Sevginin bana iş için dediği cıktı. Şimdiki çalıştığın yer için baktırmıştım.Mülakatın olumlu sonuçlanacak hatta sen bu iş için başka şehire taşınacaksın yıldızında başka bir şehirde yasam kuracağın çıkıyor demişti. Öylede oldu. Ama ilişki için dediği çıkmadı.Fal sepeti başlığında Zülal şen ve sevginin hiç çıkmadıgını vs söylemişler ayy ben çok inanmıştım onlara , biliyorlar gibiydi. Hiç mi yok çıkan
Evet bende de çıktı. Erkek arkadaşımın rahatsızlığına kadar bildiSevginin bana iş için dediği cıktı. Şimdiki çalıştığın yer için baktırmıştım.Mülakatın olumlu sonuçlanacak hatta sen bu iş için başka şehire taşınacaksın yıldızında başka bir şehirde yasam kuracağın çıkıyor demişti. Öylede oldu. Ama ilişki için dediği çıkmadı.
Ben vadeye çok takmıyorum canım inan ki . Artık çıkıp çıkmadığına bakıyorum. Aynsonunda da kimlerin çıkmış çıkmamış paylaşıcam. Bu günlerde de girmedi sevgi malesefYa senin tavsiyenle ben de baktırdım ilginc detaylar verdi gerçekten. Sen dededikleri çıktı dimi yada vadesi tutuyo mu ?
Bence zeusa da baktır. Sevgiden önce sadece ona baktırırdım. O da değişik bir kadın. Çok şaşırdığım ve yaşadığım tespitleri olduBugum zeusa baktırayım diyorum ?? Ne dersiniz hiç baktırmadım
ben önerildi burda baktırdım pembe ir tablo gördüm biten ilişkimin yeniden başlayacağını söyledi.hatta ben ikinci falı gönderdim yetmedi.Serkan batu kılıç dedikleri cikiyor mu vadesi tutuyor mu ?
bendede aynı kime inanacağımı bilemedim fallara sardım .Evet Doğa Dan'a biraz önce baktırdım, Elfin'e 2 gün önce. Taban tabana zıt şeyler. Kalbim Doğa'dan yana :)
Ya banada ilginc detaylar bilmişti cikar diye umuyodum suan gene bir kafa karisikligi teşekkür ederim canim bu aradaben önerildi burda baktırdım pembe ir tablo gördüm biten ilişkimin yeniden başlayacağını söyledi.hatta ben ikinci falı gönderdim yetmedi.
bana ilk falında temmuz ayını verdi ikinci falında haziran dedi hatta yetmedi.
ben dün kü falınızda sanki demiştim 3 haftaya kadar iletişim olur diye emin olamadı.
ve gelelim gerçeklere adam beni aramıyor sormuyor hatta başka bir ilişkisi bile olabilir .
barışma sevgililik mümkün değil.
Kafa bırakmadılar evet. Ben serkan batuya çok önce baktırmıştım ama çıkmıştı. Geçen baktırdığımda bana da haziran dedi bakalım çıkarsa yazarımben önerildi burda baktırdım pembe ir tablo gördüm biten ilişkimin yeniden başlayacağını söyledi.hatta ben ikinci falı gönderdim yetmedi.
ben dün kü falınızda sanki demiştim 3 haftaya kadar iletişim olur diye emin olamadı.
ve gelelim gerçeklere adam beni aramıyor sormuyor hatta başka bir ilişkisi bile olabilir .
Kafa bırakmadılar evet. Ben serkan batuya çok önce baktırmıştım ama çıkmıştı. Geçen baktırdığımda bana da haziran dedi bakalım çıkarsa yazarımben önerildi burda baktırdım pembe ir tablo gördüm biten ilişkimin yeniden başlayacağını söyledi.hatta ben ikinci falı gönderdim yetmedi.
inanılmaz bu süreçte fallara sardım bir falcının dediğini diğer falcıya sağlatır oldum.Kafa bırakmadılar evet. Ben serkan batuya çok önce baktırmıştım ama çıkmıştı. Geçen baktırdığımda bana da haziran dedi bakalım çıkarsa yazarım
Elfini ben de çok severim hatta sesini duymak için bile baktırmışlığım çoktur. Şu zam yaptığından beri gitmedim. Çok fazla olmuş. Çıkma oranı da 50/50 bende de. O yüzden bence olumsuzu düşünme canım. İnşallah olumlu olan olurinanılmaz bu süreçte fallara sardım bir falcının dediğini diğer falcıya sağlatır oldum.
elfin hanım hoş naif bir kadın asla umut vermez direk söyler o olumsuzu söyleyince insan üzülüyor diğerleri de inanılmaz olumlu aklım beynim darma dağın
Tumay bende çıkmıştıTümay cennet çıkan var mı ona baktırdım sorularımın hepsini cevapladı ama bilmiyorum söyledikleri tutan var mı Tümaya baktırıp ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?