Alex iyi yazmışlar bir de sen baktırdın mı şimdi fal atacağım kararsız kaldım zeus alex ya da başka öneri ?????Bence zeusa da baktır. Sevgiden önce sadece ona baktırırdım. O da değişik bir kadın. Çok şaşırdığım ve yaşadığım tespitleri oldu
Aynen emek verir. :) benim sürecim olumsuz olmasına rağmen kendisi olumlu konuştu. 2 ay sonra 2.falımda artık ümitsiz olduğumu yazdım ama o yine de olacağını söyledi. Verdiği vade bu ay sonu ama zamanlama umrumda değil, içeriğini dikkate aldımİlk baktırdığım falcı Tümaydı ve de öyle 10-15 dakika bakmadı. Baya emekli uzun bir ses kaydı yollamıştı. Belirttiğiniz gibi sorularımı eksiksiz yanıtlamıştı ve kendi kartlarından da desteklemişti. benim falım hem olumlu hem olumsuzdu. Eski erkek arkadaşımla barışma gördü ama sonrasında biteceğini ve yeni biriyle tanışacağımı (ki her kimse umarım olur :) ) söylemişti. 15-20 falcıya baktırmışımdır. İnşallah çıkar dediğim tek falcı diyebilirim.
Yeşilçingene, uyumsuzArkadaşlar bir şey merak ediyorum cidde. Şu ana kadar kimseye bu insandan olmaz geri dönmüş yok, sen yoluna devam et diyen biri oldu mu? Bana hep pembe tablo gibi geliyor. Yani olmayacak bir şeyi söyleme cesaretleri var mı? size bundan olmaz diyen oldu mu? Yazarsanız çok sevinirim çok merak ediyorum.
Hatice kesira sirel, pelin bilgeYeşilçingene, uyumsuz
Şevdar bu hıyardan cacık bile olmaz demişti olmadı daYeşilçingene, uyumsuz
O zaman Zişan yoktu. Şimdi yenisiiçin baktırıyorum ikisi de iyi konuşuyor maşallah iyi de gidiyorŞevdar bu hıyardan cacık bile olmaz demişti olmadı da
Size haber verdim ben yakalayamadımYaa Şevdarı yakalamak çok zor . 11 dakika önce girdi hemen doldu. O kadar mı iyi ?
Yorumunuzu bekliyoruz. Gerçekten o kadar iyi mi merak ediyorumBen şarjım %5 ken yakaladım şaka gibi, direk prize koştumkalbim ağzımda atıyor neden heyecanlandım acaba bu kadar, ilk diye sanırım. Bir de ilk defa deniyorum... hadi bakalım :)
aaaa çok şaşırdım ve çok üzüldümYaa inanmıyorum, kızlar Şevdar falımı reddetti enerji uyumsuzluğu sebebiyle... neden olabilir ki? İsim ve doğum bilgisi de paylaşmıştım üstelik. Salak gibi hissettim 1 saattir heyecanla bekliyordum
Yaa inanmıyorum, kızlar Şevdar falımı reddetti enerji uyumsuzluğu sebebiyle... neden olabilir ki? İsim ve doğum bilgisi de paylaşmıştım üstelik. Salak gibi hissettim 1 saattir heyecanla bekliyordum
Evet katina aşk, ilk defa gittim bide. Dönecek mi pişman mı tarzında bir soru sormuştum olayı anlattıktan sonra. Acaba çok mu bilgi paylaştım? ya da o kişiyi konuşmaya değmez filan olarak mı buldu.. yoksa kişi de negatif etkiler filan mı gördü? paranoya oldum 10 dakikadaSiz ne için baktırdınız ki ? Katina aşk mı ?
Kartların enerjisi belki kötü gelmiştir canım ben de bilemedimEvet katina aşk, ilk defa gittim bide. Dönecek mi pişman mı tarzında bir soru sormuştum olayı anlattıktan sonra. Acaba çok mu bilgi paylaştım? ya da o kişiyi konuşmaya değmez filan olarak mı buldu.. yoksa kişi de negatif etkiler filan mı gördü? paranoya oldum 10 dakikada
Ama kötü gelmişse de olumsuz olarak yorum yapmayı seçmez miydiKartların enerjisi belki kötü gelmiştir canım ben de bilemedim
Ben bugün Şevdarı yakalayamadım . Aslında yakaladım da ama sesliyi kapatmış. Beni de red ederse baktırabikeceklerim : Elfin, Haleh Çetiner herhaldeAma kötü gelmişse de olumsuz olarak yorum yapmayı seçmez miydipeki kimi seçmeliyim, 2300 var kredim. sesli ve kendi kartlarından bakanlar? 1000liklerden 2 kişiyi mi seçsem bilemedim, morali bozuldu
Tumaya baktırabilirsiniz . O da pembece değil. Çok olumsuzdu falı ama sonucu çok olumluydu. Burda baya övülüyor.Ama kötü gelmişse de olumsuz olarak yorum yapmayı seçmez miydipeki kimi seçmeliyim, 2300 var kredim. sesli ve kendi kartlarından bakanlar? 1000liklerden 2 kişiyi mi seçsem bilemedim, morali bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?