Binnaz Abla

Aynen canım. Serkan Batuya yıllar önce baktırmıştım ağzım açık kalmıştı. Sonra yok oldu. Dün yakaladım. Çok başarılı bence kahvede. Değme yüksek puanlılara 10 basar. Bildirim ekle ben öyle yaptım. Kahvede bir de nil güneşin sadece dediklerini yaşadım iyi ya da kötü. O yüzden kahvede şuan ikisi. Katinada ve tarotta zişan, katinada şevdar. Onların dediklerini mutlaka yaşadım. Hiç boş falları olmadı. Binnazda bu kadar kişiye indirdim. Ama şu belki son aylar eklenen var mı bilmem ama hepsini denemişimdir

zişan hanım ;elfin demet ;irem çerkez;
ares levi;
tümay cennet,
bilge özdoğru,
nehir ateşoğlu,
doğadan
hepsine fal gönderdim

dün şevdar hanıma fal gönderdim herkes önerince beni reddetti. hadi deneyeyim dedim ama
önerebileceğiniz biri var mı

astrocenter da duha yi denedim
kağan ateş

fal sepeti
didar evren
zülal şen
sevgi derman
medyum gizem
mısırlı talia

Öncelikle hepinize merhabalar. uzun zamandır forumu takip ediyorum ama hiç yazmıyordum. ben de yaşadığım ayrılık sürecinden ötürü fallara fena sardım.

Binnaz Abla'daki çoğu falcıyı denedim. Pahalı & ucuz birçok kişiyi deneyimledim. Genel olarak popüler kişilere baktığımda; Rüzgar Gündoğan, Mert Göktürk, Zümra Lal, Zişan Işık, Hazar Erbab ve Şah Sultan ayrıldığım kişiyle problemler de olsa barışacağımızı söylerken dün deneyimlediğim Elfin Demet inanılmaz olumsuz konuştu. Hatta 2-3 ay sonra onun hayatında farklı bir kadının enerjisini aldı. Ben karşımdaki insanı tanıdığım için pek ihtimal vermesem de sonuçta hayat neyin ne getireceğini bilmiyorum.

Şah Sultan 20 Nisan'a kadar yazacak, Mert Göktürk 5 Nisan'dan sonra iletişim artacak demişti. Henüz bir sinyal olmadı. Zümra, Rüzgar ve Zişan'da Mayıs ayının olumlu geçeceğini söylemişlerdi.

Elfin'de bana yazacağını ama kaderimdeki kişi olmadığını söyledi.

Unutmadan ilk baktırdığım Tümay'dı. O da Haziran'da yazacak. Ama senin kaderindeki kişi bu değil demişti.

Bunlar dışında baktırdıklarım Deniz Fidan, Mehmet Yıldızsüren, Destina Eren, Bilge Özdoğru, Ufuk Kutluk, Karaca Duran, Biray Demir, Efsun Yıldız, Sedef Çelik, Bigem Aymira, Fatma Karaca, Eylem Tüzün, Asmin Acar, Gaye Girgin, Arnisa Bahadır, Mine Erdem, Nil Güneş, Aslıhan Yılmaz, Haleh Çetiner, Melisa Doğan, Eylül Acar....

Nasıl bir psikolojide olduğumu anladınız sanırım :)

Şimdi de yesilcingene'ye attım. Artık bu son. bir daha asla baktırmayacağım. Kimisine çıkıyor kimisinde patlıyor. Ne yapacağım

Zişan çıktı mı?

İsim burç mu vermedin acaba

Elfin Demet inanılmaz negatifti. O beni çok üzdü sadece. Diğerleri hep olumluydu ama bakalımmm
Çıkan kartlar büyük ihtimalle negatiftir. Bazı yorumcular sadece sistemden seçilen kartları yorumluyor. O yüzden ben kendi kartlarını kendi açılımlarını yapanları tercih ediyorum her sitede. Geneli olumlu dediyse olumluyu çek kendine

Cnm sevdar kendi kartlariyla acilim yapmiyor sanirim degil mi? Cünkü benim sectigim kartlari yorumladi?

Bende bilemedim zişan anlık da çok iyi verdiği ilk vade geçti nisan 20ye kadar ilişki rayına oturacak dedi çocuk henüz ortalık da yok
Gül ateş en geç 1.5 aya demişti vadesi gelmedi
Engin gümüşün vadesi geçti nisan 10 demişti
Seval nisan sonu dedi
Armina anlıkta iyi o da 2 ay verdi
İrem çerkez 3 ay içinde dedi
En çok şevdarın yorumunu beğendim o daha detayıydı vadesi aynı hemen hemen mayis içinde dedi
Melisa asya 2 ay dedi
Nil güneş de 1.5 ay dedi henüz bi adım yok bakalım

Yani benim gözlemlediklerim bu site de diğer sitelerde de var. Zişanın bu ay içinde dediği gecikmeli de olsa gerçekleşti. Şevdar da benzer demişti aynen yaşadım. Ayrıca beklediklerim de var onları da paylaşıcam. Şu korona psikolojisinde süreye takılmıyorum artık. Çünkü hepimizin hayatı aksadı durdu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…