Mesela ilkay gül şimdilerde nasıl bilmem ama bana gerçeği ilk o söyledi tabi ilk ve son baktırışım oldu. Asenat o da olmaz dedi ona bir süre baktırdım tabi naifliğini sevdiğimden ama olmaz dedi ve olmadı. Bir de fal sepeti yağmur o da olmaz dedi.
Tabi olmaz demek kolay ama nedenleri ile olmaz dediler ve öylede oldu. Nil güneş çok küçük detaylar yakaladı ve kahvede tek geçerim. İlk kötü gibi geliyor ama kahvede çıktı.
Selam cnm.. seni cok iyi hatirladim. ah ahh.... bende o dönemler deliii gibi baktirirdim.. hatta söyle söylim falalem, byv, falsepeti.. herkese baktirdim.. yetmedi basirly.. binnaz... abartmiyorum binin üstünde fal baktirmisimdir.. üc dört sene önce günde 4-5 fal baktirdigim oluyodu ve bunu bende bir seneden fazla yaptim sen düsün ne paralar gitti.. gerci parasinda da degilim ama söyle bi geriye baktigimda... hic gerek yokmus diyorum. bende eski sevgilim icin baktiriyodum ama nasil istiyodum onu öyle böyle degil.. sonuc? iki sene sora geri döndü.. ve ben istemedim geri yazmadim bile, sonrasinda nasil sükrettim olmadigi icin..iyi ki de olmadi dedim. fallari acip dinlemedim bile cünkü benim umrumda bile degildi. o dönemde hayatima yeni biri girmisdi sora zaten bosveriyosun fallari.. ama bi kac isim benimde net aklimda..
Ilkay Gür
Venüs Amber
Sarayli
Yesil Cingene
Seruven
Fama
Sema
Bunlar cikmisdi...Venüs malesef gitti, Ilkaya tekrar baktirmak isterim fakat o, o dönem bile 2-3 siradaysan 3 haftada anca bakiyodu, simdi baktimda 20 kisi sirada ve biraz olsun ilerlemiyo.. yani atsam bile 4 aya anca fali gelir o yüzden gerek yok. Simdi yeni kisiyle ayrildim o yüzden baktiriyorumha tabi önüme gelene atmiyorum 5-6 kisiye baktirdim kendimi kaptirmadan o da can skintisindan.. olur olmaz bilemem ama bidaha kimse icin okadar beklemem. bi sekilde zor olsada geciyo..bide herkes bisekilde hissediyo icten ice oluru varmi yokmu diye, biraz ic sesi de dinlemek gerek.
Umarim sende iyisindir ve hala o konuda takili kalmamissindir?
Selamlar,Saraylı dediğiniz kişi Bir Yolun Var'daki Saraylı Hanım mı acaba ?
Bende baktirdim kendisine anda cok iyi gercekten cok da tatlı bir enerjisi var.Gelecek beklemede bakalım .Tesekkur ederim cevabınız icin :)evet canim onun da fallarindan bitanesi cikmis.. yani cikti dedigim hepsine 5-6 kez baktirmisimdir.. son fallari cikmisdi
Ah canım sağol yazdığın için,bende eskilerdenim,Selena80 aslında ama eski eşimden keşfetti burada yazdığımı kurtulmak için yeni hesap açtım.Venusamber cidden çok iyiydi,ne oldu acaba ona?Ilkay da aynen çok iyiydi ama artık dediğin gibi çok dolu ve bakmıyor sık.Bir yesil kaldı bu saydıklarından,ona gidiyorum hala..Selam cnm.. seni cok iyi hatirladim. ah ahh.... bende o dönemler deliii gibi baktirirdim.. hatta söyle söylim falalem, byv, falsepeti.. herkese baktirdim.. yetmedi basirly.. binnaz... abartmiyorum binin üstünde fal baktirmisimdir.. üc dört sene önce günde 4-5 fal baktirdigim oluyodu ve bunu bende bir seneden fazla yaptim sen düsün ne paralar gitti.. gerci parasinda da degilim ama söyle bi geriye baktigimda... hic gerek yokmus diyorum. bende eski sevgilim icin baktiriyodum ama nasil istiyodum onu öyle böyle degil.. sonuc? iki sene sora geri döndü.. ve ben istemedim geri yazmadim bile, sonrasinda nasil sükrettim olmadigi icin..iyi ki de olmadi dedim. fallari acip dinlemedim bile cünkü benim umrumda bile degildi. o dönemde hayatima yeni biri girmisdi sora zaten bosveriyosun fallari.. ama bi kac isim benimde net aklimda..
