- 31 Ocak 2019
- 443
- 305
- 23
Tutanlar, zişan, sevgi, banu doğru bu kişilerin vadelerini yaşadımkizlar benim icin vade cok önemli suan, kimlerin Vadesi tuttu size..?
Baktirdiklarim:
Cingene 4 vade (4 hafta, 4lü bi tarih, 4. ay veya 4 ay)
Zisan Nisan
Elfin Nisan
Nakta 2 vade ( haftayi gectigi icin.. Mayis a denk geliyo)
Geysu Nisan
Sevgi Nisan
Zelis Nisan
Banu dogru Nisan
Zülal Nisan-Mayis
Venüs Ates Nisan (Tarih tutturmada iyimdir dedi)
Serüven Agustos
Tumay Haziran Sonu
Youtube dan meditasyonlar dinliyorum frekans sesleri ya da uyumak için asmr sesleriAranizda hic dolunayda bir seyler yapan var mi? Rituel gibi. Bugun negatif dusuncelerimden bir turlu uzaklasamadim ne kadar cabalasam da, uzun zamandir bu kadar kotu ve korkmus hissetmiyordum. Biraz arastirinca dolunay oldugunu fark ettim. Belki bu korkularimdan biraz arinirim, daha once yapan biri varsa bilgilendirebilir mi?
Bende çingenin ilk falı tam vadesiyle tuttu. Sonrakiler de vade de baya bir sarkmalar oldu. Zişana baktırdım 1 vade vermişti, Nisanın ilk haftası demişti ama beklediğim şey olmadı henüz. Biraz sarkabilir tabi bir kaç hafta sonra da gerçekleşirse çıkmış kabul edeceğim.kizlar benim icin vade cok önemli suan, kimlerin Vadesi tuttu size..?
Baktirdiklarim:
Cingene 4 vade (4 hafta, 4lü bi tarih, 4. ay veya 4 ay)
Zisan Nisan
Elfin Nisan
Nakta 2 vade ( haftayi gectigi icin.. Mayis a denk geliyo)
Geysu Nisan
Sevgi Nisan
Zelis Nisan
Banu dogru Nisan
Zülal Nisan-Mayis
Venüs Ates Nisan (Tarih tutturmada iyimdir dedi)
Serüven Agustos
Tumay Haziran Sonu
sevgi hangi sevgi cnm? derman olan mı?Tutanlar, zişan, sevgi, banu doğru bu kişilerin vadelerini yaşadım
İnstagramdan bakabilirsin Anıl Can var dolunaylarda ve retrolarda ritüel paylaşıyor. Geriye dönük yapılmıyor ama yeni paylaşacaklarına katılabilirsin bana çok iyi geliyor. Şuan devam eden bir ritüeli var katıldım benAranizda hic dolunayda bir seyler yapan var mi? Rituel gibi. Bugun negatif dusuncelerimden bir turlu uzaklasamadim ne kadar cabalasam da, uzun zamandir bu kadar kotu ve korkmus hissetmiyordum. Biraz arastirinca dolunay oldugunu fark ettim. Belki bu korkularimdan biraz arinirim, daha once yapan biri varsa bilgilendirebilir mi?
Aynen aynensevgi hangi sevgi cnm? derman olan mı?
