Ben baktırmıştım, yorumlamasını beğendim. Yani düz bi şekilde kartlara bakıp şu şu demek yani şöyle olacak demiyor, olayı yediriyor ve kartların derin anlamları var bence, onları da çok iyi bildiğini düşünüyorum ona göre konuşuyorArnisa Bahadır'a baktıran var mı? Şimdi dinleniyorum da baya güzel bakmış ve Şevdarla baya paralel.
Aynen benim de öyle oldu iki iletişim olacak düzelecek demişti o tarihte iki iletişim oldu ama tutmadı sonrası patladıEnginde bende de anlık bildi ama gelecekler olmadı
Ben de Bilgeye baktırdığımda sürecim olumsuzdu, çok negatiftim. O ise niyetinde olduğum kişiye biraz giydirdikten sonra sonucun olumlu olacağını söyledi, vadesi daha gelmedi. Biraz falcıdan çok abla gibi geliyor bana öğütler filanHadi bakalim forum a bi katki da benden olsun. Binnaz'da Doga dan a baktirdigimi ve hicbir sekilde dediklerinin cikmadigini soylemistim. Diger bir hayal kirikligi da Maya Demir dir benim icin. O da minnos bir pembe tablocu. Ne yazik ki onun dedigi de gerceklesmedi. Bilge ye de baktirmistim ve onun soyledigi sekilde sonuclandi hikaye. Yani bir ask meselesiydi, bitmisti ve geri donusu olmadi. Bilge nin dedigi gibi duzelecek gibi de durmuyor. Yalniz Bilge konusunda sundan emin degilim; o da Kurtulus Rita gibi herseye olmsuz konusayim bir tip mi, emin degilim. E zaten baktiranin keyfi yerinde, meselesi olumlu olsa niye baktirsin kafasi mi??? Ama hakkini teslim etmek gerekirse Bilge neye olmayacak dediyse benim icin olmadi :)) bu is olur dedigi kimse var mi bu arada? Bilemiyorum.
Yok yok benim de enerjimi allak bullak etti. Gitmem bi daha. Olumsuz da değil karmaşık, basıkAyyy demi karışıktı ve sonra saçmaladı dün gece mutsuz uyudum onun yüzünden
Bilgeye kart falıyla değil de astrolojik uyum vs gitmek lazım bence çok daha başarılı o konudaBen de Bilgeye baktırdığımda sürecim olumsuzdu, çok negatiftim. O ise niyetinde olduğum kişiye biraz giydirdikten sonra sonucun olumlu olacağını söyledi, vadesi daha gelmedi. Biraz falcıdan çok abla gibi geliyor bana öğütler filan
Ay ne pislkler yaaa aynen bildiğin taciz etti engelledim her yerden. Ne kadar ayıp günah. Benim de ailemde vefat vardı bir hastalıkla ilgili tedavi görüyordum. İnsanla nasıl dalga geçiyorlarEmre dinç bende de aynını yaptı önce bildi sonra instagramdan buldu benim psikoloji pert o ara tabi yazdı yazdı sonra enerji yapcam dedi bende tabi inandım anlık ii olduğu için ve o kadar kötü bir psikoloji içimde olunca inanıyorsun bana enerji veren bir kolye göndereceğini söyledi oda tabi fos sonra sana aşık oldum ayaklarına girdi siteye para verme sorularını bana sor ben sana açılım yaparım dedi durdu tam bir yalancı herkesin bilgisi olsun
Siteye neden şikayet etmiyorsunuzYok yok benim de enerjimi allak bullak etti. Gitmem bi daha. Olumsuz da değil karmaşık, basık
Siteye şikayet ettiniz mi?Ay ne pislkler yaaa aynen bildiğin taciz etti engelledim her yerden. Ne kadar ayıp günah. Benim de ailemde vefat vardı bir hastalıkla ilgili tedavi görüyordum. İnsanla nasıl dalga geçiyorlar
Ay bende fal atacaktım tam ona doldu. İyi ki atmamışımMelisa donukuka siniiiir oldum suan. Sabahtan beri su falini bekledim sora yazmiski falinizi olumsuz hissetim isterseniz iptal edin. Iptal ettim. Ben olumsuzu kaldirabilirim o sorun degil fakat... daha iki gün önce kahve fali baktirdim ve olumluydu gerci burda da yazdim sadece sürekli dedigi sey hmmm evet pisman oöcal gerii döncek bunu söylemis durmusdu burda su fali okuyunca neyse bi sans daha veriyim dedim ama yok. Yazdim kendisine.. daha iki gün önce de olumlu konusdunuz. Yani sinir oldugum nokta sen 5 cesit faö bakiyosan ister kahve ister su ister tarot olsun her falinda ayni hissetmen gerek.. her falda degisik hissediyosan zaten iyi bi falci degilsindir diye düsünüyorum.. neyse
