- 31 Ocak 2019
- 443
- 305
- 23
Yani yüzyüze de baktırdım ama çalışırken mecburen online. Döktüğüm paraları saymak istemiyorumÇok teşekkür ederim, tek tek yazmışsınızValla ben de online değil ama yüz yüze çok fal baktırdım ne paralar döktüm senelerce hala daha baktırıyorum terapi niyetine işte evdeyiz bu aralar ama yine duramadım çok açıklayıcı yazmışsınız yazdığınız isimleri deneyeceğim çok sağolun tekrardan
Bende de çok ilginç detaylar tuttu iyi ve kötüBinnazda en beğendiğim Zişan. Baya ilgileniyor. Söyledikleri inşallah çıkar. Bana demişti gündüz saatinde bir bayanla tartışma yaşayacaksınız ve sinirlendirecek sizi. Bunu dün yaşadım
Aynen ben de hepsine baktırdım aynen altın üyeyim. Rüzgar için evet ses tonu harika tarzı güzel ama bende çıkmadı dedikleri malesef. O sebeple de tekrar gitmedim. Şevdara yıllardır ben de baktırırım. Kelimesi kelimesine katılıyorum. Zişan konusunda şaşırdım. Şuan yeni sayılanlardan baktırdığım tek kişi zişan. Çünkü hem kendi kartlarıyla çok detaylandırıyor hem de dediklerini yaşadım. Vade tutmayabiliyor vadeye hiçbirinde takılmadım. Serra için de çıkanlar oldu ama çok sık baktırdığım biri sayılmaz. Doğa içinse evet ses tonu hoş, eskiden daha özenliydi ama malesef 2 yıl boyunca bu kişiyle şöyle olacak böyle olacak yok sana ilişki koçluğu yapayım vs vs gazlayıp adamla ayrılınca zaten sana uygun değildi deyince ben de 1 verdim hatta yorum da yaptım. Yorumum tümden silindi :)))) o zaman açıkçası olumsuzlar yazılmıyorsa yorumcuların altında yazılan şişirmelere de itibar etmemek lazım. Diğer belirttiklerinize de katılıyorumMerhabalar, bende yıllardır Binnaz Abla'ya fal baktırıyorum. Bende biraz bilgi vermek istiyorum. Yorumları da okudum ve fark ettim ki bu iş cidden enerji işi.
Gizem Sitare: Hayır beğenmedim
Mekselina Ayaz nasıl kredisi bu kadar yüksek bilemiyorum. Boş boş konuşuyor cidden. İki kez baktırdım ve dedikleri hiçbir şeyi yaşamadım. Döner döner döner adam başka kıza gitti nereye dönüyor.
Ares Levi: Dediği bazı şeyler çıktı. Kredilerinizi tüketmek için sizi telefonda tutmuyor. Fal bittiyse bitiriyor. Fiyat fal orantısı iyi.
İrem çerkez, Zeren Yıldız, Serra Güngören not almışım asla bir daha baktırma diye.
Mert Göktürk vadesi tutmadı ve açıkcası 300 TL'lik bir yorumcu değil yazık o paraya.
Destina Eren telefonda sürekli kendini tekrar eden cümleler soluyor sırf zamanı yemek için ve genel geçer şeyler söylüyor. İnanın sizde bu falları not etseniz fal bakıp insanları kandırabilirsiniz.
Zişan Işık zamanı tutmadı aman aman bir yorumcu değil. Tekrar baktıracağım biri değil.
Birey demir fena değil. Olumsuzu da söylüyor. Bana mesela iletişim olacak dedi ama bu adamla görüşsende seni hep bir belirsizlikte bırakır ve bu ilişki başlasada olmaz demişti. Gelen giden olmadı ama söyledikleri çok doğruydu.
