Binnaz Abla

Evet ya süper cidden,benim eski mesela birçok anlamda arıza çıkarıp başa iş açabilecek bir tipti,deli gibi para harcar,hesap kitap yok,acayip lüks tüketim meraklısı ama hep borç içinde falan..Direkt bu detayı vermesede,hep bu adam ilerde mutlu etmez,hep başına sorun çıkarır,hep senin uğraşman gerekir derdi.Şu ankide taban tabana zıt eskiyle her anlamda,onuda söyledi,bu oyle o tarz bir adam degil,cok farklı şu bu diye

Şah sultan benide çok etkilemişti ama dediği olmadı,vadesi çoktan geçti..
Emre inal bu arada falalemdeki Mert reiki

Ya bana baya tarot kartlarını yorumladı Bilge,ama yer yer astrolojik bir kaç şeyde söyledi.Ben sanmıyorum sana 3 sene sonraki durumu astroloji ile öngörsün o an ya,oturup baya dogum haritasi ile incelemesi lazımki,o kadar kısa sürede o paraya yapmaz hiçbir astrolog

Zaman vermis miydi ?

Yaaaa ben dün fal sepeti hesabımı açmaya çalışırken yanlış maille dah doğrusu eski mailimle eski hesabımı açtı unutmuşum 2018de melisaya baktırmışım şaşırdım dinleyeyim bakayım çıkmış mı diye maalesef ses kaydı açılmadı ama puanlama falan yapmamışım demek ki begenmedim diye düşündüm çok merak ettim açıkcası. Bir de buğra mıydı ona baktırmışım 2019 ocakta o açıldı onun dediği bir şey çıkmış .

Ve dün özleme attım ama ses sistemi bozulmuş ben de şans olsa zaten. Bugun yaptıracaktı bekliyorum yorumu gelsin yazacağım

Bunda da var hayır derler ya

Canım binnazdan sana tavsiye vermiştim. Falsepetinde melisaya su baktır. Özlem yılmaza da su. Bu ikisini yeni keşfettim. Telwe de ben kimseyi beğenemedim yaa.
Canımcım tellwede klothoya baktırmışmıydın?

haha benim de aynen öyleydi canim.. yani bu adam sana gelip durur ama hic iyi niyetli görmüyorum fln filan dedi öyleydi.. bu yeni de (yeni dedigim simdiki eski erkek arkadasim iste) cok iyi görmüstü ya.. hala da diyo.. ama busefer iste ben baya üc senedir üstüne gittim cocugun.. biraz da zaten gitmiyo psikolojiyle.. noldu adam gitti ya..

Aynen canım. Astrocenterda martaymış. Bana da burada söyledi arkadaşlar. Ama su baktır
bende kahve baktirdim burda cok övülünce.. keske su baktirsaymisim..
cünkü kahvesi eh isteydi.. yani sürekli ayni seyleri söylemis durmus. bidakine su baktirmam lazim demekki

cünkü kahvesi eh isteydi.. yani sürekli ayni seyleri söylemis durmus. bidakine su baktirmam lazim demekki
Melisa fallarda zaten aynısını söyleyip duruyor. Ne görüyorsa ona söyler. Yorumu çok mantıklı gelmişti. Bu arada not : kendisine şubat ayında astrocenterde fal attım . Nisan başı fal sepetinde denedim. İki falı benziyor . Erkeğin eskide bitirdiği travmatik aşkı iki farklı falında da anlattı. Bence fal sepetinde en iyisi.

Yok yok su baktır. Onu daha bi enerjlerle falan bakıyorlar ya
Ben de sen söyleyince baktırdım canım haklısın. Ama su yolladım ben ona. Gerçekten başarılı. Şimdi buket diye birine yolladım bakalım beğenirsem yazıcam

Bne bugün Nil Güneş'e kahve falı attım burda çok övülünce. Açıkcası bana pek gelecekle ilgili bir şey demedi. Sadece evet barışacaksınız dedi, seni unutmuş değil ve her söylenene inanma dedi. Başka bir şey dememiş. On dakika boyunca bunları tekrar edip durmuş. Akıcı konuşmuyor. Henüz puan vermedim. Bilemedim yani

Bazen enerjisini düşük hissediyorsun evet ama ben dediklerini yaşadım canım. Hatta kötü şeyleri daha çabuk yaşadım

Ay yok baktirmam lazim bugün
Engin gümüs
Gilda koc
Melisa dogan
Doga dan
Zümra

Sizce??

Ay yok baktirmam lazim bugün
Engin gümüs
Gilda koc
Melisa dogan
Doga dan
Zümra

Sizce??
Ben sadece Melisa doğan ve gilda koçu biliyorum. Melisa anla ilgili çok iyi tespitler yapıyor ve karakter analizi çok başarılı. Ama objektif olduğunu söyleyemem yani, ben kız tarafıyımdır hep demişti bana. Abla gibi yaklaşıyor :)
Gilda bence çok tatmin eder, 50 tane soru soruyor kartlara, bir sürü farklı açılım yapıyor. Ama hissiyat, olay yorumlama öngörü vs onda değil, kartlara göre konuşuyor kendisi yorum yapmadı bana düşüncelerini söylemedi yani. O toplara girmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…