Evet çok teşekkür ediyoruz sanaCanım teşekkür ederim, ne kadar özverilisin herkesi bilgilendirmeye çalışıyorsun, sorulara cevap veriyorsun üşenmeden. :) Eline sağlık, çok nezaketlisin.
Evet Şevdar senin kartalına ek imparator açılımı yapıyor.Cnm sevdar kendi kartlariyla acilim yapmiyor sanirim degil mi? Cünkü benim sectigim kartlari yorumladi?
Ares levi'ye çok baktırdım. Anlık durumları biliyor. Çıktığı şeylerde oldu çıkmayanlarda oldu.Ares Levi nasıl peki? Onun dediklerini yaşayanlar var mı?
Bende de aynıAres levi'ye çok baktırdım. Anlık durumları biliyor. Çıktığı şeylerde oldu çıkmayanlarda oldu.
Tavsiyeniz üzerine Serkan Batu'ya bir kaç saat önce baktırdım. Anı bilemedim açıkcası yani benim onu bir yerlerden engellediğimi ya da ortak arkadaş ortamımıza girmediğimi söyledi ki böyle bir şey yok. Ben kimseyi engellemem. Ama gelecekle ilgili tutar mı bilemiyorum. Siz deneyimlemişsiniz nasıl gelecek?Aynen canım. Serkan Batuya yıllar önce baktırmıştım ağzım açık kalmıştı. Sonra yok oldu. Dün yakaladım. Çok başarılı bence kahvede. Değme yüksek puanlılara 10 basar. Bildirim ekle ben öyle yaptım. Kahvede bir de nil güneşin sadece dediklerini yaşadım iyi ya da kötü. O yüzden kahvede şuan ikisi. Katinada ve tarotta zişan, katinada şevdar. Onların dediklerini mutlaka yaşadım. Hiç boş falları olmadı. Binnazda bu kadar kişiye indirdim. Ama şu belki son aylar eklenen var mı bilmem ama hepsini denemişimdir
Bende çok ilginç detayları bilmişti kimsenin bilemediği, uydurulamayacak. Geçmişte baktığı falı yaşadım. Dün ve bugun de baktırdım. Yine ilginç detaylar bildi. Gelecekle ilgili mayıs ve haziranda bazı gelişmeleri söyledi. Çıkarsa da çıkmazsa da burda bilgi veririm mutlakaTavsiyeniz üzerine Serkan Batu'ya bir kaç saat önce baktırdım. Anı bilemedim açıkcası yani benim onu bir yerlerden engellediğimi ya da ortak arkadaş ortamımıza girmediğimi söyledi ki böyle bir şey yok. Ben kimseyi engellemem. Ama gelecekle ilgili tutar mı bilemiyorum. Siz deneyimlemişsiniz nasıl gelecek?
Bende Durak bey anlık ve kişilik analizleri çok iyiydi ama gelecek öngörüleri tutmadıBen Durak sancaktaroğlu hakkında bilgi istiyorum. Sanırım şu bir ay içinde kendisine dört kez baktırdım. Şu ana kadar kimsenin bilmediği hatta Şevdar'ın bile hiç değinmedi bir konuya değindi. yani kısaca ayrılık sebebimizi bir tek o söyledi o yüzden falları beni çok etkiliyor. Problemimizi bir tek o bildi. Vadeleri çok uzun verdi. Hatta denemek için farklı bir hesaptan da gittim yine benzer şeyler söyledi. Vadesi tutan var mı? Baktırıpta memnun kalan?
Evet bana da mayıs haziran dedi. Bende burdan çıkanları yazacağım. Çoğu falcı nisan ortasından sonra dedi. Bir tek Durak haziran sonuna kadar bekleme dedi.Bende çok ilginç detayları bilmişti kimsenin bilemediği, uydurulamayacak. Geçmişte baktığı falı yaşadım. Dün ve bugun de baktırdım. Yine ilginç detaylar bildi. Gelecekle ilgili mayıs ve haziranda bazı gelişmeleri söyledi. Çıkarsa da çıkmazsa da burda bilgi veririm mutlaka
Benim de. Olumsuzu da dumduz soyluyor, bana ilk fali inanilmaz olumsuzdu ve dedigi sekilde oldu. Farkli biri icin baktirmistim o fali ve ne dediyse yasadim. Cikmadigi durumlar, hayatima yeni biri girecek demisti tarif etmisti ama tatif ettigi gibi biri girmedi, onu bilemedi Elfin.Seni üzmek istemem fakat elfin aradaki yakın gelecekteki olayları bilemesede genel çerçevede uzun vadeli hep dedikleri bende olmuştur
Tam tarihi hatırlamıyorum ama 2017 gibiydi sanırım. Banada tutmamıştı. Eskisi için olumlu yorum yapmıştı . Ne gelen oldu ne giden o zamanlarBen Durak sancaktaroğlu hakkında bilgi istiyorum. Sanırım şu bir ay içinde kendisine dört kez baktırdım. Şu ana kadar kimsenin bilmediği hatta Şevdar'ın bile hiç değinmedi bir konuya değindi. yani kısaca ayrılık sebebimizi bir tek o söyledi o yüzden falları beni çok etkiliyor. Problemimizi bir tek o bildi. Vadeleri çok uzun verdi. Hatta denemek için farklı bir hesaptan da gittim yine benzer şeyler söyledi. Vadesi tutan var mı? Baktırıpta memnun kalan?
