Binnaz Abla

Ben mesela daha önce Zümre Lal'e baktırdım bana bu kişi seni şu tarihte aryacak dedi örnek veriyorum2,3 ay sonra dedi ama adam pat diye sekiz ay sonra geldi hemde hiç ummazdım çünkü onu görmek için kendi bulunduğum şairden onun şehrine on yedi saat araba kullanarak gitmiştim ve beni görmeye gelmemişti ve bu adam sekiz ay sonra hiçbir şey olmamış gibi geldi.

beklentiye girince süre öteleniyormuş kesin bilgi artık yani olcak seyler bekleme enerjisindeyken olmuyormuş

Ben 2016-1017 de binnazda herkese baktirmistim ex icin hemen hemen.Hepsi olumlu yorum yapmıştı. Patlamıştı hepsi. Bana benim ex dengesizin biriydi ondanda kaynaklanmış olabilir

Zül
Ben 2016-1017 de binnazda herkese baktirmistim ex icin hemen hemen.Hepsi olumlu yorum yapmıştı. Patlamıştı hepsi. Bana benim ex dengesizin biriydi ondanda kaynaklanmış olabilir
Ya çok tatlısınız çok güldüm yorumunuza. benim ex dengesizdi dediniz ya.
Şimdi şöyle bir şey var. Stabil kaldığımızda evet bence bir çok yorumcunun dediği olabilir tabii stabil kalırsak. ama budan kastım sadece mesaj atmamak değil. Örneğin sosyal medyada ki paylaşımlarımız bile.

Evet buna kesinlikle katılıyorum. Mesela ben bir yorumcunun yazma dediği halde yazmıştım ve sonra büyük kavga ettik daha kötü oldu. O zaman zaten fal baktırmanın da bi anlamı yok. Parayı at çöpe

Biz neden bu kadar fedakarız her seferinde sinirleniyorum. Yesilcingene asla online olmuyor.. Hep böyle mi?

Ay çok şaşkınım, umarım sizi mutlu eden bir gelişmedir :) sizin ve onun burcu neydi çok merak ettim yanlış anlamazsanız? :)

Benim şuan mevcut 2265 kredim varmış. Önceliğim sesli olarak bakanlar ve kendi destelerini kullananlar. Süreci bildiklerinden hep Zişan ve Tumay'a giderdim, yine öyle yapmayı planlıyordum ama yazılanlardan çok etkilendim. :)
Direk Şevdar'ı mı seçsem dedim ama sesli seçeneğini açması lazım. ya da Durak beyi mi seçsem? Rüzgar? Zümra hanımı da düşündüm ama o da telefonla bakıyor. Gilda da yaştan kaybettim, 25 altına bakmıyormuş.
Yoksa şaşmayıp tekrar Zişan'a mı gitsem, biraz daha kredi alır bir de Şevval'a baktırırım 1000liklerden?
Seçersem eğer Zişan'a 3.gidişim olacak bu, biraz da utanıyorum açıkçası bir gelişme olmadı çünkü, en son 22 gün önce baktırmışım. Tumay da aynı şekilde 3.olacak, bir gelişme olmadan onlar ne yapsın diye düşündüm.. Gerçi olumlu yorumlamışlardı ama bilemedim.
Yoksa bu defa farklı kişileri mi seçsem çok kararsızım. Kendi destelerini de kullanmaları önemli benim için, bir de sesli olması. :)

Aynen öyle geleceği düşüncelerimiz belirliyor. Düşünceler ,hareketler, adımlar değişirse gelecekte değişiyor diye düşünüyorum bende.

Binnaz abla
ÇIKMAYANLAR
Eylül açar
Arif emir
Elif Hanzade
Çağrı bilgin
Ece gulener
Mert Göktürk
Ares Levi
Arnisa
Gaye
Şebnem
Firuze aydın
Zümra
Doğadan
Nil
Haleh
Taygun
Emre
Hiçbiri çıkmadı

Tellwe
ÇIKMAYANLAR
41 bakla
Deniz Venüs
Medyum azad
Falcı Yusuf
Papatya dan hayaller
Sihirli hatun
Esence
Gece kuşu
Taraca
Sultan falcı
Falcı dilays
Elfin4
Kahinece
Ebru'nun hisleri
Falin piri
Gece kuşu
Kehanettin
Bir medyum
Hiç biri çıkmadı

Birde bı öngörum var fal sepeti utku inanç ile Binnaz abla ufuk kutluk aynı kişi gibime geldi

Binnaz bitti.şimdi sıra fal alemde. Lütfen yüzde elli indirim bekliyorum sırayla bu işler.

Bence Şevdar'a git. Sesli seçeceğini açıyor merak etme. bir de genelde sabah bir posta bir posta da akşam giriyor. gün içinde çok nadir giriyor.

Binnaz abla
ÇIKMAYANLAR
Eylül açar
Arif emir
Elif Hanzade
Çağrı bilgin
Ece gulener
Mert Göktürk
Ares Levi
Arnisa
Gaye
Şebnem
Firuze aydın
Zümra
Doğadan
Nil
Haleh
Taygun
Emre
Hiçbiri çıkmadı
Doğa, Mert, Arnisa, Ares bunların vadeleri mi tutmadı yoksa dedikleri mi? Ben iki kere Mert'e baktırdım. Biri bundan 2,5 yıl önce diğeri de bir ay önce. İlk baktırdığım vade gecikmeli de olsa çıktı. Bir ay önce baktırdığım da vade tutmadı henüz falda olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…