Bunu bi kaç kişiden daha duydum ve doğru olduğuna kanaat getirdim benim daha önceleri de sık baktırdığım iki falcımvardı önemsediğim konular değildi o yüzden süreci çok takip etmezdim ama patır patır yaşardım ne zaman ki böyle çok kafaya taktım takip ettim zamanları tutmuyor bi türlübeklentiye girince süre öteleniyormuş kesin bilgi artık yani olcak seyler bekleme enerjisindeyken olmuyormuş
Bunu bi kaç kişiden daha duydum ve doğru olduğuna kanaat getirdim benim daha önceleri de sık baktırdığım iki falcımvardı önemsediğim konular değildi o yüzden süreci çok takip etmezdim ama patır patır yaşardım ne zaman ki böyle çok kafaya taktım takip ettim zamanları tutmuyor bi türlü
Şevdar bugün sesli yorumunu açmıştı bi gelişme olmadıysa istersen enerjini değişip farklı birine gidebilirsinBenim şuan mevcut 2265 kredim varmış. Önceliğim sesli olarak bakanlar ve kendi destelerini kullananlar. Süreci bildiklerinden hep Zişan ve Tumay'a giderdim, yine öyle yapmayı planlıyordum ama yazılanlardan çok etkilendim. :)
Direk Şevdar'ı mı seçsem dedim ama sesli seçeneğini açması lazım.ya da Durak beyi mi seçsem? Rüzgar? Zümra hanımı da düşündüm ama o da telefonla bakıyor. Gilda da yaştan kaybettim, 25 altına bakmıyormuş.
Yoksa şaşmayıp tekrar Zişan'a mı gitsem, biraz daha kredi alır bir de Şevval'a baktırırım 1000liklerden?
Seçersem eğer Zişan'a 3.gidişim olacak bu, biraz da utanıyorum açıkçası bir gelişme olmadı çünkü, en son 22 gün önce baktırmışım. Tumay da aynı şekilde 3.olacak, bir gelişme olmadan onlar ne yapsın diye düşündüm.. Gerçi olumlu yorumlamışlardı ama bilemedim.
Yoksa bu defa farklı kişileri mi seçsem çok kararsızım. Kendi destelerini de kullanmaları önemli benim için, bir de sesli olması. :)
Su falı bakan var mı bildiğiniz? Kart fallarına artık o kadar baktırdım ki farklı kişiler denemek istiyorum. Her sitede en iyileri denedim. Su falı biraz daha durugörü. Binnazda yok bildiğim kadarıyla. Diğer sitelerde var mı verebileceğiniz isim?
[
Benim yıldızname bakturıp çok memnun kaldığım biri var onun tarot açılımı da çok tatminkardı ve dediğim gibi süreçlerine çok takılı kalmadığımda hep de yaşadım ama şu ara çok düşününce enerjimi çektim gibi sitelerde falan değil bu kişi özelden yazarsan söyleyebilirimSu falı bakan var mı bildiğiniz? Kart fallarına artık o kadar baktırdım ki farklı kişiler denemek istiyorum. Her sitede en iyileri denedim. Su falı biraz daha durugörü. Binnazda yok bildiğim kadarıyla. Diğer sitelerde var mı verebileceğiniz isim?
Çekim yasası da öyledir ya çok düşünürsen itiyorsun. Ben de beklentisi olunca hep oldu. Beklediğim de hep gecikmeliBunu bi kaç kişiden daha duydum ve doğru olduğuna kanaat getirdim benim daha önceleri de sık baktırdığım iki falcımvardı önemsediğim konular değildi o yüzden süreci çok takip etmezdim ama patır patır yaşardım ne zaman ki böyle çok kafaya taktım takip ettim zamanları tutmuyor bi türlü
Boş da kalmıyor aslında. O fiyata gelen oluyor. Demek ki bi şekilde talipleri var. Eder ya da etmez o ayrı. Bana sorarsan 300 TL zaten uçuk kim olursa olsunUygulamaya ne zaman baksam Mert Göktürk isimli yorumcu online. Arkadaş hiç işin gücün yok mu? Kredisi 3000. Kahin misin? Bu sitenin bu yorumcuları beni bu siteden iyice soğuttu.
evet ne yazık ki telefonum içeride olduğu için sonradan gördüm bildirimi, o da çevrimdışı olmuştuŞevdar bugün sesli yorumunu açmıştı bi gelişme olmadıysa istersen enerjini değişip farklı birine gidebilirsin
Açıkçası ben ikisine de danışırım. Sevgiye daha çok çünkü kahve ve su baktırıyorum. Dediklerini yaşadım ikisinin deFal sepeti başlığında Zülal şen ve sevginin hiç çıkmadıgını vs söylemişler ayy ben çok inanmıştım onlara , biliyorlar gibiydi. Hiç mi yok çıkan
Bu saatte fal krizimin gelmesi, evde iyice ne yapacağımızı şaşırdıkKızlar binnaz da banu yıldırımlara baktıran var mı aranızda nasıldı? 200 300 kredili olanlardan iyiler var mı
Bu saatte bence baktırma canım. Sallıyorlar başındanBu saatte fal krizimin gelmesi, evde iyice ne yapacağımızı şaşırdık
Şu an aynı durumdayım zor tutuyorum kendimi yat uyu merve sabah sağlıklı kafayla baktır diyorumBu saatte fal krizimin gelmesi, evde iyice ne yapacağımızı şaşırdık
Evet aslında normalde de çok ilgilenmiyolar bu saatte iyice sallamaya başlarlarBu saatte bence baktırma canım. Sallıyorlar başından
Doğrusu o ama işte birden gelen bir his baktır diyor of vallaŞu an aynı durumdayım zor tutuyorum kendimi yat uyu merve sabah sağlıklı kafayla baktır diyorum
Sabah ola hayrolaDoğrusu o ama işte birden gelen bir his baktır diyor of valla
Ya dün fal sepetinde özleme atmıştım ilk falı hoşuma gitti. Bana msj atmış. Yakın zamanda baktık tatlım 1 ay sonra gelSabah ola hayrolasabaha bırakacağım zten bu saatte atılan falı sabah yollarlar
Sesli güldüm işi gücü yok muUygulamaya ne zaman baksam Mert Göktürk isimli yorumcu online. Arkadaş hiç işin gücün yok mu? Kredisi 3000. Kahin misin? Bu sitenin bu yorumcuları beni bu siteden iyice soğuttu.
yoo bana sevgi cıktı zülale bir kere baktırdım onda da bildigi birkaç şey oldu ama asıl durum çıkmadı.Fal sepeti başlığında Zülal şen ve sevginin hiç çıkmadıgını vs söylemişler ayy ben çok inanmıştım onlara , biliyorlar gibiydi. Hiç mi yok çıkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?