- 13 Şubat 2019
- 37
- 14
- 38
- 39
Canim en sevdigin telepati yontemleri hangisi? En son hangisini yaptin ve de oldu mesela? Ben de severim ama suara tikandim :: / tikandim da dememk lazimmis amaTelepati ile ilgili youtube da çok fazla video var. Çok rituel sayılmaz aslında. Enerji yollama gibi. Ama işte çok inanarak ve odaklanarak yapmak lazım
Youtube da can aydoğmuş u tavsiye ederim. Bir de sihirli mucizeler. Farklı konularda meditasyonlar var ve telepati. Ben ikisinin işlemlerinde başarı aldım ama işte çok temiz ve negatif olmayan bir enerjiyle yapmak lazım. Ben artık bunu çok net anladım. Olumsuz düşünüyoruz sonra ayda en az 2000 tl fal parası ödüyoruz boşu boşuna. Ama ne zaman kafamı temizledim akışlar başladıCanim en sevdigin telepati yontemleri hangisi? En son hangisini yaptin ve de oldu mesela? Ben de severim ama suara tikandim :: / tikandim da dememk lazimmis amaanladin sne iste
Ben baktırdım hem çok kısa hem de vasat. Tavsiye etmemZeynep Sabaha baktıran oldu mı
Bende üstüste iki falı çıktıBende İrem Çerkez e baktırdım çok net aydınlatıcı ve dürüst yorumlar aldım hiç pembe tablo çizmiyor denemek isteyene tavsiye ederim fiyatı da uygun
Zamanı tuttu mu canim ?Bende üstüste iki falı çıktı
Zamanı azıcık geç oldu ama dediği gibi olduZamanı tuttu mu canim ?
Ben baktiriyorum zaten binnazda sevdiğim iki kişiden biri ama indirim zamanında kredi alırsam yoksa 100 tl bir fala verememEngin Gümüş'e baktıran var mı?
Ben baktiriyorum zaten binnazda sevdiğim iki kişiden biri ama indirim zamanında kredi alırsam yoksa 100 tl bir fala veremem
Vade tutmuyor anlık karsi tarafın düşüncelerini biliyor yada o anlattığı zaman ben zaten onu yaşıyor oluyorum.Keske soru hakkı olsadedikleri ve vadesi tuttu mu peki? Ben de baktırdım sevdim kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?