Alexandrea , Şevdar'ın fallarını vadesinde mi yaşadınız?Yoksa vadesi ötelendiği oldu mu ?Tesekkurler simdiden.Ben tümaya belki 2 yıl önce baktırmışımdır tüm siteyi denerken :))) ama 2.kere baktırmadım. Şuan siteden 3 kişiye danışıyorum sadece. Zişan, şevdar ve kahvede nil güneş. Zişan 14, 16 dk arası bakar. Pişman olmazsın. Zaten her sitede o kadar eledim ki fal sepeti , astrocenter, binnaz. Binnazda bu 3 kişiye düşürdüm. Dediklerini yaşadığım
Bence vadeye çok takılma. Eski altın üyeyim ve şevdarın öngörülerini mutlaka yaşadım erken ya da geç. Ses kaydını hep indiriyorum mesela ve saklıyorum. Öyle çok farkettim dediklerini yaşadığımı. Bir çok sitede baktırdım deli paralar döktüm şuan sitede bi şevdara bi zişana baktırıyorum . Kahvede nil güneş. Ama serkan batu diye birine yıllar önce baktırmış çok beğenmiştim şimdi yine girmiş deneyim derimAlexandrea , Şevdar'ın fallarını vadesinde mi yaşadınız?Yoksa vadesi ötelendiği oldu mu ?Tesekkurler simdiden.
Kesinlikle enerji işi. Benim de yorumlara bakıp gidip hiç beğenmediğim çokBen bu foruma ara ara girip bakıyorum ama bir falciyi iyi yapan sanırım gelecegi çok iyi okumasindan geliyor. Benim asıl anlamadigim birine çıkan bir başkasına neden çıkmıyor? Bu falcilar iyi değil demek ki. Bu da demek oluyor ki sitedeki falcilarda bir istikrar yok, işlerinin ehli değiller maalesef. Her dediği tutan bir falci gördünüz mü sitede? Çok laf kalabalığı yapıyorlar. İyi falcilar çok az şey söyleyip hepsini tutturuyorlar. Ben öylesine bir kez rastladım, o da falcı degildi. Para için yapmıyordu yani. Şaka gibi.
Ben de ne paralar bir sürü sitede bana falcı sor söyleyeyim. Ama artık kişi sayısını azalttım. Çıkanlar belli. İndirimlerde o kişilerdeyimZamanında ben çok para döktüm fallara insan o çaresizlikle insan her şeyi yapıyor ama maalesef gelecek bilmek diye bir şey yok nadir arada çıkıyor işte şu an baktırmamın sebebi gelecek değil anlık duygu durum vs ufak şeyler onları ise enerjimin tuttugu kişiler gayet tık tık biliyorlar ama gelecek değişken bir şeydir
Aminnnnn haram ediyorum ki zaten.Doğru bir hareket. En doğrusu hiç baktirmamak tabii ama nedense biz bayanlar hep danışma, doğru yolu arama ihtiyacı içindeyiz sanırım. Allah niyeti kötülerden korusun.
Bedava hakkımda gelmişti çok beğenmedim. Fal sepetinde süreklilerim sevgi, zeus,zülal. İlave melissa ve özlem yılmazı beğendimSenem sah falsepetinde baktirip da cikani var mi?
Baya bi canimi sikti acikcasi ilk olumsuz falim oldu.Bedava hakkımda gelmişti çok beğenmedim. Fal sepetinde süreklilerim sevgi, zeus,zülal. İlave melissa ve özlem yılmazı beğendim
Bazıları da pembeci denmesin diye daha çok dibe batırıyor. Geneli olumlu dediyse olumsuzu düşünme canım benceBaya bi canimi sikti acikcasi ilk olumsuz falim oldu.
Özlem yilmazi bilmiyorum diger hepsine baktirdim onlar olumlu.. sevdar zisan tumay fln bunlar da olumlu bu kadindan da fazla bisey okumadim burda o yüzden merak ettim cikani varmi acaba diye
Genelde şevdar da kendi katinasıyla destekliyor. Diğerlerinde görmedim ilave açılımArkadaşlar Şevdar kendi kartlarıyla da bakıyor mu peki? bir de Durak bey, Rüzgar ve Şevval Erdal ?
Tesekkur ederim.Bazı yorumcuların vadeleri cok sarkabiliyor Sevdar da da umarım oyle olmaz gerci ciksin da vadesi cok onemli degil. :)Bence vadeye çok takılma. Eski altın üyeyim ve şevdarın öngörülerini mutlaka yaşadım erken ya da geç. Ses kaydını hep indiriyorum mesela ve saklıyorum. Öyle çok farkettim dediklerini yaşadığımı. Bir çok sitede baktırdım deli paralar döktüm şuan sitede bi şevdara bi zişana baktırıyorum . Kahvede nil güneş. Ama serkan batu diye birine yıllar önce baktırmış çok beğenmiştim şimdi yine girmiş deneyim derim
Genelde şevdar da kendi katinasıyla destekliyor. Diğerlerinde görmedim ilave açılım
Canım ne demek eğer müsaitsem ki malum şuan çoğumuz evdeyiz ve sıkıntıdan deli gibi fal baktırıyoruz. Elimden geldiğince yönlendirmeye çalışıyorum. Tabi bunlar benim görüşüm. Ama insan mutsuz ya da belirsiz olunca fallara sarıyor. Ne kadar para döktüm saymıyorum. Geçen hfta da abarttım yeni kişiler denedim fal sepeti olsun bi yolun var , falalem. Gergin olunca terapi gibi oluyor işte. Ama iyi kötüyü ayırt etmek lazımCanım teşekkür ederim, ne kadar özverilisin herkesi bilgilendirmeye çalışıyorsun, sorulara cevap veriyorsun üşenmeden. :) Eline sağlık, çok nezaketlisin.
Serkan Batu kılıçı dün sen önermiştin değil mi? ben de onu bekliyorum. var mı kahvede önereceğin kişiler?Canım ne demek eğer müsaitsem ki malum şuan çoğumuz evdeyiz ve sıkıntıdan deli gibi fal baktırıyoruz. Elimden geldiğince yönlendirmeye çalışıyorum. Tabi bunlar benim görüşüm. Ama insan mutsuz ya da belirsiz olunca fallara sarıyor. Ne kadar para döktüm saymıyorum. Geçen hfta da abarttım yeni kişiler denedim fal sepeti olsun bi yolun var , falalem. Gergin olunca terapi gibi oluyor işte. Ama iyi kötüyü ayırt etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?