Ya evett. Şevdar da beni reddettikten sonra telefon seçeneğini açtı. Sesli atası mı gelmedi acaba bilmiyorum. Gerçekleri de duymak herkes ister ama çoğu kişiye çıkan Elfin de olumsuz bir şeyler duymak beni yıkar. Haleh de pembe tablocu diye biliyorum. Durak beyi ya da Rüzgar'ı düşünmüyor musunuz?Ben bugün Şevdarı yakalayamadım . Aslında yakaladım da ama sesliyi kapatmış. Beni de red ederse baktırabikeceklerim : Elfin, Haleh Çetiner herhaldeAma Elfin çook olumsuzmuş . Sonuçta 2500 krediyi çok olumsuz bir şey duymak için mü vereceğiz?
Evet ben de severim, ben ümitsizim vazgeçiyorum dedim ama olumlu konuşmuştu. Ona 2 ay önce gittim, vadesini bekliyorum. Konum yine aynı kişi ve gelişme yok maalesef henüz. Ne diyeceğimi bilmiyorum ona atsam. :)Tumaya baktırabilirsiniz . O da pembece değil. Çok olumsuzdu falı ama sonucu çok olumluydu. Burda baya övülüyor.
Bende bu fallara baya sarıldım . Ben falları bırakmaya karar verdim ,dua okuyorum , kendi hayatıma çeki düzen verdin ve olumlu düşünmeye çalışıyorum. Paralar boşuna gidiyorEvet ben de severim, ben ümitsizim vazgeçiyorum dedim ama olumlu konuşmuştu. Ona 2 ay önce gittim, vadesini bekliyorum. Konum yine aynı kişi ve gelişme yok maalesef henüz. Ne diyeceğimi bilmiyorum ona atsam. :)
Zişan'a 1 ay önce gittim, bir gelişme olmadı. Konum yine aynı kişi olacak. Tekrar gitsem verimsiz bir fal olur mu acaba. Çünkü herkes zaten evde, pek bir gelişme olur mu onun da hayatında bilmiyorum...Bende bu fallara baya sarıldım . Ben falları bırakmaya karar verdim ,dua okuyorum , kendi hayatıma çeki düzen verdin ve olumlu düşünmeye çalışıyorum. Paralar boşuna gidiyorZaten herkes farklı konuşuyor . Vadeler patlayıncada üzülüyoruz.
En son Şevdara baktırıp artık baktırmamaya karar verdim ama sanırım o da red eder
Zişana bastırabilirsiniz.
Bence bir kaç gün sonra Şevdara tekrar atın. Belki kabul eder. Çünkü anladığım kadarıyla 3 sesli falı vardı tek ilkini baktı diğerlerini red etti ve telefona çevirdi.Zişan'a 1 ay önce gittim, bir gelişme olmadı. Konum yine aynı kişi olacak. Tekrar gitsem verimsiz bir fal olur mu acaba. Çünkü herkes zaten evde, pek bir gelişme olur mu onun da hayatında bilmiyorum...
Aynen belki kabul eder. Ama yakın zamanda gittiğiniz falcılara bence tekrar gitmeyin. Zişana 1 ay olduysa çok birşey değişmemiştir. Haleh pembeci değil aslında ama kötüyü de güzel anlatır. Eylem de iyidir mesela 1000 kredi ama bence başarılıBence bir kaç gün sonra Şevdara tekrar atın. Belki kabul eder. Çünkü anladığım kadarıyla 3 sesli falı vardı tek ilkini baktı diğerlerini red etti ve telefona çevirdi.
