Binnaz Abla

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum cidde. Şu ana kadar kimseye bu insandan olmaz geri dönmüş yok, sen yoluna devam et diyen biri oldu mu? Bana hep pembe tablo gibi geliyor. Yani olmayacak bir şeyi söyleme cesaretleri var mı? size bundan olmaz diyen oldu mu? Yazarsanız çok sevinirim çok merak ediyorum.

Ben de telefonla baktırmaktan çok çekiniyordum. Ama hem Ares Levi'ye hem de Zülal'e baktırdım. Hiç tereddütme etme :) Ben de şu an Şevdar mı Doğa Dan mı arasında gidip geliyorum :)

bence doğa daha iyi. şevdar 2 kere doğaya 8 kere baktırmış biri olarak doğaya çok sık gitmediğin surece çıkma ihtimalin yüksek
Doğa'nın vadeleri bana asla tutmadı. Bu sefer bir kere gittim. Adam iki gün iki hafta sonra gelecek dedi 1,5 ay oldu gelen giden yok. Çok iddalı konuşuyor Doğa

Doğa'nın vadeleri bana asla tutmadı. Bu sefer bir kere gittim. Adam iki gün iki hafta sonra gelecek dedi 1,5 ay oldu gelen giden yok. Çok iddalı konuşuyor Doğa
Doğa Bana ne geçmişi ne anı bildi üstüne de iddialaştı ve çok yavaş konuşup krediyi boş boş harcıyor. Şevdar hızlı ve dolu dolu konuşuyor. Sesli de bazen 13 bazen 18 dk yorum yapıyor. O biraz rahatsız ediyor beni

aa taraca çıkmadı mı ben daimi baktırırımda

Doğa, çok sık baktırmazsan dediklerini yaşarsın ama süreye takılma doğada
Doğa hanım bir sıkıntılı haksızlığa uğramış olacağım bir sürece gireceğimi söylemişti.
yaşıyorum şu an yalan yanlış şeyler duyabilir canın sıkılabilir demişti
o da oldu bir konuda danışmak isteyecektim hatta online yakalayamadım
o zaman bekleyeyim

enteresan. doğa çok dik konuşma yapmamıştı bana. yani daha çok 'böyle oldugunu görmekteyim, kartlarım su zaman gelecegini söylemekte'.. sanki farklı kişilerden bahsediyor gibiyiz. şevdar daha dik hatta fazlasıyla 'tamam mı, bu Boyle olacak tamam mı' diye ısrar edici konuşmuştu.

Tabii ki bu enerji işi. Doğa'nın bana tuttukları oldu tutmadıkları da oldu. Zümre Lal'i deneyen var mı?

Ben yakın bir zamanda denedim. sevdim kendisini. Bana olumlu konuştu güzel yönlendirme de yaptı bence. Sadece olumsuz konuşan Elfin'di. Umarım patlayan o olursa o patlar :) Şimdi tellwe'de yesilcingeneye attım. Şartlı göndermiş. O da olumsuz olacak ama bakalım.

Doğa banada dönecek ve ben o günü görmeden ölmeyecegim dedi....

Bu yorum beni çok güldürdü Keşke bu kadar büyük konuşmasa ah Doğa ah tek kelimesi çıkmadı arkadaşıma. Eğer bir ayrıl bir barışlı ilişkiniz varsa kısa vadeleri çıkabilir yani denk gelir:)

Doğaya resmen 1,5-2 yıldır düzenli baktırıyorum ve hiç bir zaman dik konuşmadı. Tarzı öyle değil bence hiç, siz tekrar dinleyip bi değerlendirin şaşırdım yani. Doğa bana olumlu dediyse er
Geç olumlu oldu. Zamana takılmayın doğanın dediklerinde. Zaten katina zaman vermez, o hissedince söylüyor ama er geç çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…