Binnaz Abla

Şevdar sert konulur ama iddialaşmaz ki.

Tarzı öyle konuşması ama ben hiç iddialaştıpını yada büyük büyük konuştuğunu görmedim. Bi lafı var fal bu otur mantıklı düşün deyip kendiyle dalga geçer. Tutturamayıp da bizimle dalga geçmez. Ben doğa hanım geçmişi be anı bilemediği hatta üstüne iddialaştıpı için düşük puan verdim gayette hoş bir dille beğenmediğimi belirrtiim ama puanım yayınlanmadı. O yüzden asla tavsiye etmiyorum.

Ben doğaya tam 2,5 yıl baktırdım. İlk zamanlar gerçekten özenliydi. Yaşadıklarım da oldu ama malesef son fallarında aynı hissiyatı bulamadım. Hatta 2 yıl boyunca neredeyse evleneceksiniz sana aşık dediği kişiyle ayrılınca ve bunu söylediğimde zaten o çocukla olmazdınız siz dedi. Bildiğin kıvırdı. Bir daha da asla gitmedim. Fallarda tutarlılık olmalı. İmkansız dedğim zamanlar bana umut pompaladı. Olmayınca da zaten olmazdı. Bu konuda malesef hep şevdarın dediğini yaşadım. Hala da eskilerden yorum aldığım tek kişi

Doğa bana hiç dikleşmek ama çok iddalı konuşuyor. 1,5 ay önce baktırdım bakalım çıkacak mı. Ama bence 1,5 ay önce baktırdığımda da anı bilemedi.
Su falı bakan var mı bildiğiniz? Kart fallarına artık o kadar baktırdım ki farklı kişiler denemek istiyorum. Her sitede en iyileri denedim. Su falı biraz daha durugörü. Binnazda yok bildiğim kadarıyla. Diğer sitelerde var mı verebileceğiniz isim?

Gerçekten öle dedi bana Doğadan..
Duru görü 10 dk bakan falcı az zaten en azı 40 dk veriyo bilmiyomm halimiz ne olcak

Biraz önce Doğa Dan'a baktırdım. Çok pozitifti. Çok güzel tanımladı. Güzel bir yol da çizdi. Şimdi yorumları okuyunca da emin olamadım. Elfin de inanılmaz negatifti. Kimlere inanayım şimdi...

Zaten günü gününe bilmelerine imkan yok ama süreç onun dediği gibi mi ilerleyecek onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…