Ben 2016-1017 de binnazda herkese baktirmistim ex icin hemen hemen.Hepsi olumlu yorum yapmıştı. Patlamıştı hepsi. Bana benim ex dengesizin biriydi ondanda kaynaklanmış olabilirBana herkes olumlu yorum yaptı olumsuz yorum yapan kimse olmadı. Eğer çıkmazsa hepsi çöp yani :) kimlerin olumlu dediğini yazıyorum
1) Doğa Dan
2) Ares Levi
3) Şevdar Avaz
4) Zişan Işık
5) Zümre Lal
6) Durak Sancaktaroğlu
7) Elfin Demet
8) Arnisa bahadır
9) Civan İlhan
10) Gilda koç
11) Tumay Cennet
12) Durak sancaktaroğlu
13) Rüzgar Gündoğan
14) Destina Eren
15) Mert Göktürk
16) Hazar Erbab
Daha sayabilirim. Bu sefer çok abartmışım. Sanırım evde olmanın psikolojisi.
Ya çok tatlısınız çok güldüm yorumunuza. benim ex dengesizdi dediniz ya.Ben 2016-1017 de binnazda herkese baktirmistim ex icin hemen hemen.Hepsi olumlu yorum yapmıştı. Patlamıştı hepsi. Bana benim ex dengesizin biriydi ondanda kaynaklanmış olabilir
Evet buna kesinlikle katılıyorum. Mesela ben bir yorumcunun yazma dediği halde yazmıştım ve sonra büyük kavga ettik daha kötü oldu. O zaman zaten fal baktırmanın da bi anlamı yok. Parayı at çöpeZül
Ya çok tatlısınız çok güldüm yorumunuza. benim ex dengesizdi dediniz ya.
Şimdi şöyle bir şey var. Stabil kaldığımızda evet bence bir çok yorumcunun dediği olabilir tabii stabil kalırsak. ama budan kastım sadece mesaj atmamak değil. Örneğin sosyal medyada ki paylaşımlarımız bile.
Ben mesela daha önce Zümre Lal'e baktırdım bana bu kişi seni şu tarihte aryacak dedi örnek veriyorum2,3 ay sonra dedi ama adam pat diye sekiz ay sonra geldi hemde hiç ummazdım çünkü onu görmek için kendi bulunduğum şairden onun şehrine on yedi saat araba kullanarak gitmiştim ve beni görmeye gelmemişti ve bu adam sekiz ay sonra hiçbir şey olmamış gibi geldi.
Ben mesela daha önce Zümre Lal'e baktırdım bana bu kişi seni şu tarihte aryacak dedi örnek veriyorum2,3 ay sonra dedi ama adam pat diye sekiz ay sonra geldi hemde hiç ummazdım çünkü onu görmek için kendi bulunduğum şairden onun şehrine on yedi saat araba kullanarak gitmiştim ve beni görmeye gelmemişti ve bu adam sekiz ay sonra hiçbir şey olmamış gibi geldi.
Aynen öyle geleceği düşüncelerimiz belirliyor. Düşünceler ,hareketler, adımlar değişirse gelecekte değişiyor diye düşünüyorum bende.Zül
Ya çok tatlısınız çok güldüm yorumunuza. benim ex dengesizdi dediniz ya.
Şimdi şöyle bir şey var. Stabil kaldığımızda evet bence bir çok yorumcunun dediği olabilir tabii stabil kalırsak. ama budan kastım sadece mesaj atmamak değil. Örneğin sosyal medyada ki paylaşımlarımız bile.
Maalesef artık çok geçti. Şu an zerre umrumda değil. O olayla her şey bitti.Ay çok şaşkınım, umarım sizi mutlu eden bir gelişmedir :) sizin ve onun burcu neydi çok merak ettim yanlış anlamazsanız? :)
Bana da 21 Haziran dan sonra dedi. İşte bu corona muhabbetinden ötürü bence o tarihi veriyorlar. Çünkü onlara göre corona haziran sonunda bitecek.Durak Sancaktar banada Haziran sonu dedi...
Bence Şevdar'a git. Sesli seçeceğini açıyor merak etme. bir de genelde sabah bir posta bir posta da akşam giriyor. gün içinde çok nadir giriyor.Benim şuan mevcut 2265 kredim varmış. Önceliğim sesli olarak bakanlar ve kendi destelerini kullananlar. Süreci bildiklerinden hep Zişan ve Tumay'a giderdim, yine öyle yapmayı planlıyordum ama yazılanlardan çok etkilendim. :)
Direk Şevdar'ı mı seçsem dedim ama sesli seçeneğini açması lazım.ya da Durak beyi mi seçsem? Rüzgar? Zümra hanımı da düşündüm ama o da telefonla bakıyor. Gilda da yaştan kaybettim, 25 altına bakmıyormuş.
Yoksa şaşmayıp tekrar Zişan'a mı gitsem, biraz daha kredi alır bir de Şevval'a baktırırım 1000liklerden?
Seçersem eğer Zişan'a 3.gidişim olacak bu, biraz da utanıyorum açıkçası bir gelişme olmadı çünkü, en son 22 gün önce baktırmışım. Tumay da aynı şekilde 3.olacak, bir gelişme olmadan onlar ne yapsın diye düşündüm.. Gerçi olumlu yorumlamışlardı ama bilemedim.
Yoksa bu defa farklı kişileri mi seçsem çok kararsızım. Kendi destelerini de kullanmaları önemli benim için, bir de sesli olması. :)
Doğa, Mert, Arnisa, Ares bunların vadeleri mi tutmadı yoksa dedikleri mi? Ben iki kere Mert'e baktırdım. Biri bundan 2,5 yıl önce diğeri de bir ay önce. İlk baktırdığım vade gecikmeli de olsa çıktı. Bir ay önce baktırdığım da vade tutmadı henüz falda olmadı.Binnaz abla
ÇIKMAYANLAR
Eylül açar
Arif emir
Elif Hanzade
Çağrı bilgin
Ece gulener
Mert Göktürk
Ares Levi
Arnisa
Gaye
Şebnem
Firuze aydın
Zümra
Doğadan
Nil
Haleh
Taygun
Emre
Hiçbiri çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?