Binnaz Abla

Ben Tumaya bugün baktırdım. Aşırı olumsuzdu ama sonucu olumlu . Vade haziran ayı. Katina baktırdım. Çıkarsa yazarım. Genelde falı olumsuz oluyor sanırım peki sonuç olumlu diyorsa olumlu olur mu vade tutar mı baktıran arkadaşlar ne diyorsunuz ?

Akın Altın diye biri girdi binnaza geçen baktırdım ama chat olması çok kötüydü. biraz kısaca sadede soruma cevap verdi ve sonra tarota da gel dedi gitti 10 dakika sadece yazdığım soruyu cevaplamış insan Biraz uzun yorumlama yapar ama baktım bütün herkes çok iyi falanı yazıp uzunu uzun döktürmüş bir bana uymadı galiba

Benim fal çıktı valla nazar değdirmeyim de kendi kendime Zülal sevgi Tümay bir kaç kişi daha var verdikleri süreye 2 hafta daha var henüz ama deidkleri şekilde olmaya başladı çok güzel bir şekilde.
hadı ya hayırlı olsun darısı basımıza. hangileri cıktı canım sorması ayıp olmaz ise

Valla Zülal sevgi Tümay ve binnazda kredisi düşük diye baktırmıştım o zaman azra güder o hepsinin vadesi Mayıs gibiydi gidişat deidkleri gibi gidiyor tam anlamıyla işte oldu diyemedem bile çok çok ilerleme var ve deidkleri şekilde ilerliyor

Azra yı yeni duydum yazılı mı yapıyor sesli mi

Kizlar sevdara ilk kez baktircam.. siz olanlari detayli anlatiyormusunuz? Yoksa sadece soruyu mu soruyosunuuz? Kararsiz kaldim... ve tarot mu katina mi

İndirim yapmışlar. Şimdi girdim baktım. Yüksek kredili yorumcular sinek avlıyor

Canımm Zişan nasıl ne kadar dk bakıyor valal kredi yüksek normalde baktırmam ama iyi demişsin ne diyorsun. Tümay mı zişan mı

Canımm Zişan nasıl ne kadar dk bakıyor valal kredi yüksek normalde baktırmam ama iyi demişsin ne diyorsun. Tümay mı zişan mı
Ben tümaya belki 2 yıl önce baktırmışımdır tüm siteyi denerken :))) ama 2.kere baktırmadım. Şuan siteden 3 kişiye danışıyorum sadece. Zişan, şevdar ve kahvede nil güneş. Zişan 14, 16 dk arası bakar. Pişman olmazsın. Zaten her sitede o kadar eledim ki fal sepeti , astrocenter, binnaz. Binnazda bu 3 kişiye düşürdüm. Dediklerini yaşadığım

Offff kredisi az da değil son param bakkk ona göre iyi madem Zişan a yolluyorum bugun fal diye kudurdum yine

Yaaa tek ben de mi oluyor geçende böyle olmuştu 1000 kredi aldım 2.defa alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…