Ilkay Gür
Venüs Amber
Sarayli
Yesil Cingene
Seruven
Fama
Sema
Bunlar cikmisdi...Venüs malesef gitti, Ilkaya tekrar baktirmak isterim fakat o, o dönem bile 2-3 siradaysan 3 haftada anca bakiyodu, simdi baktimda 20 kisi sirada ve biraz olsun ilerlemiyo.. yani atsam bile 4 aya anca fali gelir o yüzden gerek yok. Simdi yeni kisiyle ayrildim o yüzden baktiriyorumha tabi önüme gelene atmiyorum 5-6 kisiye baktirdim kendimi kaptirmadan o da can skintisindan.. olur olmaz bilemem ama bidaha kimse icin okadar beklemem. bi sekilde zor olsada geciyo..bide herkes bisekilde hissediyo icten ice oluru varmi yokmu diye, biraz ic sesi de dinlemek gerek.
Umarim sende iyisindir ve hala o konuda takili kalmamissindir?
Ah canım sağol yazdığın için,bende eskilerdenim,Selena80 aslında ama eski eşimden keşfetti burada yazdığımı kurtulmak için yeni hesap açtım.Venusamber cidden çok iyiydi,ne oldu acaba ona?Ilkay da aynen çok iyiydi ama artık dediğin gibi çok dolu ve bakmıyor sık.Bir yesil kaldı bu saydıklarından,ona gidiyorum hala..
Birde beklemek demişsinde,aslında komple gidip uzaklaşması bile bir nimet biliyormusun?En kötüsü seviyorum diyip diyip oyalamasıInsani arafta bırakıp,ne gitmeni isteyip nede adamakıllı bir ilişki sunması..Seneleri gidiyor insanın birde seviyorsan.Ama çok şükür yıllardır ilk defa bir başkasına ilgim kaydı benimde,umarım senin gibi başkasıyla mutlu olup eskiyi komple unuturum :)
Binnazda çok baktırdım maalesef,fiyatlarda bir hayli yüksek
İki ayda inanılmaz paralar döktüm binnaz fal sepeti telwe ye ortalama harcamam 8.000 TL fal fiyatları malum .baktırmadığım yorumcu kalmadı .ama artık ayrılık acısını atlatabilmek için bir nevi terapi oldu giden gittiAh caniim, tanidim seni... :) sezgiyi de cok begeniyordun sen dimi bide selena? onlardan bi haber varmi, o da ortalikta yok. Venus aynen baya baya iyi di fakat komple kayboldu ortadan.. ilkay da zaten dedigin gibi..senin sonuc nasil oldu? kimler cikti? konu sanirim olumsuz sonuclandi? benim eski iliskim aynen dedigin gibiydi ve bu beni cok yipratmisdi.. suan kendime sasiriyorum nasil bukadar üzülebildim diye.
Vallah canim ben suan kimseyle mutlu degilim malesef.. yaklasik üc sene hersey güzeldi.. ama gel gelelimki yine ayrilik yine ayrilik.. eskiden tamamen kopabildim. ama simdi yine hafiften bi zorlaniyorum ama eskisi gibi takintili degilim artik.
