Binnaz Abla

Ayy tamam yaptım mobil uygulamada olmuyor pc den girince alabildim ikinci kez kredi

Zümra mı zişan mı

Tercih ve enerji meselesi. Bende de tümay fostu zişanın her dediğini de yaşadım. Kadına bugun fal atamadım sürekli yoğun. Ama tümay fiyatına göre boş. Zümraya birkaç kere baktırdım ama bir süre sonra tavsiye vermiyorlar mı sinir oluyorum. Yani kartlarda ne görüyorsan söyle tavsiye istesem psikoloğa giderim.

Selamlar herkese..
Bende ilişki konusundan dolayı baya baya fal baktırdım diyebilirim, deneyimlerimi paylaşayım,vadesi tutan falı çıkan olursa direk yazacağım. Çünkü dısarıdan misafir olarak hep takip ettim bu forumu , popüler isimlere baktırdım.İnsallah herkesin olumlu falları çıkar ihtiyacı olanlar yararlanır diyeyim.Umarım hersey gönlümüzce olur da su fal bağımlılığım(ız)dan tez elden kurtuluruz :)

Şevdar Avaz:Olumlu konuştu,vadesi haziran başı.Enerjisi çok tatlı bir insan ben memnun kaldım.Vadesini yaşayan var mı ?
Doğa Dan:Katina kartlarına çok hakim bir yorumcu.O da olumlu ve kesin konuştu.1-2 vadeye kadar iletişim haberleşme dedi.
Tümay Cennet:Mayıs-haziran vadesi.. Olumlu konuşanlardan.Çok uzun yorumluyor,emek veriyor.
Zişan Işık:Aralık ayı gibi baktırmıştım kendisine çok emek veriyor,ayrı açılımlar yapıyor.Ama bana çıkmadı.
Asmin Acar:Çıkmadı
Zümra Lal:Ekim ayında ilk iletişim vadesini bilmişti.
Aslıhan Yılmaz:Hisli bir yorumcu , gidişatla alakalı doğru yorumlar yapıyor.
Aslıhan Bozok:Hiç çıkmadı.

Fal Sepeti'nde benim tek memnun kaldığım isim Melisa Donukuk karşı tarafın düşüncelerinde çok başarılı.Ekim ayına kadar vadesi.
Bir Yolun Var Fama : Ekim ayı vadesi.
Bir Yolun Var Saraylı Hanım : Haziran sonu vadesi.Çok hisli ve tatlı dilli bir yorumcu.
Tellwe ' de bir tek aklımda kalan UYUMSUZZ vadesi temmuz-ekim . Beklemede.

İyi akşamlar herkese :)) biraz sorulu geldim, bilen arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum :))

1- Ben genelde hep Zişan ya da Tumay'a giderim süreçleri onlar bildiğinden dolayı. Özellikle önce Zişan' seçiyorum çünkü kendi kartlarından bakanlar hep önceliklerim. Bir de malum, farklı desteleri de var ve nokta atışı oldu bana da baktıklarında. Yardımsever ve iyi niyetli olması da beni çekiyor.
2-Zümra, Şevdar'da telefon seçeneği var sadece yıkıldım... Ses kaydı atan önerebileceğiniz başka isimler var mı acaba? Tarot ya da katina, arnisa,nil,pelin bilge, gilda (25 yaş altına bakmıyormuş. ) dışında
3- Bir de ben hep olayı anlatıyordum. Başlamadan biten bir şeydi çünkü. Yorumculara bir şey anlatılmamalı mı acaba? bilemedim. :)
4- sık kredi almıyorum, indirimlerde alıyorum sadece. o yüzden seçici olmak istiyorum.

Teşekkür ederimm şimdiden

Benim dediklerim de 3000 linkler zaten. Bir de puanları yüzde yüz değil yani. Akil alır gibi değil cidden.

Canım tarotta dediklerini yaşadım diyebildiklerim zişan ve haleh. Hatta elif hanzadenin de hisleri iyidir. Arnisa evet iyi ama bir süre sonra bende öğüt tavsiye moduna geçti ben de bunu sevmiyorum. Pelin bilge zaten astrolog bence. Falla alakası yok. Gildaya tarot baktırmadım. Ama tarotta şuan haleh de 1000 sanırım. Kendi kartlarını da kullanmasını söyle bence.
Şevdar arada sesli de açıyor bildirim eklersen denk gelebilirsin

Teşekkür ederim canım, Şevdar'ı takip edeceğim. Pelin Bilge sanki arada bir kahve içip akıl danışmaya çıktığın üst kat komşusu gibi geliyor bana da. Yorumcu enerjisinde değil pek, burçlarla harmanlayıp genel erkek hareketleri analizi yapıyor
Aynen ben de 1 defa baktırdım Arnisa'ya sadece. Elif Işık çok eskilerdenmiş galiba onu da çok merak ediyorum, baktırdınız mı? Ay direk listeleyeyim ben :)))
Açelya Tuğra
Biray Demir
Benna Küçüker
Durak, Hatice Kesira, Rüzgar, İrem Çerkez, Şevval Erdal, Asenat Kılıç
Baktırdınız mıı nasıl? :)

Bence hepsi kötü.. zamaninda yeniler haric. Eskilerin hepsine baktirdim diyevbilirim. Asenat haric hepsi bos.

merhaba ben Asenata geçen yaz baktırmıştım süreçte pek dediği şeyleri yaşamasam da verdiği vadeye yakın bir vadede görüşeceksin dediği kişiyle görüşme yaşadım. Ama onun haricinde söylediği detayları yaşamadım çok. Ortalama diyebilirim onun için. Biray da çok ilgiliydi ama dediklerini yaşamadım. Mesela tekrar bi araya geleceksiniz 4 hafta içinde ama sonrasında kopacaksınız sen Mart gibi başkasıyla tanışacaksın demişti. Alakası bile olmadı. Mart ayında biz baktırdığım kişiyle görüştük 2019 sonunda sonra bir daha hiç bir araya gelmeyecektik onun demesine göre.

Tümay gerçekten iyi bakıyor mu dedikleri çıkıyor mu

Bu arada bu indirimde Arnisaya baktırdım. Olmayacak bir konu ile ilgili ısrarla olacak diyor.ben olumsuz yazmış olmama rağmen ben görmediğim birşeyi söylemem diyor kendinden emin. Ama nedense ben ihtimal vermiyorum. Daha önce baktirmistim, yorumunu beğendiğim için indirimde yine ona gittim. Arnisaya baktirip da söylediği çıkan var mı?Varsa yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…