Binnaz Abla

Bence zeusa da baktır. Sevgiden önce sadece ona baktırırdım. O da değişik bir kadın. Çok şaşırdığım ve yaşadığım tespitleri oldu
Alex iyi yazmışlar bir de sen baktırdın mı şimdi fal atacağım kararsız kaldım zeus alex ya da başka öneri ?????

Aynen emek verir. :) benim sürecim olumsuz olmasına rağmen kendisi olumlu konuştu. 2 ay sonra 2.falımda artık ümitsiz olduğumu yazdım ama o yine de olacağını söyledi. Verdiği vade bu ay sonu ama zamanlama umrumda değil, içeriğini dikkate aldım bakalım hayırlısı :)

Yeşilçingene, uyumsuz

Yaa Şevdarı yakalamak çok zor . 11 dakika önce girdi hemen doldu. O kadar mı iyi ?

Ben şarjım %5 ken yakaladım şaka gibi, direk prize koştum kalbim ağzımda atıyor neden heyecanlandım acaba bu kadar, ilk diye sanırım. Bir de ilk defa deniyorum... hadi bakalım :)

Ben şarjım %5 ken yakaladım şaka gibi, direk prize koştum kalbim ağzımda atıyor neden heyecanlandım acaba bu kadar, ilk diye sanırım. Bir de ilk defa deniyorum... hadi bakalım :)
Yorumunuzu bekliyoruz. Gerçekten o kadar iyi mi merak ediyorum

Yaa inanmıyorum, kızlar Şevdar falımı reddetti enerji uyumsuzluğu sebebiyle... neden olabilir ki? İsim ve doğum bilgisi de paylaşmıştım üstelik. Salak gibi hissettim 1 saattir heyecanla bekliyordum

Yaa inanmıyorum, kızlar Şevdar falımı reddetti enerji uyumsuzluğu sebebiyle... neden olabilir ki? İsim ve doğum bilgisi de paylaşmıştım üstelik. Salak gibi hissettim 1 saattir heyecanla bekliyordum
Siz ne için baktırdınız ki ? Katina aşk mı ?

Siz ne için baktırdınız ki ? Katina aşk mı ?
Evet katina aşk, ilk defa gittim bide. Dönecek mi pişman mı tarzında bir soru sormuştum olayı anlattıktan sonra. Acaba çok mu bilgi paylaştım? ya da o kişiyi konuşmaya değmez filan olarak mı buldu.. yoksa kişi de negatif etkiler filan mı gördü? paranoya oldum 10 dakikada

Kartların enerjisi belki kötü gelmiştir canım ben de bilemedim

Kartların enerjisi belki kötü gelmiştir canım ben de bilemedim
Ama kötü gelmişse de olumsuz olarak yorum yapmayı seçmez miydi peki kimi seçmeliyim, 2300 var kredim. sesli ve kendi kartlarından bakanlar? 1000liklerden 2 kişiyi mi seçsem bilemedim, morali bozuldu

Ama kötü gelmişse de olumsuz olarak yorum yapmayı seçmez miydi peki kimi seçmeliyim, 2300 var kredim. sesli ve kendi kartlarından bakanlar? 1000liklerden 2 kişiyi mi seçsem bilemedim, morali bozuldu
Ben bugün Şevdarı yakalayamadım . Aslında yakaladım da ama sesliyi kapatmış. Beni de red ederse baktırabikeceklerim : Elfin, Haleh Çetiner herhalde Ama Elfin çook olumsuzmuş . Sonuçta 2500 krediyi çok olumsuz bir şey duymak için mü vereceğiz?

Tumaya baktırabilirsiniz . O da pembece değil. Çok olumsuzdu falı ama sonucu çok olumluydu. Burda baya övülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…