Suan evet baktiriyorum yine fal bi kac kisiye... amaaaa kendime bi zaman verdim o zamanda oldu olmadi yoluma bakarim hatta sunu söyliyim yeni biriyle tanissam ona bile sans veririim.. yani fallarda "eskisi gelicek" dendigi icin sakin beklemeyin önünüze yeni firsatlar cikarsa kesinlikle degerlendirin.
biz ayrilali daha bir ay olmasina ragmen kendime bi söz verdim 1-2 ay süresi var geldi gelmedi yoluma bakarim.. unutma yoluna girerim fallari birakarak cünkü nekadar da "can sikintisindan, keyfi "fln desek de hepimiz bi sekil o bekleme enerjisine giriyoruz ve umutlaniyoruz.. 2-3 ayda belki unutacagimiz adamlari unutamiyoruz fallardan. o yüzden bence herkes kendine bi zaman vermeli ondan sora da zor olsa da vazgemeli.. yeniler gelince inanin ki IYI KI diyosunuz :)
bu arada serkan batu kılıçın falını pembeci bulmuştum.bir söylediği bende çıktı .eskiden tanıdığın biri ile ne sevgililik ne arkadaşlık bir yakınlaşma olucak ama adı konamayacak oda sana açılamayacak ne olduğu belirsiz olucak demişti.
böyle bir arkadaşımla dün bir konuşma geçti ben konuyu kapattım yolunu kestim
böyle bir talebi olmasın
Ben çok beğendim Serkanı,mesela yeni sorarken ben sadece arkadaşız,tanıma aşamasındayız yazmıştım,halbuki coronadan önce öpmüştü beni ilk kez,bu falan hiç yok gibi yazdım Serkana.Bana demişki siz sadece arkadaş falan değilsiniz,birşeyler başlamış :) geleceği henüz bilmiyorum çıkacakmı ama anda çok iyi benceKonuyu anlatmismiydiniz peki soru kisminda? ben o da baktirmisim fena degildi ama sadece iste dönücekmi diye sormusum o da daha cok gelecekle ilgili yorum yaptigi icin bisey diyemiyorum.
Ayy öff yapmaBen çok beğendim Serkanı,mesela yeni sorarken ben sadece arkadaşız,tanıma aşamasındayız yazmıştım,halbuki coronadan önce öpmüştü beni ilk kez,bu falan hiç yok gibi yazdım Serkana.Bana demişki siz sadece arkadaş falan değilsiniz,birşeyler başlamış :) geleceği henüz bilmiyorum çıkacakmı ama anda çok iyi bence
Aynen canım,sezgi falanda yok artık.Benim olumsuz,aslında sonuçlanacağı yoktu, ben izin verdiğim müddetçe onun istediği şartlar ile ööööyyyle uzayıp gidecekti,sonunda ben kesip atmak durumunda kaldım.Kendimize bizden başka kimse değer vermiyor çünküAh caniim, tanidim seni... :) sezgiyi de cok begeniyordun sen dimi bide selena? onlardan bi haber varmi, o da ortalikta yok. Venus aynen baya baya iyi di fakat komple kayboldu ortadan.. ilkay da zaten dedigin gibi..senin sonuc nasil oldu? kimler cikti? konu sanirim olumsuz sonuclandi? benim eski iliskim aynen dedigin gibiydi ve bu beni cok yipratmisdi.. suan kendime sasiriyorum nasil bukadar üzülebildim diye.
Vallah canim ben suan kimseyle mutlu degilim malesef.. yaklasik üc sene hersey güzeldi.. ama gel gelelimki yine ayrilik yine ayrilik.. eskiden tamamen kopabildim. ama simdi yine hafiften bi zorlaniyorum ama eskisi gibi takintili degilim artik.
