Kızlar forumda okuduğuma göre Seruven bi ara populermiş baya. Kitap falı iyiymiş baktıran var mı merak ettim?
Kızlar falbahçem diye bir site var her yerden reklamı geliyor. Denediniz mi hiç??
Bende de çok olduğu için tutmuyor başka konular için yaptığım ritüeller olumlu sonuç verirken özel hayatımda tek bir etkisi olmadıO da var malesef eskisi kadar olmasa da
Bende onu denedim bi tarih verdi iki iletişim olacak sonra düzelme olacak dedi de iletişim oldu da düzelme olmadıEngin Gümüş'e baktır
Çok teşekkürlerCikani da var cikmayini da sanirim ama bana iki fali cikmisdi birincisi eximle ilgili 3-4 sene önceydi. Digeri ise ask konusu degildi o da cikmisdi... simdi tekrar baktirdim.. bakalim..geri dönüs var ama ben istemicemi söyledi. Bir iki cikmayan fali da olmusdu bende.. ama kesinlikle iyi oldugunu düsünüorum kitap falinin.. konuyu anlatma ama eger aticaksan kisa soru sor
Ben katina baktırdım dün. Bence doğru şeyleri söyledi. Zaten pahalı kahveye 300 tl vermek istemedim. Aşırı pahalı gerçekten. Bence çok baktırmak istiyorsan katina baktır.Peki Sevdar icin katina mi daha cok tutuyor kahve mi? Ya da neyi yakalarsan mi? Malum baya pahali dogru secim yapayim.
Peki Sevdar icin katina mi daha cok tutuyor kahve mi? Ya da neyi yakalarsan mi? Malum baya pahali dogru secim yapayim.
Serüven hangi sitede? İlk defa duydumKızlar forumda okuduğuma göre Seruven bi ara populermiş baya. Kitap falı iyiymiş baktıran var mı merak ettim?
Tellwede canım ben de eski yorumlarda görmüştümSerüven hangi sitede? İlk defa duydum
Enginde bende de anlık bildi ama gelecekler olmadıBende onu denedim bi tarih verdi iki iletişim olacak sonra düzelme olacak dedi de iletişim oldu da düzelme olmadı
Dün baktırdım ben özleme, yani biraz enerjim düştü onun flaından sonra niyeyse. Biraz karışık baktı bilmediği şey yok değil evet duygu düşünce karakter tamam ama böylr dağınık bir faldı düşün bi de ben desten gibi tek sorum var anlatıp yazıyorum tık tık diye ına çok cevap vermemiş ve de verdiği tarih açıkçacı saçma buldum Eylül dedi Eylüle kadar ben ohooo hiçbir falcı bunu söylemedi. Ve ayrıca zaten iletişim halindeyiz şahısla Eylül'de iletişim demesi saçma buldum eledim.Bunu bende merak ediyorum?
Özlem yilmaza baktiraniniz varmi? Dün bi baktimda hep 5 kisi sirada oluyo..
Olumlu muydu be özel hayat ile ilgili miydiEvet ben ve arkadaşım yaşadık
Falbahçem i duydunuz mu? Her yerde reklamı varTellwede canım ben de eski yorumlarda görmüştüm
Özleme su baktırmıştım tavsiye üzerine iyiydi. Sonra kahve baktırdım ben de karmaşık ve enerjisiz buldumOlumlu muydu be özel hayat ile ilgili miydi
Ayyy demi karışıktı ve sonra saçmaladı dün gece mutsuz uyudum onun yüzündenÖzleme su baktırmıştım tavsiye üzerine iyiydi. Sonra kahve baktırdım ben de karmaşık ve enerjisiz buldum
Emre dinç bende de aynını yaptı önce bildi sonra instagramdan buldu benim psikoloji pert o ara tabi yazdı yazdı sonra enerji yapcam dedi bende tabi inandım anlık ii olduğu için ve o kadar kötü bir psikoloji içimde olunca inanıyorsun bana enerji veren bir kolye göndereceğini söyledi oda tabi fos sonra sana aşık oldum ayaklarına girdi siteye para verme sorularını bana sor ben sana açılım yaparım dedi durdu tam bir yalancı herkesin bilgisi olsunAlex eğer falsepetindeki alex ise kaç derim. O sitede Emre diye biri reiki enerjisi diye bi ara peşime takılmıştı. Malesef o sıra vefatlar hastalıklar inandım. İnstagramdan emreden doğru beni bulup bildiğin asıldı adam sözlü tacizler. Her yerde herkese de söylüyorum. Birbirleriyle danışanları paslaşıyor bile olabilirler. Alex i geç canım. Yeşilçingeneyi gerçekten inanamıyorum demek ki tutanlar da olmuş ama bana faladdin falları gibi geldi. Zümra bende hiç çıkmadı , Doğa ise malesef anlık güzel yorumladı ama gelecek öngörüleri basbaya çıkmadı malesef. Ay bitsin ben de çıkanlar ve çıkmayanları sıralayacağım birkaç sitedebu arada fal sepetinde yeni favorilerim melissa ( su baktıracaksınız ama) buket . İlginç detaylar bildiler tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?