Binnaz Abla

Telepati ile ilgili youtube da çok fazla video var. Çok rituel sayılmaz aslında. Enerji yollama gibi. Ama işte çok inanarak ve odaklanarak yapmak lazım
Canim en sevdigin telepati yontemleri hangisi? En son hangisini yaptin ve de oldu mesela? Ben de severim ama suara tikandim :: / tikandim da dememk lazimmis ama anladin sne iste

Canim en sevdigin telepati yontemleri hangisi? En son hangisini yaptin ve de oldu mesela? Ben de severim ama suara tikandim :: / tikandim da dememk lazimmis ama anladin sne iste
Youtube da can aydoğmuş u tavsiye ederim. Bir de sihirli mucizeler. Farklı konularda meditasyonlar var ve telepati. Ben ikisinin işlemlerinde başarı aldım ama işte çok temiz ve negatif olmayan bir enerjiyle yapmak lazım. Ben artık bunu çok net anladım. Olumsuz düşünüyoruz sonra ayda en az 2000 tl fal parası ödüyoruz boşu boşuna. Ama ne zaman kafamı temizledim akışlar başladı

Ben eskilerde deli gibi baktırırdım bir yolun var binnaz falsepeti yamiba falalem ohoooo daha aklıma gelmeyenler yüz yüze baktırdıklarım paralarım gitti yıllarım gitti

Birkez ne öğrendim biliyormusunuz duymak istediğin değil gerçeği kabul etmen önemli duymak istediğin için çırpınırsan ordan oraya savrulursun maddi manevi bitersin

Bir konuyuda bir kez sormak lazım. Zamanında o kadar çok baktırdım ki ve etrafımda hep baktıranlar vardı ama herkes maddi manevi bitti.

şimdiki aklım olsa pembecilerin peşinden koşacağıma bir tane net konuşanla bu işi final yapardım

Mesela ilkay gül şimdilerde nasıl bilmem ama bana gerçeği ilk o söyledi tabi ilk ve son baktırışım oldu. Asenat o da olmaz dedi ona bir süre baktırdım tabi naifliğini sevdiğimden ama olmaz dedi ve olmadı. Bir de fal sepeti yağmur o da olmaz dedi.
Tabi olmaz demek kolay ama nedenleri ile olmaz dediler ve öylede oldu. Nil güneş çok küçük detaylar yakaladı ve kahvede tek geçerim. İlk kötü gibi geliyor ama kahvede çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…