Doğa'ya ise yılladır baktırıyorum sesi çok naif ve candan. Bir kaç falı çıktı ama söylediği vadelerde değil tabii ki de? Ama baktığı bir fal cidden çıkmadı. Dönecek diye çok ısrarcı davrandı dönen olmadı. Zamanları belki bir iki tutmuştur. Durum analizi iyi ona lafım yok. en son fal baktırdığımda teşekkür ettim fakat son falı çıkmadı diye dört puan verdim ve sebebini yazdım. Ama Doğa bir sonraki falımı reddetti sebebi ise ona düşük puan vermem di. Bizlerin olumlu olumsuza açık olmamızı istiyorlar ama kendileri olumsuz puana açık değiller ki kendisine bir puan vermemişim. O zaman ben oradaki puanı gerçekçi bulmuyorum. Düşük puan verenleri eğer red ediyorlarsa demek ki oradaki puanlar çok gerçekçi değil.
Şevdar Avaz ise bir kere bir fal baktırmıştım bam başka biri için bana şöyle bir şey demişti bu adamı pek sevmedim enerjisi iyi gelmedi bu adam seninle iletişime geçecek ama sen istemeyeceksin sana bu burçtan, şu ten renginde, şöyle boylu şu tarihlerde başka biri var demişti cidden o tarihlerde o insanla tanıştım ve bir ilişki yaşadım. demek ki Şevdar azarı yiyen bir tek ben değilmişim. Evet fal çıkmadan gelme diyor. bu sefer dedikleri çıkacak mı merak ediyorum. Vade vermeyi pek sevmiyor.
Durak Sancaktaroğlu çok iddalı konuşuyor. Yönlendirme de yapıyor. Vadesi henüz dolmadı o yüzden bilmiyorum. Durak hakkında bilgisi olan var mı?
Rüzgar Gündoğan: Çok detaylı bakıyor. Sesi insanın içini rahatlatıyor. Çok kibar biri. Vadesi henüz dolmadı. Rüzgar hakkında bilgisi olan var mı?
Rüzgar hangi açıdan çıkmadı? Vade mi? Bende durum analizini güzel yaptı ama tabii geleceği bilemem. Yorum kısmına gelince diyelim ki son on yorumu gösteriyor. İnsanlar yorum yaptıktan sonra ister istemez belli bir süre sonra yorum kayboluyor. Ama Durak'ın yorumu beni çok etkilemişti. Bir de Şevdar bana mesela yirmi bir gün içinde bir şey bekleme demişti ki biz daha yeni ayrılmıştık cidden hiçbir şey olmadı. Daha sonra yirmi bir gün içinde dolaylı veya reel bir hamle görebilirsin demişti. Twittirinden bir yazıyı görünce şok oldum. Ama Şevdar anladığım kadarıyla yirmi bir güne takıl :) çünkü sürekli yirmi bir gün diyor. Şevdar evet 200 TL ama mutlaka size ek açılımlar yapıyor. Falı dolu dolu. Kendini tekrar etmeyen cümleler var.Aynen ben de hepsine baktırdım aynen altın üyeyim. Rüzgar için evet ses tonu harika tarzı güzel ama bende çıkmadı dedikleri malesef. O sebeple de tekrar gitmedim. Şevdara yıllardır ben de baktırırım. Kelimesi kelimesine katılıyorum. Zişan konusunda şaşırdım. Şuan yeni sayılanlardan baktırdığım tek kişi zişan. Çünkü hem kendi kartlarıyla çok detaylandırıyor hem de dediklerini yaşadım. Vade tutmayabiliyor vadeye hiçbirinde takılmadım. Serra için de çıkanlar oldu ama çok sık baktırdığım biri sayılmaz. Doğa içinse evet ses tonu hoş, eskiden daha özenliydi ama malesef 2 yıl boyunca bu kişiyle şöyle olacak böyle olacak yok sana ilişki koçluğu yapayım vs vs gazlayıp adamla ayrılınca zaten sana uygun değildi deyince ben de 1 verdim hatta yorum da yaptım. Yorumum tümden silindi :)))) o zaman açıkçası olumsuzlar yazılmıyorsa yorumcuların altında yazılan şişirmelere de itibar etmemek lazım. Diğer belirttiklerinize de katılıyorum
