Ben de ona katina baktırmıştım, kahvede daha iyiymiş sanırım. 1 dediğini yaşadım, diğerini yaşamadım. Dinledikten sonra anksiyetem arttı.Bne bugün Nil Güneş'e kahve falı attım burda çok övülünce. Açıkcası bana pek gelecekle ilgili bir şey demedi. Sadece evet barışacaksınız dedi, seni unutmuş değil ve her söylenene inanma dedi. Başka bir şey dememiş. On dakika boyunca bunları tekrar edip durmuş. Akıcı konuşmuyor. Henüz puan vermedim. Bilemedim yani
Bende onu dün yakaladım. Olumsuz olumlu bir karışık faldı. Biraz mistik şeylerde vardıSonunda Şevdar'a baktırabildim. Ne zor yakalanıyor :) Dediği şeyler çok doğru. Vadede verdi ama yaşayıp göreceğiz. Çıkanlar var mı?
Evet ben ve arkadaşım yaşadıkSonunda Şevdar'a baktırabildim. Ne zor yakalanıyor :) Dediği şeyler çok doğru. Vadede verdi ama yaşayıp göreceğiz. Çıkanlar var mı?
Merak ettim özel değilse nasıl mistik şeyler yani :)Bende onu dün yakaladım. Olumsuz olumlu bir karışık faldı. Biraz mistik şeylerde vardıBana verdiği vade Zişan , Özlem Yılmaz ve Tumay ile aynı . Göreceğiz.
Haklısın canım gerçekten de indirim şart. Her site indirim yapıyor binnaz saçmalıyorBen de şevdar baktırdım. Güzel buldum. Söylediklerini yaşarsam yazarım. Ama yine atarım şevdara. Mert Göktürk ve pelin Bilge bana çıkmadı. Zümra da çıkmadı. Tümayın dediği vade tutmayacak. Biri de bilse artık. Eskisi kadar fal göndermeyeceğim.. Çok pahalı Binnaz. Yüzde 70 indirim yapmalı. Biz de kolay kazanmıyoruz. Tam böyle çıksa, acımayacam paraya da.
Bende de canım. Hatta 2 yıla kadar oyaladı. Pembe rüyalar. O ses tonu böyle masal gibi ne güzel uyutmuş diyorum. Sonra iyi ki olmadı dediara ara doga dan i soranlar olmus hala. Kesinlikle cikmadi bana soyledikleri. Hatta birkac kez baktirdim bekledigim mesele icin. Hep olumlu konustu ama hayir yanindan bile gecmedi dediklerinin sonuc.
Zişana göre eski erkek arkadaşım 25 Nisana kadar yazacak :) %1 lhtimal vermiyorum. Kaldi ki ben yazacagina hic ihtimal vermiyorum. Olumsuz bitirmesine ragmen Elfin dahil herkes yazacak dedi. Cok beklentiye girmemek gerek. Bu arada sevdar ve tumay bana da ayni vadeleri verdi. Gorecegiz artik :)Bende onu dün yakaladım. Olumsuz olumlu bir karışık faldı. Biraz mistik şeylerde vardıBana verdiği vade Zişan , Özlem Yılmaz ve Tumay ile aynı . Göreceğiz.
