Binnaz Abla

Birey Demir bana gelecekle ilgili tutmadım ama şöyle bir durum var bana dedi birleşme olsa bile bu ilişki olmayacak evet birleşme olur ama gerisi gelmeyecek demişti biz zaten birleşmedik ki devam etmesin.
Durak Bey'e üç kez baktırdım ama peş peşe. Hatta başka hesaptan falanda baktırdım. Aynı şeyleri söylet ve çok iddalı konuşuyor. Durum analizi çok iyi. Vadelerine daha var.
Rüzgar Bey, çok tane tane bakıyor ve çok pozitif bir enerjisi var. Rüzgar ve Durak ve hatta sitedeki bir çoğu yorumcu aynı vadeyi verdi.

İrem Çerkez ve Benna Küçüker bence fos.

Bir de ben şunu anladım fal cidden enerji işi ve herkesin beklentisi bir olmuyor. Yazılanları okudum ve bunun üzerine Tugay'a baktırdım. Eh yani hani arada canın sıkılır dur ya bir fal bakteriyim derseniz evet ama bence yorum yapmak bir yetenek işi. Evet belki aşağı yukarı aslında aynı şeyleri söylüyor olabilirler fakat yorumlama şekli bazıların ki çok iddalı ve sizi tatmin ediyor. Tumay emek harcıyor ve kendi kartlarıylada destekliyor ama beni tatmin etmedi. ikinci kez gitmem. dün gece Gilda'ya baktırdım fena değil. Sadece durum analizi yapıyor çok geleceğe yönelik konuşmuyor. Ben Şevdar'ı çok beğeniyorum ama Şevdar'a böyle sık gidemezsin azarlıyor. Arkadaşıma bu çocuk sana yirmi bir gün sonra mesaj atacak demişti çocuk yirminci gün mesaj attı. Bana da daha önce dedikleri çıktı. Şu an için bir vade vermedi ama zaman daraldı dedi. Bakalım neler olacak. Ama yani Binnaz Abla'da bir sürü kişiyi denedim. Benim için Şevdar, Durak ve Rüzgar. Rüzgar ve Durak'ın söyledikleri bakalım çıkacak mı. Ama beni cidden tatmin eden yorumlar aldım.

Arnisaya baktirip çıkanlar var mı?Bayanlar yazabilir misiniz lütfen??
Bende bildikleri oldu. İyi de bir yorumcu ama bir süre sonra öğütlere başlayınca bıraktım. Sevmiyorum öğüt muhabbetlerini neticede arkadaşlarım da öğüt veriyor. Sistemden çektiğin kartların iyi gelmiştir ona göre yorum yapmıştır. Kime , nerede baktırırsan baktır ben kendi kartlarınızla destekleyin diyorum.

Teşekkürler :)

Dün şevdar I yakalayabilenlrr el kaldırsın
şevdar hanım bana 2 yıl önce fal bakmış.ama 2019 eylül de evlendirmiş .toprak gurubu bir burca sahip efendi karakterli biri ile ben bekarım hala:)
karşıma çıkacak iki karakteri bilmiş bunlarla bie ilişki olmayacak demiş olmadı da
ama o tarihte sorduğum kişiylede hiç görüşme yok demişti
görüşme oldu
bana dua filan vermişti.
celculitiye duası
herkes bu kadar bgeniyor forumda şaşırdım açıkcası

Birçok kişi beğeniyorsa iyidir benim de favorim. Dua ettirmesi çok iyi bence en azından dua etmiş oluyoruz

Birçok kişi beğeniyorsa iyidir benim de favorim. Dua ettirmesi çok iyi bence en azından dua etmiş oluyoruz
Yani evet ben mesela yıllardır bildirime rağmen yakalayamadığım zamanlar olmuştur ve 3 yıldır da kendisine sürekli baktırırım her ay. Hiç beni yanıltmadı. Ne dediyse er geç olumlu olumsuz yaşadım. Zaten pembeci değildir. Doğruları suratına çarpar geçer sağolsun

Bana da aynı duayı verdi ama ben hiç yapmadım. Bende ekim başı gibi bam başka biri için baktırmıştım bana başka biri ile olacağımı söylemişti ve aslında nazikçe baktırdığım kişiyle olmayacak ama görüşme olur demişti. Dediği kişiyle tanıştım çıkmaya başladık ama diğer kişiyle bir diyalog bile olmadı. Şimdi de beni tanışacaksın kişi için baktırıyorum :))

Bence Doğa dan naifliği ile kazanıyor. Evet detaylı bakıyor ve telefondaki süreci güzel yorumluyor ama süreci asla tutturamıyor. Bir kere dört verdim bir daha bana bakmıyor :) bu da tabii ki de puanının düşmemesine sebep oluyor. Açıkcası ben Ares Levi'yi de beğeniyorum. Doğa Dan hiçbir farkı yok üstelik ücreti daha düşük ve sizin kredilerinizi bitirmek için uğraşmıyor fal bittiyse izin isteyip kapatıyor. Tabii siz isterseniz bir sürü soru sorabiliyorsunuz. Fakat aynı cümleleri tekrar tekrar önünüze pişirip koymuyor. Ben Gilda Koç'u da beğendim.

Gilda koç a baktırdım. Çok beğendim. Arada baktırırım. Batırıp da beğenen varmı. Arnisa yı biri sormuş. Bir konu hakkında olacak diyor ama ben ihtimal vermiyorum. Daha zamanı var. Olursa yazarım. Rüzgar ı çok beğenmedim. Benimle ilgili karakter analizi yapmış. Arkadaşımın falını dinledim. Aynı cümleleri ona da söylemiş.

Helllo dün zişana baktırıdm ilk defa ,yani açıkcası kötü diyemem ama çok iyi diyemen 1500 kredi çok çok fazla o fal için evet çok güzel ilgilenmiş bütün kartlarından desteklemiiş falan ama sanırım ben kahveyi tık tık hislerini söylemeyi daha çok seviyorum 400 krediye baktırdığım laf salatası yapmadan dahs güzel bakan falcılar var. 1500 krediye içim gitti birazcık ama bakalım.

Binnazda şu canlı fal olayını anlamadım mesela dk 50 kredi diyor ben başlıyorum sorumu yazıyorum o hemen cevap mı veriyor oyalıyor mu nasıl oluyor kredi nasıl gidiyor 500 kredim var hemen harcamam lazım

Canım kahve bakmıyor ama zişan zaten. Kart fallarında da şuan için hala baktırmaya devam ettiğim 3 kişiden biri. Önemli olan öngörülerinin çıkıp çıkmaması sanırım. Millete çıkmış ki 2 gündür zişana yoğunluktan fal baktıramıyorum yine şevdar da aynen. Laf salatası da hiç duymadım Zaten sitede kim yoğun kim boş oradan belli. Kahvede serkan batu diye biri var. Çok eskiden baktırm

Aşkım tık tık söylüyor mu ayy çevrimiçi atayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…