Binnaz Abla

Yok canım hakaret vs varsa silinir tabi ama sadece benim değil başka kişilerin de aynı falcıda yorumları silinmiş. Bu panelde bulabilirsin. Beğenmediğim çok yorumcuya puan vermeyip geçtim ama kaç yıl umut verip olmadığını yazmak silinme sebebi olmamalı sanırım iyi yorumlar kadar olumsuz yorumlar da kabul edilmeli dimi???

Bana merhaba diyen de olmadı şanslısın
Tumayda geçen gün canlıdaydı direkt sorunuzu yazın mutlaka dönüyorum yazmıştı profile, merhaba vs uğraşmadan direkt yazın ozaman bakıyorlar çevrim dışı olsanızda, yazıyor yorumcu bu nedenle ben öle yapıyorum maliyeti kurtarıyorum

Soruyu mu sorun demiş deneyeyim ben de

Soruyu mu sorun demiş deneyeyim ben de
evet ben fal gönderir gibi doğum bilgimi yazdım meden halimi ve partnerin bilgilerini yolladım , sorumu sordum valla baya baya iyi bakmış ben öylesine geçer bir yorum yapar dedim , ama aynı ücretli gibi itinalı bakmış , öyle yapın dönüyorlar.

Belki Tümay böyle bir incelik yapıyordur başkalarına yazdım dönmediler. Deneyeyim teşekkürler

Bende düşük verdim üslubumda normaldi ama yayınlanmadı

Bugün fal sepetinden Zeus'a baktırdım fiyatına göre güzel bir yorum. Ama açıkcası bir Şevdar veya Durak gibi değil. Daha yüzeysel. Zülal Şen'e de baktırdım. O da fiyatına göre iyi. Ama baktırır mıyım bir daha sanmıyorum. Belki hiçbir sıkıntım olmadığı zaman keyfi baktırabilir çünkü öyle aman aman detay vermiyor ya da beni şaşırtan yorumu olmadı. Genel geçer şeyler söyledi. Kötü değildi asla. Ama sanırım benim biraz beklentim Şevdar gibi :)

Fal sepetinde şevdar gibi bir yorumcu yok tabi :)) fiyat/kalite olarak zeus iyidir çok alakasız dediği birkaç şey yaşadım. Sevgi iyidir. Geçenlerde birini keşfettim özlem yılmaz sanırım o da fena değil. Denenebilir bence

Kızlar Binnaz ablada 500 krediye kadar güzel bakan falcı biliyor musunuz ? Ben bir sene önceki baktırdıklarımı dinledim hiçbiri tutmamış pek sizlere de sormak istedim baktırmak istiyorum da tekrar iyi birine

Kızlar Binnaz ablada 500 krediye kadar güzel bakan falcı biliyor musunuz ? Ben bir sene önceki baktırdıklarımı dinledim hiçbiri tutmamış pek sizlere de sormak istedim baktırmak istiyorum da tekrar iyi birine
Canım şimdi sen yazınca baktım 1000 krediye tavsiyelerim var ama altında bulamadım iyi yorumcu. Ama fal sepetinden istersen yorumcu tavsiye edebilirim. Binnaz fiyatları uçtu malum. İndirim yapmadıkça yaklaşamıyoruz

Gerçekten öyle uçtu baya fal sepeti de olur öyleyse bekliyorum önerileri ilk defa kullanacağım ayrıca deniz fidan için iyi diyorlar o nasıl sizce

Gerçekten öyle uçtu baya fal sepeti de olur öyleyse bekliyorum önerileri ilk defa kullanacağım ayrıca deniz fidan için iyi diyorlar o nasıl sizce
Bende hiçbirşey tutmadı. Enerjisi düşük geldi. Kısa yorumlar. Fal sepetinde, sevgi, zeus, zülal, özlem yılmaz, melisa beğendim. Hisleri iyi

Benim fal çıktı valla nazar değdirmeyim de kendi kendime Zülal sevgi Tümay bir kaç kişi daha var verdikleri süreye 2 hafta daha var henüz ama deidkleri şekilde olmaya başladı çok güzel bir şekilde.

Ben binnaz da sadece tek bir kişiye sanırım bir verdim o da Efsun Yıldız. Cidden fal fiyat orantısı berbat. Nasıl %99 almış bilemedim. Hazar Erbab eh yani bilemedim.
Yani efsuna 1 vermedim ama öyle aman aman bir yorumcu değil evet. Yine de boş kalmıyor ben de ona şaşırıyorum. Demek ki biz beğenmesek de birileri beğeniyor. Enerji işi gerçekten

Arkadaşlar merhaba Tumaya baktırıp falı çıktı diyenler acaba katina mı yoksa tarot mu baktırdılar? Cevap verirseniz sevinirim ona göre fal göndermeyi düşünüyorum konum aşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…