Ben çok vadeye takılmıyorum ama mesela öngörüsü çıkmadı. Ama uslubu , anlatımı evet çok hoş. Ses tonu.Durak'a bi ara üst üste baktırdım. Onda da tutanlar oldu tutmayanlar oldu. Galiba sık baktırmamak lazım bi süre sonra Durak abi moduna giriyorsun fal , tavsiyeye dönüyor. Ben de artık her fal sitesinde belli kişileri saptadım. Dediklerini yaşadıklarım , binnazda evet şevdar, şevdarın vadelerine takılmam. Zaten kendisi de söyler vade sorma diye, zişan, onun da vadesine hiç takılmadım. Bir dediği çok hızlı oldu diğeri gecikmeli. Ama oldu mu ona bakıyorum, nil güneş yine kahve danışırım arada. Başka da kimseye gitmiyorum. Bi de nehir diye bir kadın vardı. Çok ihtimal vermediğim birşey olmuş mesela. Ama fal gerçekten de enerji meselesi. Katılıyorum. Benim asla 2.kere gitmediğim kişilerin yorumu çıktı diyenler varRüzgar hangi açıdan çıkmadı? Vade mi? Bende durum analizini güzel yaptı ama tabii geleceği bilemem. Yorum kısmına gelince diyelim ki son on yorumu gösteriyor. İnsanlar yorum yaptıktan sonra ister istemez belli bir süre sonra yorum kayboluyor. Ama Durak'ın yorumu beni çok etkilemişti. Bir de Şevdar bana mesela yirmi bir gün içinde bir şey bekleme demişti ki biz daha yeni ayrılmıştık cidden hiçbir şey olmadı. Daha sonra yirmi bir gün içinde dolaylı veya reel bir hamle görebilirsin demişti. Twittirinden bir yazıyı görünce şok oldum. Ama Şevdar anladığım kadarıyla yirmi bir güne takıl :) çünkü sürekli yirmi bir gün diyor. Şevdar evet 200 TL ama mutlaka size ek açılımlar yapıyor. Falı dolu dolu. Kendini tekrar etmeyen cümleler var.
Peki Elfin Demet'e baktırdınız mı?Ben çok vadeye takılmıyorum ama mesela öngörüsü çıkmadı. Ama uslubu , anlatımı evet çok hoş. Ses tonu.Durak'a bi ara üst üste baktırdım. Onda da tutanlar oldu tutmayanlar oldu. Galiba sık baktırmamak lazım bi süre sonra Durak abi moduna giriyorsun fal , tavsiyeye dönüyor. Ben de artık her fal sitesinde belli kişileri saptadım. Dediklerini yaşadıklarım , binnazda evet şevdar, şevdarın vadelerine takılmam. Zaten kendisi de söyler vade sorma diye, zişan, onun da vadesine hiç takılmadım. Bir dediği çok hızlı oldu diğeri gecikmeli. Ama oldu mu ona bakıyorum, nil güneş yine kahve danışırım arada. Başka da kimseye gitmiyorum. Bi de nehir diye bir kadın vardı. Çok ihtimal vermediğim birşey olmuş mesela. Ama fal gerçekten de enerji meselesi. Katılıyorum. Benim asla 2.kere gitmediğim kişilerin yorumu çıktı diyenler var
Peki Elfin Demet ve Zümre Lal hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçi bana hepsi aynı şeyi söylediBen çok vadeye takılmıyorum ama mesela öngörüsü çıkmadı. Ama uslubu , anlatımı evet çok hoş. Ses tonu.Durak'a bi ara üst üste baktırdım. Onda da tutanlar oldu tutmayanlar oldu. Galiba sık baktırmamak lazım bi süre sonra Durak abi moduna giriyorsun fal , tavsiyeye dönüyor. Ben de artık her fal sitesinde belli kişileri saptadım. Dediklerini yaşadıklarım , binnazda evet şevdar, şevdarın vadelerine takılmam. Zaten kendisi de söyler vade sorma diye, zişan, onun da vadesine hiç takılmadım. Bir dediği çok hızlı oldu diğeri gecikmeli. Ama oldu mu ona bakıyorum, nil güneş yine kahve danışırım arada. Başka da kimseye gitmiyorum. Bi de nehir diye bir kadın vardı. Çok ihtimal vermediğim birşey olmuş mesela. Ama fal gerçekten de enerji meselesi. Katılıyorum. Benim asla 2.kere gitmediğim kişilerin yorumu çıktı diyenler var
Çok baktırdım :) tam da dediği gibi oldu dediğim bir kehaneti olmadı. Ama yorum gücü iyidir. Yine de 2500 lük değil aslaPeki Elfin Demet'e baktırdınız mı?
