Binnaz Abla

Çoğu çıkmamış.

Falcıya vereceğiniz para ile alış veriş yapın çarşı pazar gezin saçınıza başınıza verin ama millete paranızı kaptırmayın. Zaten onlar sizi mutlu eder.

Sende de hepsi patlamış ama canım yaaa çıkan oldu mu? Onları da yaz bence. Ben de ay sonunda çıkan ve patlayanları yazıcam
Alex uzun vadede çıktı,Ilkay gür vakti zamanında olumsuz diye uyarmıştı,Yeşil çingene,Doğa,Zümra kısa vade için bildiler birçok şeyi,uzun vadede çok kesin konuşmuyorlar.Ama Doğa en çok çıkanlardan yakın vadede,sormadığım öngörülerde bulundu ve hep çıktı.Zümra,Doğa,Zişan yeni birinin çıkacağını ön görmüşlerdi ama Zişan ısrarla eskiyle yapıyor beni ama oluru yok. Başka beğendiklerimde var yakın zamanda keşfettiğim ama çıkıp çıkmayacakları henüz belli olmadı.

Ne güzel yazmissin... bende eskiye göre daha iyiyim. Ve dogru dedin seven zaten okadar bekletmez 1 bucuk yil sora dönmüsdü sevdigi icin de zannetmiyorum benim yeni iliskim vardi tam o sira döndü hirs yapti heralde :) cvp bile veresim gelmedi.. Yeni kisiyi tanidigimda bende ilk basda aman aman degildim fakat ilgisi degeer vermesi vs. Beni soradan ona asik ettmisdi..ben fazla üstüne gittim son zamanlarda ve böle bi duruma geldik suan. Fallar bana terapi gibi geliO ilk baslarda yani daha kola atlatabiliyorum....
Hepsi olumlu suan.. yalan söyliYemem ister istemez bi beklentiye girdim yine.. ve ben bu konularda baya hirs yapiyorum bu huyumdan hala vaz gecemedim malesef. Ama dedigim gibi kendime bi süre verdim bir iki aya dönerse ok.... dönmezse yapcak bisey yok yoluma devam ederim. Cünkü gercwkten isteyen insan cok cok fazla da bekletmez diye düsünüyorum. Bakalim ne olcak. Olumsuz olursa hepsi patlicak.

Ha bu arada bana bunu enerji tarzi seylerle ugrasan biri söyledi gecenlerde. Eger biseyi gercekten istiosan bunu hergün hayal et o kisiyle el ele sevgili seklinde felan mesela yani o andaymisin gibi ve kesinlikle olur dedi. Ama icinde yüzde Yüz olumlu düsünmen lazimmis yani icten ice ayyy acaba olur mu diye, ya olmazsa tarzi bi düsüncen olursa ise yaramaz dedi gercekten emin sekilde döncegine inanman lazim dedi.

Aaa unutmuşum,fal sepetine bir ara Rüzgar Tuna diye bir kadın gelmişti,yok oldu.O acayip bilmiş herşeyi hemde aylar öncesinden ama kayıp oldu.

Aynen canım çok haklısın,ilişki yaşayamazmış çünkü hayatı sorunluymuş adamın :))Sorunsuz kim var acaba,adam gibi açık açık söylememiyorlar bile,bahaneler bahaneler..Biriyle olmayı düşünmüyormuş,olabilecek durumda olsa zaten benimle olurmuş..Birde böyle diyor..Benim hayatıma devam etmem lazım kusura bakma dedim,kestim,napim yani..1 senedir psikolojisi düzelemedi,kaç sene daha keyfini bekleyeceğim,dediğin gibi sevse zaten ilişkisi varkende düzen kurar

Bu biraz sey.. „ben biraz bakiniyim, hayatimi yasiyiim eger baska birini bulamassam dönerim sana yani sen bi bekle“ sinir oluyorum böylelerine. Yemin ederim cok iyii yapmissin kesip atmakla. Sanki baska adam yok

Alex eğer falsepetindeki alex ise kaç derim. O sitede Emre diye biri reiki enerjisi diye bi ara peşime takılmıştı. Malesef o sıra vefatlar hastalıklar inandım. İnstagramdan emreden doğru beni bulup bildiğin asıldı adam sözlü tacizler. Her yerde herkese de söylüyorum. Birbirleriyle danışanları paslaşıyor bile olabilirler. Alex i geç canım. Yeşilçingeneyi gerçekten inanamıyorum demek ki tutanlar da olmuş ama bana faladdin falları gibi geldi. Zümra bende hiç çıkmadı , Doğa ise malesef anlık güzel yorumladı ama gelecek öngörüleri basbaya çıkmadı malesef. Ay bitsin ben de çıkanlar ve çıkmayanları sıralayacağım birkaç sitede bu arada fal sepetinde yeni favorilerim melissa ( su baktıracaksınız ama) buket . İlginç detaylar bildiler tavsiye ederim

İmgeleme diyorlar ya onu demiş. Ama malesef adamlar bizde istek de inanç da bırakmadı. Ama katılıyorum

İmgeleme diyorlar ya onu demiş. Ama malesef adamlar bizde istek de inanç da bırakmadı. Ama katılıyorum
Aynen canim...bi denemek lazim. 2017 den beri baktiriyorum demissin.. ayni kisi icin mi? Yoksa suan yeni bir sey icin mi baktiriyorsun?
Umarim hayirlisiysa hepimizin olumlu fallari ciksa da mutlu olsak artik

Aynen canim...bi denemek lazim. 2017 den beri baktiriyorum demissin.. ayni kisi icin mi? Yoksa suan yeni bir sey icin mi baktiriyorsun?
Umarim hayirlisiysa hepimizin olumlu fallari ciksa da mutlu olsak artik
Aynı kişi için malesef. Ayrıl barış ayrıl barış. Aileler bile yoruldu. 3 yıldır o yüzden baktırmadığım site, falcı kalmadı. Döktüğüm paraları saymak istemiyorum. Binnazı, fal sepeti, astrocenter, falalem, bi yolun var vs vs vs ayrıca özeller de var. Üstüne bu korona da ayrı mahvetti.

Ayril baris iliskisi olmayan varmi bu dönemde bilemiyorum.. benim iliskilerim de hep ayril baris iliskisi oluyo o yüzden iyi bilirim.. anladim canim o zaman ara sira o dönüslerde cikan kisilerl söyledin.. umarim sonunuz güzel olur

İlkay gür iyi mi. Şimdi baktım. Bir yolun var da. Sırada 20 kişi varmış.
Ilkay baya iyidir bana ve cogu kisiye cikmisligi var fakat acik söylim o 20 kisiye bakmasi 3 ayi bulur. 2 siradayken 2-3 hafta bekledigimi bilirim yani muhtemelen falin gelene kadar hayatindaki konu sonuclanmis olur ah ilkay.. ah keske baksan su fallara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…