Binnaz Abla

Şevdara ne attın canım?Serkandan tarot istersen tarotda bakıyor,öyle yazarsan bakar,kendi kart seciyor,o sanki daha daha iyiydi

Sevdara ben katina attim canimm sesli de kendi de acilim yapiyomus tarot fln aciyo..fakat telefonda yapamiyomus kisa süreden dolayi o yüzden sesli dene derim. Ben sahsen baya begendim, hwrkes bende suan olumlu olmasina ragmen en cok durumu o bildigi icin onun cikmasini isterim.. bakalim. Ya serkana kahve attim ben ama? Tarot mu atiyim yoksa sadece kart secmesini mi istiyim

Serkanda tarot yok,kahve atıp soruda kartlarınızla tarot açarmısınız kahve yerine dedim,öyle baktı,çok çok iyiydi.

Bi yolun varda ben bir de pırıltıyı beğendim ama su falı ya da yıldızname. Sema ve famaya ne bakıyor? Fal sepeti melisa bende çok olumlu konuşmadı

Yeşilçingeneyi ben çok beğenemedim ya. Ne biliim faladdn falları gibi geldi. Ama işte enerji meselesi demek ki.

Olabilir canim busefer bana da son olarak gözükmüyo ..öyle aman aman kolay gözükmüyo barisma ama.. ikinize kalmis barisma yoluna girip girmemek diye bi fal atti bana mesela.. yani ben simdi bundan ne anlamaliyim tam emin olamadim busefer bende.. ama düsüncesiyle bisey dedi ve o dogruydu kendi agziyls söyledi ex bana mesela gecenlerde.. yani söyle söylim genellikle olumsuz dedigi seyler oldu.. bu swfer olumlu mu olumsuz mu bende tam anliyamadim.
Bunuda fark ettim hangi falci olursa olsun nezaman üst üste sik baktiraam ve konuyu bilen bi kisiyse tavsiyeye giriyo.
Elfinde yasadim bunu gecenlerde ve sinir oldum...

Evet yaa biz tavsiyeyi arkadaşkarımızdan bedava alıyoruz. Az para değil ki!! Ben arnisada ve durak beyde yaşadım. Bi daha da atmadım fal

Kizlar.. demin bi arkadasla bisey fark ettik.. serkan batu ikimize de benzer yorum yapmis. Mayisda ara sira kopuk kopuk iletisim, haziranda barisma.. ama ilk basda biraz soguk kalip fazla güvenmivekmisiz vs.. bu tarz bi yorum alan daha varmi?

Cingeneye en basta sordugunda çok iyidir,bir adam iyimi kötümü,hayırlımı hayırsızmı,iş çıkarmı çıkmazmı bunu görüp,yorumunu yapar..Benim eskinin ciğerini bilmişti,sürekli basiretsiz bir adam der zaten,çok istersen kopmaz durur ama bu adam seni mutlu etmez derdi hep :) Yeniyide sordum o yüzden hemen :) bunu beğendi bakalım ahaha :))

Kizlar.. demin bi arkadasla bisey fark ettik.. serkan batu ikimize de benzer yorum yapmis. Mayisda ara sira kopuk kopuk iletisim, haziranda barisma.. ama ilk basda biraz soguk kalip fazla güvenmivekmisiz vs.. bu tarz bi yorum alan daha varmi?
Yok ya bana öyle demedi ama birkaç yorumcuda oldu,sanırım astrolojik etkilerden dolayı takip edip hep mayıstan sonra,haziran 21 sonrası vs dediler..

Yok bana da demedi. Hatta erkek arkadaşıma ruh hastası bu bile demiş iyi falcı çözdü benimkini

Estrellax A Alexandrea siz Bilgeye ozdogruya baktırdınızmı hiç?O da eskilerden ya,ben çok beğendim,baya doğru konuştu..Çingene ile paraleldi..
Bilgeye 2017 ve 2018 de ara ara baktırdım. Ama falcı değil o. Astroloji yorumu yapıyor. Kart falan atmayın fal yollamayın. Kart bilgisi ya da fal bilgisi olduğunu sanmıyorum ama astroloji bilgisi mükemmel

Estrellax A Alexandrea siz Bilgeye ozdogruya baktırdınızmı hiç?O da eskilerden ya,ben çok beğendim,baya doğru konuştu..Çingene ile paraleldi..

Sen sorunca bi dinledim de.. demis dönüs var yakin bi zamanda degil ama sen istemeyebilirsin acil söylemem gerekirse demis... 1 bucuk sene sora olmus ama cikmis sayiyorum.. tarot atmisim. Ay tekrar atiyim ozaman

Bilgeye 2017 ve 2018 de ara ara baktırdım. Ama falcı değil o. Astroloji yorumu yapıyor. Kart falan atmayın fal yollamayın. Kart bilgisi ya da fal bilgisi olduğunu sanmıyorum ama astroloji bilgisi mükemmel

Ya bunu bende düsünüyodum bilgeyle ilgili... ama son kez 2017 de atmisim ve cikmis.. olayi anlatmisim(ben istemicekmisim dedi) öyle oldu ama simdi swn böyle deyince acaba burclardan mi yola cikti diye düsündüm bi an.. ben ikizler o dönemdeki exim de akrep yani bunu zaten herkes bilir olmicani ama bilemedim ya tekrar atsammi diye düsündüm o ve engin gümüs arasinda kaldim.. bugün birine atmam gerek cok bunladm.

Aynen yeni kisiyi muazzam biliyo iki kisi sormusdum olmaz demisdi ve birinde yüzük fln görmüsdü sen buna bi dikkat et bisey var bu cocukda nisanli fln olmasin aman fln dedi... ben zaten etkilenmemistim ve iki ay sora nisanladi fln o yüzden ilk kisiyi ona hep sorarim

Burçlarla alakalı öngörmüştür. Uyum haritası falan çıkartıyor. Artık bilgileri girince cart diye çıkıyor ya uyum uyumsuzluk. Bende falları çok çıktı diyemem ama harita analizi başarılı kesinlikle

Nisan 20'ye kadar yazacak diyen Şah Sultan ve 5 Nisan'dan sonra iletişimler artacak diyen Mert Göktürk'e baktırdığım fallar bence patladı artık. Özellikle Şah sultan seni çok beğenmiş olmama rağmen maalesef olmadı. Mert Göktürk Nisan 5'ten sonra deyip ucunu açık bıraktı ancak hiç sanmıyorum.

Neyse fal atmiyim ozaman. Sevdarin dedigini yapiyim bari bi gelisme olana kadar veya 21 günden önce fal atma dedi enerjilere iyi gelmiyo fln dedi. Neyse bekliyelim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…