Binnaz Abla

Ben de ona katina baktırmıştım, kahvede daha iyiymiş sanırım. 1 dediğini yaşadım, diğerini yaşamadım. Dinledikten sonra anksiyetem arttı. Ben enerjiye çok önem veririm, düşük olduğu zamanına geldim içim karardı ve duraksayarak konuşması beni çok sıktı.
Ama dediklerini yaşayanlar çok varmış

Sonunda Şevdar'a baktırabildim. Ne zor yakalanıyor :) Dediği şeyler çok doğru. Vadede verdi ama yaşayıp göreceğiz. Çıkanlar var mı?

Sonunda Şevdar'a baktırabildim. Ne zor yakalanıyor :) Dediği şeyler çok doğru. Vadede verdi ama yaşayıp göreceğiz. Çıkanlar var mı?
Bende onu dün yakaladım. Olumsuz olumlu bir karışık faldı. Biraz mistik şeylerde vardı Bana verdiği vade Zişan , Özlem Yılmaz ve Tumay ile aynı . Göreceğiz.

Ben de şevdar baktırdım. Güzel buldum. Söylediklerini yaşarsam yazarım. Ama yine atarım şevdara. Mert Göktürk ve pelin Bilge bana çıkmadı. Zümra da çıkmadı. Tümayın dediği vade tutmayacak. Biri de bilse artık. Eskisi kadar fal göndermeyeceğim.. Çok pahalı Binnaz. Yüzde 70 indirim yapmalı. Biz de kolay kazanmıyoruz. Tam böyle çıksa, acımayacam paraya da.

Haklısın canım gerçekten de indirim şart. Her site indirim yapıyor binnaz saçmalıyor

ara ara doga dan i soranlar olmus hala. Kesinlikle cikmadi bana soyledikleri. Hatta birkac kez baktirdim bekledigim mesele icin. Hep olumlu konustu ama hayir yanindan bile gecmedi dediklerinin sonuc.

ara ara doga dan i soranlar olmus hala. Kesinlikle cikmadi bana soyledikleri. Hatta birkac kez baktirdim bekledigim mesele icin. Hep olumlu konustu ama hayir yanindan bile gecmedi dediklerinin sonuc.
Bende de canım. Hatta 2 yıla kadar oyaladı. Pembe rüyalar. O ses tonu böyle masal gibi ne güzel uyutmuş diyorum. Sonra iyi ki olmadı dedi

Bende onu dün yakaladım. Olumsuz olumlu bir karışık faldı. Biraz mistik şeylerde vardı Bana verdiği vade Zişan , Özlem Yılmaz ve Tumay ile aynı . Göreceğiz.
Zişana göre eski erkek arkadaşım 25 Nisana kadar yazacak :) %1 lhtimal vermiyorum. Kaldi ki ben yazacagina hic ihtimal vermiyorum. Olumsuz bitirmesine ragmen Elfin dahil herkes yazacak dedi. Cok beklentiye girmemek gerek. Bu arada sevdar ve tumay bana da ayni vadeleri verdi. Gorecegiz artik :)

Benim bu arada kesin patlayanları yazayım, bu falcılara kalsa benim eski sevgilimle şimdiye düzelmemiz lazımdı çoktan ama aksine düzelmedi kesinlikle durum ve adam ilişki istemediğini net soyledi,eski sevgilimle pembe tablo çizenler: tüm siteler ve tlf falcıları
Mısırlı Talia (çoktaaaannn patladı)
Elfin
Arnisa
Şevdar
Nil güneş
Eyüp Deniz
Uyumsuz
Zişan
Zeus
Tümay (patlayacak)
Elifsucan
Nas kendinehas
Çiğdem Atlı
Ramek (telefonda bakıyor)
Güneş (telefonda bakıyor)
Zülal Şen
Sevgi Derman
Ece Katre
Asenat
Haleh Çetiner
Ecem23 (tellwe)
Okaliptus (tellwe)
Ellynore (tellwe)
Banu yılmaz (tellwe)

