Birey Demir bana gelecekle ilgili tutmadım ama şöyle bir durum var bana dedi birleşme olsa bile bu ilişki olmayacak evet birleşme olur ama gerisi gelmeyecek demişti biz zaten birleşmedik ki devam etmesin.Teşekkür ederim canım, Şevdar'ı takip edeceğim. Pelin Bilge sanki arada bir kahve içip akıl danışmaya çıktığın üst kat komşusu gibi geliyor bana da. Yorumcu enerjisinde değil pek, burçlarla harmanlayıp genel erkek hareketleri analizi yapıyor
Aynen ben de 1 defa baktırdım Arnisa'ya sadece. Elif Işık çok eskilerdenmiş galiba onu da çok merak ediyorum, baktırdınız mı? Ay direk listeleyeyim ben :)))
Açelya Tuğra
Biray Demir
Benna Küçüker
Durak, Hatice Kesira, Rüzgar, İrem Çerkez, Şevval Erdal, Asenat Kılıç
Baktırdınız mıı nasıl? :)
İrem Çerkez ve Benna Küçüker bence fos.Teşekkür ederim canım, Şevdar'ı takip edeceğim. Pelin Bilge sanki arada bir kahve içip akıl danışmaya çıktığın üst kat komşusu gibi geliyor bana da. Yorumcu enerjisinde değil pek, burçlarla harmanlayıp genel erkek hareketleri analizi yapıyor
Aynen ben de 1 defa baktırdım Arnisa'ya sadece. Elif Işık çok eskilerdenmiş galiba onu da çok merak ediyorum, baktırdınız mı? Ay direk listeleyeyim ben :)))
Açelya Tuğra
Biray Demir
Benna Küçüker
Durak, Hatice Kesira, Rüzgar, İrem Çerkez, Şevval Erdal, Asenat Kılıç
Baktırdınız mıı nasıl? :)
Dün ikisini de yakalayamadım. Aynen birkaç gün beklicemBirkaç gün yoğun olurlar gibi. Biraz bekleyip Zişan ve şevdar yakalarım herhalde
Bende bildikleri oldu. İyi de bir yorumcu ama bir süre sonra öğütlere başlayınca bıraktım. Sevmiyorum öğüt muhabbetlerini neticede arkadaşlarım da öğüt veriyor. Sistemden çektiğin kartların iyi gelmiştir ona göre yorum yapmıştır. Kime , nerede baktırırsan baktır ben kendi kartlarınızla destekleyin diyorum.Arnisaya baktirip çıkanlar var mı?Bayanlar yazabilir misiniz lütfen??
Teşekkürler :)Bende bildikleri oldu. İyi de bir yorumcu ama bir süre sonra öğütlere başlayınca bıraktım. Sevmiyorum öğüt muhabbetlerini neticede arkadaşlarım da öğüt veriyor. Sistemden çektiğin kartların iyi gelmiştir ona göre yorum yapmıştır. Kime , nerede baktırırsan baktır ben kendi kartlarınızla destekleyin diyorum.
şevdar hanım bana 2 yıl önce fal bakmış.ama 2019 eylül de evlendirmiş .toprak gurubu bir burca sahip efendi karakterli biri ile ben bekarım hala:)Dün şevdar I yakalayabilenlrr el kaldırsın
Birçok kişi beğeniyorsa iyidir benim de favorim. Dua ettirmesi çok iyi bence en azından dua etmiş oluyoruzşevdar hanım bana 2 yıl önce fal bakmış.ama 2019 eylül de evlendirmiş .toprak gurubu bir burca sahip efendi karakterli biri ile ben bekarım hala:)
karşıma çıkacak iki karakteri bilmiş bunlarla bie ilişki olmayacak demiş olmadı da
ama o tarihte sorduğum kişiylede hiç görüşme yok demişti
görüşme oldu
bana dua filan vermişti.
celculitiye duası
herkes bu kadar bgeniyor forumda şaşırdım açıkcası
Yani evet ben mesela yıllardır bildirime rağmen yakalayamadığım zamanlar olmuştur ve 3 yıldır da kendisine sürekli baktırırım her ay. Hiç beni yanıltmadı. Ne dediyse er geç olumlu olumsuz yaşadım. Zaten pembeci değildir. Doğruları suratına çarpar geçer sağolsunBirçok kişi beğeniyorsa iyidir benim de favorim. Dua ettirmesi çok iyi bence en azından dua etmiş oluyoruz
Bana da aynı duayı verdi ama ben hiç yapmadım. Bende ekim başı gibi bam başka biri için baktırmıştım bana başka biri ile olacağımı söylemişti ve aslında nazikçe baktırdığım kişiyle olmayacak ama görüşme olur demişti. Dediği kişiyle tanıştım çıkmaya başladık ama diğer kişiyle bir diyalog bile olmadı. Şimdi de beni tanışacaksın kişi için baktırıyorum :))şevdar hanım bana 2 yıl önce fal bakmış.ama 2019 eylül de evlendirmiş .toprak gurubu bir burca sahip efendi karakterli biri ile ben bekarım hala:)
karşıma çıkacak iki karakteri bilmiş bunlarla bie ilişki olmayacak demiş olmadı da
ama o tarihte sorduğum kişiylede hiç görüşme yok demişti
görüşme oldu
bana dua filan vermişti.
celculitiye duası
herkes bu kadar bgeniyor forumda şaşırdım açıkcası
Canım kahve bakmıyor ama zişan zaten. Kart fallarında da şuan için hala baktırmaya devam ettiğim 3 kişiden biri. Önemli olan öngörülerinin çıkıp çıkmaması sanırım. Millete çıkmış ki 2 gündür zişana yoğunluktan fal baktıramıyorumHelllodün zişana baktırıdm ilk defa ,yani açıkcası kötü diyemem ama çok iyi diyemen 1500 kredi çok çok fazla o fal için evet çok güzel ilgilenmiş bütün kartlarından desteklemiiş falan ama sanırım ben kahveyi tık tık hislerini söylemeyi daha çok seviyorum 400 krediye baktırdığım laf salatası yapmadan dahs güzel bakan falcılar var. 1500 krediye içim gitti birazcık ama bakalım.
Helllodün zişana baktırıdm ilk defa ,yani açıkcası kötü diyemem ama çok iyi diyemen 1500 kredi çok çok fazla o fal için evet çok güzel ilgilenmiş bütün kartlarından desteklemiiş falan ama sanırım ben kahveyi tık tık hislerini söylemeyi daha çok seviyorum 400 krediye baktırdığım laf salatası yapmadan dahs güzel bakan falcılar var. 1500 krediye içim gitti birazcık ama bakalım.
Aşkım tık tık söylüyor mu ayy çevrimiçi atayım bariCanım kahve bakmıyor ama zişan zaten. Kart fallarında da şuan için hala baktırmaya devam ettiğim 3 kişiden biri. Önemli olan öngörülerinin çıkıp çıkmaması sanırım. Millete çıkmış ki 2 gündür zişana yoğunluktan fal baktıramıyorumyine şevdar da aynen. Laf salatası da hiç duymadım Zaten sitede kim yoğun kim boş oradan belli. Kahvede serkan batu diye biri var. Çok eskiden baktırm
Bence eğer illa ki kahve diyorsan kesin denemelisinAşkım tık tık söylüyor mu ayy çevrimiçi atayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?