Şevdar sert konulur ama iddialaşmaz ki.enteresan. doğa çok dik konuşma yapmamıştı bana. yani daha çok 'böyle oldugunu görmekteyim, kartlarım su zaman gelecegini söylemekte'.. sanki farklı kişilerden bahsediyor gibiyiz. şevdar daha dik hatta fazlasıyla 'tamam mı, bu Boyle olacak tamam mı' diye ısrar edici konuşmuştu.
Ben doğaya tam 2,5 yıl baktırdım. İlk zamanlar gerçekten özenliydi. Yaşadıklarım da oldu ama malesef son fallarında aynı hissiyatı bulamadım. Hatta 2 yıl boyunca neredeyse evleneceksiniz sana aşık dediği kişiyle ayrılınca ve bunu söylediğimde zaten o çocukla olmazdınız siz dedi. Bildiğin kıvırdı. Bir daha da asla gitmedim. Fallarda tutarlılık olmalı. İmkansız dedğim zamanlar bana umut pompaladı. Olmayınca da zaten olmazdı. Bu konuda malesef hep şevdarın dediğini yaşadım. Hala da eskilerden yorum aldığım tek kişiDoğaya resmen 1,5-2 yıldır düzenli baktırıyorum ve hiç bir zaman dik konuşmadı. Tarzı öyle değil bence hiç, siz tekrar dinleyip bi değerlendirin şaşırdım yani. Doğa bana olumlu dediyse er
Geç olumlu oldu. Zamana takılmayın doğanın dediklerinde. Zaten katina zaman vermez, o hissedince söylüyor ama er geç çıkıyor
Su falı bakan var mı bildiğiniz? Kart fallarına artık o kadar baktırdım ki farklı kişiler denemek istiyorum. Her sitede en iyileri denedim. Su falı biraz daha durugörü. Binnazda yok bildiğim kadarıyla. Diğer sitelerde var mı verebileceğiniz isim?Doğa bana hiç dikleşmek ama çok iddalı konuşuyor. 1,5 ay önce baktırdım bakalım çıkacak mı. Ama bence 1,5 ay önce baktırdığımda da anı bilemedi.
Su falını öyle ayak üstü 10 dk da bakamazlar işte. Belli sitelerde süreli fal bakıyorlar ya. Normalde öyle kısa sürede bakamaz duası vs o yüzden emin olamadım.Su falı duru görü olarak geciyo diye biliyorum ama..
Evet bende katılıyorumBu yorum beni çok güldürdüKeşke bu kadar büyük konuşmasa ah Doğa ah tek kelimesi çıkmadı arkadaşıma. Eğer bir ayrıl bir barışlı ilişkiniz varsa kısa vadeleri çıkabilir yani denk gelir:)
Bana da öyle diyordu. Sonra zaten birbirinize uygun değildiniz dediBu yorum beni çok güldürdüKeşke bu kadar büyük konuşmasa ah Doğa ah tek kelimesi çıkmadı arkadaşıma. Eğer bir ayrıl bir barışlı ilişkiniz varsa kısa vadeleri çıkabilir yani denk gelir:)
Aynen cidden bu karantina da iyice sinir bozdu. Şu son 15 günde yine deli para harcadım fallaraGerçekten öle dedi bana Doğadan..
Duru görü 10 dk bakan falcı az zaten en azı 40 dk veriyo bilmiyomm halimiz ne olcak
Vadesi mi tuttu yoksa dedikleri mi?Çıkan haberi vereyim irem Çerkez bu iki etti dediğinin olduğu
Bana vade vermemiş. Şimdi tekrar dinliyorum bana hep arkadaş muhabbeti yapış.Çıkan haberi vereyim irem Çerkez bu iki etti dediğinin olduğu
Yakın zamanda mı baktırdınız ikisine deBiraz önce Doğa Dan'a baktırdım. Çok pozitifti. Çok güzel tanımladı. Güzel bir yol da çizdi. Şimdi yorumları okuyunca da emin olamadım. Elfin de inanılmaz negatifti. Kimlere inanayım şimdi...
Yakın zamanda mı baktırdınız ikisine de
Zaten günü gününe bilmelerine imkan yok ama süreç onun dediği gibi mi ilerleyecek onu merak ediyorumŞevdar da benim öyle söylemediğim ama bildiği şey olmuştu. Durak'ta öyle ama diğerleri genel geçer şeyler dediler. Şu süreçte eminim çoğu insan iş, maddiyatla ilgili sıkıntı yaşıyordur. Bunlar genel şeyler. Bakalım. Şu süreçte de sabr etmek çok zor eğer benim gibi evde oturuyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?