Binnaz Abla

Bana İrem Çerkez’in falı çok pembe geldi. Her şey güzel olacak bekle dedi Gerçi olabilir ama umudum kalmadı bu aralar . İnşallah çıkar falı
Bana da irem hanim olumlu konuştu ama periyod 3 ayi bulur dedi .ama inanin gercek dunyada o pembe tablolar olmuyor giden nadir aradigini bulamayinca dönüyor o donene kadar fallara sarilip uyuyoruz.

Sevindim canım enerji meselesi işte

İrem Çerkez'e ben de dün baktırdım. Çok doğru, şimdiye kadar kimsenin söylemediği nokta atışları vardı. En sonunda "daha da bulamaz senin gibisini" diyerek dalga geçti. İçime su serpti :) Ama eski erkek arkadaşımla barışacağımızı da söyledi. Olumlu bir faldı zaten. Bakalım göreceğiz.

Çekim yasası da öyledir ya çok düşünürsen itiyorsun. Ben de beklentisi olunca hep oldu. Beklediğim de hep gecikmeli
Kesinlikle öyle beklemediğim dönemlerde baktım aaa gerçekten bunu demişti şöyle demişti oldu ama şimdi beklediğim için vadeler tutmuyor

Kesinlikle öyle beklemediğim dönemlerde baktım aaa gerçekten bunu demişti şöyle demişti oldu ama şimdi beklediğim için vadeler tutmuyor
Ben bir de şunu farkettim. Erkek arkadaşımla küs olduğumuz zaman kötü düşündüğüm süre boyunca adamdan ses çıkmadı ama ne zaman aklımdan geçirdim özledim seni gibi ertesi gün ne engel kaldı ne iletişimsizlik. Fallardan da öte hakkaten önce bizim de iyiyi düşünmemiz lazım. Birkaç gündür youtube takılıyorum hep benzer ritüeller bakın dikkat edin. Yok onunla ilgili güzel anıları düşünün vs

Arkadaslar fal baktirmak istiyorum dedıklerı cıkan nokta atısı yapan falcıları yazabilir mısınız ve onlara nasıl ulasacagım numara ve fal fiyatını da yazabilir mısınız cok ıhtıyacım var bılen bı falcıya

Negatif enerji yoksa ritüeller çok etkili oluyor

Astrolojik haritasını yorumlayan oldu mu? Burda habire fallarla uğraşıyoruz ya. Ve zikredilen isimler acayip pahalı. En azından genel ve çok ileriye dönük bir yorum daha iyi olabilir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…