Binnaz Abla

Tutanlar, zişan, sevgi, banu doğru bu kişilerin vadelerini yaşadım

Youtube dan meditasyonlar dinliyorum frekans sesleri ya da uyumak için asmr sesleri

Bende çingenin ilk falı tam vadesiyle tuttu. Sonrakiler de vade de baya bir sarkmalar oldu. Zişana baktırdım 1 vade vermişti, Nisanın ilk haftası demişti ama beklediğim şey olmadı henüz. Biraz sarkabilir tabi bir kaç hafta sonra da gerçekleşirse çıkmış kabul edeceğim.

İnstagramdan bakabilirsin Anıl Can var dolunaylarda ve retrolarda ritüel paylaşıyor. Geriye dönük yapılmıyor ama yeni paylaşacaklarına katılabilirsin bana çok iyi geliyor. Şuan devam eden bir ritüeli var katıldım ben

Aleyna Yıldızlar a baktırıp da çıkan var mı acaba naçizane sorum olacak sizlere? :) yani düşük ücretli zamanları çıkan çok gelecek olmayan birilerini arıyorum. evde sıkıldık baya bari fal baktırayım çok da para vermıyım ama iyi olsun

O hangi sitede? İlk defa duydum

Arkadaşlar merhaba, binnaz ablayı hep duyuyordum ancak uygulamayı hiç kullanmadım ve az önce de indirdim, bana tavsiye edeceğiniz isimler var mı yardımcı olabilir misiniz bu arada burcum yengeç, enerji tutma meselesi de var tabi o açıdan yazıyım dedim

Ben eski altın üyeyim herkesi bilirim yeni gelenlerin de bazılarını. Puanlama ve fiyatlar da önemli siz isterseniz inceleyin. Fiyat/başarı ona göre yorum yapayım :) daha önce sıralamıştım size yorumcu üzerinden görüşümü iletirim

Öncelikle çok teşekkür ederim az çok inceledim siteyi çok fazla isim var, 1500 kredi olan da var 20 kredi olan da, hani çok fazla para verip büyük risk almam şimdilik ama boşa da baktırmıyım diyorum 1 2 şey bilsin gelecek hakkında tutarlı yorumları olsun orta karar bir ücreti olsun bunlar yeterli

1000 puanlılardan katina&tarot için Eylem Tüzün, Haleh Çetiner, Şevval Erdal, kahvede Nil Güneş 1000 kredinin altında o sanırım. 1500 kredide Zişan Işık tarot&katina, 2000 kredide Şevdar. 2500, 3000 krediler açıkçası bana çok geliyor. Ne binnazda ne başka yerde 250, 300 tl vermem :) ben sitede neredeyse ( çok yeniler hariç) eskilerin hepsine baktırdım. Çıktı yorumu dediklerim bunlar :) yine sormak istedikleriniz olursa seve seve destek olmaya çalışırım. Yine fal sepeti, astrocenter, falalemde de isimler verebilirim. Çok paralar döktüm malesef fal uğruna :)))

Çok şey yazdım o olsun bu olsun ama sizi şaşırtan, söylediği ilginç bir şey çıktı dediğiniz ya da vadesi tam tuttu dediğiniz böyle isimler varsa da notumu alayım şimdiden

Çok şey yazdım o olsun bu olsun ama sizi şaşırtan, söylediği ilginç bir şey çıktı dediğiniz ya da vadesi tam tuttu dediğiniz böyle isimler varsa da notumu alayım şimdiden
Benim hala baktırdığım kişiler, tabi ben yorumların çıkması , dediklerini yaşadım diyebildiklerim, binnaz için, zişan ışık, şevdar avaz, nil güneş (kahve) fal sepetinde sevgi derman, zeus kahvede, zülal şen tarotta iyidir.

Çok teşekkür ederim, tek tek yazmışsınız Valla ben de online değil ama yüz yüze çok fal baktırdım ne paralar döktüm senelerce hala daha baktırıyorum terapi niyetine işte evdeyiz bu aralar ama yine duramadım çok açıklayıcı yazmışsınız yazdığınız isimleri deneyeceğim çok sağolun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…