Binnaz Abla

Ya venüs amber efsaneydi efsaneee. Yıllar önceden benim şehir değiştirip nasıl bir yerde çalışacağımı tarih etmişti. Yllar sonra öyle bi yerde başlayınca şok olmuştum. Tesadüf falını dinlemiştim sonra, zaten ilişkide olumsuz demişti olumsuz olmuştu. Ooof nerde bu kadın ya facebooku var venusamber diye yaZsak oradan aktif midir?

Bu biraz sey.. „ben biraz bakiniyim, hayatimi yasiyiim eger baska birini bulamassam dönerim sana yani sen bi bekle“ sinir oluyorum böylelerine. Yemin ederim cok iyii yapmissin kesip atmakla. Sanki baska adam yok
Ay keşke öyle yapsaydı belki burnu sürtülüp dönerdi,sosyal yaşantı sıfır adamda,kendi annesiyle yaşıyor birde kızı hep kendinde.Annesi arıza,kıZıda öyle,hastalıklı ilişkileri var ailece,adam sürekli annemde kızım annem kızım bu modda..anne kuzusu anlayacağın..Hiçbir kadın tahammül edemez

ulaşırsınız bana da haber verin. Face de bir kaç tane Venüs amber var.

Ayril baris iliskisi olmayan varmi bu dönemde bilemiyorum.. benim iliskilerim de hep ayril baris iliskisi oluyo o yüzden iyi bilirim.. anladim canim o zaman ara sira o dönüslerde cikan kisilerl söyledin.. umarim sonunuz güzel olur
Evet canım haklısın erkekler maddi manevi kendilerine güvenemiyorlar. Bu ay da abarttım falları. Özellikle bu ay içinde de kimlerin çıktı kimleri listemden çıkardım kimleri keşfettim yazıcam mutlaka

ulaşırsınız bana da haber verin. Face de bir kaç tane Venüs amber var.
En son gönderisi 2014 facete de..deneyeyim yazayım ama kalp yapmış ellerini fotoğrafında, falsepetinde yorumcu diye çıkıyor. Ama bunca zamandır ulaşamadım ya da izini bulamadım zor gibi facebooktan da ama yazıcam

Bir sürü fal sitesi açılmış falvefal gibi dün tesadüf gördüm. Çoğu falcı başka yerlerde de çalışıyor. Venüs görürsem paylaşırım

Su falı baktırınca, genel mi soru soracağız. Yoksa kişi mi soracağız. Katina gibi değil sanırım

Su falı baktırınca, genel mi soru soracağız. Yoksa kişi mi soracağız. Katina gibi değil sanırım
Su falını duayla bakıyorlar biliyorum. Herkes de bakamıyor. Ben sorarken anne isimlerimiz, d.günü bilgilerini veriyorum detay vermiyorum. Sorularımı , erkek arkadaşımla geleceğimiz var mı, engeller, tavsiyeler gibi sordum. Detay vermedim hisleri önemli çünkü. Binnazda durugörüde bence kart açıyorlar o yüzden çok güvenmedim. Fal sepetinde melisa ve özlem yılmaza baktırdım. Çok iyiydi. Bi yolun var sitesinde de pırıltı diye bir kadın var ama baya baya reiki vs bilgisi var. Ondan da memnun kaldım

E Sevdar hic online olmuyor ki. Ne zamanlar giriyor bilgisi olan var mi? Ve ne baktirmak gerek kendisine? Kahve mi tarot mu?

Hadi bakalim forum a bi katki da benden olsun. Binnaz'da Doga dan a baktirdigimi ve hicbir sekilde dediklerinin cikmadigini soylemistim. Diger bir hayal kirikligi da Maya Demir dir benim icin. O da minnos bir pembe tablocu. Ne yazik ki onun dedigi de gerceklesmedi. Bilge ye de baktirmistim ve onun soyledigi sekilde sonuclandi hikaye. Yani bir ask meselesiydi, bitmisti ve geri donusu olmadi. Bilge nin dedigi gibi duzelecek gibi de durmuyor. Yalniz Bilge konusunda sundan emin degilim; o da Kurtulus Rita gibi herseye olmsuz konusayim bir tip mi, emin degilim. E zaten baktiranin keyfi yerinde, meselesi olumlu olsa niye baktirsin kafasi mi??? Ama hakkini teslim etmek gerekirse Bilge neye olmayacak dediyse benim icin olmadi :)) bu is olur dedigi kimse var mi bu arada? Bilemiyorum.

Doğa ve Maya için sonuna kadar arkandayım nasıl bu kadar baktıranı var gerçekten anlamıyorum. Hele Maya. Bir falını 5 kere dinleyip anlamadığını bilirim , bebek sahilinde hadi falına bakayım güzel kız diye gelenler gibi :)))) bilge evet olumsuz ama astroloji okuyup geçiyor bence fal değil. Şevdara bildirim ekle canım. Cebine düşünce görüyorum ben de ama bi ara bildirimler çalışmadı sanırım. İndirimde kendim girdim baktım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…