Olmaz mı deli gibi paralar döktüm. Astrocenter da dediklerini yaşadım diyebileceklerim, uzay, banu doğru, duha, nalanAstrocenter ve falsepetini ilk kez burda duydum var mı tavsiye?
İkisine de baktırdım ama harika bingo dediği birşey yaşamadımPeki Elfin Demet ve Zümre Lal hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçi bana hepsi aynı şeyi söyledi
Binnaz ablanın kendisini dimi? Ben bildirim gelince açmaya çalıştım site kitlendi sonra da göremedimYa Binnazı canlı yakalayan kim sorması ayıptrya 20 59 da tetikte bekledim canlı fal için yani dakkasında giriyorum inancım yok artık bıdı bıdı bıdı
Ya ben siteyi açamadım ceptenAynen kendisi ben aç köpek gibi saldırdımyazdım ama sanmıyorum baksın
İnstagramda canlı şuanAynen kendisi ben aç köpek gibi saldırdımyazdım ama sanmıyorum baksın
Merhaba ben katılmıyorum benim yaptığım hiçbir yorum ve hiç bir puanlama silinmedi , uslüb tarzınızda hata varsa evet siliyorlar , çünkü onlarda emek sarf ediyorlar, benimde falım çok kez red edilmiştir. Ama bu enerji işi açıkcası falcı bana yorum yapamayacak enerjideyse elbette falımı red etsin isterim. Bence siz yorumcuya biraz ağır konuştunuz ki silindi yorum . Sonuçta o insanlarda geçimlerini oradan sağlıyorlar, amaç bağcıyı dövmek üzüm yememekse hepimiz bağcıyı dövelim kimse üzüm yemesinAynen ben de hepsine baktırdım aynen altın üyeyim. Rüzgar için evet ses tonu harika tarzı güzel ama bende çıkmadı dedikleri malesef. O sebeple de tekrar gitmedim. Şevdara yıllardır ben de baktırırım. Kelimesi kelimesine katılıyorum. Zişan konusunda şaşırdım. Şuan yeni sayılanlardan baktırdığım tek kişi zişan. Çünkü hem kendi kartlarıyla çok detaylandırıyor hem de dediklerini yaşadım. Vade tutmayabiliyor vadeye hiçbirinde takılmadım. Serra için de çıkanlar oldu ama çok sık baktırdığım biri sayılmaz. Doğa içinse evet ses tonu hoş, eskiden daha özenliydi ama malesef 2 yıl boyunca bu kişiyle şöyle olacak böyle olacak yok sana ilişki koçluğu yapayım vs vs gazlayıp adamla ayrılınca zaten sana uygun değildi deyince ben de 1 verdim hatta yorum da yaptım. Yorumum tümden silindi :)))) o zaman açıkçası olumsuzlar yazılmıyorsa yorumcuların altında yazılan şişirmelere de itibar etmemek lazım. Diğer belirttiklerinize de katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?