Bana herkes olumlu yorum yaptı olumsuz yorum yapan kimse olmadı. Eğer çıkmazsa hepsi çöp yani :) kimlerin olumlu dediğini yazıyorumTam tarihi hatırlamıyorum ama 2017 gibiydi sanırım. Banada tutmamıştı. Eskisi için olumlu yorum yapmıştı . Ne gelen oldu ne giden o zamanlar
Bir de bende bi süre sonra abi kardeş muhabbetine ve tavsiyelere döndü ki sevmiyorum tavsiye istesem arkadaşlarım var bedavaTam tarihi hatırlamıyorum ama 2017 gibiydi sanırım. Banada tutmamıştı. Eskisi için olumlu yorum yapmıştı . Ne gelen oldu ne giden o zamanlar
zaten sık baktırma diyor. Yani o zaman temmuza kadar baktırmamam lazım. Şevdar bana tarih vermedi. Sadece zaman daraldı dedi. Ufak bir gelişme olmasına rağmen korkudan baktıramıyorum çünkü daha on gün oldu. Bir on gün daha geçsinBir de bende bi süre sonra abi kardeş muhabbetine ve tavsiyelere döndü ki sevmiyorum tavsiye istesem arkadaşlarım var bedava
Ya sık baktırmak cidden sinir de bozuyor. Biri başka biri başka. Çok şükür ben artık baktırdığım kişi adedini azalttım o kişiler de birbirine paralel baktılar. İnşallah dedikleri de olur. şevdara zaten zaman sormayacaksın. er geç çıkıyor ama zaman diye kısıtlamamak lazım. Ben mesela şevdarın, zişanın ve diğer sitelerden birkaç kişinin fallarını indiriyorum cebime. Zaten o zaman hatırlıyorum. Astrocenterda da konuşmaları kayıt alıyorum. Öyle öyle dediği çıkanları eledimzaten sık baktırma diyor. Yani o zaman temmuza kadar baktırmamam lazım. Şevdar bana tarih vermedi. Sadece zaman daraldı dedi. Ufak bir gelişme olmasına rağmen korkudan baktıramıyorum çünkü daha on gün oldu. Bir on gün daha geçsin
Yani benim gözlemlediklerim bu site de diğer sitelerde de var. Zişanın bu ay içinde dediği gecikmeli de olsa gerçekleşti. Şevdar da benzer demişti aynen yaşadım. Ayrıca beklediklerim de var onları da paylaşıcam. Şu korona psikolojisinde süreye takılmıyorum artık. Çünkü hepimizin hayatı aksadı durdu resmen
Bende cep telefonuma indirip dinliyorum. Yani gelecekle ilgili dediği şeyler bakalım olacak mı. Olursa mutlaka yazacağım burayaYa sık baktırmak cidden sinir de bozuyor. Biri başka biri başka. Çok şükür ben artık baktırdığım kişi adedini azalttım o kişiler de birbirine paralel baktılar. İnşallah dedikleri de olur. şevdara zaten zaman sormayacaksın. er geç çıkıyor ama zaman diye kısıtlamamak lazım. Ben mesela şevdarın, zişanın ve diğer sitelerden birkaç kişinin fallarını indiriyorum cebime. Zaten o zaman hatırlıyorum. Astrocenterda da konuşmaları kayıt alıyorum. Öyle öyle dediği çıkanları eledim
Şevdar da benim öyle söylemediğim ama bildiği şey olmuştu. Durak'ta öyle ama diğerleri genel geçer şeyler dediler. Şu süreçte eminim çoğu insan iş, maddiyatla ilgili sıkıntı yaşıyordur. Bunlar genel şeyler. Bakalım. Şu süreçte de sabr etmek çok zor eğer benim gibi evde oturuyorsanız.Korona muhabbetti süreci uzatabilir dediler ama henüz hiç bi şekilde adım yok ama zişan ve şevdar iki büyük nokta atışı yaptı benim bildiğim ama belirtmediğim şeyi ikisi de bildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?