Kızlar bugün Şevdar Avaz ve Zişan Işığa baktırdım ikisi de tıpatıp aynı şeyleri dedi ve vadeleri 2-3 gün, çıkarsa yazarim buraya, bu ikisine bakip memnun olanlar yaza bilir mui
Genel olarak kötü şeyler dememiş ki, hani böyle iyi demek ister ama ucu açıktır. Bunu nasıl şikayet edersin kiSiteye neden şikayet etmiyorsunuz
Benim sitede baktırmaya devam ettiğim sayılı kişilerden canım. İkisi de ekstra kart açar. Dediklerini yaşadım. Sürelere takılma az ya da çok farkla dedikleri çıktıKızlar bugün Şevdar Avaz ve Zişan Işığa baktırdım ikisi de tıpatıp aynı şeyleri dedi ve vadeleri 2-3 gün, çıkarsa yazarim buraya, bu ikisine bakip memnun olanlar yaza bilir mui
Bence sürelere takılma. İkisinde de dedklerini yaşadım ama süreler hep saptı. Zişanın geç zaman verdiği mesela 2 günde oldu bir diğeri gecikmeli oldu. Şevdarda da bazısı çok erken bazısı geç. Ben artık olup olmadığına bakıyorum. Kötü bir yıl bi sürü abuk sabuk şey oldu sapıyor herşeyZişan benim eskisi için Nisan 25'e kadar iletişime geçecek demişti. Şevdar ise Haziran dedi. Arada uçurum fark var. Zişan'ı çok beğenmiştim ama 25ine kadar iletişime geçeceğini sanmıyorum. ( haziranda da sanmıyorum gerçi :) ) benimkinin önümüzdeki hafta doğum günü. Şevdar sakın kutlama dedi nasıl dayanacağım acaba :)
Canım ben çok beğendim yeni baktırdım,iki kişiyi sordum birine olmaz diyip olumsuz konuştu,diğeriyle ilgili kişilik ozellikleri vs anlamında da olumlu konustu,iliskininde onu açık dedi.Tespitleri cok dogruydu ama ve bu sordugum kisilerden birini anlatırken,soylermi bilmem ama şunu şunu düşünüyor dedi,bunu o kişiden aynı kelilmelerle duymuştumHadi bakalim forum a bi katki da benden olsun. Binnaz'da Doga dan a baktirdigimi ve hicbir sekilde dediklerinin cikmadigini soylemistim. Diger bir hayal kirikligi da Maya Demir dir benim icin. O da minnos bir pembe tablocu. Ne yazik ki onun dedigi de gerceklesmedi. Bilge ye de baktirmistim ve onun soyledigi sekilde sonuclandi hikaye. Yani bir ask meselesiydi, bitmisti ve geri donusu olmadi. Bilge nin dedigi gibi duzelecek gibi de durmuyor. Yalniz Bilge konusunda sundan emin degilim; o da Kurtulus Rita gibi herseye olmsuz konusayim bir tip mi, emin degilim. E zaten baktiranin keyfi yerinde, meselesi olumlu olsa niye baktirsin kafasi mi??? Ama hakkini teslim etmek gerekirse Bilge neye olmayacak dediyse benim icin olmadi :)) bu is olur dedigi kimse var mi bu arada? Bilemiyorum.
Fal sepetinden Alex ve Emre Dinç canım. Emre Dinç aslında ben psikolog um, yok reikciyim sana şifa göndericem diye insanlara bulaşıyor. Yazan arkadaşa da aynen yaklaşmış. O dönem ameliyat olmuştum ve tedavi sürecindeydim. Yakınımı kaybetmiştim. İnsan malesef zayif hissedince tuzağa düşüyor ama haklısın bu muhabbetlere girmemek lazımHangi falcıdan bahsediliyor bilmiyorum ama şunu merak ettim falcı sizi instagramdan nasıl buluyor ? Gerçekten falcıya soyad yazan veya fotoğraf gönderen var mı ? Enerjiydi kolyeydi işlemdi bunlara inanmak zaten ayrı bir olay da, falcının nasıl kimlik bilgileri gizli ise baktıranlarında gizli olmalı. Sonuçta bi çoğu temsili fotoğraf ve isim misal nereden bileceğiz belki karşı apartmandaki komşudur fal bakan. Bu yüzden kimlik bilgilerinizi gizli tutmanızı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?