Benim şuan mevcut 2265 kredim varmış. Önceliğim sesli olarak bakanlar ve kendi destelerini kullananlar. Süreci bildiklerinden hep Zişan ve Tumay'a giderdim, yine öyle yapmayı planlıyordum ama yazılanlardan çok etkilendim. :)
Direk Şevdar'ı mı seçsem dedim ama sesli seçeneğini açması lazım.ya da Durak beyi mi seçsem? Rüzgar? Zümra hanımı da düşündüm ama o da telefonla bakıyor. Gilda da yaştan kaybettim, 25 altına bakmıyormuş.
Yoksa şaşmayıp tekrar Zişan'a mı gitsem, biraz daha kredi alır bir de Şevval'a baktırırım 1000liklerden?
Seçersem eğer Zişan'a 3.gidişim olacak bu, biraz da utanıyorum açıkçası bir gelişme olmadı çünkü, en son 22 gün önce baktırmışım. Tumay da aynı şekilde 3.olacak, bir gelişme olmadan onlar ne yapsın diye düşündüm.. Gerçi olumlu yorumlamışlardı ama bilemedim.
Yoksa bu defa farklı kişileri mi seçsem çok kararsızım. Kendi destelerini de kullanmaları önemli benim için, bir de sesli olması. :)
Şevdar tabii ki deSizce Şevdar mı yoksa Doğa Dan mı daha iyi?
bence doğa daha iyi. şevdar 2 kere doğaya 8 kere baktırmış biri olarak doğaya çok sık gitmediğin surece çıkma ihtimalin yüksekSizce Şevdar mı yoksa Doğa Dan mı daha iyi?
Ben falalemde zeyderi çok beğeniyorumBinnaz dan daha iyi fal uygulamaları var mı? Ben hiç bilmiyorum
Doğa'nın vadeleri bana asla tutmadı. Bu sefer bir kere gittim. Adam iki gün iki hafta sonra gelecek dedi 1,5 ay oldu gelen giden yok. Çok iddalı konuşuyor Doğabence doğa daha iyi. şevdar 2 kere doğaya 8 kere baktırmış biri olarak doğaya çok sık gitmediğin surece çıkma ihtimalin yüksek
Doğa Bana ne geçmişi ne anı bildi üstüne de iddialaştıDoğa'nın vadeleri bana asla tutmadı. Bu sefer bir kere gittim. Adam iki gün iki hafta sonra gelecek dedi 1,5 ay oldu gelen giden yok. Çok iddalı konuşuyor Doğa
banada eğer dönmez ise benim adım doğa değil demiştiDoğa'nın vadeleri bana asla tutmadı. Bu sefer bir kere gittim. Adam iki gün iki hafta sonra gelecek dedi 1,5 ay oldu gelen giden yok. Çok iddalı konuşuyor Doğa
aa taraca çıkmadı mı ben daimi baktırırımdaTellwe
ÇIKMAYANLAR
41 bakla
Deniz Venüs
Medyum azad
Falcı Yusuf
Papatya dan hayaller
Sihirli hatun
Esence
Gece kuşu
Taraca
Sultan falcı
Falcı dilays
Elfin4
Kahinece
Ebru'nun hisleri
Falin piri
Gece kuşu
Kehanettin
Bir medyum
Hiç biri çıkmadı
Doğa, çok sık baktırmazsan dediklerini yaşarsın ama süreye takılma doğadaSizce Şevdar mı yoksa Doğa Dan mı daha iyi?
Doğa hanım bir sıkıntılı haksızlığa uğramış olacağım bir sürece gireceğimi söylemişti.Doğa, çok sık baktırmazsan dediklerini yaşarsın ama süreye takılma doğada
velhasıl kelam siz kime içiniz yakın hissediyorsanız ona baktırın. herkesin (benimde) yorumu kendine göredir. sevgilerSizce Şevdar mı yoksa Doğa Dan mı daha iyi?
Tabii ki bu enerji işi. Doğa'nın bana tuttukları oldu tutmadıkları da oldu. Zümre Lal'i deneyen var mı?
Doğa banada dönecek ve ben o günü görmeden ölmeyecegim dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?