Binnaz Abla

Kızlar forumda okuduğuma göre Seruven bi ara populermiş baya. Kitap falı iyiymiş baktıran var mı merak ettim?

Kızlar forumda okuduğuma göre Seruven bi ara populermiş baya. Kitap falı iyiymiş baktıran var mı merak ettim?

Cikani da var cikmayini da sanirim ama bana iki fali cikmisdi birincisi eximle ilgili 3-4 sene önceydi. Digeri ise ask konusu degildi o da cikmisdi... simdi tekrar baktirdim.. bakalim..geri dönüs var ama ben istemicemi söyledi. Bir iki cikmayan fali da olmusdu bende.. ama kesinlikle iyi oldugunu düsünüorum kitap falinin.. konuyu anlatma ama eger aticaksan kisa soru sor

Peki Sevdar icin katina mi daha cok tutuyor kahve mi? Ya da neyi yakalarsan mi? Malum baya pahali dogru secim yapayim.

Çok teşekkürler

Peki Sevdar icin katina mi daha cok tutuyor kahve mi? Ya da neyi yakalarsan mi? Malum baya pahali dogru secim yapayim.
Ben katina baktırdım dün. Bence doğru şeyleri söyledi. Zaten pahalı kahveye 300 tl vermek istemedim. Aşırı pahalı gerçekten. Bence çok baktırmak istiyorsan katina baktır.

Bunu bende merak ediyorum?
Özlem yilmaza baktiraniniz varmi? Dün bi baktimda hep 5 kisi sirada oluyo..
Dün baktırdım ben özleme, yani biraz enerjim düştü onun flaından sonra niyeyse. Biraz karışık baktı bilmediği şey yok değil evet duygu düşünce karakter tamam ama böylr dağınık bir faldı düşün bi de ben desten gibi tek sorum var anlatıp yazıyorum tık tık diye ına çok cevap vermemiş ve de verdiği tarih açıkçacı saçma buldum Eylül dedi Eylüle kadar ben ohooo hiçbir falcı bunu söylemedi. Ve ayrıca zaten iletişim halindeyiz şahısla Eylül'de iletişim demesi saçma buldum eledim.

Emre dinç bende de aynını yaptı önce bildi sonra instagramdan buldu benim psikoloji pert o ara tabi yazdı yazdı sonra enerji yapcam dedi bende tabi inandım anlık ii olduğu için ve o kadar kötü bir psikoloji içimde olunca inanıyorsun bana enerji veren bir kolye göndereceğini söyledi oda tabi fos sonra sana aşık oldum ayaklarına girdi siteye para verme sorularını bana sor ben sana açılım yaparım dedi durdu tam bir yalancı herkesin bilgisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…