Ben 3 kere katina gönderdim. Hepside çıktı diyebilirimArkadaşlar merhaba Tumaya baktırıp falı çıktı diyenler acaba katina mı yoksa tarot mu baktırdılar? Cevap verirseniz sevinirim ona göre fal göndermeyi düşünüyorum konum aşk.
Teşekkür ederimBen 3 kere katina gönderdim. Hepside çıktı diyebilirim
hadı ya hayırlı olsun darısı basımıza. hangileri cıktı canım sorması ayıp olmaz iseBenim fal çıktı valla nazar değdirmeyim de kendi kendime Zülal sevgi Tümay bir kaç kişi daha var verdikleri süreye 2 hafta daha var henüz ama deidkleri şekilde olmaya başladı çok güzel bir şekilde.
Azra yı yeni duydum yazılı mı yapıyor sesli miValla Zülal sevgi Tümay ve binnazda kredisi düşük diye baktırmıştım o zaman azra güder o hepsinin vadesi Mayıs gibiydi gidişat deidkleri gibi gidiyor tam anlamıyla işte oldu diyemedem bile çok çok ilerleme var ve deidkleri şekilde ilerliyor
Bebeğimmm indirim gelmiş koşşşşAzra yı yeni duydum yazılı mı yapıyor sesli mi
Aynen gelmiş indirimKızlar %50 indirim geliyor gözümüz aydın :)))) kimlere baktıracaksınız bakalımm
Net soru ve burç, isim istiyor. Ama katina baktır. Katinada çok iyidirKizlar sevdara ilk kez baktircam.. siz olanlari detayli anlatiyormusunuz? Yoksa sadece soruyu mu soruyosunuuz? Kararsiz kaldim... ve tarot mu katina mi
Peki olup biteni anlatiormusunuz? Söyle böyle oldu bunu sunu dedi gibilerinden?Net soru ve burç, isim istiyor. Ama katina baktır. Katinada çok iyidir
Ben bi zişanı yoğun gördüm. Elfinde de var 2500 e rağmen. 3000 zaten ne biliim yani çok fazla benceİndirim yapmışlar. Şimdi girdim baktım. Yüksek kredili yorumcular sinek avlıyor
Ben hiç anlatmadım. İsim ve burç verdim. X kişi ne düşünüyor, bizi ne bekliyor gibiPeki olup biteni anlatiormusunuz? Söyle böyle oldu bunu sunu dedi gibilerinden?
Ben tümaya belki 2 yıl önce baktırmışımdır tüm siteyi denerken :))) ama 2.kere baktırmadım. Şuan siteden 3 kişiye danışıyorum sadece. Zişan, şevdar ve kahvede nil güneş. Zişan 14, 16 dk arası bakar. Pişman olmazsın. Zaten her sitede o kadar eledim ki fal sepeti , astrocenter, binnaz. Binnazda bu 3 kişiye düşürdüm. Dediklerini yaşadığımCanımm Zişan nasıl ne kadar dk bakıyor valal kredi yüksek normalde baktırmam ama iyi demişsin ne diyorsun. Tümay mı zişan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?