Binnaz Abla

Ben Durak sancaktaroğlu hakkında bilgi istiyorum. Sanırım şu bir ay içinde kendisine dört kez baktırdım. Şu ana kadar kimsenin bilmediği hatta Şevdar'ın bile hiç değinmedi bir konuya değindi. yani kısaca ayrılık sebebimizi bir tek o söyledi o yüzden falları beni çok etkiliyor. Problemimizi bir tek o bildi. Vadeleri çok uzun verdi. Hatta denemek için farklı bir hesaptan da gittim yine benzer şeyler söyledi. Vadesi tutan var mı? Baktırıpta memnun kalan?

Tavsiyeniz üzerine Serkan Batu'ya bir kaç saat önce baktırdım. Anı bilemedim açıkcası yani benim onu bir yerlerden engellediğimi ya da ortak arkadaş ortamımıza girmediğimi söyledi ki böyle bir şey yok. Ben kimseyi engellemem. Ama gelecekle ilgili tutar mı bilemiyorum. Siz deneyimlemişsiniz nasıl gelecek?

Bende çok ilginç detayları bilmişti kimsenin bilemediği, uydurulamayacak. Geçmişte baktığı falı yaşadım. Dün ve bugun de baktırdım. Yine ilginç detaylar bildi. Gelecekle ilgili mayıs ve haziranda bazı gelişmeleri söyledi. Çıkarsa da çıkmazsa da burda bilgi veririm mutlaka

Bende Durak bey anlık ve kişilik analizleri çok iyiydi ama gelecek öngörüleri tutmadı

Evet bana da mayıs haziran dedi. Bende burdan çıkanları yazacağım. Çoğu falcı nisan ortasından sonra dedi. Bir tek Durak haziran sonuna kadar bekleme dedi.

Binnaz'da Sevdar, Nil Gunes, Ares Levi, Doga Dan, Zumra, Hazar Erbab,
Seni üzmek istemem fakat elfin aradaki yakın gelecekteki olayları bilemesede genel çerçevede uzun vadeli hep dedikleri bende olmuştur
Benim de. Olumsuzu da dumduz soyluyor, bana ilk fali inanilmaz olumsuzdu ve dedigi sekilde oldu. Farkli biri icin baktirmistim o fali ve ne dediyse yasadim. Cikmadigi durumlar, hayatima yeni biri girecek demisti tarif etmisti ama tatif ettigi gibi biri girmedi, onu bilemedi Elfin.

Tam tarihi hatırlamıyorum ama 2017 gibiydi sanırım. Banada tutmamıştı. Eskisi için olumlu yorum yapmıştı . Ne gelen oldu ne giden o zamanlar

Tam tarihi hatırlamıyorum ama 2017 gibiydi sanırım. Banada tutmamıştı. Eskisi için olumlu yorum yapmıştı . Ne gelen oldu ne giden o zamanlar
Bana herkes olumlu yorum yaptı olumsuz yorum yapan kimse olmadı. Eğer çıkmazsa hepsi çöp yani :) kimlerin olumlu dediğini yazıyorum
1) Doğa Dan
2) Ares Levi
3) Şevdar Avaz
4) Zişan Işık
5) Zümre Lal
6) Durak Sancaktaroğlu
7) Elfin Demet
8) Arnisa bahadır
9) Civan İlhan
10) Gilda koç
11) Tumay Cennet
12) Durak sancaktaroğlu
13) Rüzgar Gündoğan
14) Destina Eren
15) Mert Göktürk
16) Hazar Erbab
Daha sayabilirim. Bu sefer çok abartmışım. Sanırım evde olmanın psikolojisi.

Şevdar bana bazılarını tutturdu bazılarını tutturmadı. Ama bilemedim Durak çok bildi yani. Kendi sayfasında yazılan yorumlarda da tutanlar olmuş. Öyle yazıyor. İşte tesadüf mi diyeyim bilemedim. Ama içinde bulunduğum durumu en net bir şekilde her şeyiyle bilen kişi.

Bir de bende bi süre sonra abi kardeş muhabbetine ve tavsiyelere döndü ki sevmiyorum tavsiye istesem arkadaşlarım var bedava

Bir de bende bi süre sonra abi kardeş muhabbetine ve tavsiyelere döndü ki sevmiyorum tavsiye istesem arkadaşlarım var bedava
zaten sık baktırma diyor. Yani o zaman temmuza kadar baktırmamam lazım. Şevdar bana tarih vermedi. Sadece zaman daraldı dedi. Ufak bir gelişme olmasına rağmen korkudan baktıramıyorum çünkü daha on gün oldu. Bir on gün daha geçsin

Ya sık baktırmak cidden sinir de bozuyor. Biri başka biri başka. Çok şükür ben artık baktırdığım kişi adedini azalttım o kişiler de birbirine paralel baktılar. İnşallah dedikleri de olur. şevdara zaten zaman sormayacaksın. er geç çıkıyor ama zaman diye kısıtlamamak lazım. Ben mesela şevdarın, zişanın ve diğer sitelerden birkaç kişinin fallarını indiriyorum cebime. Zaten o zaman hatırlıyorum. Astrocenterda da konuşmaları kayıt alıyorum. Öyle öyle dediği çıkanları eledim

Korona muhabbetti süreci uzatabilir dediler ama henüz hiç bi şekilde adım yok ama zişan ve şevdar iki büyük nokta atışı yaptı benim bildiğim ama belirtmediğim şeyi ikisi de bildi

Bende cep telefonuma indirip dinliyorum. Yani gelecekle ilgili dediği şeyler bakalım olacak mı. Olursa mutlaka yazacağım buraya

Korona muhabbetti süreci uzatabilir dediler ama henüz hiç bi şekilde adım yok ama zişan ve şevdar iki büyük nokta atışı yaptı benim bildiğim ama belirtmediğim şeyi ikisi de bildi
Şevdar da benim öyle söylemediğim ama bildiği şey olmuştu. Durak'ta öyle ama diğerleri genel geçer şeyler dediler. Şu süreçte eminim çoğu insan iş, maddiyatla ilgili sıkıntı yaşıyordur. Bunlar genel şeyler. Bakalım. Şu süreçte de sabr etmek çok zor eğer benim gibi evde oturuyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…