun negatif dusuncelerimden bir turlu uzaklasamadim ne kadar cabalasam da, uzun zamandir bu kadar kotu ve korkmus hissetmiyordum. Biraz arastirinca dolunay oldugunu fark ettim. Belki bu korkularimdan biraz arinirim, daha once yapan biri varsa bilgilendirebilir mi?

kizlar benim icin vade cok önemli suan, kimlerin Vadesi tuttu size..?

Baktirdiklarim:
Cingene 4 vade (4 hafta, 4lü bi tarih, 4. ay veya 4 ay)
Zisan Nisan
Elfin Nisan
Nakta 2 vade ( haftayi gectigi icin.. Mayis a denk geliyo)
Geysu Nisan
Sevgi Nisan
Zelis Nisan
Banu dogru Nisan
Zülal Nisan-Mayis
Venüs Ates Nisan (Tarih tutturmada iyimdir dedi)

Serüven Agustos
Tumay Haziran Sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…