Bunların hepsi bugüne dek eskisiyle düzelecek diye beni oyalamış falcılar.Elfin evlilik,aynı çatıda yaşama bile ön görmüştü

Aaa çok kişi yakın tarihler verdiyse olabilir demek ki. Olur inşallah bende zişanla şevdar sekmedi ama hani günü gününe diyemem ama sonuca bakarsam tuttu. Elfinde tutma oranı yarı yarıya. Tümay tutmadı

Pardon Şevdar yanlış oldu,Şah sultan olacaktı

Sende de hepsi patlamış ama canım yaaa çıkan oldu mu? Onları da yaz bence. Ben de ay sonunda çıkan ve patlayanları yazıcam

Yok canım benim takılı değilim ve bu yüzden çok çok daha iyiyim. Artık hayatımda olmayan şeyler için ısrarcı değilim ve hatta artık vazgeçen olabiliyorum:) hayatımı iş güç kariyere yönelttim kaybettiklerim hayat dersim oldu diyorum ama insan ruhunu dinlendirince görüyor. Egoya hırsa merağa gerek yok gidene by by diyebilmek lazım. Önceliklerimizi bilememişiz kendi kıymetimizi bilememişiz paramıza acımamışız ders oldu diyelim. Ama güçlendik olmayanlar bizi oldurdu galiba

Sen nasıl oldun şimdi

Evet venüs amber çok iyidi. Net konuşmuştu. Ama zaten o dönemler doğru söyleyenlere tahamül edemiyorduk ki. Unutma canım seven savaşır beklemek doğru değil niyet bellidir takılma başkalarını dene aşk yaşayamazsın belki bu bir zamandır fakat kendine zaman ver bu arada da dene mesela ben artık aşık olamıyorum. Ama gerçekten bir iki kişi ile konuştum ve değerli olduğumu hissettim sonra istemediğimi anlayınca uzaklaştım. Anlayacağın seven yakın sevmeyen arafta kalır. O kesin arıyordur daha iyisinş bulamıyordur ya da ne istediğini bilmiyordur. Yazık etme kendine bak hepimiz aynı mağduruz ve hepimizin hikayeleri farklı ama nedense sonuçlarımız benzer çünkü çok istekşi olmayan insanlarda ısrarcı olduk ve gözümüzü açmak istemedik.

Binnazda kimler çıkmıştı. Elfin ve şevdar baktırdınız mı. Dilammmm @Estrellax Suzanne777
Şevdar çıkmadı elfine baktırmadım.elif ışık tam umut taciriydi.arnisa çıkmamıştı. Nil güneş çıkmıştı.en iyisi mi dur hatırladığım hepsini yazayım
Şevdar çıkmadı
Elif ışık çıkmadı
Arnisa çıkmadı
Nil güneş kahvede iyi
Yaşlı bir kadın vardı artık yok tarihçimi neydi çok net çıktı
Asenat çıktı hemde kartların iyi ama iç sesim hayır diyor demişti ve öyle oldu
Bilge çıkmadı
Fahriye hüma falan hiç çıkmadı
Hülya demir çıkmadı
İsimleri çoğuda aklıma gelmiyor
Bir yolun var sitesinde
Aylin çıkmadı
Fama çıkmadı
İlkay çıktı
Serkan mı neydi çıkmadı
Fal sepetinden
Venüs amber çıktı
Yağmur çıktı
Yağmur sothis mi neydi çıkmadı
Melih mi ne öyle biri vardı hatta ses değişme programı kullanıyordu çıkmadı
Nesibe hiç çıkmadı birde atarlının önde gideniydi
Çok vardı o kadar çok ki hiç aklıma gelmiyorlar şimdi

Benden söylemesi az ve öz baktırın sonra çok pişman olursunuz bir konuya bir falcıya defalarca gitmeye gerek yok. Birde olumlu fallara çok kanmayın çoğu umut taciri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…