O hangi sitede? İlk defa duydumAleyna Yıldızlar a baktırıp da çıkan var mı acaba naçizane sorum olacak sizlere? :) yani düşük ücretli zamanları çıkan çok gelecek olmayan birilerini arıyorum. evde sıkıldık baya bari fal baktırayım çok da para vermıyım ama iyi olsun
binnazda gordum deminO hangi sitede? İlk defa duydum
Yeni galiba yada hiç denk gelmedim bilmiyorum canımbinnazda gordum demin
Ben eski altın üyeyim herkesi bilirim yeni gelenlerin de bazılarını. Puanlama ve fiyatlar da önemli siz isterseniz inceleyin. Fiyat/başarı ona göre yorum yapayım :) daha önce sıralamıştım size yorumcu üzerinden görüşümü iletirimArkadaşlar merhaba, binnaz ablayı hep duyuyordum ancak uygulamayı hiç kullanmadım ve az önce de indirdim, bana tavsiye edeceğiniz isimler var mı yardımcı olabilir misinizbu arada burcum yengeç, enerji tutma meselesi de var tabi o açıdan yazıyım dedim
Öncelikle çok teşekkür ederimBen eski altın üyeyim herkesi bilirim yeni gelenlerin de bazılarını. Puanlama ve fiyatlar da önemli siz isterseniz inceleyin. Fiyat/başarı ona göre yorum yapayım :) daha önce sıralamıştım size yorumcu üzerinden görüşümü iletirim
1000 puanlılardan katina&tarot için Eylem Tüzün, Haleh Çetiner, Şevval Erdal, kahvede Nil Güneş 1000 kredinin altında o sanırım. 1500 kredide Zişan Işık tarot&katina, 2000 kredide Şevdar. 2500, 3000 krediler açıkçası bana çok geliyor. Ne binnazda ne başka yerde 250, 300 tl vermem :) ben sitede neredeyse ( çok yeniler hariç) eskilerin hepsine baktırdım. Çıktı yorumu dediklerim bunlar :) yine sormak istedikleriniz olursa seve seve destek olmaya çalışırım. Yine fal sepeti, astrocenter, falalemde de isimler verebilirim. Çok paralar döktüm malesef fal uğruna :)))Öncelikle çok teşekkür ederimaz çok inceledim siteyi çok fazla isim var, 1500 kredi olan da var 20 kredi olan da, hani çok fazla para verip büyük risk almam şimdilik ama boşa da baktırmıyım diyorum 1 2 şey bilsin gelecek hakkında tutarlı yorumları olsun orta karar bir ücreti olsun bunlar yeterli
Çok şey yazdım o olsun bu olsun amaBen eski altın üyeyim herkesi bilirim yeni gelenlerin de bazılarını. Puanlama ve fiyatlar da önemli siz isterseniz inceleyin. Fiyat/başarı ona göre yorum yapayım :) daha önce sıralamıştım size yorumcu üzerinden görüşümü iletirim
Benim hala baktırdığım kişiler, tabi ben yorumların çıkması , dediklerini yaşadım diyebildiklerim, binnaz için, zişan ışık, şevdar avaz, nil güneş (kahve) fal sepetinde sevgi derman, zeus kahvede, zülal şen tarotta iyidir.Çok şey yazdım o olsun bu olsun amasizi şaşırtan, söylediği ilginç bir şey çıktı dediğiniz ya da vadesi tam tuttu dediğiniz böyle isimler varsa da notumu alayım şimdiden
Gizemsezen başarılıselam kızlar. tellwedeki gelecek habercisinden memnun kalan var mı? atalım mı??
Yiramir mi öyle bir kadını söylediler. Ona baktırdınız mı?Gizemsezen başarılı
Yok onu bilmiyorum ama gizemsezen iyiydi valla browoooYiramir mi öyle bir kadını söylediler. Ona baktırdınız mı?
Çok teşekkür ederim, tek tek yazmışsınız1000 puanlılardan katina&tarot için Eylem Tüzün, Haleh Çetiner, Şevval Erdal, kahvede Nil Güneş 1000 kredinin altında o sanırım. 1500 kredide Zişan Işık tarot&katina, 2000 kredide Şevdar. 2500, 3000 krediler açıkçası bana çok geliyor. Ne binnazda ne başka yerde 250, 300 tl vermem :) ben sitede neredeyse ( çok yeniler hariç) eskilerin hepsine baktırdım. Çıktı yorumu dediklerim bunlar :) yine sormak istedikleriniz olursa seve seve destek olmaya çalışırım. Yine fal sepeti, astrocenter, falalemde de isimler verebilirim. Çok paralar döktüm malesef fal uğruna :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?