Bana da irem hanim olumlu konuştu ama periyod 3 ayi bulur dedi .ama inanin gercek dunyada o pembe tablolar olmuyor giden nadir aradigini bulamayinca dönüyor o donene kadar fallara sarilip uyuyoruz.Bana İrem Çerkez’in falı çok pembe geldi. Her şey güzel olacak bekle dediGerçi olabilir ama umudum kalmadı bu aralar . İnşallah çıkar falı
Bende de aksine çok pesimist gelmişti. Sanmam yani pembe tabloBana İrem Çerkez’in falı çok pembe geldi. Her şey güzel olacak bekle dediGerçi olabilir ama umudum kalmadı bu aralar . İnşallah çıkar falı
Sevindim canım enerji meselesi işteİrem Çerkez'e baktırdım canım sabah, beğendim gayet gerçekci ve mantıklı bir insan. Direk ne varsa onu söyleyeceğim dedi, şöyle bir tırstım
Kızgın bir enerji içindeyseniz gidebilirsiniz :)) ama özledim seviyorum her şeyi yaparım vs. modundaysanız şöyle bir sarsabilir söyleyeyim :) bana olumsuz gibi başlayıp olumlu konuştu
Kesinlikle öyle beklemediğim dönemlerde baktım aaa gerçekten bunu demişti şöyle demişti oldu ama şimdi beklediğim için vadeler tutmuyorÇekim yasası da öyledir ya çok düşünürsen itiyorsun. Ben de beklentisi olunca hep oldu. Beklediğim de hep gecikmeli
Takip de kal bi sabah bi de akşama doğru 8 de açıyorevet ne yazık ki telefonum içeride olduğu için sonradan gördüm bildirimi, o da çevrimdışı olmuştugördüğüm an gideceğimm teşekkür ederim :))
Ben bir de şunu farkettim. Erkek arkadaşımla küs olduğumuz zaman kötü düşündüğüm süre boyunca adamdan ses çıkmadı ama ne zaman aklımdan geçirdim özledim seni gibi ertesi gün ne engel kaldı ne iletişimsizlik. Fallardan da öte hakkaten önce bizim de iyiyi düşünmemiz lazım. Birkaç gündür youtube takılıyorum hep benzer ritüeller bakın dikkat edin. Yok onunla ilgili güzel anıları düşünün vsKesinlikle öyle beklemediğim dönemlerde baktım aaa gerçekten bunu demişti şöyle demişti oldu ama şimdi beklediğim için vadeler tutmuyor
Ben baktırmıştım kısa vade içinde uzun vade içinde tutmadı hiç bişeyBugum zeusa baktırayım diyorum ?? Ne dersiniz hiç baktırmadım
Negatif enerji yoksa ritüeller çok etkili oluyorBen bir de şunu farkettim. Erkek arkadaşımla küs olduğumuz zaman kötü düşündüğüm süre boyunca adamdan ses çıkmadı ama ne zaman aklımdan geçirdim özledim seni gibi ertesi gün ne engel kaldı ne iletişimsizlik. Fallardan da öte hakkaten önce bizim de iyiyi düşünmemiz lazım. Birkaç gündür youtube takılıyorum hep benzer ritüeller bakın dikkat edin. Yok onunla ilgili güzel anıları düşünün vs
Şevdar ve zişan derim benAma kötü gelmişse de olumsuz olarak yorum yapmayı seçmez miydipeki kimi seçmeliyim, 2300 var kredim. sesli ve kendi kartlarından bakanlar? 1000liklerden 2 kişiyi mi seçsem bilemedim, morali bozuldu
Lutfenn arkadaslarArkadaslar fal baktirmak istiyorum dedıklerı cıkan nokta atısı yapan falcıları yazabilir mısınız ve onlara nasıl ulasacagım numara ve fal fiyatını da yazabilir mısınız cok ıhtıyacım var bılen bı falcıya
İremin yorumunu bende beğendim söyledikleri doğruydu uçarı bi tarafı yoktu ama bakalım falı çıkacak mıİremi dene bence yorum gücü iyi. Baktırdıklarını biliyorsun zaten
KatılıyorumŞevdar ve zişan derim ben
O da var malesef eskisi kadar olmasa daNegatif enerji yoksa ritüeller çok etkili oluyor
Ne gibi ritüeller yapıyorsunuz?O da var malesef eskisi kadar olmasa da
Telepati ile ilgili youtube da çok fazla video var. Çok rituel sayılmaz aslında. Enerji yollama gibi. Ama işte çok inanarak ve odaklanarak yapmak lazımNe gibi ritüeller yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?