Aaa çok kişi yakın tarihler verdiyse olabilir demek ki. Olur inşallahZişana göre eski erkek arkadaşım 25 Nisana kadar yazacak :) %1 lhtimal vermiyorum. Kaldi ki ben yazacagina hic ihtimal vermiyorum. Olumsuz bitirmesine ragmen Elfin dahil herkes yazacak dedi. Cok beklentiye girmemek gerek. Bu arada sevdar ve tumay bana da ayni vadeleri verdi. Gorecegiz artik :)
Pardon Şevdar yanlış oldu,Şah sultan olacaktıBenim bu arada kesin patlayanları yazayım, bu falcılara kalsa benim eski sevgilimle şimdiye düzelmemiz lazımdı çoktan ama aksine düzelmedi kesinlikle durum ve adam ilişki istemediğini net soyledi,eski sevgilimle pembe tablo çizenler: tüm siteler ve tlf falcıları
Mısırlı Talia (çoktaaaannn patladı)
Elfin
Arnisa
Şevdar
Nil güneş
Eyüp Deniz
Uyumsuz
Zişan
Zeus
Tümay (patlayacak)
Elifsucan
Nas kendinehas
Çiğdem Atlı
Ramek (telefonda bakıyor)
Güneş (telefonda bakıyor)
Zülal Şen
Sevgi Derman
Ece Katre
Asenat
Haleh Çetiner
Ecem23 (tellwe)
Okaliptus (tellwe)
Ellynore (tellwe)
Banu yılmaz (tellwe)
Bunların hepsi bugüne dek eskisiyle düzelecek diye beni oyalamış falcılar.Elfin evlilik,aynı çatıda yaşama bile ön görmüştü
Sah sultan bende de gun itibariyla patladi. Zaten ihtimali yoktu.Pardon Şevdar yanlış oldu,Şah sultan olacaktı
Sende de hepsi patlamış ama canım yaaaBenim bu arada kesin patlayanları yazayım, bu falcılara kalsa benim eski sevgilimle şimdiye düzelmemiz lazımdı çoktan ama aksine düzelmedi kesinlikle durum ve adam ilişki istemediğini net soyledi,eski sevgilimle pembe tablo çizenler: tüm siteler ve tlf falcıları
Mısırlı Talia (çoktaaaannn patladı)
Elfin
Arnisa
Şevdar
Nil güneş
Eyüp Deniz
Uyumsuz
Zişan
Zeus
Tümay (patlayacak)
Elifsucan
Nas kendinehas
Çiğdem Atlı
Ramek (telefonda bakıyor)
Güneş (telefonda bakıyor)
Zülal Şen
Sevgi Derman
Ece Katre
Asenat
Haleh Çetiner
Ecem23 (tellwe)
Okaliptus (tellwe)
Ellynore (tellwe)
Banu yılmaz (tellwe)
Bunların hepsi bugüne dek eskisiyle düzelecek diye beni oyalamış falcılar.Elfin evlilik,aynı çatıda yaşama bile ön görmüştü
Yok canım benim takılı değilim ve bu yüzden çok çok daha iyiyim. Artık hayatımda olmayan şeyler için ısrarcı değilim ve hatta artık vazgeçen olabiliyorum:) hayatımı iş güç kariyere yönelttim kaybettiklerim hayat dersim oldu diyorum ama insan ruhunu dinlendirince görüyor. Egoya hırsa merağa gerek yok gidene by by diyebilmek lazım. Önceliklerimizi bilememişiz kendi kıymetimizi bilememişiz paramıza acımamışız ders oldu diyelim. Ama güçlendik olmayanlar bizi oldurdu galibaSelam cnm.. seni cok iyi hatirladim. ah ahh.... bende o dönemler deliii gibi baktirirdim.. hatta söyle söylim falalem, byv, falsepeti.. herkese baktirdim.. yetmedi basirly.. binnaz... abartmiyorum binin üstünde fal baktirmisimdir.. üc dört sene önce günde 4-5 fal baktirdigim oluyodu ve bunu bende bir seneden fazla yaptim sen düsün ne paralar gitti.. gerci parasinda da degilim ama söyle bi geriye baktigimda... hic gerek yokmus diyorum. bende eski sevgilim icin baktiriyodum ama nasil istiyodum onu öyle böyle degil.. sonuc? iki sene sora geri döndü.. ve ben istemedim geri yazmadim bile, sonrasinda nasil sükrettim olmadigi icin..iyi ki de olmadi dedim. fallari acip dinlemedim bile cünkü benim umrumda bile degildi. o dönemde hayatima yeni biri girmisdi sora zaten bosveriyosun fallari.. ama bi kac isim benimde net aklimda..
