- 4 Aralık 2018
- 946
- 1.003
- 113
Ben de aynen beklemedeyim yazıcam mutlakatümay, sevgi ve zişana baktırdım ben bu ay hep. nisan içinde dediler bekliyoruz.. çıkarsa yazacağım
Aynen canım. Serkan Batuya yıllar önce baktırmıştım ağzım açık kalmıştı. Sonra yok oldu. Dün yakaladım. Çok başarılı bence kahvede. Değme yüksek puanlılara 10 basar. Bildirim ekle ben öyle yaptım. Kahvede bir de nil güneşin sadece dediklerini yaşadım iyi ya da kötü. O yüzden kahvede şuan ikisi. Katinada ve tarotta zişan, katinada şevdar. Onların dediklerini mutlaka yaşadım. Hiç boş falları olmadı. Binnazda bu kadar kişiye indirdim. Ama şu belki son aylar eklenen var mı bilmem ama hepsini denemişimdirSerkan Batu kılıçı dün sen önermiştin değil mi? ben de onu bekliyorum. var mı kahvede önereceğin kişiler?
bu arada tavsiyeler için teşekkür edememiştim bugune kısmetmiş. gercekten üşenmeden cvp yazıyorsun. diğer birkaç arkadas da o sekilde. saolun. evdeyiz sıkılıyoruz ve herhangi bir gelişme olmayınca hemen üzülüyoruz. keske çıkan fallar olsa da birkaç bize umut olsa değil mi? sevgiler
zişan hanım ;elfin demet ;irem çerkez;
ares levi;
tümay cennet,
bilge özdoğru,
nehir ateşoğlu,
doğadan
hepsine fal gönderdim
dün şevdar hanıma fal gönderdim herkes önerince beni reddetti. hadi deneyeyim dedim ama
önerebileceğiniz biri var mı
astrocenter da duha yi denedim
kağan ateş
fal sepeti
didar evren
zülal şen
sevgi derman
medyum gizem
mısırlı talia
İsim burç mu vermedin acabazişan hanım ;elfin demet ;irem çerkez;
ares levi;
tümay cennet,
bilge özdoğru,
nehir ateşoğlu,
doğadan
hepsine fal gönderdim
dün şevdar hanıma fal gönderdim herkes önerince beni reddetti. hadi deneyeyim dedim ama
önerebileceğiniz biri var mı
astrocenter da duha yi denedim
kağan ateş
fal sepeti
didar evren
zülal şen
sevgi derman
medyum gizem
mısırlı talia
Bende zişan hiç şaşmadı. Bu ay içinde de yaşadıklarım oldu. Ay sonunda da beklediğim bir haber var bakalım. Olunca onu da yazarımZişan çıktı mı?
Elfin Demet inanılmaz negatifti. O beni çok üzdü sadece. Diğerleri hep olumluydu ama bakalımmmBende zişan hiç şaşmadı. Bu ay içinde de yaşadıklarım oldu. Ay sonunda da beklediğim bir haber var bakalım. Olunca onu da yazarım
Çıkan kartlar büyük ihtimalle negatiftir. Bazı yorumcular sadece sistemden seçilen kartları yorumluyor. O yüzden ben kendi kartlarını kendi açılımlarını yapanları tercih ediyorum her sitede. Geneli olumlu dediyse olumluyu çek kendineElfin Demet inanılmaz negatifti. O beni çok üzdü sadece. Diğerleri hep olumluydu ama bakalımmm
Seni üzmek istemem fakat elfin aradaki yakın gelecekteki olayları bilemesede genel çerçevede uzun vadeli hep dedikleri bende olmuşturElfin Demet inanılmaz negatifti. O beni çok üzdü sadece. Diğerleri hep olumluydu ama bakalımmm
Çok önce baktırmıştım ama beni tatmin etmedi açıkçası. 2.kere baktırmadığım yorumculardanMehmet Yıldızsüren diye birisi var binnazda yüzde 98 basarı puanı var. deneyen oldu mu?
Cnm sevdar kendi kartlariyla acilim yapmiyor sanirim degil mi? Cünkü benim sectigim kartlari yorumladi?Çıkan kartlar büyük ihtimalle negatiftir. Bazı yorumcular sadece sistemden seçilen kartları yorumluyor. O yüzden ben kendi kartlarını kendi açılımlarını yapanları tercih ediyorum her sitede. Geneli olumlu dediyse olumluyu çek kendine
Bende bilemedim zişan anlık da çok iyi verdiği ilk vade geçti nisan 20ye kadar ilişki rayına oturacak dedi çocuk henüz ortalık da yokUzun zamandır takip ediyorum burayı ama yeni üye oldum ama bir ilişkim vardı uzun zamandır aramızda soğukluk oldu 23 şubattan bu yana iletisim yok 1aydan fazla oldu bir kavgada olmadı aramızda bir anda koptuk dogadan zümra lal zişan ışık gilda koç Şevdar avaz baktirdim hepsi farklı şeyler söyledi zişan ışık zümra hanım hayatında biri yok sadece aile sorunları var doncek adım atcak ariycak nisan ayı içinde geri dönüş var dedi sevdar dogadan gilda hayatında başka bayan gördü 3 ay içinde dönüş olcak dedi irem cerkez de bekleme süreci biraz beklediğinden fazla olcak dedi hepsi 3 vade dediler bekleme süreci çok yordu beni siz hangisinn dediklerini yaşadiniz kızlar anlık durum gelecekde hangisi çıktı size
Yani benim gözlemlediklerim bu site de diğer sitelerde de var. Zişanın bu ay içinde dediği gecikmeli de olsa gerçekleşti. Şevdar da benzer demişti aynen yaşadım. Ayrıca beklediklerim de var onları da paylaşıcam. Şu korona psikolojisinde süreye takılmıyorum artık. Çünkü hepimizin hayatı aksadı durdu resmenBende bilemedim zişan anlık da çok iyi verdiği ilk vade geçti nisan 20ye kadar ilişki rayına oturacak dedi çocuk henüz ortalık da yok
Gül ateş en geç 1.5 aya demişti vadesi gelmedi
Engin gümüşün vadesi geçti nisan 10 demişti
Seval nisan sonu dedi
Armina anlıkta iyi o da 2 ay verdi
İrem çerkez 3 ay içinde dedi
En çok şevdarın yorumunu beğendim o daha detayıydı vadesi aynı hemen hemen mayis içinde dedi
Melisa asya 2 ay dedi
Nil güneş de 1.5 ay dedi henüz bi adım yok bakalım
Genelde onda ilave katina açar ama söyler ben de şuan açıyorum diyeCnm sevdar kendi kartlariyla acilim yapmiyor sanirim degil mi? Cünkü benim sectigim kartlari yorumladi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?