Bana da çok iyi konuştu gerçekten ben de bekliyorum çok ümitsiz olduğum bir konuda iyi bir şey söyledi bakalım bekliyorumAynen emek verir. :) benim sürecim olumsuz olmasına rağmen kendisi olumlu konuştu. 2 ay sonra 2.falımda artık ümitsiz olduğumu yazdım ama o yine de olacağını söyledi. Verdiği vade bu ay sonu ama zamanlama umrumda değil, içeriğini dikkate aldımbakalım hayırlısı :)
Elfine ben de yıllar önce armuştım ve bilmişti sonucu olmaz bununla demişti dediği gibide oldu binnazda eskiye nazaran çokaz baktırıyorum .Seni üzmek istemem fakat elfin aradaki yakın gelecekteki olayları bilemesede genel çerçevede uzun vadeli hep dedikleri bende olmuştur
İnşallah çıkar ben de umarım çıkar diyorum :) çok özenli baktı gerçekten bekliyorum artık dedikleri çıkarsa yazarım sizler de yazın kızlar mutlakaİlk baktırdığım falcı Tümaydı ve de öyle 10-15 dakika bakmadı. Baya emekli uzun bir ses kaydı yollamıştı. Belirttiğiniz gibi sorularımı eksiksiz yanıtlamıştı ve kendi kartlarından da desteklemişti. benim falım hem olumlu hem olumsuzdu. Eski erkek arkadaşımla barışma gördü ama sonrasında biteceğini ve yeni biriyle tanışacağımı (ki her kimse umarım olur :) ) söylemişti. 15-20 falcıya baktırmışımdır. İnşallah çıkar dediğim tek falcı diyebilirim.
Bende baktirmistim elfine ilk binnaza geldiği sıralar banada ex icin dönecek demişti dönmedi. Çıkmamıştı yani.Elfin Demet inanılmaz negatifti. O beni çok üzdü sadece. Diğerleri hep olumluydu ama bakalımmm
Ben de tarzını beğenmiştim ama çıkmadı bende gelecekle ilgili öngörüleri. İrem Çerkeze baktırmış mıydın?Şimdi Gilda Koç'a baktırdım. Enerjisi çok sakin ve düşük geldi biraz bana, bu önemli değil pek tabii ama bakımını sevdim. Hep kart üzerinden gidiyor, kendisi kişisel olarak yorum yapmadı, şöyle düşünüyorum, bence vs demedi. 50 tane açılım yaptı resmen ama. Aklıma gelmeyen sorular sordu bir sürü, çok tatmin ediciydi. Hatta öyle keskin soruları vardı ki resmen titredim, cevabını duymaya kalbim dayanmadı :)))
Çok ilgiliydi, tavsiye ederim ben. Çıkan arkadaşlar var mı acaba?
Hayır baktırmadım hiç, baktırmalı mıyım? Şevval erdal, haleh, iremi düşünüyordum ben de (eyleme ve emre inala) önceden baktırmıştım, hangisini önerirsin canımBen de tarzını beğenmiştim ama çıkmadı bende gelecekle ilgili öngörüleri. İrem Çerkeze baktırmış mıydın?
İremi dene bence yorum gücü iyi. Baktırdıklarını biliyorsun zatenHayır baktırmadım hiç, baktırmalı mıyım? Şevval erdal, haleh, iremi düşünüyordum ben de (eyleme ve emre inala) önceden baktırmıştım, hangisini önerirsin canım
Belki yoruldu da reddetti tele çevirdi. Yada bazen acil birileri konuşması gerekiyor diye siteye mail atıyormuş. Bi de onun çocuğu hasta belki ona bişy oldu ama sonra yine açtı. Benimde reddetmişti ama sağlık sorunu gerekçe gelmişti. Sonra gittim aldı. Bence acil biri oldu ama yinede sen yakalamışsın sana öncelik verseydi. Olumsuzsa da söyler ama yaz olumsuz yoruma açığım diye genelde olumsuzda düşük puan veren oluyor yaBence bir kaç gün sonra Şevdara tekrar atın. Belki kabul eder. Çünkü anladığım kadarıyla 3 sesli falı vardı tek ilkini baktı diğerlerini red etti ve telefona çevirdi.
Bende tuttu ama tarotta iş konusuHaleh Çetiner’in falları tutan var mı?
İrem Çerkez'e baktırdım canım sabah, beğendim gayet gerçekci ve mantıklı bir insan. Direk ne varsa onu söyleyeceğim dedi, şöyle bir tırstımBende tuttu ama tarotta iş konusu
Bana İrem Çerkez’in falı çok pembe geldi. Her şey güzel olacak bekle dediİrem Çerkez'e baktırdım canım sabah, beğendim gayet gerçekci ve mantıklı bir insan. Direk ne varsa onu söyleyeceğim dedi, şöyle bir tırstım
Kızgın bir enerji içindeyseniz gidebilirsiniz :)) ama özledim seviyorum her şeyi yaparım vs. modundaysanız şöyle bir sarsabilir söyleyeyim :) bana olumsuz gibi başlayıp olumlu konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?