Ilkay Gür
Venüs Amber
Sarayli
Yesil Cingene
Seruven
Fama
Sema
Bunlar cikmisdi...Venüs malesef gitti, Ilkaya tekrar baktirmak isterim fakat o, o dönem bile 2-3 siradaysan 3 haftada anca bakiyodu, simdi baktimda 20 kisi sirada ve biraz olsun ilerlemiyo.. yani atsam bile 4 aya anca fali gelir o yüzden gerek yok. Simdi yeni kisiyle ayrildim o yüzden baktiriyorumha tabi önüme gelene atmiyorum 5-6 kisiye baktirdim kendimi kaptirmadan o da can skintisindan.. olur olmaz bilemem ama bidaha kimse icin okadar beklemem. bi sekilde zor olsada geciyo..bide herkes bisekilde hissediyo icten ice oluru varmi yokmu diye, biraz ic sesi de dinlemek gerek.
Umarim sende iyisindir ve hala o konuda takili kalmamissindir?
Sen nasıl oldun şimdiYok canım benim takılı değilim ve bu yüzden çok çok daha iyiyim. Artık hayatımda olmayan şeyler için ısrarcı değilim ve hatta artık vazgeçen olabiliyorum:) hayatımı iş güç kariyere yönelttim kaybettiklerim hayat dersim oldu diyorum ama insan ruhunu dinlendirince görüyor. Egoya hırsa merağa gerek yok gidene by by diyebilmek lazım. Önceliklerimizi bilememişiz kendi kıymetimizi bilememişiz paramıza acımamışız ders oldu diyelim. Ama güçlendik olmayanlar bizi oldurdu galiba
Evet venüs amber çok iyidi. Net konuşmuştu. Ama zaten o dönemler doğru söyleyenlere tahamül edemiyorduk ki. Unutma canım seven savaşır beklemek doğru değil niyet bellidir takılma başkalarını dene aşk yaşayamazsın belki bu bir zamandır fakat kendine zaman ver bu arada da dene mesela ben artık aşık olamıyorum. Ama gerçekten bir iki kişi ile konuştum ve değerli olduğumu hissettim sonra istemediğimi anlayınca uzaklaştım. Anlayacağın seven yakın sevmeyen arafta kalır. O kesin arıyordur daha iyisinş bulamıyordur ya da ne istediğini bilmiyordur. Yazık etme kendine bak hepimiz aynı mağduruz ve hepimizin hikayeleri farklı ama nedense sonuçlarımız benzer çünkü çok istekşi olmayan insanlarda ısrarcı olduk ve gözümüzü açmak istemedik.Ah canım sağol yazdığın için,bende eskilerdenim,Selena80 aslında ama eski eşimden keşfetti burada yazdığımı kurtulmak için yeni hesap açtım.Venusamber cidden çok iyiydi,ne oldu acaba ona?Ilkay da aynen çok iyiydi ama artık dediğin gibi çok dolu ve bakmıyor sık.Bir yesil kaldı bu saydıklarından,ona gidiyorum hala..
Birde beklemek demişsinde,aslında komple gidip uzaklaşması bile bir nimet biliyormusun?En kötüsü seviyorum diyip diyip oyalamasıInsani arafta bırakıp,ne gitmeni isteyip nede adamakıllı bir ilişki sunması..Seneleri gidiyor insanın birde seviyorsan.Ama çok şükür yıllardır ilk defa bir başkasına ilgim kaydı benimde,umarım senin gibi başkasıyla mutlu olup eskiyi komple unuturum :)
Şevdar çıkmadı elfine baktırmadım.elif ışık tam umut taciriydi.arnisa çıkmamıştı. Nil güneş çıkmıştı.en iyisi mi dur hatırladığım hepsini yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?