Suan evet baktiriyorum yine fal bi kac kisiye... amaaaa kendime bi zaman verdim o zamanda oldu olmadi yoluma bakarim hatta sunu söyliyim yeni biriyle tanissam ona bile sans veririim.. yani fallarda "eskisi gelicek" dendigi icin sakin beklemeyin önünüze yeni firsatlar cikarsa kesinlikle degerlendirin.
biz ayrilali daha bir ay olmasina ragmen kendime bi söz verdim 1-2 ay süresi var geldi gelmedi yoluma bakarim.. unutma yoluna girerim fallari birakarak cünkü nekadar da "can sikintisindan, keyfi "fln desek de hepimiz bi sekil o bekleme enerjisine giriyoruz ve umutlaniyoruz.. 2-3 ayda belki unutacagimiz adamlari unutamiyoruz fallardan. o yüzden bence herkes kendine bi zaman vermeli ondan sora da zor olsa da vazgemeli.. yeniler gelince inanin ki IYI KI diyosunuz :)
Şevdara ne attın canım?Serkandan tarot istersen tarotda bakıyor,öyle yazarsan bakar,kendi kart seciyor,o sanki daha daha iyiydiAyy öff yapmaikinci bi sansi vericem ozaman bugün benim olay suan feci karisik cok önemli bisey yasandi bi hafta önce.. tabiki de kimse görmedi o olayi fallarda o yüzden sanki biraz detay vermem lazim.. gerci bu yasadigim seyden sora baktirdigim kisi sevdar di ve kadina hiiic detay vermedim ve ne oldu nee bitti döktürdü.. sonucu bilemem ama deniyebilirsin bence
Ben de 2017 den beri baktırırım, Doğa, Zümra, Rüzgar çok pis patladı hatta öyle ki Doğa 180 derece fikir değiştirdiBinnazda çok baktırdım maalesef,fiyatlarda bir hayli yüksek
Benim 2.kişi ortaya çıkana dek hep aynı kişiye bakıyor ve paralel yorumlar yapıyorlardı.Yakın zamanlı olarakda bilenler vardı,o yüzden farklı söylem alıp şu şöyle dedi,bu tersini söyledi diye ayrıştırıp çıktı çıkmadı yapamıyordum.Ne zamanki ben yeni birini daha sormaya başladım o zaman resmen falcılar arasında gruplar oluştı.Henüz durumum netleşmediği için tam olarak hangileri haklı çıkacak bilemiyorum.O yüzden oradan kimseyi önermem doğru olmaz.Ama anda ve yakın gelecek,kişi analizi olarak sorarsanız,Doğa,Zümra,Serkan batu,Melisa doğan,Engin gümüş ve Rüzgar bence en iyiler.Elfin uzun vade konuşuyor,o hep eskisiyle olacağımda ısrarcı ama pek inanmıyorum şu an için buna,yakın gelecek için önermem detay vermiyor.Zişan,Arnisa,Eyüp deniz,Ares ve Şah sultanda patladı diyebilirim,onlara kalsa eskisiyle şimdiye düzelmiştik..
Canım binnazdan sana tavsiye vermiştim. Falsepetinde melisaya su baktır. Özlem yılmaza da su. Bu ikisini yeni keşfettim. Telwe de ben kimseyi beğenemedim yaa.önerebileceğiniz biri var mı ?bana ben toparlanma sürecini zor atlatan biriyim malesef
elfin demet
zümra lal
doğa dan
irem çerkez
serkan batu kılıç
ares levi
tümay cennet
gilda koç
zişan ışık
bilge özdoğru
armina türkay
nil güneş
nehir ateşoğlu
müğe aydın
hepsine baktırdım .
Fal sepeti
didar evren
medyum gizem
mısırlı talia
sevgi derman
alex
nesibe tekbaşer
telwe :
taraca
okaliptus 49
women
yeşilçingene
önerebileceğiniz biri var mı ?bana ben toparlanma sürecini zor atlatan biriyim malesef
elfin demet
zümra lal
doğa dan
irem çerkez
serkan batu kılıç
ares levi
tümay cennet
gilda koç
zişan ışık
bilge özdoğru
armina türkay
nil güneş
nehir ateşoğlu
müğe aydın
hepsine baktırdım .
Fal sepeti
didar evren
medyum gizem
mısırlı talia
sevgi derman
alex
nesibe tekbaşer
telwe :
taraca
okaliptus 49
women
yeşilçingene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?